Maaltijdservice Oppuurs

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Oppuurs voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Geïnteresseerd in gezonde maaltijden aan huis voor ouderen in Oppuurs? Met behulp van onze tool treft u overzichtelijk alle bezorgers in uw eigen gemeente. Warm geleverd, of een vriesvers maaltijd die een paar minuten in de microgolf gaan: er is veel mogelijk. Al beschikbaar vanaf €4,85 per gerecht. Aan tafel voor Zalmfilet gebakken met tomatensaus, bladspinazie en aardappelpuree of Aardappelpannenkoeken? Maar is boodschappen doen/koken niet meer mogelijk? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Met behulp van de maaltijdendienst in Oppuurs profiteert u van de lekkerste gerechten, die u gewoon zelf kunt opwarmen.

ProvincieAntwerpen
GemeentePuurs-Sint-Amands
BeoordelingGezond en betaalbaar
Postcode2890
Gemiddelde menuprijs€6,39
Populaire maaltijdKip tikka massala, basmatirijst

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Leveranciers van maaltijden aan huis in Oppuurs

We zien een sterke groei in het aantal maaltijdendiensten in en rondom Oppuurs. Neem erkende services als Colruyt en Traiteur Goossens. Ook in deze plaats zelf ontstaan er tal van organisaties en vrijwilligersorganisaties. Iedere partij onderscheidt zich door z’n eigen aanbod en mogelijkheden rondom bestellen en bezorgen. Door gebruik te maken van deze pagina kunt u derhalve de aanbieders probleemloos tegen elkaar afzetten. Het selecteren van een degelijke leverancier van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat derhalve een stuk gemakkelijker. Moeite met kiezen? Begin dan met een extra betaalbaar proefpakket bij de maaltijdservice. Bestaan er menu-voorkeuren zoals onder andere lactosevrije of andere verse dieetmaaltijden in Oppuurs? Er is gelukkig een alternatief. Veel traiteurs en cateraars passen zich hierop aan.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden elke dag bereid, met 100% verse ingrediënten. Vervolgens wordt het eten direct teruggekoeld en speciaal verpakt. Met deze techniek blijven geur, kleur en smaak gegarandeerd. Tot wel 7 dagen te bewaren.

 • Altijd volledig vers
 • Ruime keuze in maaltijden
 • Zonder toevoegingen (kunstmatig)

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden na bereiding middels de shock-freeze procedure ingevroren. Vitamines en mineralen raken niet bedorven. 10 weken lang eetbaar. Elke week bestellen is geen verplichting.

 • Groot inslaan is mogelijk
 • Kleine en grote porties
 • Vlaamse Klassiekers

Warme maaltijden aan huis

Bij de dagschotel krijgt men: warme maaltijden aan huis voor senioren in Oppuurs. Een uitkomst voor bijv. gehandicapten die (tijdelijk) zelf geen eten kunnen verwarmen. Het eten wordt warm bezorgd. Doorgaans verzorgd door een lokale zorginstelling.

 • Direct na bereiding geleverd
 • Vaak subsidie mogelijk
 • Levering op vaste tijden

Boodschappendienst

Verscheideneleveranciers voorzien in een extra boodschappendienst voor bejaarden. Zo krijgt men moeiteloos broodnodige boodschappen als jong belegen kaas of vanille vla. Normaal kosteloos bezorgd door uw eigen bezorger.

 • Minder afhankelijkheid van familie
 • Op een vast moment in de week
 • Alles op voorraad

Maaltijdendiensten in Oppuurs vergelijken

Zo nu en dan eens genieten van een uitstekende diepvriesmaaltijd in Oppuurs? Of zoekt u een structurele oplossing zoals koelverse opwarmmaaltijden? Of geeft u de voorkeur aan een lokale organisatie met expertise op het gebied van tafeltje dekje (daghap), kortom: een warme maaltijd aan huis? U kunt kiezen uit flink wat thuismaaltijden die rijmen met uw situatie en mogelijke allergieën. Denk maar aan Linguine Zalm Met Erwten & Courgette of Kaasburger Met Spinazie En Puree? Op deze pagina treft u de meest gekozen traiteurshops gespecialiseerd in maaltijdbedeling in de omgeving Puurs-Sint-Amands. Overweeg ook altijd het proefpakket. Dikwijls kunt u extra voordelig de lekkerste bereide gerechten met min. 200 gram groenten en vrij van geur-, kleur-, en smaakstoffen uittesten. Een bestelling plaatst u online of via de telefoon + bestellijst. Het eten wordt geleverd door een lokale / regionale bezorger. U zit niet vast aan een doorlopende overeenkomst.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Oppuurs voor ouderen variëren nogal. De prijs per maaltijd heeft te maken met bijvoorbeeld de aanbieder, de mate van versheid, en eventuele extra dienstverlening.

 • Dagverse maaltijd zoals Gemalen Rundergehakt Met Rode Kool En Puree is verkrijgbaar vanaf €5,45.
 • Een vriesverse maaltijd als Gemalen Wortelpuree Met Rundsvlees is er al voor €4,85.
 • Een aan-huis-geleverde dagschotel als Kebab van kip-, kalkoen- en kalfsvlees, knoflooksaus, patat wordt al bezorgd vanaf €7.
De avondmaaltijd is vaak uit te breiden met o.a. Preisoep, extra groenten en niet te vergeten een toetje als Sundae als afsluiter. Heeft u moeite met de financiën? Wellicht kunt u een subsidie of tegemoetkoming indienden bij de gemeente Puurs-Sint-Amands voor een maaltijdservice aan huis.

Cijfers en feiten

Vaak gekozen bereide maaltijden

 • Gehaktschijf met appelcompote
 • Kip kerrie ananas met risotto
 • Reepjes kalkoenvlees in saus
 • Lamsvlees in rozemarijnsaus
 • Braadworst in barbecuesaus

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Oppuurs aanvragen

 1. Inventariseer behoeftes

  Trek eerst na wat voor soort maaltijdservice in lijn is met uw wensenlijstje. Diepvries-, koelvers of tafeltje dekje?

 2. Vergelijk traiteurs en cateraars

  Vergelijk aangesloten maaltijddiensten en bepaal uw voorkeuren. Controleer goed de voedingswaarden, de wijze van bezorgen, en de gemiddelde klantenbeoordeling.

 3. Probeer het proefpakket

  De bekende leveranciers verstrekken een scherp geprijsd proefpakket. Typische acties zijn 4 bezorgmaaltijden voor €20,00. Daardoor kunt u geheel vrijblijvend eens kennismaken met alle aanbieders.

 4. Elke week een levering

  Genoten van de proefmaaltijd? Mooi, dan kunt u snel en simpel weer nieuwe gerechten bestellen. Dikwijls doet u dit per telefoon, door maaltijden aan te kruisen, of via internet. De (warme) maaltijden wordt standaard bezorgd tot in de keuken via een regionale bezorger in juni 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Mag ik zelf mijn maaltijden kiezen?

Wanneer u gaat voor koelvers, dan is er een wekelijks wisselend assortiment met ongeveer 25 menu’s. Kiest u voor diepvries dan hebt u de keuze uit 70 – 150 vaste menu’s. Kiest u voor tafeltje dekje? Dan treft men een speciaal dagmenu. Bij sommige aanbieders is zelf uw bord samenstellen een extra service die wordt aangeboden.

Houdt de maaltijdservice rekening met mijn dieet?

Vaak wel. Bijna alle services hebben een speciale menulijst voor mensen met een dieet. Denk aan Tagliatelle, zalm, groene aspergepunten en Babi pangang met atjar ananas en nasi goreng. Zo zijn er voor iedereen opwarmmaaltijden aan huis! Past het ook bij mijn eetpatroon? Neem gerust contact op met uw leverancier.

Is er sprake van een abonnement?

Nee, u zit nooit vast aan een verplicht vast lidmaatschap voor thuismaaltijden. De gerechten kunnen alleen worden ontvangen indien u deze besteld heeft. Middels een speciale menukaart kan men direct en zonder moeite – via het internet, door te bellen of aan de hand van de papieren lijst – de gerechten laten brengen.

Wanneer wordt er bezorgd?

De microgolf-maaltijden worden gewoonlijk door uw eigen bezorger op een vast tijdstip geleverd. In het geval van koelvers: 1 a 2 keer per 7 dagen. In het geval van vriesvers: 1 – 2 keer per 4 weken.


Speciale dieetmaaltijden voor ouderen aan huis

Een gewoon goede maaltijd helpt mee aan een goede balans en energie. Elke dag een warme schotel wordt dan ook van harte aanbevolen. Veel senioren of beperkten hebben speciale dieetmaaltijden nodig. Daarom ontstonden er diverse mogelijkheden rondom dieetmaaltijden aan huis bezorgd. U kunt denken aan glutenvrij, gemalen, lactosevrij, zoutarm en ook eiwitrijk, veganistisch, vloeibaar, vegetarisch: iedereen kan terecht bij eten bezorgen Oppuurs. Voor ouderen met een laag inkomen is er wellicht iets te regelen met de gemeente of overheid. Voorbeelden van een dergelijke dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: menu’s met minder dan 0,3 gram zout per 100 gram.
 • Glutenvrij: handig als u te maken heeft met een glutenvrij dieet (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: als kauwen en/of slikken een probleem vormt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit