Maaltijdservice Fallais

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Fallais voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Op zoek naar verse maaltijden aan huis voor ouderen in Fallais? Via deze pagina vergelijkt u supersnel alle organisaties die maaltijden thuisbezorgen. Een warme maaltijdvoorziening, of kant-en-klaar maaltijden die u gemakkelijk zelf opwarmt: er is veel mogelijk. Nu al voor €5,00 per maal. Uitgebreid dineren met een maaltijd als Groentesoep of Kick Through Spaghetti? Maar vraagt boodschappen doen/koken/afwassen te veel inspanning? Dat hoeft niet erg te zijn! Geholpen door de maaltijddienst in Fallais profiteert u van smaakvolle maaltijden, gemakkelijk bij u thuisbezorgd.

ProvincieLuik
GemeenteBraives
BeoordelingPerfecte oplossing
Postcode4260
Gemiddelde kosten€6,77
Meest gekozen maaltijdStroganoff du chef

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Warme maaltijden aan huis in Fallais

We zien een sterke groei in het aantal maaltijdendiensten in de regio van Fallais. Neem interessante leveranciers als Foodbag of Delhaize. Ook binnen de gemeente kunt u terecht bij tal van aanbieders en vrijwilligersorganisaties. Elke partij wordt gekenmerkt door een eigen type maaltijd en bestel- en bezorgmogelijkheden. Aan de hand van deze pagina kan u de bezorgdiensten rustig met elkaar vergelijken. Het selecteren van een degelijke service voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat derhalve leuker en makkelijker. Moeite met kiezen? Begin dan met een extra betaalbaar proefpakket bij de maaltijdservice. Heeft u specifieke wensen zoals o.a. glutenvrije of andere verse dieetmaaltijden in Fallais? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Erg veel traiteurs in België passen zich hierop aan.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagelijks gekookt, met uitsluitend verse groenten. Hierna worden de ingrediënten direct teruggekoeld en speciaal verpakt. Door dit proces blijven structuur en smaak intact. Te bewaren tot 1 week na levering.

 • Verse seizoens ingrediënten
 • Net zo lekker als zelf koken
 • Lekker en gezond, zonder e-nummers

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden vers bereid en direct in zeer korte tijd ingevroren (shock-freeze). Belangrijke voedingsstoffen gaan zo niet verloren. Maanden lang op te slaan. Een wekelijkse bezorging is dus niet noodzakelijk.

 • Maandenlang te bewaren
 • Eenvoudig op te warmen
 • Ruime keuze

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel biedt: warme maaltijden aan huis voor senioren in Fallais. Een redding voor bijv. ouderendie het eten niet meer kunnen opwarmen. U kunt meteen aanschuiven! Normaliter afgehandeld door een lokale keuken.

 • Gelijk bezorgd na het koken
 • Mogelijke subsidie
 • Levering op vaste tijden

Boodschappendienst

Veel services faciliteren daarnaast een bruikbare boodschappendienst voor bejaarden. Daarmee koop men eenvoudig broodnodige boodschappen als geitenkaas of leverkaas. Veelal zonder bezorgkosten door de vaste bezorger.

 • Boodschappen doen niet meer nodig
 • Vaste bezorger en tijdstip
 • Koffie, fris, brood, zuivel etc.

Maaltijdendiensten in Fallais vergelijken

Zo nu en dan eens genieten van een uitstekende diepvriesmaaltijd in Fallais? Of heeft u liever een structurele oplossing zoals koelverse thuismaaltijden? Of geeft u de voorkeur aan een service gericht op tafeltje dekje (daghap) waarbij het eten warm geleverd wordt? Er zijn diverse thuismaaltijden die rijmen met uw gesteldheid en voedingsadvies. Neem nu Bulgur Met Geitenkaas, Broccoli & Bloemkool of Hamburger Bbq Saus Appelmoes Gebakken Aardappel? Onderstaand vindt u een aantal leveranciers gespecialseerd in maaltijdbedeling in de omgeving Braives. Iets om de gaten te houden is een proefpakket. Gewoonlijk kunnen ouderen via een proefbox vers bereidde bereide gerechten met lekker veel groenten en zonder ongezonde toevoegingen proeven. Bestellen kan telefonisch, maar ook online. Het eten wordt bezorgd door een vaste bezorger. Er is geen sprake van een doorlopende afneemverplichting.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Fallais voor ouderen lopen zeer uiteen. De prijs die u betaalt is afhankelijk van o.a. het bedrijf, het aantal verwerkte maaltijden, en de omvang van de bezorgservice.

 • Dagverse maaltijd als Dieet Noors Vispannetje Fijne Kruiden Puree wordt al bezorgd vanaf €6,05.
 • Een lekkere diepvriesmaaltijd als Dieet Blinde Vink Puree Met Prei is verkrijgbaar vanaf €3,5.
 • Een warme daghap voor senioren als Alaska-koolvis in mosterdsaus kunt u al laten bezorgen vanaf €5,85.
De gerechten kan uitgebreid worden. Bestel ook Phở, een gezonde salade en niet te vergeten een toetje als Yoghurtijs als afsluiter. Heeft u weinig financiële middelen? Soms kan men ondersteuning aanvragen via uw gemeente Braives voor een maaltijdservice aan huis.

Informatie

Top-5 bereide maaltijden

 • Heldere kippensoep
 • Chinese wokschotel
 • Maaltijdpoffertjes
 • Verse fruitsalade
 • Gewokte spinazie

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Fallais bestellen

 1. Wat zijn de wensen?

  Kijk eerst na wat voor kant-en-klaar maaltijd aansluit op uw gesteldheid. Warm bezorgd, koelvers of juist vriesvers?

 2. Selecteer een traiteurshop of cateringdienst

  Vergelijk de aangesloten leveranciers en geef de voorkeur door. Achterhaal altijd eerst het soort gerechten, keuze in bezorgdagen, en natuurlijk ervaringen van andere senioren.

 3. Proefpakket bestellen

  De professionele aanbieders bieden een aantrekkelijk proefpakket of maaltijdbox. U kunt denken aan 6 bezorgmaaltijden voor €30,00. Daardoor kunt u laagdrempelig kennismaken met voordelige aanbieders.

 4. Bezorgafspraken maken

  Bevalt het proefpakket? Zo ja, dan kan men gelijk een nieuwe bestelling doorgeven. Vaak doet u dat door even te bellen, met behulp van de menulijst, of met de computer. De maaltijden voor senioren worden gewoonlijk geleverd door een behulpzame bezorger in december 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Is er iets zoals een keuzemenu?

Bij de koelverse variant, dan is er vaak een menulijst met grofweg 20 maaltijden. Gaat men voor diepvries, dan kunt u meestal kiezen uit 100+ vaste vaste gerechten. Bij tafeltje dekje heeft u te maken met een vaste maaltijd per dag, zonder keuze. Bij sommige aanbieders is zelf gerechten samenstellen ook mogelijk.

Zijn er maaltijden voor mijn dieet?

Praktisch alle maaltijdservices hebben een speciaal afgestemd dieetmaaltijden recept. Als bijv. Sperziebonen met kipfilet in madrassaus en puree en Stamppot zuurkool. Handig, want zo zijn er voor iedereen bezorgmaaltijden aan huis! Vragen? Neem contact op met de organisatie waar u klant bent.

Zit ik vast aan een abonnement?

Nee, de maaltijd-aanbieders werken niet met contractvorm met een vaste levering voor thuismaaltijden. De maaltijden worden uitsluitend bezorgd in het geval u deze besteld heeft. Door gebruik te maken van de wekelijks vernieuwde bestellijst kan men eenvoudig – op meerdere manieren – de gerechten inkopen.

Hoe verloopt de levering?

De gerechten worden normaliter door uw persoonlijke bezorger op een vast moment in de week bezorgd. Bij koelvers is dat om de 4 dagen. Het vriesverse assortiment 1 – 2 keer per 4 weken.


Speciale dieetmaaltijden voor ouderen aan huis

Een gewoon goede maaltijd draagt bij aan uw energie en levenslust. Elke dag een warme schotel is daarbij van groot belang. Veel senioren of mensen met een beperking hebben bepaalde dieetwensen. Hierom zijn er een aantal vormen van dieetmaaltijden voor thuis. Het gaat om natriumarm, gemalen, zoutarm, lactosevrij en ook vegetarisch, koolhydraatarm, eiwitrijk, veganistisch: er is steeds meer mogelijk bij eten bezorgen Fallais. Is uw inkomen niet toereikend? Dan is er wellicht iets te regelen met de gemeente of overheid. Enkele voorbeelden van zo’n dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: maaltijden met minder dan 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: praktisch als u te maken heeft met een gluten- of tarwevrij dieet (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: wanneer kauwen & slikken voor problemen zorgt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit