Maaltijdservice Bredene

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Bredene voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Benieuwd naar gezonde maaltijden aan huis voor ouderen in Bredene? Door gebruik te maken van maaltijdbutler.be vindt u supersnel alle organisaties die maaltijden thuisbezorgen. Warm geleverd, of een bezorgmaaltijd die alleen maar even de microgolf in hoeven: u maakt zelf de keuze. Nu al voor €3,60 per gerecht. Aanschuiven voor Boerengehaktschotel en Varkensvlees met appel in saus? Maar lukt zelf koken niet meer? Er kan meer dan u denkt! Geholpen door de maaltijddienst in Bredene ontvangt u gezonde maaltijden, die gratis aan huis geleverd worden.

ProvincieWest Vlaanderen
GemeenteBredene
ReactieVlaamse + Buitenlandse keuken
Postcode8450
Maaltijd prijs€5,83
Maaltijd-topperGepaneerdeschnitzel

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis in Bredene

We zien meer en meer maaltijdendiensten die bezorgen in Bredene. We hebben het over interessante services als Yumbel en/of Foodbag. Maar ook in de buurt zijn er allerlei instellingen en sociale voorzieningen. Elke aanbieder wordt gekenmerkt door een “eigen” assortiment en mogelijkheden rondom bestellen en bezorgen. Via www.maaltijdbutler.be kunt u de aanbieders rustig op een aantal punten vergelijken. Het uitzoeken van een solide bezorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is hierdoor een stuk gemakkelijker. Eerst kijken of het wat is? Bestel in dat geval eerst een proefpakket bij uw maaltijdservice. Is er sprake van specifieke wensen als o.a. vegetarische of andere verse dieetmaaltijden in Bredene? Dat hoeft niet erg te zijn! Veel traiteurs en cateraars passen zich hierop aan.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers bereid, met uitsluitend verse groenten. Nadien worden deze producten teruggekoeld en luchtdicht verpakt. Hierdoor blijven vitaminen en mineralen in topconditie. Te bewaren tot 1 week na levering.

 • Altijd volledig vers
 • Ook voor vegetariërs en diëten
 • Zonder kunstmatige toevoegingen

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden na het koken middels de shock-freeze procedure ingevroren. Belangrijke voedingsstoffen blijven in goede conditie. Weken lang goed te houden. Elke week een bezorging hoef je niet te doen.

 • Hoeven niet direct gegeten te worden
 • Behoud van voedingswaarden en vitamines
 • Maaltijden uit alle keukens

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel biedt: warme maaltijden aan huis voor senioren in Bredene. Een uitkomst voor bijv. bejaarden die niet zelfstandig kunnen koken of opwarmen. Het eten wordt warm bezorgd. Meestal gedaan door een plaatselijk restaurant.

 • Gelijk bezorgd na het koken
 • Ondersteuning uit gemeente
 • Levering op vaste tijden

Boodschappendienst

Meerdere organisaties hebben ook een extra boodschappendienst voor gehandicapten. Hiermee haalt men moeiteloos de supermarktartikelen als koffie en griekse yoghurt. Veelal zonder bezorgkosten tot in de keuken.

 • Boodschappen doen niet meer nodig
 • Vaste bezorger en tijdstip
 • Ruim assortiment

Maaltijdendiensten in Bredene vergelijken

Zo nu en dan eens genieten van een gemakkelijke diepvriesmaaltijd in Bredene? Of zoekt u de meest verse koelverse opwarmmaaltijden? Of houdt u juist van een aanbieder gespecialiseerd in tafeltje dekje (daghap) voor uw ouders of iemand anders? We onderscheiden een groot aantal mogelijkheden die overeenstemmen met uw voorkeuren en mogelijke diëten. Wat dacht u van Linzen Met Varkensvlees, Spek Wortelen Aardappel of Spaghetti Bolognese Kaas? Op maaltijdbutler.be vergelijkt u een aantal relevante bedrijven die zich focussen op maaltijdbedeling in en rondom Bredene. Bekijk goed het proefpakket. Dikwijls is er een proef-mogelijkheid. U kan uitstekende bereide gerechten met verse ingrediënten en weinig koolhydraten proberen. Bestellen kan online, telefonisch of met de bestellijst. De maaltijden worden geleverd door uw eigen bezorger. Daarnaast is het flexibel, leveranciers werken niet met een doorlopende afneemverplichting.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Bredene voor ouderen variëren nogal. De prijs die u betaalt wordt samengesteld door zaken als de organisatie, het aanbod in gerechten, en de bezorgmogelijkheden.

 • Dagverse maaltijd zoals Groenteburger Prei Gekookte Aardappelen is er al voor €5,5.
 • Een lekkere diepvriesmaaltijd als Kalfsblanket Oude Wijze Met Aardappelen Peterselie vindt u vaak al vanaf €4,2.
 • Een warme daghap voor senioren als Runderhachee, stamppot hutspot kan je kopen vanaf €6,4.
Het eten kan men aanvullen met onder andere Misosoep, een gezonde salade en een dessert als Tartufo als nagerecht. Zijn kosten voor u een probleem? Wellicht kunt u een subsidie of regeling treffen met de gemeente Bredene voor een maaltijdservice aan huis.

Cijfers en feiten

Populaire bereide maaltijden

 • Savooiekool
 • Tomatensoep
 • Biogarde
 • Varkensvlees, erwten, aardappelpuree
 • Hachee met rodekool en witte rijst

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Bredene regelen

 1. Inventariseer behoeftes

  Kijk eerst na wat voor bezorgmaaltijd rijmt met uw leefpatroon. Tafeltje dekje, koelvers of diepvries?

 2. Kies een cateringdienst / traiteur

  Vergelijk de aangeraden bezorgdiensten en kies er een. Controleer goed het type maaltijden, op welke manieren u kunt bestellen, en recensies van andere klanten.

 3. Bestel het proefpakket

  De bekende maaltijd-verzorgers bieden een spotgoedkoop proefpakket. Typische acties zijn 3 bezorgmaaltijden voor €15,00. Door hier gebruik van te maken kunt u – zonder verdere verplichtingen – kennismaken met gespecialiseerde dienstverleners.

 4. Maaltijden afnemen

  Genoten van de proefmaaltijd? In dat geval kunt u snel en simpel nog een bestelling doen. In veel gevallen doet u dat via telefoon, via een menulijst, of via internet. De menu’s worden in de regel geleverd door een lokaal gezicht / bezorger in juni 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik zelf gerechten kiezen?

Bij dagvers / koelverse gerechten is er vaak een menulijst met ongeveer 30 menu’s. Als we het hebben over diepvries hebt u de keuze uit 70+ blijvende menu’s. Met een tafeltje dekje treft men een vaste menulijst zonder al te veel keuze. Bij sommige aanbieders is zelf ingrediënten combineren een mogelijkheid.

Kan ik kiezen voor speciale dieetmaaltijden?

Zeker. Landelijke leveranciers bieden een uniek en ambachtelijk assortiment dieetmaaltijden. Als bijv. Zalmfilet, dillesaus, spinazie/erwten mix, aardappelpuree peterselie-bieslook of Slavink in uienjus. Hiermee krijgt iedereen geschikte bezorgmaaltijden aan huis! Kan dit ook met mijn dieet? Neem contact op met vaste maaltijd-dienstverlener.

Ga ik een verplichting aan?

Nee, maaltijdservices hanteren meestal geen vast abonnement voor thuismaaltijden. Er worden alleen maaltijden bezorgd als u zelf een bestelling geplaatst heeft. Door gebruik te maken van de unieke menukaart / lijst kan men direct en zonder moeite – op meerdere manieren – een bestelling doorgeven.

Wanneer wordt er geleverd?

De verse maaltijden worden in de meeste gevallen door uw eigen bezorger op een vast tijdstip afgeleverd. Het koelverse aanbod 1 a 2 keer per 7 dagen. Het vriesverse assortiment 1 of 2 keer per maand.


Speciale dieetmaaltijden voor ouderen aan huis

Een gewoon goede maaltijd helpt mee aan een optimale lichamelijke gesteldheid. Een warme schotel in de avond is daarbij van groot belang. Diverse ouderen of hulpbehoevenden volgen een dieet of hebben een allergie. Om die reden faciliteren steeds meer bedrijven dieetmaaltijden aan huis. U kunt denken aan lactosevrij, gemalen, natriumarm, glutenvrij en niet te vergeten vegetarisch, eiwitrijk, vloeibaar, veganistisch: het assortiment is ontzettend veelzijdig bij eten bezorgen Bredene. Heeft u een laag inkomen? Dan kunt u wellicht maaltijden met korting bestellen. Voorbeelden van een dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: maaltijden met minder dan 0,3 gram zout per 100 gram.
 • Glutenvrij: praktisch bij bijvoorbeeld coeliakie of een glutenintolerantie.
 • Gemalen/vloeibaar: wanneer kauwen en slikken een probleem geeft.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit