Maaltijdservice Henripont

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Henripont voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Geïnteresseerd in gezonde maaltijden aan huis voor ouderen in Henripont? Door middel van onze tool vergelijkt u moeiteloos alle firma’s die aan huis leveren. Warme gerechten, of opwarmmaaltijden die u kunt eten wanneer u dat uitkomt: de mogelijkheden zijn enorm. Nu al voor €5,50 per gerecht. Aan tafel voor Boeuf Bourguignon, parijse worteltjes, aardappelen en Vegastukjes in pestosaus. Toscaanse groentemix. Cannelloni.? Maar heeft u moeite met het doen van boodschappen en koken? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Door de maaltijdendienst in Henripont geniet u van de lekkerste gerechten, die u gewoon zelf kunt opwarmen.

ProvincieHenegouwen
GemeenteBraine-Le-Comte
Waarom bestellen?Telefonische klantenservice
Postcode7090
Kosten maaltijd (gemiddeld)€5,81
Vaak bestelde maaltijdSchnitzel pepersaus

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Maaltijden aan huis voor één persoon in Henripont

Er zijn ontzettend veel maaltijdendiensten in de buurt van Henripont. Denk dan aan populaire organisaties als Viangro en Foodbag. Ook in deze plaats zelf zijn er verschillende aanbieders en slagerijen. Elk bedrijf hanteert zijn eigen type maaltijd en voorwaarden. Door middel van de maaltijdservice-vergelijker kan u daarom de bezorgers snel en makkelijk naast elkaar bekijken. Het selecteren van een solide verzorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is zodoende een stuk eenvoudiger. Weet u niet of het wat voor u is? Profiteer nu van een extra betaalbaar proefpakket bij de maaltijdservice. Zijn er in uw geval allergieën of dieetwensen als o.a. gemalen of andere verse dieetmaaltijden in Henripont? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Legio traiteurs voor ouderen zijn “dieet-proof”.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagelijks gekookt, bomvol natuurlijke ingrediënten. Hierna worden deze maaltijden direct teruggekoeld en speciaal verpakt. Door dit proces blijven structuur en smaak gewaarborgd. Je kunt het 1 week bewaren.

 • Maximale versheid
 • Rijk aan gezonde voedingsstoffen
 • Geen kunstmatige toevoegingen

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden vers gekookt en meteen shock-freeze ingevroren. Mineralen, vitamines en smaak blijven in goede conditie. 10 weken lang eetbaar. Continue bestellingen plaatsen hoef je niet te doen.

 • 1 levering per maand mogelijk
 • Kleine en grote porties
 • Groot keuzemenu

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel staat voor: warme maaltijden aan huis voor senioren in Henripont. Een uitkomst voor bijv. chronisch zieken die (tijdelijk) zelf geen eten kunnen verwarmen. Er is geen verdere handeling nodig. Dikwijls gedaan door een lokale keuken.

 • Vanuit de pan op het bord
 • Mogelijke subsidie
 • Vaste bezorgdienst

Boodschappendienst

Verschillende leveranciers beschikken over een nuttige boodschappendienst voor ouderen. Daarmee koop u snel de boodschappen zoals halfvolle melk en chocoladevla. Gewoonlijk gratis mee bezorgd tot in de keuken.

 • Langer zelfstandig blijven
 • Alles aan huis bezorgd
 • Groente, fruit, snacks etc.

Maaltijdendiensten in Henripont vergelijken

Houdt u van een gemakkelijke diepvriesmaaltijd in Henripont? Of zoekt u een structurele oplossing zoals koelverse maaltijden voor ouderen? Of zoekt u een organisatie die zich focust op tafeltje dekje (daghap), zodat u meteen kunt aanschuiven? We onderscheiden vele leveranciers die overeenstemmen met uw voorkeuren en voedingsadvies. Denk maar aan Omelet Met Hollandaisesaus Broccoli En Puree of Gehaktsteak Aardappelgratin Met Broccoli? Op maaltijdbutler.be ziet u een aantal leveranciers gespecialseerd in maaltijdbedeling in de regio Braine-Le-Comte. Eerst proberen? Dan is er het proefpakket. Bij veel aanbieders is er een proef-mogelijkheid. U kan vers bereidde bereide gerechten met lekker veel groenten en weinig kunstmatige toevoegingen testen. U kunt via verschillende manieren bestellen. Uw bestelling wordt bezorgd door een vaste bezorger op een vast moment. Er is geen sprake van een vast abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Henripont voor ouderen variëren nogal. Het tarief voor een maaltijd komt tot stand door o.a. de aanbieder, de grootte van de keuken, en de bezorgmogelijkheden.

 • Dagverse maaltijd als Zalmfilet Dillesaus Boontjes Kriel kunt u al laten bezorgen vanaf €6,3.
 • Diepvriesmaaltijd als Pollak Botersaus Groentemix Aardappelkwartje kunt u al laten bezorgen vanaf €4,95.
 • Een warme daghap voor senioren als Gemalen Koolvis Met Broccoli En Kruidenpuree wordt al bezorgd vanaf €5,75.
De avondmaaltijd is niet waar het bij blijft. Ook Komkommersoep, een extra rauwkostsalade en niet te vergeten een toetje als Aardbeien ijs om het af te maken. Is uw budget niet toereikend? Soms kan u een subsidie of tegemoetkoming indienden bij de gemeente Braine-Le-Comte voor een maaltijdservice aan huis.

Cijfers en feiten

Top-5 bereide maaltijden

 • Rundergehakt, witlof, aardappelpuree
 • Stoofpotje peer, rundvlees en puree
 • Spitskoolschotel en aardappelpuree
 • Kip, sperziebonen, aardappelpuree
 • Viergroentenstamppot, gehaktbal

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Henripont bestellen

 1. Wat zijn de wensen?

  Bedenk eerst wat voor soort kant-en-klaar maaltijd rijmt met uw wensen. Vriesvers, koelvers of warm bezorgd?

 2. Selecteer een traiteurshop of cateringdienst

  Vergelijk beschikbare maaltijddiensten en kies er een. Controleer goed het aanbod, bezorg- en betaalmogelijkheden, en de gemiddelde klantenbeoordeling.

 3. Probeer het proefpakket

  De professionele aanbieders werken met een scherp geprijsd proefpakket. Typische acties zijn 3 bezorgmaaltijden voor €15,00. Mede daarom kunt u op een prettige manier kennismaken met aantrekkelijke maaltijd-verzorgers.

 4. Vaste levermomenten

  Hebt u genoten van de proefmaaltijd? Dan kunt u elke dag weer nieuwe gerechten bestellen. Doorgaans is dat mogelijk telefonisch, met behulp van de menulijst, of met de computer. De menu’s worden steeds vaker bezorgd middels een regionale bezorger in december 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik ook kiezen uit meerdere menu’s?

Zodra u kiest voor koelvers, dan kunt u zelf kiezen van een bestellijst met circa 25 menu’s. Als we het hebben over diepvries is het aanbod gelimiteerd tot 80+ blijvende gerechten. Bij tafeltje dekje krijgt men een vast weekmenu. Steeds vaker is zelf uw bord samenstellen ook mogelijk.

Kan ik kiezen voor gerechten die passen bij mijn dieet?

Praktisch alle leveranciers gebruiken een ruim assortiment dieetmaaltijden. Als o.a. Halskarbonade met jus en andijviestamppot met spekjes en Schnitzel, sperziebonen, gebakken aardappelen. Hierdoor krijgt iedereen geschikte warme maaltijden aan huis! Voor meer info neem contact op met uw eigen aanbieder.

Abonnement of verplichte afname?

Nee, maaltijdservices hanteren meestal geen doorlopend abonnement voor thuismaaltijden. Er wordt alleen wat bij u thuisbezorgd zodra men deze ook zelf besteld heeft. Door het invullen van een handige bestellijst kan men direct en zonder moeite – digitaal, telefonisch of met pen en papier – de gerechten inkopen.

Wanneer wordt er bezorgd?

De kant-en-klaar maaltijden worden in de regel door een vaste bezorger op een vast moment in de week bezorgd. Bij koelvers spreken we van elke week. Bij vriesverse gerechten 2 keer per maand.


Gezonde dieetmaaltijden aan huis laten bezorgen

Een maaltijd met verse ingrediënten is cruciaal voor uw algehele gesteldheid. Een warme schotel in de avond is daarbij een voorwaarde. Veel ouderen of hulpbehoevenden volgen een dieet of hebben een allergie. Hierdoor bieden een aantal organisaties dieetmaaltijden aan huis. Denk aan gemalen, lactosevrij, glutenvrij, natriumarm en ook veganistisch, vloeibaar, eiwitrijk, koolhydraatarm: de maaltijdservice is er voor iedereen bij eten bezorgen Henripont. Heeft u een laag inkomen? Dan is er wellicht iets te regelen met de gemeente of overheid. Voorbeelden van een speciale dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: maaltijden met maximaal 0,3 gram zout (of 0,12 gram natrium) per 100 gram eten.
 • Glutenvrij: aan te raden bij bijvoorbeeld glutensensitiviteit (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: zodra als slikken & kauwen voor problemen zorgt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit