Maaltijdservice Anseroeul

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Anseroeul voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Behoefte aan voedzame maaltijden aan huis voor ouderen in Anseroeul? Met behulp van onze vergelijker vergelijkt u moeiteloos alle bezorgers die aan huis leveren. Warm geleverd, of koelverse maaltijden die alleen maar even de microgolf in hoeven: u bepaalt het helemaal zelf. Al beschikbaar vanaf €4,75 per persoon. Genieten van Gebakken kibbeling met vegetarische jus, aardappelpuree, broccoli of Prei a la creme? Maar lukt het niet (meer) om voor uzelf boodschappen te doen en te koken? Geen probleem! Dankzij de maaltijdendienst in Anseroeul geniet u van gezonde gerechten, die gratis aan huis geleverd worden.

ProvincieHenegouwen
GemeenteMont-De-L’Enclus
Waarom bestellen?Vers, warm en vol vitaminen
Postcode7750
Kosten maaltijd (gemiddeld)€5,23
Maaltijd-topperKipfilet in piri piri saus

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Leveranciers van maaltijden aan huis in Anseroeul

Er zijn nogal wat maaltijdendiensten in en rondom Anseroeul. Denk dan aan landelijke bezorgers als Meal-Story of Okay. Ook binnen de gemeente kan men kiezen voor prima leveranciers en wijkrestaurants. Ieder bedrijf onderscheidt zich door een heel eigen aanbod en mogelijkheden rondom bestellen en bezorgen. D.m.v. onze tool kan u daardoor de bedrijven snel en makkelijk vergelijken op allerlei onderdelen. Het kiezen van een relevante dienstverlener van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt op die manier een stuk gemakkelijker. Twijfelt u nog? Profiteer nu van een aantrekkelijk proefpakket! Zijn er in uw geval menu-voorkeuren zoals onder andere vegetarische of andere verse dieetmaaltijden in Anseroeul? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Nogal wat traiteurs in België passen zich hierop aan.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagelijks gekookt, met 100% verse ingrediënten. In de volgende stap worden deze maaltijden gelijk gekoeld en in speciale verpakkingen gedaan. Met deze techniek blijven voedingsstoffen en smaak ongeschonden. Het is 1 week houdbaar.

 • Ambachtelijk bereid
 • De lekkerste seizoensgerechten
 • Zonder conserveringsmiddelen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden na bereiding ingevroren via de shock-freeze methode. Structuur en smaak blijven optimaal behouden. Weken lang goed te houden. Iedere 7 dagen inkopen doen is hier niet aan de orde.

 • Lang houdbaar
 • Kleine en grote porties
 • Veel keuze

Warme maaltijden aan huis

Bij de dagschotel krijgt men: warme maaltijden aan huis voor senioren in Anseroeul. Een goede vervanger voor bijv. chronisch zieken die geen gebruik kunnen maken van de magnetronmaaltijden. U kunt meteen aanschuiven! In veel gevallen georganiseerd door een lokale keuken.

 • Direct aanschuiven
 • WMO mogelijkheden
 • Individuele bezorgopties

Boodschappendienst

Een aantal firma’s voorzien in een praktische boodschappendienst voor senioren. Zo bestelt u probleemloos broodnodige boodschappen als peren en oploskoffie. Veelal zonder bezorgkosten op een vooraf gekozen moment.

 • Direct alles in huis
 • Geen zware boodschappen tillen
 • Koffie, fris, brood, zuivel etc.

Maaltijdendiensten in Anseroeul vergelijken

Zo nu en dan eens genieten van een complete diepvriesmaaltijd in Anseroeul? Of bent u meer op zoek naar een structurele oplossing zoals koelverse maaltijden voor ouderen? Of bent u meer op zoek naar een aanbieder die zich concentreert op tafeltje dekje (daghap), met het voordeel dat het warm bezorgd wordt? Er is de keuze uit veel verschillende opwarmmaaltijden die in lijn zijn met uw wensen voedingspatroon. Wat te denken van Dieet Aardappelgratin Rundsgehakt Bladspinazie of Kalkoenfilet Bordelaisesaus Wortelen Aardappelen? Aan de hand van deze website vindt u de meest populaire aanbieders van maaltijdbedeling in de gemeente Mont-De-L’Enclus. Iets om de gaten te houden is een proefpakket. Meestal kunt een voor een lage prijs vers bereidde bereide gerechten met veel groenten en zonder ongezonde toevoegingen testen. U kunt via verschillende manieren bestellen. De menu’s worden geleverd door een persoonlijke bezorger. Aanbieders werken niet met een doorlopende afneemverplichting.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Anseroeul voor ouderen lopen zeer uiteen. De prijs per maaltijd heeft te maken met o.a. de aanbieder, het type gerecht en de bezorgmogelijkheden.

 • Dagverse maaltijd zoals Medaillon Blackwell Bloemkool, Broccoli Met Friet bestelt u vanaf €6,15.
 • Diepvriesmaaltijd als Kipcordon Bleu Appel/Abrikoos Met Puree vindt u vaak al vanaf €4,9.
 • Een daghap aan huis als Kipdrumsticks, kerriekool en gekruide aardappelblokjes kunt u al laten bezorgen vanaf €6,1.
Het diner is niet waar het bij blijft. Ook Preisoep, extra groenten en voor de volledigheid een Crêpe suzette als afsluiter. Heeft u een laag inkomen? Doorgaans kunt u vragen om een vergoeding of subsidie bij de gemeente Mont-De-L’Enclus voor een maaltijdservice aan huis.

Kerngegevens

Geliefde bereide maaltijden

 • Gebakken kibbeling
 • Hutspot, rundvlees
 • Broccoli kaassaus
 • Babi ketjap, bami
 • Zalm in roomsaus

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Anseroeul bestellen

 1. Inventariseer wensen

  Kijk eerst na welk type thuismaaltijd matcht met uw wensen. Vriesvers, koelvers of warm bezorgd?

 2. Kies een cateringdienst / traiteur

  Vergelijk de meest gekozen bezorgservices en bepaal uw voorkeuren. Let met name op het maaltijd-aanbod, de bestel en bezorgopties, en de gemiddelde klantenbeoordeling.

 3. Het proefpakket laten bezorgen

  De grote verstrekkers geven een spotgoedkoop proefpakket. Typische acties zijn 6 bezorgmaaltijden voor €30,00. Daardoor kunt u geheel vrijblijvend eens kennismaken met bepaalde aanbieders.

 4. Bestellingen plaatsen

  Was het proefpakket naar wens? Dan kunt u snel en simpel een nieuwe menulijst invullen. Vaak doet u dit via een speciaal telefoonnummer, door maaltijden aan te kruisen, of via internet. De thuismaaltijden worden dikwijls thuisbezorgd middels een lokaal gezicht / bezorger in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Bestaat er de keuze uit maaltijden?

In het geval van koelverse maaltijden is er vaak een menulijst met ongeveer 15 gerechten. Bij diepvries is het assortiment beperkt tot 75 – 125 blijvende gerechten. Kiest u voor tafeltje dekje? Dan krijgt men een speciaal dagmenu. In sommige gevallen is zelf uw menu samenstellen een extra dienst die afgenomen kan worden.

Kan ik kiezen voor speciale dieetmaaltijden?

Vaak wel. Bijna alle leveranciers hebben een speciaal afgestemd dieetmaaltijden recept. Neem nou Rundergehaktbal met vleesjus, gebakken aardappelen, sperziebonen of Pasta carbonara. Zo zijn er voor alle ouderen warme maaltijden aan huis! Voor meer info neem contact op met uw leverancier.

Is er sprake van een abonnement?

Nee, aanbieders hanteren geen doorlopend abonnement voor thuismaaltijden. De gerechten kunnen alleen worden ontvangen nadat men deze ook zelf besteld heeft. Door het invullen van een speciale menukaart kan men op eigen houtje – telefonisch, digitaal of ouderwets met pen en papier – uw wensen doorgeven.

Hoe gaat de bezorging in z’n werk?

De maaltijden worden vaak door een regionale bezorger iedere week op dezelfde dag/tijdstip afgeleverd. Het koelverse aanbod om de 4 dagen. In het geval van vriesvers: elke 14 dagen.


Warme dieetmaaltijden aan huis bezorgd

Een maaltijd met voldoende groenten helpt mee aan uw lichamelijke gezondheid. Een lekkere en gezonde warme schotel is essentieel. Diverse bejaarden of invaliden hebben specifieke voorkeuren betreft voeding. Daarom bieden een aantal organisaties dieetmaaltijden aan huis. Bijvoorbeeld glutenvrij, gemalen, lactosevrij, zoutarm en ook koolhydraatarm, eiwitrijk, vegetarisch, vloeibaar: bijna niets is te gek bij eten bezorgen Anseroeul. Heeft u moeite met de financiën? Dan is er wellicht een kortingsregeling mogelijk (subsidie). Voorbeelden van een dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: menu’s met minder dan 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: perfect bij bijvoorbeeld glutenvrije wensen (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: wanneer kauwen of slikken lastige situaties veroorzaakt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit