Maaltijdservice Escanaffles

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Escanaffles voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Interesse in verse maaltijden aan huis voor ouderen in Escanaffles? D.m.v. www.maaltijdbutler.be vergelijkt u snel en simpel alle services in uw eigen gemeente. Maaltijden warm bezorgd, of diepvriesmaaltijden die u kunt eten wanneer u dat uitkomt: de mogelijkheden zijn enorm. Al te verkrijgen vanaf €4,35 per maal. Flink uitpakken met Cordon bleu, rozemarijn aardappel en Westlandse groente of Varkenslapje in champignonsaus? Maar lukt zelf koken niet meer? Er kan meer dan u denkt! Middels de maaltijdendienst in Escanaffles hebt u toegang tot de lekkerste maaltijden, gemakkelijk bij u thuisbezorgd.

ProvincieHenegouwen
GemeenteCelles
ErvaringTelefonische klantenservice
Postcode7760
Prijs per maaltijd€5,26
Populaire maaltijdKalkoenmedaillons in saus

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Vers bereidde maaltijden aan huis in Escanaffles

Er zijn nogal wat maaltijdendiensten in de regio van Escanaffles. Neem bijv. interessante bezorgers als Marley Spoon of Home Cuisine. Maar ook in de buurt ontstaan er prima leveranciers en speciale eetpunten. Iedere partij wordt gekenmerkt door z’n eigen assortiment en bestel- en bezorgmogelijkheden. Door middel van deze pagina kan u daardoor de bezorgdiensten op uw gemak tegen elkaar afzetten. Uitkomen bij een goede aanbieder van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt zo een beetje makkelijker. Eerst eens proberen? Profiteer nu van een aantrekkelijk proefpakket! Is er sprake van voorkeuren zoals bijvoorbeeld vloeibare of andere verse dieetmaaltijden in Escanaffles? Dat is niet erg! Een aanzienlijk deel van de traiteurs voor senioren passen zich hierop aan.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden elke dag bereid, bomvol natuurlijke ingrediënten. Daarna wordt het eten gelijk gekoeld en in speciale verpakkingen gedaan. Om die reden blijven voedingsstoffen en smaak beschermd. Te bewaren tot 1 week na levering.

 • 100% dagvers
 • Ook voor vegetariërs en diëten
 • Lekker en gezond, zonder e-nummers

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden vers bereid en direct middels de shock-freeze procedure ingevroren. Smaak, geur en mineralen blijven optimaal behouden. Voor meerdere maanden houdbaar. Continue bestellingen plaatsen is hier niet aan de orde.

 • Lang houdbaar
 • Eenvoudig op te warmen
 • Vlaamse Klassiekers

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel: warme maaltijden aan huis voor senioren in Escanaffles. Ideaal voor bijv. ouderendie geen gebruik kunnen maken van de magnetronmaaltijden. U kunt meteen aanschuiven! Meestal geregeld via lokale vrijwilligers.

 • Warm thuisbezorgd
 • Vaak subsidie mogelijk
 • Levering op vaste tijden

Boodschappendienst

Veel services faciliteren daarnaast een extra boodschappendienst voor ouderen. Hiermee koop u zonder moeite nuttige boodschappen zoals desem naturel of havervlokken. Veelal zonder bezorgkosten tot in de keuken.

 • Niet afhankelijk van anderen
 • Geen zware boodschappen tillen
 • Groente, fruit, snacks etc.

Maaltijdendiensten in Escanaffles vergelijken

Liefhebber van een de lekkerste diepvriesmaaltijd in Escanaffles? Of bent u meer op zoek naar gezonde en lekkere koelverse seniorenmaaltijden? Of prefereert u een service die zich focust op tafeltje dekje (daghap) voor uw ouders of iemand anders? U kunt kiezen uit een groot aantal opties die overeenstemmen met uw eisen en eetpatroon. U kunt denken aan Kervelsoep of Kipgyros Rijst? Via onze vergelijker ziet u een aantal leveranciers gespecialseerd in maaltijdbedeling in en nabij Celles. Eerst proberen? Dan is er het proefpakket. Bij veel aanbieders kunt een voor een lage prijs de lekkerste bereide gerechten met veel voedingsstoffen en weinig vet testen. Een bestelling plaatst u online of via de telefoon + bestellijst. Het eten wordt geleverd door vaak dezelfde persoon, op een vaste dag. Ook is het vrijblijvend, er is niet iets als een vast contract.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Escanaffles voor ouderen wijken nogal af. De prijs die u betaalt wordt samengesteld door o.a. de aanbieder, kwaliteit van ingrediënten, en de bezorgmogelijkheden.

 • Dagverse maaltijd zoals Medaillon Champignonsaus Groenten Gebakken Aard. bestelt u vanaf €5,2.
 • Diepvriesmaaltijd als Boereworst Rode Kool Aardappel Peterselie is verkrijgbaar vanaf €4,8.
 • Een aan-huis-geleverde dagschotel als Champignonsoep met rundvlees kunt u al bestellen vanaf €5,6.
Het diner kan men aanvullen met onder andere Rozenbottelsoep, een extra salade en iets fris zoals French coffee als afsluiter. Heeft u een laag inkomen? Mogelijk kan u dan een subsidie of regeling treffen met de gemeente Celles voor een maaltijdservice aan huis.

Cijfers en feiten

Vaak gekozen bereide maaltijden

 • Parijse worteltjes
 • Slavink in uienjus
 • Push Up Meatballs
 • Macaroni met kaas
 • Spaghetti Napoli

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Escanaffles regelen

 1. Maak een maaltijd-indicatie

  Achterhaal eerst wat voor type kant-en-klaar maaltijd aansluit op uw eetpatroon. Koelvers, diepvries of warme maaltijden?

 2. Kies uit de traiteurwinkels en cateraars

  Vergelijk gespecialiseerde maaltijdvoorzieningen en maak een keuze. Let goed op het soort gerechten, keuze in bezorgdagen, en bereikbaarheid van klantenservice.

 3. Begin met het proefpakket

  De grote maaltijd-verzorgers verstrekken een scherp geprijsd proefpakket. Vaak gaat het om 5 bezorgmaaltijden voor €25,00. Mede daarom kunt u geheel vrijblijvend eens kennismaken met alle aanbieders.

 4. Bezorgafspraken maken

  Was het proefpakket naar wens? In dat geval kan men snel en simpel een nieuwe menulijst invullen. Meestal kan dit via een speciaal telefoonnummer, met behulp van de menukaart, of via de website. Het eten wordt niet zelden bezorgd middels een regionale bezorger in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik zelf gerechten kiezen?

Binnen het koelverse segment kunt u zelf kiezen van een bestellijst met plusminus 25 gerechten. Spreken we over diepvries, dan hebt u de keuze uit 100+ vaste maaltijden. Bij de tafeltje dekje service treft men een vaste menulijst zonder al te veel keuze. Bij sommige aanbieders is vers op maat een extra dienst die afgenomen kan worden.

Zijn er ook dieetmaaltijden?

Doorgaan wel. Veel aanbieders hanteren een speciale menulijst voor mensen met een dieet. Als bijv. Medaillon Blackwell Bloemkool, Broccoli Met Friet en Kipfiletstukjes in pestosaus. Toscaanse groentemix. Cannelloni. Daardoor krijgt iedereen geschikte gezonde en voedzame maaltijden aan huis! Ook voor uw dieet? Vraag het na bij uw eigen aanbieder.

Is er sprake van een abonnement?

Nee, er geldt geen contractvorm met een vaste levering voor thuismaaltijden. Er vindt alleen maar bezorging plaats in het geval u op welke wijze ook een bestelling hebt doorgegeven. Via een speciale menukaart kan men op eigen houtje – digitaal, telefonisch of met pen en papier – uw wensen doorgeven.

Hoe verloopt de bezorging?

De maaltijden voor ouderen worden in de regel door een eigen bezorger op een terugkerend moment in de week geleverd. Bij koelvers spreken we van om de 4 dagen. Binnen het vriesverse segment 1 – 2 keer per 4 weken.


Verse dieetmaaltijden aan huis laten bezorgen

Gezond en vers eten bevordert uw algehele gesteldheid. Een warme schotel in de avond is daarbij cruciaal. Sommige bejaarden of invaliden eten volgens een bepaald dieet. Om die reden kun je bij steeds meer organisaties terecht voor dieetmaaltijden thuisbezorgd. Dit heeft te maken met gemalen, glutenvrij, zoutarm, lactosevrij en ook vloeibaar, koolhydraatarm, veganistisch, eiwitrijk: het assortiment is ontzettend veelzijdig bij eten bezorgen Escanaffles. Heeft u een laag inkomen? Dan kunt u mogelijk aankloppen bij overheid of gemeente. Voorbeelden van zo’n dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: menu’s met minder dan 0,3 gram zout per 100 gram.
 • Glutenvrij: handig bij een situatie als coeliakie / glutenvrije levensstijl.
 • Gemalen/vloeibaar: wanneer kauwen en/of slikken lastig is geworden.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit