Maaltijdservice Chapelle-Lez-Herlaimont

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Chapelle-Lez-Herlaimont voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Geïnteresseerd in voedzame maaltijden aan huis voor ouderen in Chapelle-Lez-Herlaimont? Dankzij onze vergelijker doorzoekt u probleemloos alle leveranciers die leveren in uw plaats. Een warme maaltijdvoorziening, of koelverse maaltijden die u zelf moet opwarmen: u kunt alle kanten op. Dit kan al vanaf €5,05 per persoon. Smullen van Hutspot, rundvlees of Vegetarische groentestoof met pompoen met parelcouscous met tomaat en olijven? Maar is zelf koken geen optie meer? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Door de maaltijdendienst in Chapelle-Lez-Herlaimont hebt u toegang tot gezonde maaltijden, eenvoudig op te warmen in de microgolf.

ProvincieHenegouwen
GemeenteChapelle-Lez-Herlaimont
RecensieHet houd mij op de been
Postcode7160
Prijs per gerecht€5,37
Vaak bestelde maaltijdKippenvlees in kerriesaus

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis in Chapelle-Lez-Herlaimont

Ze zijn niet meer weg te denken, maaltijdendiensten in de regio van Chapelle-Lez-Herlaimont. Bijvoorbeeld populaire partijen als Traiteur Goossens en/of Home Cuisine. Ook binnen de gemeente bestaan er interessante instellingen en verswinkels. Elke aanbieder hanteert z’n eigen menu en bestelvoorwaarden. Met behulp van www.maaltijdbutler.be kunt u derhalve de leveranciers rustig naast elkaar zetten. Het kiezen van een geschikte verzorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden maken wij derhalve leuker en makkelijker. Eerst kijken of het wat is? Kijk dan eerst naar een betaalbaar proefpakket bij de maaltijdservice. Is er sprake van maaltijdvoorkeuren als onder andere zoutarme of andere verse dieetmaaltijden in Chapelle-Lez-Herlaimont? Dat is niet erg! Een groot aantal cateraars en traiteurs zijn geschikt voor mensen met een dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers bereid, vol verse producten en veel groenten. Hierna wordt het gerecht gelijk gekoeld en in speciale verpakkingen gedaan. Daardoor blijven voedingsstoffen en smaak intact. Een houdbaarheid van wel 6 dagen.

 • Meest verse ingrediënten
 • Rijke smaak en beleving
 • Geen slechte toevoegingen (e-nummers)

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden bereid met verse producten en in zeer korte tijd ingevroren (shock-freeze). Vitamines en mineralen blijven in goede conditie. Weken lang goed te houden. Wekelijks een bezorger aan huis is dan ook overbodig.

 • Half jaar houdbaar in de vriezer
 • Gezond en lekker
 • Grote keuze uit gerechten

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel houdt in: warme maaltijden aan huis voor senioren in Chapelle-Lez-Herlaimont. Een redding voor bijv. chronisch zieken die de kant-en-klaar maaltijd niet kunnen opwarmen. Geschikt voor directe consumptie. Normaal afgehandeld door een gemeentelijke eetgelegenheid.

 • Gelijk bezorgd na het koken
 • Mogelijke subsidie
 • Individuele bezorgopties

Boodschappendienst

De meeste bedrijven hebben ook een nuttige boodschappendienst voor ouderen. Op die manier haalt men zonder moeite verse of handige boodschappen als eieren en volle melk. In algemene zin gratis bezorgd tot in de keuken.

 • Niet meer naar de supermarkt
 • Geen zware boodschappen tillen
 • Uitgebreid assortiment

Maaltijdendiensten in Chapelle-Lez-Herlaimont vergelijken

Zo nu en dan eens genieten van een complete diepvriesmaaltijd in Chapelle-Lez-Herlaimont? Of geeft u de voorkeur aan de meest verse koelverse opwarmmaaltijden? Of geeft u de voorkeur aan een aanbieder gericht op tafeltje dekje (daghap), kortom: een warme maaltijd aan huis? Er zijn velerlei leveranciers die passen bij uw uw gesteldheid en eetpatroon. Zelf maaltijden online bestellen als Dieet Visfilet Portugese Wijze Pasta Groenten of Dieet Kalfsworst Rode Kool Aardappel? Aan de hand van deze website achterhaalt u een aantal leveranciers gespecialseerd in maaltijdbedeling in en nabij Chapelle-Lez-Herlaimont. Overweeg ook altijd het proefpakket. Dikwijls is er een proef-mogelijkheid. U kan de lekkerste bereide gerechten met verse ingrediënten en weinig kunstmatige toevoegingen keuren. Maaltijden bestellen doet u via de bestellijst, per telefoon of internet. Uw bestelling wordt bezorgd door een vaste bezorger op een vast moment. Er geldt geen abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Chapelle-Lez-Herlaimont voor ouderen lopen zeer uiteen. De prijs die wordt gerekend hangt af van onderdelen als de aanbieder, kwaliteit van ingrediënten, en andere extra services.

 • Dagverse maaltijd als Vispannetje Met Parijse Wortelen En Puree kunt u al laten bezorgen vanaf €4,5.
 • Vriesverse maaltijd als Dieet Kalkoenblanket Oude Wijze Broccoli is beschikbaar vanaf €4,2.
 • Een aan-huis-geleverde dagschotel als Varkensvlees peperonata. Romanescomix. Tortelloni is beschikbaar vanaf €5,9.
De avondmaaltijd kunt u vaak uitbreiden met bijvoorbeeld Burgersoep, een gezonde salade en voor de volledigheid een Dulce de leche om het af te maken. Is uw budget niet toereikend? Soms kan men een subsidie of tegemoetkoming indienden bij de gemeente Chapelle-Lez-Herlaimont voor een maaltijdservice aan huis.

Stats & Facts

Geliefde bereide maaltijden

 • Spinazie à la crème met champignons
 • Rode bieten met een speklap en jus
 • Stamppot Boerenkool met rookworst
 • Rookworst met stamppot zuurkool
 • Rundvlees met gegrilde groente

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Chapelle-Lez-Herlaimont aanvragen

 1. Inventariseer behoeftes

  Check als eerst welk type opwarmmaaltijd in lijn is met uw voedingspatroon. Warm bezorgd, koelvers of juist vriesvers?

 2. Kies cateraar of traiteurwinkel

  Vergelijk de gespecialiseerde maaltijdvoorzieningen en bepaal uw voorkeuren. Let goed op het maaltijd-aanbod, de manier van bezorging, en natuurlijk ervaringen van andere senioren.

 3. Start met een proefpakket

  De populaire leveranciers stunten met een extra goedkoop proefpakket. Typische acties zijn 3 bezorgmaaltijden voor €15,00. Hierdoor kunt u zonder hoge kosten kennismaken met geschikte aanbieders.

 4. Bestellingen plaatsen

  Was het proefpakket naar wens? Zo ja, dan kan men probleemloos een nieuwe bestelling doorgeven. Steeds vaker is dat mogelijk telefonisch, door de menukaart in te vullen, of online. De maaltijden voor thuis worden meestal thuisbezorgd middels een lokaal gezicht / bezorger in juli 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Uit hoeveel recepten kan ik wekelijks kiezen?

Wanneer u gaat voor koelvers, dan is er doorgaans een keuze menulijst met plusminus 20 gerechten. Bij diepvries kan men kiezen uit 70 – 150 blijvende menu’s. Bij tafeltje dekje gebruikt men één maaltijd per dag. Soms is zelf samenstellen ook een optie.

Zijn er ook speciale allergie- of dieetmaaltijden?

Vaak wel. Bijna alle leveranciers hebben een speciale menulijst voor mensen met een dieet. Als bijv. Kalkoenfilet in jus, spinazie a la crème en gekookte aardappelen en Kibbeling,Parijseworteltjes,doperwtjes,pommesmignonettes. Zodoende zijn er voor alle ouderen thuismaaltijden voor senioren! Kan dit ook met mijn dieet? Neem contact op met uw bezorger.

Zit ik vast aan een abonnement?

Nee, u zit nooit vast aan een verplicht vast abonnement voor thuismaaltijden. De maaltijden worden uitsluitend bezorgd zodra u deze besteld heeft. Door middel van de wekelijks vernieuwde bestellijst kunt u gemakkelijk – telefonisch, digitaal of ouderwets met pen en papier – de maaltijden inplannen.

Hoe werken de leveringen?

De maaltijden voor ouderen worden in de regel door uw persoonlijke bezorger op een vast moment in de week week thuisbezorgd. Het koelverse assortiment elke week. Bij vriesvers: 1 – 2 keer per 4 weken.


Verse dieetmaaltijden aan huis geleverd

Een gewoon goede maaltijd bevordert een goede balans en energie. Een verse warme schotel ligt hieraan ten grondslag. Sommige bejaarden of gehandicapten hebben speciale dieetmaaltijden nodig. Hierom bieden een aantal organisaties dieetmaaltijden aan huis bezorgd. Denk aan gemalen, lactosevrij, natriumarm, glutenvrij of eiwitrijk, vloeibaar, koolhydraatarm, vegetarisch: er is steeds meer mogelijk bij eten bezorgen Chapelle-Lez-Herlaimont. Heeft u een laag inkomen? Dan kunt u hiervoor informeren bij de gemeente of overheid. Wat voorbeelden van een speciale dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: menu’s met minder dan 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: praktisch in het geval van een glutenintolerantie (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: als kauwen of slikken voor problemen zorgt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uitAlle plaatsen in deze gemeente