Maaltijdservice Celles

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Celles voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Geïnteresseerd in gezonde maaltijden aan huis voor ouderen in Celles? Geholpen door deze pagina achterhaalt u gemakkelijk alle bedrijven die maaltijden thuisbezorgen. Tafeltje dekje, of opwarmmaaltijden die alleen maar even de microgolf in hoeven: u bepaalt het helemaal zelf. Al te verkrijgen vanaf €5,35 per maal. Aan tafel voor Lamsvlees in rozemarijnsaus en Aardappelpartjes rozemarijn? Maar is koken en boodschappen doen lastig voor u? Er is gelukkig een alternatief. Geholpen door de maaltijddienst in Celles profiteert u van voedzame maaltijden, gemakkelijk bij u thuisbezorgd.

ProvincieHenegouwen
GemeenteCelles
ReactieGeen gedoe meer
Postcode7760
Gemiddelde kosten€5,59
Meest gekozen maaltijdVier-groentenstamppot

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis laten bezorgen in Celles

We zien een sterke groei in het aantal maaltijdendiensten die actief zijn in Celles. Neem bijv. interessante partijen als Home Cuisine of Colruyt. Ook binnen de gemeente zien we tal van partijen en wijkrestaurants. Iedere service wordt gekenmerkt door een “eigen” manier van bereiding en voorwaarden. Via www.maaltijdbutler.be kan u de firma’s probleemloos naast elkaar bekijken. De keuze maken voor een geschikte maaltijdservice voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat dan ook leuker en makkelijker. Weet u niet of het wat voor u is? Ga dan eerst voor eerst een proefpakket bij uw maaltijdservice. Spelen er voorkeuren als bijvoorbeeld kaliumbeperkte of andere verse dieetmaaltijden in Celles? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Erg veel traiteurs voor senioren kunnen aangepast worden op uw wensen.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagelijks gekookt, met altijd verse producten. Daaropvolgend wordt het eten teruggekoeld en luchtdicht verpakt. Zo blijven voedingsstoffen en smaak onaangeroerd. Een houdbaarheid van wel 6 dagen.

 • Meest verse ingrediënten
 • Vol van smaak
 • Geen slechte toevoegingen (e-nummers)

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden na het klaarmaken middels de shock-freeze procedure ingevroren. Smaak en gezonde vitaminen blijven optimaal behouden. Voor meerdere maanden houdbaar. Een wekelijkse bezorging hoef je niet te doen.

 • Hoeven niet direct gegeten te worden
 • Gezond en lekker
 • Uitgebreid assortiment

Warme maaltijden aan huis

Via de dagschotel ontvangt u: warme maaltijden aan huis voor senioren in Celles. Een goede vervanger voor bijv. ouderendie niet zelfstandig kunnen koken of opwarmen. U kunt direct de maaltijd nuttigen. In veel gevallen afgehandeld door lokale vrijwilligers.

 • Direct na bereiding geleverd
 • Vaak subsidie mogelijk
 • Dagelijkse bezorging

Boodschappendienst

Verscheidenefirma’s hanteren ook een extra boodschappendienst voor gehandicapten. Zodoende krijgt u probleemloos belangrijke boodschappen als karnemelk en vegan gehakt. Veelal kosteloos bezorgd op een vast tijdstip.

 • Langer zelfstandig blijven
 • Niet meer sjouwen met boodschappen
 • Ruim assortiment

Maaltijdendiensten in Celles vergelijken

Zo nu en dan eens genieten van een complete diepvriesmaaltijd in Celles? Of neigt u meer naar een structurele oplossing zoals koelverse maaltijden voor ouderen? Of heeft u liever een bedrijf met expertise op het gebied van tafeltje dekje (daghap) voor uw ouders of iemand anders? Er is de keuze uit een hoop bezorgmaaltijden die matchen met uw situatie en mogelijke allergieën. U kunt denken aan Luikse Balletjes Sperziebonen Bieslookpuree of Gemalen Zalm In Vissaus Met Wortelen En Puree? Op deze pagina vergelijkt u enkele beschikbare organisaties op het gebied van maaltijdbedeling in de gemeente Celles. Let ook goed op het proefpakket. In veel gevallen kunt u extra voordelig heerlijke bereide gerechten met verse producten en weinig zout uitproberen. Het invullen van de bestellijst kan op papier, telefonisch of online. De menu’s worden geleverd door vaak dezelfde persoon, op een vaste dag. Er geldt geen vast contract.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Celles voor ouderen zijn ontzettend divers. De prijs voor een gerecht hangt namelijk af van factoren als de organisatie, het aanbod in gerechten, en eventuele extra dienstverlening.

 • Dagverse maaltijd als Gemalen Varkensvlees Met Erwten En Aardappelpuree vindt u vaak al vanaf €5.
 • Een vriesverse maaltijden zoals Zalmfilet Dillesaus Boontjes Kriel wordt al bezorgd vanaf €4,75.
 • Een daghap aan huis als Rundvlees in kruidige jus, spruiten, gekookte aardappelen bestelt u vanaf €7,5.
Een verse maaltijd kan men aanvullen met onder andere Haaienvinnensoep, extra groenten en om het compleet te maken Kaas om het af te maken. Heeft u te maken met geldproblemen? Soms kan men hulp aanvragen bij de gemeente Celles voor een maaltijdservice aan huis.

Cijfers en feiten

Populaire bereide maaltijden

 • Vissoep
 • Sucadelapje, bladspinazie, krieltjes
 • Kip in kerriesaus, doperwten, rijst
 • Macaroni in tomatensaus, ham, kaas
 • Raapstelen stamppot met beenham

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Celles aanvragen

 1. Maak een maaltijd-indicatie

  Kijk eerst na wat voor type bezorgmaaltijd klopt met uw voedingspatroon. Koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Maak een keuze voor een traiteur / cateraar

  Vergelijk de aangeraden bezorgservices en selecteer er een. Check vooral het aanbod, de bestel en bezorgopties, en beoordelingen van huidige klanten.

 3. Start met een proefpakket

  Het gros van de services verstrekken een zeer betaalbaar proefpakket. U moet dan denken aan 4 bezorgmaaltijden voor €20,00. Zodoende kunt u – zonder verdere verplichtingen – kennismaken met bepaalde verstrekkers.

 4. Vaste levermomenten

  Genoten van de proefmaaltijd? Dan kunt u overzichtelijk een nieuwe bestelling plaatsen. Meestal doet u dit via een speciaal telefoonnummer, met behulp van de menukaart, of met de computer. Het eten wordt doorgaans geleverd door een lokale leverancier in juli 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Bestaat er de keuze uit maaltijden?

Bij de koelverse variant, dan krijgt u meestal te maken met een bestellijst met circa 20 gerechten. Binnen het diepvries-segment is er een keus te maken uit 100+ vaste maaltijden. Kiest u voor tafeltje dekje? Dan kiest u voor een speciaal dagmenu. Soms is zelf mixen en combineren een optie die wordt aangeboden.

Houdt de maaltijdservice rekening met mijn dieet?

Ja, heel veel aanbieders gebruiken een uniek en ambachtelijk assortiment dieetmaaltijden. Neem nou Hutspot, rundvlees en Thaise curry. Hiermee krijgt iedereen geschikte warme maaltijden aan huis! Voor meer info neem contact op met uw leverancier.

Zit ik vast aan een abonnement?

Nee, u zit nooit vast aan een verplicht doorlopende overeenkomst voor thuismaaltijden. Er wordt alleen aan huis geleverd indien u telefonisch/online/menulijst iets besteld hebt. Aan de hand van de unieke menukaart / lijst kan men eenvoudig – digitaal, telefonisch of met pen en papier – uw wensen doorgeven.

Hoe gaat de bezorging in z’n werk?

De seniorenmaaltijden worden gewoonlijk door een regionale bezorger iedere week op dezelfde dag/tijdstip afgeleverd. Bij koelverse maaltijden 1 a 2 keer per 7 dagen. Bij vriesvers spreken we van om de 14 dagen.


Gezonde dieetmaaltijden geleverd aan huis

Een voedzame maaltijd stimuleert een goede balans en energie. Een warme schotel in de avond ligt hieraan ten grondslag. Veel senioren of invaliden hebben specifieke voorkeuren betreft voeding. Mede daardoor zijn er een aantal vormen van dieetmaaltijden aan huis. Het betreft lactosevrij, natriumarm, gemalen, glutenvrij en ook eiwitrijk, vegetarisch, koolhydraatarm, veganistisch: er kan meer dan u denkt bij eten bezorgen Celles. Is uw budget voor eten niet toereikend? Dan is er wellicht iets mogelijk bij de gemeente. Wat voorbeelden van een dieetmaaltijd :

 • Zoutarm: gerechten met minder dan 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: ideaal als u te maken heeft met glutenvrije wensen (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: wanneer slikken en kauwen voor problemen zorgt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uitAlle plaatsen in deze gemeente