Maaltijdservice Lippelo

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Lippelo voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Meer weten over bereide maaltijden aan huis voor ouderen in Lippelo? D.m.v. deze pagina vergelijkt u moeiteloos alle organisaties in uw eigen gemeente. Warm geleverd, of een kant-en-klaar maaltijd die u zelf moet opwarmen: er is veel mogelijk. Te bestellen vanaf €4,00 per maal. Aanschuiven voor Couscous, kip, mergueze worst en Gebakken zalmfilet met citroen-botersaus, botergroenten en gekookte aardappelen? Maar geen energie meer om zelf te koken of boodschappen te doen? Er is een oplossing! Middels de maaltijdendienst in Lippelo smult u weer van ambachtelijke maaltijden, die u gewoon zelf kunt opwarmen.

ProvincieAntwerpen
GemeentePuurs-Sint-Amands
ReactieGezond en heel erg lekker
Postcode2890
Prijs per maaltijd€6,38
Vaak bestelde maaltijdViergroentenstamppot, gehaktbal

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Vers bereidde maaltijden aan huis in Lippelo

Er zijn nogal wat maaltijdendiensten in de omgeving van Lippelo. We hebben het over interessante bedrijven als Delimeal of 0. Ook binnen de gemeente zien we tal van instanties en slagerijen. Elke service heeft zo een “eigen” menu en procedures rondom bestellen en betaling. Geholpen door de maaltijdservice-vergelijker kunt u dus de bezorgdiensten rustig vergelijken op allerlei onderdelen. Het kiezen van de beste aanbieder van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is dan ook wat overzichtelijker. Zijn er nog twijfels? Ga dan eerst voor een speciaal voordelig proefpakket via uw maaltijdservice. Heeft u menu-voorkeuren zoals onder andere gemalen of andere verse dieetmaaltijden in Lippelo? Dat hoeft niet erg te zijn! Legio traiteurs in België houden hier rekening mee.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden elke dag bereid, vol verse producten en veel groenten. Hierna worden ze direct teruggekoeld en speciaal verpakt. Om die reden blijven smaak en vitamines ongedeerd. Je kunt het 1 week bewaren.

 • Meest verse ingrediënten
 • Ruime keuze in maaltijden
 • Zonder conserveringsmiddelen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden na het koken shock-freeze ingevroren. Smaak en gezonde vitaminen blijven zo erg lang goed. Maximaal 3 maanden houdbaar. Een wekelijkse bezorging is dus niet noodzakelijk.

 • Maandenlang te bewaren
 • Smaak en voedingsstoffen blijven behouden
 • Groot keuzemenu

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel betekent: warme maaltijden aan huis voor senioren in Lippelo. Ideaal voor bijv. bejaarden die niet zelfstandig kunnen koken of opwarmen. Er is geen verdere handeling nodig. In veel gevallen afgehandeld door een lokale keuken.

 • Direct aanschuiven
 • Maximale versheid
 • Levering op vaste tijden

Boodschappendienst

De meeste bedrijven hebben ook een nuttige boodschappendienst voor senioren. Hierdoor krijgt men zonder moeite broodnodige boodschappen als knäckebröd of jong belegen kaas. Normaal kosteloos afgeleverd op een vast tijdstip.

 • Langer zelfstandig blijven
 • Alles aan huis bezorgd
 • Duizenden producten

Maaltijdendiensten in Lippelo vergelijken

Liefhebber van een gezonde diepvriesmaaltijd aan huis in Lippelo? Of zoekt u de meest verse koelverse maaltijden? Of heeft u liever een aanbieder met expertise op het gebied van tafeltje dekje (daghap) waarbij het eten warm geleverd wordt? Er zijn allerlei thuismaaltijden die in lijn zijn met uw omstandigheden en menu voorkeuren. Zelf maaltijden online bestellen als Varkensstoofvlees Andijvie En Krielaardappelen of Dieet Varkensvlees Broccolimix Puree? Op maaltijdbutler.be vindt u de erkende traiteurswinkels gericht op maaltijdbedeling in en rondom Puurs-Sint-Amands. Onze tip: begin met een proefpakket. Meestal kunt een voor een lage prijs smaakvolle bereide gerechten met veel voedingsstoffen en weinig koolhydraten proberen. Bestellen kan zowel online, telefonisch als via de bestellijst. De menu’s worden geleverd door een vaste bezorger. Aanbieders werken niet met een doorlopend abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Lippelo voor ouderen fluctueren ontzettend. De prijs die u betaalt hangt af van o.a. het bedrijf, het soort maaltijd, en de bezorgmogelijkheden.

 • Dagverse maaltijd zoals Spelt Risotto Tomatensaus, Groentemix is er al voor €6,5.
 • Diepvriesmaaltijd als Kalfsblanket Oude Wijze Met Aardappelen Peterselie is beschikbaar vanaf €5,25.
 • Een thuisbezorgde daghap als Hollandse hachee kunt u al bestellen vanaf €7,3.
Het diner hoeft niet het enige te zijn. Neem ook Minestronesoep, extra groenten en om het compleet te maken Dame blanche mousse om het af te maken. Heeft u weinig financiële middelen? Dan kunt u mogelijk ondersteuning aanvragen via uw gemeente Puurs-Sint-Amands voor een maaltijdservice aan huis.

Kerngegevens

Geliefde bereide maaltijden

 • Rundergehaktballetjes in saus
 • Linzensoep met bleekselderij
 • Gehakt, prei, aardappelpuree
 • Vegetarische roerbakstukjes
 • Reepjes kippenvlees in jus

Steden in de omgeving


Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Lippelo aanvragen

 1. Start met uw maaltijd-zoektocht

  Bedenk eerst welk soort thuismaaltijd klopt met uw eisen. Tafeltje dekje, koelvers of diepvries?

 2. Selecteer cateringdienst of traiteur

  Vergelijk aangeraden bezorgservices en kies een geschikte. Bekijk met name het assortiment, flexibiliteit in bestellen en bezorgen, en natuurlijk ervaringen van andere senioren.

 3. Proefpakket bestellen

  De grote services geven een goedkoop of gratis proefpakket. Bijvoorbeeld 4 bezorgmaaltijden voor €20,00. Zodoende kunt u – zonder verdere verplichtingen – kennismaken met gespecialiseerde verstrekkers.

 4. Een vaste leverdag

  Was het proefpakket naar wens? Vervolgens kan men zonder moeite een nieuwe bestelling doorgeven. Vaak kan dat via de telefoon, door de menukaart in te vullen, of via internet. De menu’s worden altijd bezorgd tot in de keuken via een behulpzame bezorger in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Is er iets zoals een keuzemenu?

Zodra u kiest voor koelvers, dan is er een wekelijks wisselend assortiment met plusminus 30 menu’s. In het aanbod van diepvries kunt u kiezen uit 70+ maaltijden die het hele jaar vaststaan. Rondom tafeltje dekje heeft u te maken met een vaste menulijst zonder al te veel keuze. Steeds vaker is zelf ingrediënten combineren een extra dienst die afgenomen kan worden.

Zijn er ook speciale allergie- of dieetmaaltijden?

Vaak wel. Bijna alle maaltijdservices voorzien in een speciale menulijst voor mensen met een dieet. ZoalsGestoofde wortel en Kip in mozzarella kaassaus, groentemix en penne pasta. Zodoende zijn er voor iedereen bezorgmaaltijden aan huis! Welke diëten zijn beschikbaar? Vraag het na bij de organisatie waar u klant bent.

Ga ik een verplichting aan?

Nee, leveranciers werken niet met een contractvorm met een vaste levering voor thuismaaltijden. De maaltijden worden uitsluitend bezorgd in het geval u op welke wijze ook een bestelling hebt doorgegeven. Door middel van de menulijsten kunt u gemakkelijk – online, telefonisch of met een bestellijst – de gerechten laten brengen.

Wanneer wordt er bezorgd?

De gerechten worden in de meeste gevallen door een lokale bezorger op een vast tijdstip afgeleverd. In het geval van koelvers: om de 3 dagen. Vriesvers: 2 keer per maand.


Warme dieetmaaltijden aan huis bezorgd

Verse voeding vormt het fundament van een goede balans en energie. Een lekkere en gezonde warme schotel is daarbij van groot belang. Sommige senioren of beperkten eten volgens een strikt dieet. Hierdoor ontstonden er diverse mogelijkheden rondom dieetmaaltijden aan huis. Denk aan gemalen, lactosevrij, glutenvrij, zoutarm en niet te vergeten eiwitrijk, vegetarisch, veganistisch, vloeibaar: bijna niets is te gek bij eten bezorgen Lippelo. Is uw budget voor eten niet toereikend? Dan is er wellicht iets te regelen met de gemeente of overheid. Enkele voorbeelden van een speciale dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met minder dan 0,3 gram zout per 100 gram.
 • Glutenvrij: aan te raden bij bijvoorbeeld coeliakie of een glutenintolerantie.
 • Gemalen/vloeibaar: als kauwen of slikken complicaties met zich mee brengt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit