Maaltijdservice Adegem

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Adegem voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Benieuwd naar geschikte maaltijden aan huis voor ouderen in Adegem? Dankzij maaltijdbutler.be achterhaalt u snel en simpel alle organisaties in uw regio! Tafeltje dekje, of kant-en-klaar maaltijden die u kunt eten wanneer u dat uitkomt: u bepaalt het helemaal zelf. En dat al vanaf €3,70 p.p. Smullen van Lasagne Bolognese of Aspergesoep? Maar geen energie meer om zelf te koken of boodschappen te doen? Er kan meer dan u denkt! Door middel van de maaltijddienst in Adegem geniet u van uitstekende gerechten, kant-en-klaar aangeleverd.

ProvincieOost Vlaanderen
GemeenteMaldegem
ReactieEenvoudig opzeggen
Postcode9991
Kosten maaltijd (gemiddeld)€6,16
Populaire maaltijdStoofpotje (rundvlees)

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Warme maaltijden aan huis in Adegem

Tegenwoordig zijn er flink wat maaltijdendiensten die actief zijn in Adegem. Neem bijv. erkende partijen als Marley Spoon en Prego. Echter, ook heel lokaal zijn er verschillende instellingen en restaurants. Iedere service heeft weer zijn eigen assortiment en bestel- en bezorgmogelijkheden. Aan de hand van maaltijdbutler.be kunt u derhalve de bedrijven snel en makkelijk op een aantal punten vergelijken. Een keuze maken voor de beste service voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt derhalve een beetje makkelijker. Eerst kijken of het wat is? Bestel dan een betaalbaar proefpakket bij de maaltijdservice. Heeft u allergieën of dieetwensen als vloeibare of andere verse dieetmaaltijden in Adegem? Er is een oplossing! Een groot aantal traiteurs voor senioren passen zich hierop aan.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers bereid, met uitsluitend verse groenten. Daaropvolgend wordt het gerecht direct teruggekoeld en speciaal verpakt. Hierdoor blijven smaak en vitamines gewaarborgd. Je kunt het 1 week bewaren.

 • Vers van het land
 • Rijke smaak en beleving
 • Geen ongezonde toevoegingen

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden na het koken razendsnel ingevroren (shock-freeze). Smaak en gezonde vitaminen blijven optimaal behouden. Voor meerdere maanden houdbaar. Iedere 7 dagen inkopen doen is dan ook overbodig.

 • Half jaar houdbaar in de vriezer
 • Behoud van voedingswaarden en vitamines
 • Uitgebreid assortiment

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel houdt in: warme maaltijden aan huis voor senioren in Adegem. Een redding voor bijv. chronisch zieken die het eten niet meer kunnen opwarmen. Geschikt voor directe consumptie. Vaak georganiseerd door een meer lokale partij.

 • Vanuit de pan op het bord
 • Ondersteuning uit gemeente
 • Vaste bezorger

Boodschappendienst

Meerdere leveranciers voorzien in een praktische boodschappendienst voor hulpbehoevenden. Daarmee krijgt u gelijk de supermarktartikelen als oploskoffie of vegan gehakt. Niet zelden kosteloos afgeleverd met de maaltijden.

 • Volledig zelfstandig inkopen doen
 • Op een vast moment in de week
 • Alles op voorraad

Maaltijdendiensten in Adegem vergelijken

Wilt u af en toe genieten van een smaakvolle diepvriesmaaltijd in Adegem? Of zoekt u een wekelijkse bezorgde koelverse bezorgmaaltijden? Of heeft u liever een lokale organisatie gericht op tafeltje dekje (daghap), zodat het eten warm geleverd wordt? We onderscheiden velerlei thuismaaltijden die matchen met uw situatie en eventuele dieet. Wat te denken van Dieet Kalfsworst Rode Kool Aardappel of Kippenbout Archiduc Saus Met Kroketten? Verderop treft u de erkende traiteurswinkels gericht op maaltijdbedeling in de streek Maldegem. Eerst proberen? Dan is er het proefpakket. Dikwijls kunt u extra voordelig ambachtelijke bereide gerechten met lekker veel groenten en weinig zout uitproberen. Het invullen van de bestellijst kan op papier, telefonisch of online. De menu’s worden geleverd door vaak dezelfde persoon, op een vaste dag. U zit niet vast aan een doorlopende overeenkomst.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Adegem voor ouderen zijn erg wisselend. De prijs voor een gerecht hangt namelijk af van elementen als het bedrijf, het type gerecht en of er rekening gehouden moet worden met diëten.

 • Dagverse maaltijd als Omelet Met Hollandaisesaus Broccoli En Puree bestelt u vanaf €5,1.
 • Diepvriesmaaltijd als Dieet Kippenwit Mosterdsaus Prinsessen Aardappelen is er al voor €5,25.
 • De daghap voor ouderen als Moussaka, aubergine, courgette, aardappelschijfjes kan je kopen vanaf €7,5.
De avondmaaltijd kan men aanvullen met onder andere Thaise soep, een lekker bijgerecht en een dessert als Vanille mousse na. Zijn kosten voor u een probleem? In sommige gevallen kunt u hiervoor om hulp vragen bij de gemeente Maldegem voor een maaltijdservice aan huis.

Kerngegevens

Geliefde bereide maaltijden

 • Pompoensoep
 • Uiensoep
 • Rode bieten met een speklap en jus
 • Penne pesto, kip, groene groenten
 • Wisselmenu Asperge Brabanconne

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Adegem regelen

 1. Wat zoekt u precies?

  Onderzoek allereerst welk type maaltijdservice rijmt met uw omstandigheden. Tafeltje dekje, koelvers of diepvries?

 2. Selecteer een cateringdienst of traiteur

  Vergelijk professionele maaltijddiensten en bepaal uw voorkeuren. Achterhaal altijd eerst het soort gerechten, de bestel en bezorgopties, en de klantwaardering.

 3. Bestel het proefpakket

  De meeste maaltijdservices verstrekken een aantrekkelijk proefpakket of maaltijdbox. U moet dan denken aan 2 bezorgmaaltijden voor €10,00. Zo kunt u zonder hoge kosten kennismaken met goede dienstverleners.

 4. Vaste levermomenten

  Was de proefbestelling goed? Gelukkig, nu kan men elke dag nog een bestelling doen. Steeds vaker kan dat door te bellen, met behulp van de menukaart, of email / internet. De menu’s worden meestal aan huis gebracht via een behulpzame bezorger in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik ook kiezen uit meerdere menu’s?

Zodra u kiest voor koelvers, dan kunt u zelf kiezen van een bestellijst met gemiddeld 30 maaltijden. In het aanbod van diepvries kunt u meestal kiezen uit 100+ vaste menu’s. Bij de tafeltje dekje service gebruikt men een daghap, zonder keuze. Bij sommige aanbieders is zelf ingrediënten combineren een extra dienst die afgenomen kan worden.

Houdt de maaltijdservice rekening met mijn dieet?

Doorgaan wel. Veel maaltijdservices hanteren een speciale categorie met dieetmaaltijden. Onder andere Varkensschnitzel in stroganoffsaus, sperziebonen en gebakken aardappelschijfjes en Runderstoofpot Champignonsaus Sperziebonen Puree. Hierdoor kan iedereen genieten van thuismaaltijden voor senioren! Kan dit ook met mijn dieet? Neem contact op met uw eigen aanbieder.

Moet ik een abonnement afsluiten?

Nee, er geldt geen doorlopende afnemings-verplichting voor thuismaaltijden. Er wordt alleen wat bij u thuisbezorgd indien u een bestelling heeft doorgegeven. Via de standaard bestellijst kunt u gemakkelijk – met de papieren lijst, online of telefonisch – de gerechten inkopen.

Wanneer wordt er bezorgd?

De verse maaltijden worden in de meeste gevallen door een regionale bezorger op een vast moment in de week week thuisbezorgd. Koelvers: elke week 2 keer. Bij vriesvers: maandelijks.


Speciale dieetmaaltijden voor ouderen aan huis

Een goede maaltijd heeft invloed op uw algehele gesteldheid. Een warme schotel in de avond mag dan ook niet ontbreken. Sommige ouderen of beperkten eten volgens een strikt dieet. Mede daardoor zijn er een aantal vormen van dieetmaaltijden thuisbezorgd. We hebben het over gemalen, glutenvrij, natriumarm, lactosevrij en ook vegetarisch, veganistisch, eiwitrijk, vloeibaar: bijna niets is te gek bij eten bezorgen Adegem. Voor ouderen met een laag inkomen kunt u hiervoor informeren bij de gemeente of overheid. Voorbeelden van zo’n dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met max. 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: aan te raden wanneer er sprake is van coeliakie of een glutenintolerantie.
 • Gemalen/vloeibaar: zodra kauwen en slikken een probleem geeft.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit