Maaltijdservice Bléharies

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Bléharies voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Geïnteresseerd in voedzame maaltijden aan huis voor ouderen in Bléharies? Door gebruik te maken van onze tool treft u snel en simpel alle organisaties in de buurt! Maaltijden warm bezorgd, of een dagvers gerecht die nog even in de microgolf moeten: het kan allemaal. En dat al vanaf €3,95. Flink uitpakken met Varkenshaasoester met vleesjus, aardappelpuree, gemengde groenten of Tagliatelle, kip, paddestoelen? Maar vraagt boodschappen doen/koken/afwassen te veel inspanning? Geen probleem! Geholpen door de maaltijddienst in Bléharies smult u weer van heerlijke maaltijden, gemakkelijk bij u thuisbezorgd.

ProvincieHenegouwen
GemeenteBrunehaut
RecensieZonder abonnementen
Postcode7620
Kosten maaltijd (gemiddeld)€4,95
Nummer 1-maaltijdSlavink in uienjus

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis in Bléharies

Er zijn nogal wat maaltijdendiensten die actief zijn in Bléharies. Denk aan veel gekozen bezorgers als Prego of Dienstenthuis.be. Ook in de gemeente zelf kunt u terecht bij allerlei aanbieders en zorginstellingen. Iedere leverancier levert een eigen manier van bereiding en bestel-, betaal-, en bezorgopties. Met behulp van maaltijdbutler.be kunt u de leveranciers snel en makkelijk op een rijtje zetten. Een keuze maken voor een goede bezorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt zo wat overzichtelijker. Zijn er nog twijfels? Bestel in dat geval een speciaal voordelig proefpakket via uw maaltijdservice. Zijn er in uw geval maaltijdvoorkeuren zoals kaliumbeperkte of andere verse dieetmaaltijden in Bléharies? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Legio traiteurs voor senioren worden hierop aangepast.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden elke dag bereid, met de meest verse ingrediënten. In de volgende stap worden deze maaltijden gekoeld naar onder 5⁰C. Zo blijven vitaminen en mineralen ongedeerd. Circa 5 tot 7 dagen houdbaar.

 • Meest verse maaltijden
 • Heerlijke en smaakvol
 • Zonder conserveringsmiddelen

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden na bereiding op een speciale shock-freeze manier ingevroren. Kleur, smaak en geur raken niet bedorven. 10 weken lang eetbaar. Wekelijks een bezorger aan huis is niet altijd nodig.

 • Tot half jaar houdbaar
 • Bevatten belangrijke voedingsstoffen
 • Veel keuze

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel biedt: warme maaltijden aan huis voor senioren in Bléharies. Een redding voor bijv. chronisch zieken die het eten niet meer kunnen opwarmen. Het eten wordt warm bezorgd. Meestal gedaan door een lokale keuken.

 • Warm thuisbezorgd
 • Maximale versheid
 • Elke dag bezorgd

Boodschappendienst

Diverse services hebben ook een speciale boodschappendienst voor bejaarden. Zo krijgt men snel nuttige boodschappen zoals chocopasta en roomboter. Veelal gratis mee bezorgd wanneer u dat wil.

 • Niet meer naar de supermarkt
 • Tot in de keuken geleverd
 • Een volwaardige supermarkt

Maaltijdendiensten in Bléharies vergelijken

Zoekt u een complete diepvriesmaaltijd in Bléharies? Of prefereert u echt 100% verse koelverse seniorenmaaltijden? Of prefereert u een aanbieder die actief is op het gebied van tafeltje dekje (daghap), zodat het eten warm geleverd wordt? U kunt kiezen uit relatief veel leveranciers die rijmen met uw omstandigheden en diëten/allergieën. Wat te denken van Witte Pens Met Rodekool En Puree of Gemalen Kip Met Worteltjes En Aardappelpuree? Op maaltijdbutler.be ziet u de grootste aanbieders van maaltijdbedeling in de gemeente Brunehaut. Eerst proberen? Dan is er het proefpakket. Bij veel aanbieders kunnen ouderen via een proefbox smaakvolle bereide gerechten met verse ingrediënten en zonder ongezonde toevoegingen testen. Maaltijden bestellen doet u via de bestellijst, per telefoon of internet. De gerechten worden bezorgd door een vaste bezorger. Zij werken vaak niet met een doorlopend abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Bléharies voor ouderen zijn ontzettend divers. De prijs voor een gerecht heeft te maken met onderdelen als de leverancier, het productieproces, en de bezorgmogelijkheden.

 • Dagverse maaltijd zoals Dieet Vlaamse Stoverij Appelmoes Aardappelen wordt al bezorgd vanaf €5.
 • Diepvriesmaaltijd als Kipgyros Rijst is verkrijgbaar vanaf €5,4.
 • Een thuisbezorgde daghap als Varkensschnitzel in stroganoffsaus, sperziebonen en gebakken aardappelschijfjes kan je kopen vanaf €6,85.
Een verse maaltijd is niet waar het bij blijft. Ook Misosoep, een extra rauwkostsalade en iets lichts zoals Appeltaart na. Heeft u een laag inkomen? Soms kan men een subsidie of tegemoetkoming indienden bij de gemeente Brunehaut voor een maaltijdservice aan huis.

Cijfers en feiten

Populaire bereide maaltijden

 • Braadworst in jus
 • Pasta kip madras
 • Kipfilet in saus
 • Prei a la creme
 • Minestronesoep

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Bléharies aanvragen

 1. Inventariseer behoeftes

  Stel eerst vast wat voor bezorgmaaltijd in lijn is met uw leefpatroon. Vriesvers, koelvers of warm bezorgd?

 2. Kies een cateringdienst of traiteurshop

  Vergelijk de aangesloten maaltijddiensten en bepaal uw voorkeuren. Check vooral het soort gerechten, de wijze van bezorgen, en recensies van andere klanten.

 3. Start met een proefpakket

  De meeste aanbieders hanteren een spotgoedkoop proefpakket. Bijvoorbeeld 5 bezorgmaaltijden voor €25,00. Op basis daarvan kunt u laagdrempelig kennismaken met geschikte dienstverleners.

 4. Wekelijks bestellen

  Hebt u genoten van de proefmaaltijd? Zo ja, dan kunt u gemakkelijkeen nieuwe bestelling plaatsen. Steeds vaker doet u dat per telefoon, door maaltijden aan te kruisen, of met de computer. De maaltijden voor thuis worden doorgaans geleverd aan huis door een regionale bezorger in juli 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik zelf gerechten kiezen?

In het geval van koelverse maaltijden is er vaak een menulijst met om en nabij de 25 menu’s. In het aanbod van diepvries is het aanbod gelimiteerd tot 90+ maaltijden die het hele jaar vaststaan. Bij tafeltje dekje is er sprake van een vast weekmenu. Meer en meer is zelf een maaltijd samenstellen een extra service die wordt aangeboden.

Kan ik kiezen uit dieetmaaltijden?

Zeker. Landelijke maaltijdverstrekkers werken met een speciaal afgestemd dieetmaaltijden recept. Denk aan Kipfilet, appelmoes gekruide gebakken krieltjes en Kipsaté en ei met bami goreng. Daardoor zijn er voor alle bejaarden warme maaltijden aan huis! Vraag na de mogelijkheden bij de organisatie waar u klant bent.

Zit ik vast aan een abonnement?

Nee, de maaltijd-aanbieders werken niet met doorlopende afnemings-verplichting voor thuismaaltijden. Er worden alleen maaltijden bezorgd indien men deze ook zelf besteld heeft. Door gebruik te maken van de wekelijks vernieuwde bestellijst kunt u gemakkelijk – online, telefonisch of met een bestellijst – de gerechten laten brengen.

Hoe verloopt de bezorging?

De gerechten worden in algemene zin door een vaste bezorgdienst iedere week op dezelfde dag/tijdstip afgeleverd. Bij koelverse maaltijden elke week. Het vriesverse assortiment 1 – 2 keer per 4 weken.


Warme dieetmaaltijden aan huis bezorgd

Een voedzame maaltijd bevordert uw algehele gesteldheid. Een lekkere en gezonde warme schotel is daarbij cruciaal. Sommige ouderen of beperkten hebben specifieke voorkeuren betreft voeding. Hierdoor faciliteren steeds meer bedrijven dieetmaaltijden voor thuis. Denk aan natriumarm, zoutarm, glutenvrij, lactosevrij of juist koolhydraatarm, vegetarisch, vloeibaar, veganistisch: het assortiment is ontzettend veelzijdig bij eten bezorgen Bléharies. Heeft u moeite met de financiën? Dan is er wellicht een kortingsregeling mogelijk (subsidie). Enkele voorbeelden van zo’n dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: menu’s met minder dan 0,3 gram zout per 100 gram.
 • Glutenvrij: perfect bij een situatie als coeliakie of een glutenintolerantie.
 • Gemalen/vloeibaar: als als slikken & kauwen lastig is geworden.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit