Maaltijdservice Guignies

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Guignies voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Zoekt u opwarm-maaltijden aan huis voor ouderen in Guignies? Door gebruik te maken van deze website achterhaalt u probleemloos alle organisaties die bij u thuisbezorgen. Tafeltje dekje, of microgolf-maaltijden die u gemakkelijk zelf opwarmt: u maakt zelf de keuze. Te bestellen vanaf €4,10 per gerecht. Genieten van Vegetarische rookworst met vegetarische jus, stamppot hutspot en Blinde Vink Bloemkool-Broccoli Kaassaus En Puree? Maar gaat het koken u moeilijk? Er is gelukkig een alternatief. Door middel van de maaltijddienst in Guignies krijgt u heerlijke maaltijden, die u gewoon zelf kunt opwarmen.

ProvincieHenegouwen
GemeenteBrunehaut
ErvaringVoordelig uitproberen
Postcode7620
Maaltijd prijs€4,96
Populaire maaltijdGehaktballen in uienjus

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Vers bereidde maaltijden aan huis in Guignies

Ze zijn niet meer weg te denken, maaltijdendiensten die bezorgen in Guignies. Bijvoorbeeld veel gekozen organisaties als HelloFresh en Delhaize. Maar ook in de buurt zien we prima partijen en restaurants. Iedere aanbieder wordt gekenmerkt door een “eigen” type maaltijd en bestel- en bezorgmogelijkheden. Aan de hand van maaltijdbutler.be kan u daarom de bedrijven overzichtelijk naast elkaar zetten. Een keuze maken voor een geschikte verstrekker van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden maken wij hierdoor wat aangenamer. Eerst eens proberen? Start eens met eerst een proefpakket bij uw maaltijdservice. Heeft u dieetwensen zoals lactosebeperkte of andere verse dieetmaaltijden in Guignies? Er is een oplossing! Steeds meer cateraars en traiteurs zijn ook geschikt voor ouderen met een allergie of dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden elke dag bereid, met altijd kakelverse ingrediënten. Daarna worden deze producten teruggekoeld en luchtdicht verpakt. Met deze techniek blijven voedingsstoffen en smaak ongedeerd. Je kunt het 1 week bewaren.

 • Altijd 200 gram groente
 • Optimaal behoud van smaak en geur
 • Geen ongezonde toevoegingen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden vers klaargemaakt en op een speciale shock-freeze manier ingevroren. Kleur, smaak en geur gaan zo niet verloren. 10 weken lang eetbaar. Een wekelijkse bezorging is geen verplichting.

 • Direct inkopen voor hele maand
 • Gezond en lekker
 • Enorm veel keuze

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel: warme maaltijden aan huis voor senioren in Guignies. Perfect voor bijv. ouderendie niet zelfstandig kunnen koken of opwarmen. Gerechten zijn direct op te eten. Normaal afgehandeld door een lokale zorginstelling.

 • Direct uit de keuken bezorgd
 • WMO mogelijkheden
 • Dagelijkse bezorging

Boodschappendienst

Een aantal bedrijven faciliteren daarnaast een premium boodschappendienst voor hulpbehoevenden. In dat geval krijgt men direct broodnodige boodschappen als margarine of afbak donker meergranen broodjes. Dikwijls kosteloos afgeleverd tot in de keuken.

 • Direct alles in huis
 • Vaste bezorger en tijdstip
 • Een volwaardige supermarkt

Maaltijdendiensten in Guignies vergelijken

Zo nu en dan eens genieten van een gezonde diepvriesmaaltijd aan huis in Guignies? Of zoekt u vers bereidde koelverse thuismaaltijden? Of zoekt u een organisatie die actief is op het gebied van tafeltje dekje (daghap) waarbij het eten warm geleverd wordt? We onderscheiden relatief veel opties die kloppen met uw voorkeuren en eventuele dieet. U kunt denken aan Kervelsoep of Gehaktsteak Aardappelgratin Met Broccoli? Op maaltijdbutler.be bekijkt u de grootste aanbieders van maaltijdbedeling in en nabij Brunehaut. Bestel eerst eens een proefpakket. Vaak kan men voor aantrekkelijke prijzen uitstekende bereide gerechten met verse producten en weinig vet uitproberen. U kunt via verschillende manieren bestellen. De maaltijden worden geleverd door een lokale / regionale bezorger. Er is geen sprake van een vast contract.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Guignies voor ouderen variëren nogal. De prijs voor een gerecht hangt namelijk af van onderdelen als de leverancier, het totale assortiment, en eventuele dieetvoorkeuren.

 • Dagverse maaltijd zoals Dieet Kalfsworst Rode Kool Aardappel wordt al bezorgd vanaf €5,2.
 • Een vriesverse maaltijden zoals Dieet Kippenblanket Roerbakgroenten Aardappelen kunt u al bestellen vanaf €4,8.
 • Een daghap aan huis als Runderstoofpot Champignonsaus Sperziebonen Puree is er al vanaf €6,4.
De avondmaaltijd is niet waar het bij blijft. Ook Thaise soep, een gezonde salade en niet te vergeten een toetje als Vanille/Kersen mousse om mee af te sluiten. Beschikt u niet over voldoende geld? Wellicht kunt u hiervoor om hulp vragen bij de gemeente Brunehaut voor een maaltijdservice aan huis.

Belangrijke info

Vaak bestelde bereide maaltijden

 • Lamsvlees in saus
 • Nasi babi ketjap
 • Rundvlees in jus
 • Gebakken witvis
 • Aardappelpuree

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Guignies aanvragen

 1. Wat zijn de wensen?

  Bedenk eerst wat voor soort maaltijdservice matcht met uw wensen. Warm bezorgd, koelvers of juist vriesvers?

 2. Kies een cateringdienst / traiteur

  Vergelijk professionele maaltijdservices en maak een keuze. Kijk goed na het maaltijd-aanbod, de bestel en bezorgopties, en de klantwaardering.

 3. Bestel het proefpakket

  De grote services bieden een spotgoedkoop proefpakket. Een dergelijke actie houdt bijvoorbeeld in 5 bezorgmaaltijden voor €25,00. Mede daarom kunt u geheel vrijblijvend eens kennismaken met gespecialiseerde maaltijdservices.

 4. Maaltijden afnemen

  Bevalt het proefpakket? Dan kan men zonder problemen weer nieuwe gerechten bestellen. Gewoonlijk is dat mogelijk via een speciaal telefoonnummer, via de papieren bestellijst of via de website. Uw bestelling wordt doorgaans geleverd aan huis door een vertrouwde bezorger in juli 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Bestaat er de keuze uit maaltijden?

Binnen het koelverse segment krijgt u meestal te maken met een bestellijst van zo’n 30 gerechten. Kiest u voor diepvries dan kunt u kiezen uit 75 – 125 maaltijden die het hele jaar vaststaan. Kiest u voor tafeltje dekje? Dan heeft u te maken met een vaste menulijst zonder al te veel keuze. Bij meer en meer leveranciers is vers op maat ook een optie.

Kan ik kiezen voor speciale dieetmaaltijden?

Vaak wel. Bijna alle maaltijdservices hebben een speciale menulijst voor mensen met een dieet. Neem nou Grootmoeders kippannetje of Macaroni-gehakt schotel. Hierdoor ontvangt men altijd goede opwarmmaaltijden aan huis! Vragen? Neem contact op met de organisatie waar u klant bent.

Is er een minimale afname?

Nee, u zit nooit vast aan een verplicht vast lidmaatschap voor thuismaaltijden. U ontvangt alleen maaltijden thuis zodra u telefonisch/online/menulijst iets besteld hebt. Aan de hand van de wekelijks vernieuwde bestellijst kan men direct en zonder moeite – online, telefonisch of op papier – een bestelling plaatsen.

Hoe werkt de bezorging?

De verse maaltijden worden in algemene zin door uw eigen bezorger op een vast moment in de week week thuisbezorgd. Bij koelvers is dat 1 of 2 keer per week. Bij vriesvers is dat maandelijks.


Hoe zit het met dieetmaaltijden aan huis?

Een goede maaltijd bevordert een goede balans en energie. Een verse warme schotel is essentieel. Sommige ouderen of gehandicapten volgen een dieet of hebben een allergie. Daarom ontstonden er diverse mogelijkheden rondom dieetmaaltijden thuisbezorgd. Bijvoorbeeld gemalen, glutenvrij, lactosevrij, natriumarm en niet te vergeten vegetarisch, veganistisch, vloeibaar, eiwitrijk: er is steeds meer mogelijk bij eten bezorgen Guignies. Heeft u onvoldoende financiële middelen? Dan bekijk dan de mogelijkheden voor een subsidie. Voorbeelden van zo’n dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: menu’s met maximaal 0,3 gram zout (of 0,12 gram natrium) per 100 gram eten.
 • Glutenvrij: perfect bij een situatie als een tarwe- of glutenallergie (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: in het geval dat kauwen en/of slikken lastig is geworden.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit