Maaltijdservice Middelburg

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Middelburg voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Meer weten over verse maaltijden aan huis voor ouderen in Middelburg? Aan de hand van deze website vindt u eenvoudig alle organisaties in de buurt! Een warme maaltijdservice, of diepvriesmaaltijden die u kunt eten wanneer u dat uitkomt: het kan allemaal. Te bestellen vanaf €3,70. Aan tafel voor Runderlapje met vleesjus, gekookte aardappelen, snijbonen en Kalkoenfilet Bordelaisesaus Wortelen Aardappelen? Maar is zelf koken geen optie meer? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Door de maaltijdendienst in Middelburg krijgt u vers bereidde maaltijden, die u alleen maar even hoeft op te warmen.

ProvincieOost Vlaanderen
GemeenteMaldegem
ErvaringSimpel bestellen
Postcode9992
Kosten maaltijd (gemiddeld)€5,9
Populaire maaltijdPrei-gehaktschotel

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis geleverd in Middelburg

Tegenwoordig zijn er flink wat maaltijdendiensten die bezorgen in Middelburg. Neem veel gekozen partijen als Meal-Story of Okay. Maar ook in de buurt zijn er uitstekende organisaties en sociale voorzieningen. Elke optie wordt gekenmerkt door een heel eigen aanbod en procedures rondom bestellen en betaling. Geholpen door onze vergelijker kan u daarom de organisaties overzichtelijk met elkaar vergelijken. Het uitzoeken van de best passende maaltijdservice voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat hierdoor een stuk eenvoudiger. Weet u niet of het wat voor u is? Bestel in dat geval een aantrekkelijk proefpakket! Zijn er in uw geval bepaalde wensen als lactosebeperkte of andere verse dieetmaaltijden in Middelburg? Dat hoeft niet erg te zijn! Een aanzienlijk deel van de cateraars en traiteurs kunnen aangepast worden op uw wensen.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers klaargemaakt, met altijd verse producten. Nadien worden ze gelijk gekoeld en in speciale verpakkingen gedaan. Om die reden blijven voedingsstoffen en smaak beschermd. Circa 5 tot 7 dagen houdbaar.

 • Meest verse maaltijden
 • Heerlijke en smaakvol
 • Weinig zout en vetten

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden bereid met verse producten en shock-freeze ingevroren. Vitamines en mineralen blijven zo intact. Maanden lang op te slaan. Continue bestellingen plaatsen is dus niet noodzakelijk.

 • Groot en voordelig inkopen
 • Kleine en grote porties
 • Veel keuze

Warme maaltijden aan huis

Bij de dagschotel krijgt men: warme maaltijden aan huis voor senioren in Middelburg. Vaak toegepast door bijv. senioren die niet zelfstandig kunnen koken of opwarmen. Geschikt voor directe consumptie. Dikwijls verzorgd door een gemeentelijke eetgelegenheid.

 • Warm thuisbezorgd
 • Extra hulp mogelijk
 • Vaste bezorger

Boodschappendienst

Verschillende firma’s hebben ook een extra boodschappendienst voor ouderen. Hierdoor koop men moeiteloos praktische of verse producten als kipfilet en paté. In algemene zin zonder extra kosten bezorgd door uw eigen bezorger.

 • Boodschappen doen niet meer nodig
 • Niet meer sjouwen met boodschappen
 • Duizenden producten

Maaltijdendiensten in Middelburg vergelijken

Incidenteel eens genieten van een gemakkelijke diepvriesmaaltijd in Middelburg? Of houdt u juist van een structurele oplossing zoals koelverse thuismaaltijden? Of geeft u de voorkeur aan een service die actief is op het gebied van tafeltje dekje (daghap) waarbij het eten warm geleverd wordt? U kunt kiezen uit allerlei bezorgmaaltijden die rijmen met uw wensenlijstje voedingspatroon. Neem nu Dieet Hamburger Witloof Aardappelen of Kabeljauw Kreeftensaus Spinazie Koolrabi Aardappel? Verderop vindt u de meest gekozen traiteurshops gespecialiseerd in maaltijdbedeling in de regio Maldegem. Bestel eerst eens een proefpakket. Dikwijls kunt een voor een lage prijs uitstekende bereide gerechten met veel groenten en weinig koolhydraten keuren. U kunt via verschillende manieren bestellen. Uw bestelling wordt bezorgd door een persoonlijke bezorger. Er geldt geen doorlopende overeenkomst.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Middelburg voor ouderen wijken nogal af. De prijs per maaltijd heeft te maken met aspecten als het bedrijf, kwaliteit van ingrediënten, en eventuele dieetvoorkeuren.

 • Dagverse maaltijd als Dieet Kippenblanket Met Broccoli Wortelen Puree wordt al bezorgd vanaf €4,9.
 • Diepvriesmaaltijd als Runderstoofpot Champignonsaus Sperziebonen Puree vindt u vaak al vanaf €4,05.
 • Een daghap aan huis als Spaghetti bolognese wordt al bezorgd vanaf €5,5.
De recepten kan men aanvullen met onder andere Borsjtsj, extra groenten en niet te vergeten een toetje als Crêpe suzette achteraf. Heeft u weinig financiële middelen? Dan kunt u mogelijk een subsidie of tegemoetkoming indienden bij de gemeente Maldegem voor een maaltijdservice aan huis.

Feiten

Populaire bereide maaltijden

 • Lekkerbekje
 • Kiptajine
 • Rode bieten met een speklap en jus
 • Maaltijdsalade met kip en avocado
 • Asperge beenhamschotel met kip

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Middelburg bestellen

 1. Start met uw maaltijd-zoektocht

  Trek eerst na welke vorm van een ouderenmaaltijd klopt met uw eisen. Dagvers, koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Kies cateraar of traiteurwinkel

  Vergelijk populaire maaltijd-bedrijven en kies een geschikte. Check vooral het gerechten-aanbod, flexibiliteit in bestellen en bezorgen, en bereikbaarheid van klantenservice.

 3. Een proefpakket nemen

  De bekende dienstverleners werken met een spotgoedkoop proefpakket. U moet dan denken aan 2 bezorgmaaltijden voor €10,00. Hierdoor kunt u heel eenvoudig eens kennismaken met aantrekkelijke aanbieders.

 4. Bezorgafspraken maken

  Was het proefpakket naar wens? Mooi, dan kunt u gemakkelijkeen nieuwe menulijst invullen. Meestal kan dat door even te bellen, via een menulijst, of email / internet. De kant-en-klaar maaltijden worden vaak geleverd door een regionale bezorger in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Bestaat er de keuze uit maaltijden?

Bij dagvers / koelverse gerechten is er doorgaans een keuze menulijst met circa 30 gerechten. Bij diepvries kunt u meestal kiezen uit 70+ vaste vaste gerechten. Met een tafeltje dekje heeft u te maken met een vaststaand menu per dag. Steeds vaker is zelf gerechten samenstellen ook mogelijk.

Houdt de maaltijdservice rekening met mijn dieet?

Praktisch alle leveranciers komen u tegemoet met een ruim assortiment dieetmaaltijden. Onder andere Varkensgebraad Orloff Wortelen En Aardappelgratin en Gehaktbal met jus, kapucijners à la crème met bacon en mini krieltjes met tuinkruiden. Zodoende zijn er voor alle bejaarden thuismaaltijden voor senioren! Kan dit ook met mijn dieet? Neem contact op met de organisatie waar u klant bent.

Ga ik een verplichting aan?

Nee, de maaltijd-aanbieders werken niet met contractvorm met een vaste levering voor thuismaaltijden. De gerechten kunnen alleen worden ontvangen wanneer u telefonisch/online/menulijst iets besteld hebt. Door gebruik te maken van de wekelijks vernieuwde bestellijst kan men eenvoudig – met de papieren lijst, online of telefonisch – de gerechten laten brengen.

Hoe werkt de bezorging?

De microgolf-maaltijden worden gewoonlijk door uw eigen bezorger op een vast tijdstip afgeleverd. Bij koelverse maaltijden om de 3 dagen. Bij vriesverse gerechten 1 – 2 keer per 4 weken.


Gezonde dieetmaaltijden aan huis laten bezorgen

Gezond en vers eten is van belang voor een optimale lichamelijke gesteldheid. Een verse warme schotel wordt dan ook van harte aanbevolen. Diverse senioren of mensen met een beperking eten volgens een strikt dieet. Hierdoor zijn er verschillende vormen van dieetmaaltijden voor thuis. Het betreft gemalen, natriumarm, zoutarm, glutenvrij of misschien eiwitrijk, vloeibaar, vegetarisch, veganistisch: de maaltijdservice is er voor iedereen bij eten bezorgen Middelburg. Is er sprake van een laag inkomen? Dan kunt u mogelijk aankloppen bij overheid of gemeente. Enkele voorbeelden van een dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met minder dan 0,3 gram zout per 100 gram.
 • Glutenvrij: een uitkomst als er iets speelt als een tarwe- of glutenallergie (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: wanneer slikken en/of kauwen een probleem geeft.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit