Maaltijdservice Laken

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Laken voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Op zoek naar voedzame maaltijden aan huis voor ouderen in Laken? D.m.v. onze vergelijker achterhaalt u supersnel alle firma’s die maaltijden thuisbezorgen. Een warme maaltijdservice, of een bezorgmaaltijd die nog even in de microgolf moeten: er is veel mogelijk. Dit kan al vanaf €4,95 per keer. Flink uitpakken met Kip gehakt cordon bleu met vleesjus, gekookte aardappelen, spinazie of Vegetarische Italiaanse carre met vegetarische jus, gebakken aardappelen, wortelen met peterselie? Maar is zelf koken geen optie meer? Er kan meer dan u denkt! Via de maaltijddienst in Laken geniet u van complete maaltijden, 100% vers thuisbezorgd.

ProvincieBrussel
GemeenteBrussel
BeoordelingLekkere maaltijden + gezond
Postcode1020
Gemiddelde prijs€4,95
Maaltijd-topperVarkenssaucijs in jus

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Vers bereidde maaltijden aan huis in Laken

Ze zijn niet meer weg te denken, maaltijdendiensten in Laken. Denk dan aan populaire leveranciers als Dienstenthuis.be en Yumbel. Maar ook in de buurt ontwikkelen zich allerlei partijen en sociale voorzieningen. Elke leverancier heeft weer zijn eigen assortiment en voorwaarden. Door gebruik te maken van onze vergelijker kunt u dus de aanbieders op uw gemak tegen elkaar afzetten. De keuze maken voor een relevante aanbieder van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt zodoende een beetje makkelijker. Eerst kijken of het wat is? Start eens met een eenmalig proefpakket zonder verplichtingen bij de maaltijdservice. Zijn er in uw geval allergieën of dieetwensen zoals o.a. vloeibare of andere verse dieetmaaltijden in Laken? Ook dan bent u welkom! Steeds meer cateraars en traiteurs zijn geschikt voor mensen met een dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden iedere dag bereid, met uitsluitend verse groenten. Nadien wordt het gerecht gekoeld naar onder 5⁰C. Door deze handeling blijven smaak en vitamines gewaarborgd. Het is 1 week houdbaar.

 • Altijd volledig vers
 • Rijk aan gezonde voedingsstoffen
 • Geen pakjes en zakjes

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden bereid met verse producten en razendsnel ingevroren (shock-freeze). Vitamines en mineralen gaan zo niet verloren. Maanden lang op te slaan. Elke week bestellen hoef je niet te doen.

 • Lang houdbaar
 • Eenvoudig op te warmen
 • NL en buitenlandse keuken

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel houdt in: warme maaltijden aan huis voor senioren in Laken. Een prima oplossing voor bijv. gehandicapten waarbij ook opwarmen niet meer lukt. U kunt direct de maaltijd nuttigen. Normaliter geïnitieerd door een lokale keuken.

 • Gelijk bezorgd na het koken
 • 100% vers
 • Vaste bezorger

Boodschappendienst

Een aantal leveranciers hanteren ook een handige boodschappendienst voor bejaarden. Op die manier krijgt u direct verse of handige boodschappen als afbak kaas mais broodjes en chocoladevla. Niet zelden gratis bezorgd door de vaste bezorger.

 • Langer zelfstandig blijven
 • Niet meer sjouwen met boodschappen
 • Koffie, fris, brood, zuivel etc.

Maaltijdendiensten in Laken vergelijken

Af en toe profiteren van een de lekkerste diepvriesmaaltijd in Laken? Of houdt u juist van vers bereidde koelverse opwarmmaaltijden? Of neigt u meer naar een leverancier gespecialiseerd in tafeltje dekje (daghap), zodat u meteen kunt aanschuiven? We onderscheiden diverse opties die in lijn zijn met uw omstandigheden en eetpatroon. Neem nu Kipfilet Provencaal, Groentemix Met Krieltjes of Tagliatelle Ham Champignon Kaassaus? Op deze pagina vergelijkt u de meest populaire aanbieders van maaltijdbedeling in de omgeving Brussel. Eerst proberen? Dan is er het proefpakket. Dikwijls kunnen ouderen via een proefbox complete bereide gerechten met verse ingrediënten en weinig zout keuren. Het invullen van de bestellijst kan op papier, telefonisch of online. Uw bestelling wordt bezorgd door een lokale / regionale bezorger. U zit niet vast aan een doorlopend abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Laken voor ouderen variëren nogal. De prijs die u betaalt hangt namelijk af van onderdelen als de leverancier, het aantal maaltijden waar u uit kunt kiezen, en of er rekening gehouden moet worden met diëten.

 • Dagverse maaltijd als Dieet Hamburger Witloof Aardappelen is beschikbaar vanaf €4,7.
 • Vriesverse maaltijd als Dieet Gentse Waterzooi kunt u al bestellen vanaf €5,05.
 • Een aan-huis-geleverde dagschotel als Vegetarische zadenburger met vegetarische jus, gekookte aardappelen, wokgroenten bestelt u vanaf €6,35.
De avondmaaltijd kan men aanvullen met onder andere Hot pot, een extra salade en iets fris zoals Pudding om het feest compleet te maken. Heeft u weinig financiële middelen? Doorgaans kunt u hulp aanvragen bij de gemeente Brussel voor een maaltijdservice aan huis.

Kerngegevens

Vaak bestelde bereide maaltijden

 • Verse heibot
 • Komkommersoep
 • Tahise rode curry
 • Pasta met gerookte zalm
 • Hamburger en zure boontjes

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Laken aanvragen

 1. Wat zijn de wensen?

  Check als eerst welk type bezorgmaaltijd past bij uw situatie. Koelvers, diepvries of warme maaltijden?

 2. Kies cateraar of traiteurwinkel

  Vergelijk de aangeraden leveranciers en kies een geschikte. Let goed op de versheid van ingrediënten, de manier van bezorging, en natuurlijk ervaringen van andere senioren.

 3. Het proefpakket laten bezorgen

  De populaire leveranciers werken met een goedkoop of gratis proefpakket. Vaak gaat het om 2 bezorgmaaltijden voor €10,00. Zo kunt u laagdrempelig kennismaken met voordelige maaltijd-verzorgers.

 4. Maaltijden afnemen

  Smaakt de proefmaaltijd naar meer? Zo ja, dan kunt u elke dag een nieuwe menulijst invullen. Gewoonlijk doet u dat via een speciaal telefoonnummer, door maaltijden aan te kruisen, of email / internet. Het eten wordt gemiddeld genomen bezorgd tot in de keuken via een behulpzame bezorger in juni 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik ook kiezen uit meerdere menu’s?

Wanneer u gaat voor koelvers, dan kunt u gerechten kiezen op een lijst met pakweg 20 gerechten. Als we het hebben over diepvries is er een keus te maken uit 90+ vaste menu’s. Kiest u voor tafeltje dekje? Dan gebruikt men een speciaal dagmenu. In steeds meer gevallen is zelf een maaltijd samenstellen een mogelijkheid.

Zijn er ook speciale allergie- of dieetmaaltijden?

Ja, heel veel services voorzien in een uniek en ambachtelijk assortiment dieetmaaltijden. Als o.a. Tomatensoep met prei vg of Vis in hollandaisesaus, tuttifrutti en babyworteltjes en gebakken krieltjes. Handig, want zo kan iedereen genieten van kant-en-klaar maaltijden aan huis! Vraag na de mogelijkheden bij vaste maaltijd-dienstverlener.

Ga ik een verplichting aan?

Nee, er is geen sprake van een contractvorm met een vaste levering voor thuismaaltijden. Er vindt alleen maar bezorging plaats nadat men dit via telefoon, online of bestellijst heeft doorgegeven. Door het invullen van de standaard bestellijst kan men eenvoudig – online, telefonisch of op papier – een bestelling doorgeven.

Hoe werken de leveringen?

De bezorgmaaltijden worden normaliter door een regionale bezorger op een vast tijdstip geleverd. In het geval van koelvers: 1 of 2 keer per week. Het vriesverse aanbod om de 2 weken.


Gezonde dieetmaaltijden aan huis laten bezorgen

Een gewoon goede maaltijd helpt mee aan een vitaal en energiek lichaam. Een dagelijkse warme schotel is daarbij van groot belang. Veel senioren of beperkten eten volgens een strikt dieet. Mede daardoor onderscheiden we een aantal vormen van dieetmaaltijden aan huis. Bijvoorbeeld lactosevrij, glutenvrij, natriumarm, zoutarm of wellicht vloeibaar, veganistisch, vegetarisch, koolhydraatarm: vrijwel alles is mogelijk bij eten bezorgen Laken. Is er sprake van een laag inkomen? Dan kunt u mogelijk aankloppen bij overheid of gemeente. Voorbeelden van zo’n dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: menu’s met < 0,3 gram zout per 100 gram eten.
 • Glutenvrij: praktisch als er iets speelt als een gluten- of tarwevrij dieet (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: in het geval dat kauwen & slikken complicaties met zich mee brengt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit