Maaltijdservice Middelkerke

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Middelkerke voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Op zoek naar opwarm-maaltijden aan huis voor ouderen in Middelkerke? Geholpen door deze website vergelijkt u snel en simpel alle organisaties die leveren in uw plaats. Een warme maaltijdservice, of koelverse gerechten die u kunt verwarmen met de oven of microgolf: u bepaalt het helemaal zelf. Nu al voor €4,90 per maaltijd. Genieten van Spaghetti en Vegetarische balletjes in satésaus met gebakken ei en nasi goreng? Maar is een supermarkt bezoeken koken niet goed mogelijk? Er kan meer dan u denkt! Met behulp van de maaltijdendienst in Middelkerke smult u weer van ambachtelijke gerechten, 100% vers thuisbezorgd.

ProvincieWest Vlaanderen
GemeenteMiddelkerke
RecensieUnieke recepten
Postcode8430
Gemiddelde prijs€5,82
Geliefde maaltijdChili sin carne

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Leveranciers van maaltijden aan huis in Middelkerke

Tegenwoordig zijn er flink wat maaltijdendiensten in en rondom Middelkerke. Bijvoorbeeld erkende bezorgers als Ekomenu en/of Prego. Maar ook op regionaal niveau zien we uitstekende instellingen en sociale voorzieningen. Iedere partij heeft weer een “eigen” productaanbod en werkwijze m.b.t. bestellen en betalen. Met behulp van www.maaltijdbutler.be kunt u derhalve de services overzichtelijk op een aantal punten vergelijken. Het selecteren van een solide verstrekker van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden maken wij op die manier een stuk gemakkelijker. Twijfelt u nog? Kijk dan eerst naar eerst een proefpakket bij uw maaltijdservice. Heeft u menu-voorkeuren zoals eiwitrijke of andere verse dieetmaaltijden in Middelkerke? Ook dan bent u welkom! Legio traiteurs voor bejaarden worden hierop aangepast.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden iedere dag bereid, vol verse producten en veel groenten. Later wordt het eten snel afgekoeld en verpakt zonder lucht. Hierdoor blijven smaak en vitamines optimaal behouden. Te bewaren tot 1 week na levering.

 • Altijd volledig vers
 • Net zo lekker als zelf koken
 • Geen pakjes en zakjes

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden vers klaargemaakt en middels shockfreeze snel en diep ingevroren. Kleur, smaak en geur blijven optimaal behouden. Maanden lang op te slaan. Iedere 7 dagen inkopen doen is geen verplichting.

 • Groot inslaan is mogelijk
 • Optimaal behoud smaak, geur en vitamines
 • NL en buitenlandse keuken

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel biedt: warme maaltijden aan huis voor senioren in Middelkerke. Een goede vervanger voor bijv. hulpbehoevenden die de kant-en-klaar maaltijd niet kunnen opwarmen. U kunt meteen aanschuiven! In de regel gedaan door een gemeentelijke eetgelegenheid.

 • Gelijk bezorgd na het koken
 • Mogelijke subsidie
 • Dagelijkse persoonlijk geleverd

Boodschappendienst

Verscheidenebedrijven hanteren ook een handige boodschappendienst voor chronisch zieken. Hiermee krijgt u gelijk de boodschappen zoals chocopasta of leverpastei. Doorgaans gratis afgeleverd op een vast tijdstip.

 • Volledig zelfstandig inkopen doen
 • Niet meer sjouwen met boodschappen
 • Alles op voorraad

Maaltijdendiensten in Middelkerke vergelijken

Wilt u af en toe genieten van een de lekkerste diepvriesmaaltijd in Middelkerke? Of prefereert u vers bereidde koelverse maaltijden voor ouderen? Of heeft u liever een aanbieder gespecialiseerd in tafeltje dekje (daghap), zodat het eten warm geleverd wordt? We onderscheiden vele opties die passen bij uw uw situatie en eventuele dieet. Wat dacht u van Gemalen Rundsvlees Met Rode Kool En Aardappelpuree of Zalmfilet Dillesaus Boontjes Kriel? Via onze vergelijker vergelijkt u de grootste aanbieders van maaltijdbedeling in de regio Middelkerke. Onze tip: begin met een proefpakket. Doorgaans kan men voor aantrekkelijke prijzen vers bereidde bereide gerechten met veel voedingsstoffen en weinig koolhydraten proeven. Bestellen kan zowel online, telefonisch als via de bestellijst. Het eten wordt bezorgd door vaak dezelfde persoon, op een vaste dag. Er is geen sprake van een doorlopende afneemverplichting.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Middelkerke voor ouderen variëren nogal. De prijs hangt namelijk af van o.a. de leverancier, het aantal verwerkte maaltijden, en de bezorgmogelijkheden.

 • Dagverse maaltijd zoals Gemalen Zalm In Vissaus Met Wortelen En Puree is beschikbaar vanaf €4,75.
 • Een vriesverse maaltijden zoals Lamsslavink Bloemkool Bechamelsaus En Krieltjes wordt al bezorgd vanaf €4,35.
 • De daghap voor ouderen als Drumsticks in ketjapsaus. Sperziebonen. Witte rijst kunt u al laten bezorgen vanaf €6,45.
Het diner is niet waar het bij blijft. Ook Hot pot, een extra salade en een toetje als Knoedel als nagerecht. Zijn kosten voor u een probleem? In sommige gevallen kunt u hulp aanvragen bij de gemeente Middelkerke voor een maaltijdservice aan huis.

Belangrijke info

Vaak gekozen bereide maaltijden

 • Wokgroenten
 • Gele rijst
 • Kipfilet
 • Rundvlees, rode kool, aardappelpuree
 • Speklapjes met jus en preistamppot

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Middelkerke aanvragen

 1. Start met uw maaltijd-zoektocht

  Trek eerst na welk soort seniorenmaaltijd in overeenkomst is met uw leefpatroon. Dagvers, koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Kies uit de traiteurwinkels en cateraars

  Vergelijk aangeraden bezorgdiensten en kies er een. Let goed op het gerechten-aanbod, op welke manieren u kunt bestellen, en beoordelingen van huidige klanten.

 3. Begin met het proefpakket

  De professionele leveranciers hanteren een aantrekkelijk proefpakket of maaltijdbox. Typische acties zijn 7 bezorgmaaltijden voor €35,00. Daardoor kunt u op een hele aantrekkelijke manier eens kennismaken met goede dienstverleners.

 4. Een vaste leverdag

  Was het proefpakket naar wens? Zo ja, dan kunt u wekelijks een nieuwe menulijst invullen. Doorgaans kan dit via een speciaal telefoonnummer, door gerechten in te vullen, of online. De maaltijden voor thuis worden meestal geleverd door een vriendelijke bezorgservice in juni 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Bestaat er de keuze uit maaltijden?

Wanneer u gaat voor koelvers, dan is er een wekelijks keuzemenu met om en nabij de 25 menu’s. Binnen het diepvries-segment is het assortiment beperkt tot 50 – 100 vaste maaltijden. In het geval van tafeltje dekje gebruikt men een speciaal dagmenu. Bij sommige aanbieders is zelf uw bord samenstellen een mogelijkheid.

Zijn er ook dieetmaaltijden?

Praktisch alle maaltijdservices komen u tegemoet met een ruim assortiment dieetmaaltijden. Zoals bijv. Rundersaucijs met jus. Zomerse zuurkool met ananas en rozijn. Gekookte aardappelen en Vegetarische abdijbierschotel. Selderijgroenten. Aardappelschijfjes met peterselie. Daardoor krijgt iedereen geschikte opwarmmaaltijden aan huis! Kan dit ook met mijn dieet? Neem contact op met uw leverancier.

Is er een minimale afname?

Nee, er is geen sprake van een contractvorm met een vaste levering voor thuismaaltijden. U ontvangt alleen maaltijden thuis als u op welke wijze ook een bestelling hebt doorgegeven. Aan de hand van de unieke menukaart / lijst kunt u gemakkelijk – op meerdere manieren – een bestelling plaatsen.

Hoe werken de leveringen?

De maaltijden voor ouderen worden in de meeste gevallen door een vaste bezorgdienst op een vast tijdstip afgeleverd. In het geval van koelvers: wekelijks. Bij vriesvers is dat elke 14 dagen.


Hoe zit het met dieetmaaltijden aan huis?

Een gewoon goede maaltijd is van belang voor uw energie en levenslust. De warme schotel wordt dan ook van harte aanbevolen. Diverse bejaarden of invaliden hebben speciale dieetmaaltijden nodig. Hierdoor onderscheiden we een aantal vormen van dieetmaaltijden aan huis. U kunt denken aan lactosevrij, gemalen, glutenvrij, natriumarm of juist vloeibaar, vegetarisch, eiwitrijk, veganistisch: het assortiment is ontzettend veelzijdig bij eten bezorgen Middelkerke. Is uw inkomen niet toereikend? Dan is er wellicht iets te regelen met de gemeente of overheid. Voorbeelden van een dergelijke dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: maaltijden met minder dan 0,3 gram zout per 100 gram.
 • Glutenvrij: praktisch als u te maken heeft met een tarwe- of glutenallergie (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: wanneer slikken of kauwen complicaties met zich mee brengt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uitAlle plaatsen in deze gemeente