Maaltijdservice Brunehaut

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Brunehaut voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Interesse in bereide maaltijden aan huis voor ouderen in Brunehaut? Door gebruik te maken van www.maaltijdbutler.be vindt u overzichtelijk alle firma’s in de buurt! Warm geleverd, of kant-en-klaar maaltijden die u gemakkelijk zelf opwarmt: u maakt zelf de keuze. Dit kan al vanaf €4,00 per keer. Aanschuiven voor Rundersaucijs met jus, bruine bonen met spek en aardappelpuree of Kippenvlees in kerriesaus? Maar is koken/boodschappen doen (tijdelijk) onmogelijk? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Via de maaltijddienst in Brunehaut geniet u van gezonde gerechten, gemakkelijk bij u thuisbezorgd.

ProvincieHenegouwen
GemeenteBrunehaut
RecensieGoede en snelle service
Postcode7620
Prijs per gerecht€5,53
Nummer 1-maaltijdZalmfilet in zoete mosterdsaus

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Warme maaltijden aan huis in Brunehaut

We zien meer en meer maaltijdendiensten in Brunehaut. Neem grote firma’s als Ekomenu en/of 0. Ook binnen de gemeente bestaan er tal van initiatieven en wijkrestaurants. Elke leverancier heeft zo zijn eigen menu en procedures rondom bestellen en betaling. D.m.v. deze pagina kunt u dus de bezorgdiensten gemakkelijk met elkaar vergelijken. Het kiezen van de beste dienstverlener van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat dan leuker en makkelijker. Twijfelt u nog? Start eens met een speciaal voordelig proefpakket via uw maaltijdservice. Bestaan er specifieke wensen als bijv. gluten- en lactosevrije of andere verse dieetmaaltijden in Brunehaut? Geen probleem! Nogal wat traiteurs en cateraars kunnen aangepast worden op uw wensen.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden iedere dag bereid, met altijd verse producten. In de volgende stap wordt het gerecht gelijk gekoeld en in speciale verpakkingen gedaan. Zo blijven vitaminen en mineralen optimaal behouden. Het is 1 week houdbaar.

 • 100% dagvers
 • Smaakvol zoals thuis koken
 • Geen geur- kleur-, en smaakstoffen

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden bereid met verse producten en in zeer korte tijd ingevroren (shock-freeze). Mineralen, vitamines en smaak blijven gewaarborgd. Maanden lang op te slaan. Wekelijks een bezorger aan huis hoef je niet te doen.

 • 1 levering per maand mogelijk
 • Smaak en voedingsstoffen blijven behouden
 • Enorm veel keuze

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel biedt: warme maaltijden aan huis voor senioren in Brunehaut. Een prima oplossing voor bijv. chronisch zieken die (tijdelijk) zelf geen eten kunnen verwarmen. Het eten wordt warm bezorgd. Normaal verzorgd door een plaatselijk restaurant.

 • Maaltijden warm aangeleverd
 • Extra hulp mogelijk
 • Levering op vaste tijden

Boodschappendienst

Diverse leveranciers beschikken over een premium boodschappendienst voor ouderen. Hiermee krijgt men gelijk broodnodige boodschappen als afbak broodmandje en roomboter. Doorgaans zonder extra kosten bezorgd wanneer u dat wil.

 • Niet meer naar de supermarkt
 • Niet meer sjouwen met boodschappen
 • Alles op voorraad

Maaltijdendiensten in Brunehaut vergelijken

Wilt u af en toe genieten van een heerlijke diepvriesmaaltijd in Brunehaut? Of heeft u liever een blijvende oplossing als koelverse thuismaaltijden? Of heeft u liever een bedrijf gespecialiseerd in tafeltje dekje (daghap) voor uw ouders of iemand anders? Er zijn verscheidene type aanbieders die kloppen met uw gesteldheid en voedingsadvies. Wat dacht u van Gemalen Wortelpuree Met Rundsvlees of Lasagne Met Linzen Tomaat & Quorn? Aan de hand van deze website ontdekt u de erkende traiteurswinkels gericht op maaltijdbedeling in en nabij Brunehaut. Bekijk goed het proefpakket. Doorgaans is er een proef-mogelijkheid. U kan vers bereidde bereide gerechten met verse producten en zonder conserveringsmiddelenproeven. Het invullen van de bestellijst kan op papier, telefonisch of online. De gerechten worden bezorgd door vaak dezelfde persoon, op een vaste dag. Daarnaast is het flexibel, leveranciers werken niet met een doorlopende overeenkomst.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Brunehaut voor ouderen lopen zeer uiteen. De prijs die wordt gerekend hangt af van bijvoorbeeld de maaltijdservice, herkomst ingrediënten, en of er rekening gehouden moet worden met diëten.

 • Dagverse maaltijd zoals Gebraad Provencaalse Wijze Courgettemix Kriel kunt u al bestellen vanaf €5,05.
 • Diepvriesmaaltijd als Gebraad Mosterdsaus Spruiten Knolselderpuree kunt u al bestellen vanaf €4.
 • Een bereide dagschotel voour ouderen als Kabeljauw, dillesaus, sperziebonen, krieltjes is er al vanaf €6,9.
De maaltijden kan men aanvullen met onder andere Kerriesoep, extra groenten en een toetje als Bitterkoekjes mousse om het af te maken. Heeft u een laag inkomen? Soms kan men vragen om een vergoeding of subsidie bij de gemeente Brunehaut voor een maaltijdservice aan huis.

Gegevens

Vaak gekozen bereide maaltijden

 • Snijbonenstamppot met slavink en jus
 • Andijvie stamppot met een gehaktbal
 • Rundergehaktbal met jus en hutspot
 • Penne, champignonragout, broccoli
 • Kip tikka massala, basmatirijst

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Brunehaut regelen

 1. Maak een maaltijd-indicatie

  Achterhaal eerst wat voor soort maaltijdservice aansluit op uw omstandigheden. Koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Selecteer een cateringdienst of traiteur

  Vergelijk de professionele aanbieders en bekijk de beschikbaarheid. Check vooral de versheid van ingrediënten, op welke manieren u kunt bestellen, en wat anderen zeggen over de dienstverlening.

 3. Proefpakket bestellen

  De bekende aanbieders bieden een goedkoop of gratis proefpakket. Vaak gaat het om 2 bezorgmaaltijden voor €10,00. Mede daarom kunt u heel eenvoudig eens kennismaken met alle verstrekkers.

 4. Vaste levermomenten

  Beviel het proefpakket? Dat is fijn, nu kunt u dagelijks opnieuw bestellen. Vaak kan dit door te bellen, via een menulijst, of via internet. De thuismaaltijden worden steeds vaker aan huis gebracht via een vertrouwde bezorger in juni 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik ook kiezen uit meerdere menu’s?

Binnen het koelverse segment kunt u zelf kiezen van een bestellijst van zo’n 15 menu’s. Als we het hebben over diepvries hebt u de keuze uit 80+ blijvende menu’s. Kiest u voor tafeltje dekje? Dan is er vaak een speciaal dagmenu. Steeds vaker is vers op maat ook een optie.

Houdt de maaltijdservice rekening met mijn dieet?

Vaak wel. Bijna alle maaltijdverstrekkers voorzien in een speciale categorie met dieetmaaltijden. Als o.a. Runderlapje in champignonsaus en Runderhachee met rode kool. Op die manier kan iedereen gebruik maken van gezonde en voedzame maaltijden aan huis! Vragen? Neem contact op met uw bezorger.

Moet ik een abonnement afsluiten?

Nee, u zit nooit vast aan een verplicht doorlopende overeenkomst voor thuismaaltijden. De maaltijden worden uitsluitend bezorgd indien men dit via telefoon, online of bestellijst heeft doorgegeven. Door het invullen van de unieke menukaart / lijst kunt u gemakkelijk – op meerdere manieren – een bestelling doorgeven.

Wanneer wordt er geleverd?

De verse maaltijden worden normaliter door een regionale bezorger op een vast tijdstip afgeleverd. Koelvers: elke 3/4 dagen. Bij vriesverse gerechten 1 – 2 keer per 4 weken.


Gezonde dieetmaaltijden geleverd aan huis

Een gewoon goede maaltijd vormt het fundament van uw vitaliteit en gezondheid. Een warme schotel in de avond mag dan ook niet ontbreken. Sommige bejaarden of mensen met een beperking eten volgens een strikt dieet. Daardoor zijn er een aantal vormen van dieetmaaltijden voor thuis. Denk aan gemalen, zoutarm, lactosevrij, glutenvrij of eiwitrijk, koolhydraatarm, vegetarisch, vloeibaar: er kan meer dan u denkt bij eten bezorgen Brunehaut. Heeft u een laag inkomen? Dan kunt u hiervoor informeren bij de gemeente of overheid. Enkele voorbeelden van zo’n dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met niet meer dan 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: handig als er iets speelt als een tarwe- of glutenallergie (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: in het geval dat slikken en/of kauwen lastig is geworden.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uitAlle plaatsen in deze gemeente