Maaltijdservice Haren

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Haren voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Meer weten over opwarm-maaltijden aan huis voor ouderen in Haren? Door middel van onze tool treft u snel en simpel alle bedrijven in uw eigen gemeente. Warm geleverd, of een koelverse maaltijd die u kunt verwarmen met de oven of microgolf: u maakt zelf de keuze. En dat al vanaf €4,30 p.p. Ouderwets genieten van Dieet Boerenkool Met Kalfsgehaktbal of Dieet Hamburger Viergroentenstamppot? Maar is een supermarkt bezoeken koken niet goed mogelijk? Er kan meer dan u denkt! Middels de maaltijdendienst in Haren krijgt u de lekkerste gerechten, kant-en-klaar aangeleverd.

ProvincieBrussel
GemeenteBrussel
ErvaringZoutarme gerechten
Postcode1130
Gemiddelde prijs€4,97
Meest gekozen maaltijdKipvink in jus

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Vers bereidde maaltijden aan huis in Haren

Tegenwoordig zijn er flink wat maaltijdendiensten in de buurt van Haren. Neem populaire firma’s als Prego of Smartmat. Maar ook lokaal bestaan er prima leveranciers en sociale voorzieningen. Iedere partij levert een eigen manier van bereiding en mogelijkheden rondom bestellen en bezorgen. Middels maaltijdbutler.be kunt u dus de aanbieders gemakkelijk op een rijtje zetten. Het kiezen van een degelijke dienstverlener van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is zodoende wat aangenamer. Eerst eens proberen? Bestel dan een eenmalig proefpakket zonder verplichtingen bij de maaltijdservice. Zijn er in uw geval voorkeuren als bijvoorbeeld veganistische of andere verse dieetmaaltijden in Haren? Er is gelukkig een alternatief. Meer en meer traiteurs voor senioren houden hier rekening mee.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers klaargemaakt, vol verse producten en veel groenten. Vervolgens wordt de maaltijd direct teruggekoeld en speciaal verpakt. Met deze techniek blijven structuur en smaak onaangeroerd. Maximaal 5 dagen houdbaar.

 • Verse seizoens ingrediënten
 • Smaakvol zoals thuis koken
 • Geen slechte toevoegingen (e-nummers)

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden vers gekookt en meteen ingevroren via de shock-freeze methode. Belangrijke voedingsstoffen blijven in goede conditie. Meerdere maanden te bewaren. Een wekelijkse bezorging hoeft dan ook vaak niet.

 • Direct inkopen voor hele maand
 • Vitamines en mineralen blijven behouden
 • Veel verschillende menu’s

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel betekent: warme maaltijden aan huis voor senioren in Haren. Een uitkomst voor bijv. senioren die het eten niet meer kunnen opwarmen. U kunt direct de maaltijd nuttigen. Dikwijls verzorgd door lokale vrijwilligers.

 • Direct na bereiding geleverd
 • 100% vers
 • Individuele bezorgopties

Boodschappendienst

Verschillende bezorgers faciliteren daarnaast een praktische boodschappendienst voor bejaarden. Daarmee haalt u eenvoudig belangrijke boodschappen als kipfilet en dieetproducten. Veelal gratis mee bezorgd met de maaltijden.

 • Niet afhankelijk van anderen
 • Niet meer sjouwen met boodschappen
 • Duizenden producten

Maaltijdendiensten in Haren vergelijken

Zo nu en dan eens genieten van een gezonde diepvriesmaaltijd aan huis in Haren? Of geeft u de voorkeur aan een wekelijkse bezorgde koelverse seniorenmaaltijden? Of prefereert u een lokale organisatie die actief is op het gebied van tafeltje dekje (daghap), zodat het eten warm geleverd wordt? U kunt kiezen uit relatief veel bezorgmaaltijden die aansluiten bij uw gesteldheid en eventuele voedingsvoorschrift. U kunt denken aan Dieet Boerenkool Met Kalfsgehaktbal of Lasagne Bolognese? Aan de hand van deze website bekijkt u enkele beschikbare organisaties op het gebied van maaltijdbedeling in en rondom Brussel. Bestel eerst eens een proefpakket. In veel gevallen is er een proef-mogelijkheid. U kan complete bereide gerechten met min. 200 gram groenten en zonder ongezonde toevoegingen keuren. Een bestelling plaatst u online of via de telefoon + bestellijst. De menu’s worden bezorgt door een persoonlijke bezorger. Er is geen sprake van een vast lidmaatschap.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Haren voor ouderen lopen zeer uiteen. De prijs die wordt gerekend wordt samengesteld door bijvoorbeeld de maaltijdservice, de grootte van de keuken, en de omvang van de bezorgservice.

 • Dagverse maaltijd zoals Vol Au Vent Met Puree Met Bieslook En Peterselie kunt u al bestellen vanaf €4,6.
 • Diepvriesmaaltijd als Boereworst Met Wortelstamppot is verkrijgbaar vanaf €3,5.
 • Een aan-huis-geleverde dagschotel als Tagliatelle Met Kip En Bospaddestoelen is er al vanaf €7,25.
Het diner is niet waar het bij blijft. Ook Chinese tomatensoep, een gezonde salade en een toetje als Sundae om het feest compleet te maken. Is uw budget niet toereikend? Wellicht kunt u een subsidie of tegemoetkoming indienden bij de gemeente Brussel voor een maaltijdservice aan huis.

Gegevens

Vaak gekozen bereide maaltijden

 • Paëlla
 • Gehakt, bloemkool, aardappelpuree
 • Pasta met zalm
 • Macaroni met kaas en hesp
 • Gebakken kipfilet en appelmoes

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Haren aanvragen

 1. Wat zoekt u precies?

  Trek eerst na welk soort seniorenmaaltijd rijmt met uw wensen. Warm geleverd, vriesvers, of misschien koelvers?

 2. Selecteer een traiteurshop of cateringdienst

  Vergelijk aangesloten maaltijdservices en kies er een. Check vooral het type maaltijden, flexibiliteit in bestellen en bezorgen, en bereikbaarheid van klantenservice.

 3. Bestel het proefpakket

  De belangrijkste verstrekkers hebben een goedkoop of gratis proefpakket. Bijvoorbeeld 4 bezorgmaaltijden voor €20,00. Hierdoor kunt u heel eenvoudig eens kennismaken met gespecialiseerde services.

 4. Bezorgafspraken maken

  Bevalt het proefpakket? Gelukkig, nu kunt u supersnel een nieuwe menulijst invullen. Dikwijls kan dat telefonisch, door maaltijden aan te kruisen, of online. De maaltijden voor ouderen worden in de regel tot in de keuken geleverd via een lokaal gezicht / bezorger in juli 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Is er iets zoals een keuzemenu?

Bij de koelverse variant, dan is er een wekelijks keuzemenu met plusminus 20 menu’s. Binnen het diepvries-segment is het assortiment beperkt tot 90+ blijvende menu’s. Met een tafeltje dekje kiest u voor één maaltijd per dag. Bij meer en meer leveranciers is zelf samenstellen een extra service die wordt aangeboden.

Zijn er ook dieetmaaltijden?

Doorgaan wel. Veel services bieden een speciale menulijst voor mensen met een dieet. Als o.a. Zalmfiletstukjes in kervelsaus. Penne met groente en Vegetarische roerbakstukjes. Hierdoor ontvangt men altijd goede warme maaltijden aan huis! Vragen? Neem contact op met uw maaltijdservice.

Is er sprake van een abonnement?

Nee, maaltijdservices hanteren meestal geen doorlopend abonnement voor thuismaaltijden. Er worden alleen maaltijden bezorgd zodra u deze besteld heeft. Met behulp van de welbekende bestellijst kan men op eigen houtje – met de papieren lijst, online of telefonisch – de gerechten inkopen.

Hoe gaat de bezorging in z’n werk?

De verse maaltijden worden in de regel door een vaste bezorger op een vast moment in de week week thuisbezorgd. Het koelverse aanbod om de 4 dagen. Bij vriesverse gerechten 1 – 2 keer per 4 weken.


Hoe zit het met dieetmaaltijden aan huis?

Een voedzame maaltijd bevordert een vitaal en energiek lichaam. Elke dag een warme schotel is essentieel. Veel bejaarden of invaliden hebben speciale dieetmaaltijden nodig. Hierom faciliteren steeds meer bedrijven dieetmaaltijden aan huis. Het gaat om zoutarm, lactosevrij, glutenvrij, gemalen of misschien vegetarisch, veganistisch, eiwitrijk, vloeibaar: er is steeds meer mogelijk bij eten bezorgen Haren. Is uw budget voor eten niet toereikend? Dan is er wellicht iets te regelen met de gemeente of overheid. Wat voorbeelden van een dieetmaaltijd :

 • Zoutarm: gerechten met minder dan 0,3 gram zout per 100 gram.
 • Glutenvrij: aan te raden bij een situatie als een glutenvrij dieet (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: als slikken en/of kauwen lastig is geworden.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit