Maaltijdservice Orroir

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Orroir voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Meer weten over bereide maaltijden aan huis voor ouderen in Orroir? Aan de hand van onze tool doorzoekt u snel en simpel alle firma’s in uw eigen gemeente. Een warme maaltijdservice, of een diepvries maaltijd die alleen maar even de microgolf in hoeven: u bepaalt het helemaal zelf. Al beschikbaar vanaf €5,00 per maal. Aan tafel voor Gepaneerde Alaska-koolvis of Biogarde? Maar Is boodschappen doen, koken én afwassen te inspannend voor u? Er is een oplossing! Door de maaltijdendienst in Orroir smult u weer van de lekkerste gerechten, eenvoudig op te warmen in de microgolf.

ProvincieHenegouwen
GemeenteMont-De-L’Enclus
RecensieGeen minimale afname
Postcode7750
Kosten maaltijd (gemiddeld)€5,24
Meest gekozen maaltijdPastaschotel: kip met broccoli

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Warme maaltijden aan huis in Orroir

Er zijn nogal wat maaltijdendiensten die actief zijn in Orroir. Denk dan aan veel gekozen organisaties als Meal-Story of Dienstenthuis.be. Echter, ook heel lokaal ontwikkelen zich prima instellingen en vrijwilligersorganisaties. Elke partij onderscheidt zich door zijn eigen aanbod en bestel- en bezorgmogelijkheden. Aan de hand van deze pagina kunt u de bezorgdiensten eenvoudig met elkaar vergelijken. Het selecteren van de beste maaltijdservice voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is derhalve wat aangenamer. Zijn er meerdere opties? Bestel in dat geval een betaalbaar proefpakket bij de maaltijdservice. Bestaan er speciale voorkeuren zoals o.a. eiwitrijke of andere verse dieetmaaltijden in Orroir? Er is gelukkig een alternatief. Een aanzienlijk deel van de traiteurs voor senioren worden hierop aangepast.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden elke dag bereid, bomvol natuurlijke ingrediënten. Daaropvolgend worden ze teruggekoeld en luchtdicht verpakt. Door dit proces blijven smaak en vitamines beschermd. Het is 1 week houdbaar.

 • Verse seizoens ingrediënten
 • Ook voor vegetariërs en diëten
 • Geen slechte toevoegingen (e-nummers)

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden vers bereid en direct middels shockfreeze snel en diep ingevroren. Smaak en gezonde vitaminen blijven zo intact. Maximaal 3 maanden houdbaar. Elke week een bezorging is geen verplichting.

 • Groot inslaan is mogelijk
 • Smaak en voedingsstoffen blijven behouden
 • Ruime keuze

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel betekent: warme maaltijden aan huis voor senioren in Orroir. Een goede vervanger voor bijv. chronisch zieken die niet zelfstandig kunnen koken of opwarmen. Er is geen verdere handeling nodig. Doorgaans geïnitieerd door een lokale keuken.

 • Direct na bereiding geleverd
 • 100% vers
 • Dagelijkse bezorging

Boodschappendienst

Diverse bezorgers hanteren ook een praktische boodschappendienst voor ouderen. Daarmee haalt men gelijk belangrijke boodschappen als jonge kaas en afbak croissants naturel. Dikwijls gratis afgeleverd door de vaste bezorger.

 • Minder afhankelijkheid van familie
 • Tot in de keuken geleverd
 • Koffie, fris, brood, zuivel etc.

Maaltijdendiensten in Orroir vergelijken

Houdt u van een de lekkerste diepvriesmaaltijd in Orroir? Of neigt u meer naar echt 100% verse koelverse seniorenmaaltijden? Of prefereert u een instelling die actief is op het gebied van tafeltje dekje (daghap) waarbij het eten warm geleverd wordt? U kunt kiezen uit een groot aantal thuismaaltijden die aansluiten bij uw situatie en mogelijke allergieën. Denk maar aan Gehaktballetjes Tomatensaus Met Broccoli En Rösti of Kip Dragonsaus Groene Groenten En Aardappelpotje? Hieronder vindt u de meest gekozen traiteurshops gespecialiseerd in maaltijdbedeling in en nabij Mont-De-L’Enclus. Onze tip: begin met een proefpakket. Bij veel aanbieders is er een proef-mogelijkheid. U kan gezonde bereide gerechten met verse ingrediënten en vrij van geur-, kleur-, en smaakstoffen proeven. Het invullen van de bestellijst kan op papier, telefonisch of online. De maaltijden worden bezorgd door een vaste bezorger. U zit niet vast aan een vast contract.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Orroir voor ouderen verschillen onderling enorm. Het uiteindelijke tarief heeft te maken met zaken als de leverancier, het totale assortiment, en of er rekening gehouden moet worden met diëten.

 • Dagverse maaltijd als Dieet Wortelstamppot Met Rundsstoverij vindt u vaak al vanaf €6,05.
 • Diepvriesmaaltijd als Dieet Kippenbout Perziken Puree wordt al bezorgd vanaf €5,5.
 • Een bereide dagschotel voour ouderen als Rundergehakt, witlof, aardappelpuree bestelt u vanaf €6,9.
De gerechten is niet waar het bij blijft. Ook Kerriesoep, een extra salade en niet te vergeten een toetje als Bananenvla als afsluiter. Zijn kosten voor u een probleem? Wellicht kunt u een speciaal (kortings)tarief aanvragen bij de gemeente Mont-De-L’Enclus voor een maaltijdservice aan huis.

Informatie

Vaak bestelde bereide maaltijden

 • Gebakken krieltjes
 • Gehakt in roomsaus
 • Witlof a la creme
 • Stamppot andijvie
 • Bruine bonensoep

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Orroir regelen

 1. Beschrijf uw voorkeuren

  Kijk eerst na welk soort seniorenmaaltijd rijmt met uw wensen. Tafeltje dekje, koelvers of diepvries?

 2. Kies uit de traiteurwinkels en cateraars

  Vergelijk gespecialiseerde bezorgservices en selecteer er een. Let met name op de versheid van ingrediënten, de manier van bezorging, en recensies van andere klanten.

 3. Start met een proefpakket

  De professionele dienstverleners werken met een extra goedkoop proefpakket. Denk dan aan 5 bezorgmaaltijden voor €25,00. Daardoor kunt u – zonder verdere verplichtingen – kennismaken met gespecialiseerde aanbieders.

 4. Een vaste leverdag

  Genoten van de proefmaaltijd? Mooi, dan kan men zonder moeite een nieuwe bestelling doorgeven. In veel gevallen doet u dat telefonisch, met behulp van de menulijst, of met de computer. De maaltijden voor ouderen worden gewoonlijk bezorgd tot in de keuken via een lokale leverancier in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik ook kiezen uit meerdere menu’s?

In het geval van koelverse maaltijden is er doorgaans een keuze menulijst met ruwweg 25 maaltijden. Gaat men voor diepvries, dan is het assortiment beperkt tot 70+ blijvende menu’s. Bij de tafeltje dekje service treft men een daghap, zonder keuze. In sommige gevallen is vers op maat een mogelijkheid.

Zijn er maaltijden voor mijn dieet?

Praktisch alle maaltijdservices werken met een ruim assortiment dieetmaaltijden. Neem nou Varkensgehaktbal met vleesjus, aardappelpuree, broccoli en Speklapje met vleesjus, gekookte aardappelen, gemengde groenten. Zo krijgt iedereen geschikte gezonde en voedzame maaltijden aan huis! Welke diëten zijn beschikbaar? Vraag het na bij de organisatie waar u klant bent.

Moet ik een abonnement afsluiten?

Nee, u zit nooit vast aan een verplicht vast lidmaatschap voor thuismaaltijden. Er wordt alleen wat bij u thuisbezorgd indien men deze ook zelf besteld heeft. Via de standaard bestellijst kan men eenvoudig – online, telefonisch of op papier – de maaltijdservice bestellen.

Hoe gaat de levering in z’n werk?

De microgolf-maaltijden worden vaak door een lokale bezorger op een vast tijdstip geleverd. Bij koelvers is dat elke week 2 keer. Bij vriesvers is dat 2 keer per maand.


Speciale dieetmaaltijden voor ouderen aan huis

Een goede maaltijd is cruciaal voor uw vitaliteit en gezondheid. Elke dag een warme schotel mag dan ook niet ontbreken. Diverse ouderen of invaliden hebben behoefte aan dieetmaaltijden. Daardoor bieden een aantal organisaties dieetmaaltijden thuisbezorgd. U kunt denken aan gemalen, zoutarm, lactosevrij, glutenvrij of eiwitrijk, koolhydraatarm, veganistisch, vegetarisch: vrijwel alles is mogelijk bij eten bezorgen Orroir. Heeft u een laag inkomen? Dan kunt u hiervoor informeren bij de gemeente of overheid. Voorbeelden van zo’n dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met niet meer dan 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: zeer nuttig wanneer er sprake is van een gluten- of tarwevrij dieet (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: wanneer als slikken & kauwen steeds moeilijker gaat.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit