Maaltijdservice Obigies

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Obigies voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Interesse in bereide maaltijden aan huis voor ouderen in Obigies? Met behulp van deze website doorzoekt u gemakkelijk alle bezorgers in de buurt! Een warme maaltijdvoorziening, of kant-en-klaar maaltijden die nog even in de microgolf moeten: de mogelijkheden zijn enorm. Te bestellen vanaf €4,90 per maal. Aan tafel voor Groenteburger, prei, aardappelen of Vegetarische rookworst met vegetarische jus, stamppot hutspot? Maar ondervindt u problemen bij boodschappen doen en koken? Er is een oplossing! Geholpen door de maaltijddienst in Obigies profiteert u van de lekkerste gerechten, eenvoudig op te warmen in de microgolf.

ProvincieHenegouwen
GemeentePecq
BeoordelingSnel in huis
Postcode7743
Prijs per maaltijd€5,21
Maaltijd-topperKipfilet in roomsaus

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Maaltijden aan huis voor één persoon in Obigies

Er zijn nogal wat maaltijdendiensten die bezorgen in Obigies. Neem veel gekozen organisaties als Delhaize en/of Wink. Ook in deze plaats zelf kunt u terecht bij verscheidene leveranciers en restaurants. Elke partij wordt bestempeld door een heel eigen menu en bestelvoorwaarden. Door middel van maaltijdbutler.be kunt u derhalve de organisaties probleemloos naast elkaar zetten. Het uitzoeken van een relevante bezorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat dan wat overzichtelijker. Moeite met kiezen? Start eens met een betaalbaar proefpakket bij de maaltijdservice. Spelen er dieetwensen zoals onder andere vloeibare of andere verse dieetmaaltijden in Obigies? Dat is niet erg! Steeds meer traiteurs voor bejaarden passen zich hierop aan.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden iedere dag bereid, met altijd kakelverse ingrediënten. Later worden de ingrediënten gekoeld en goed verpakt. Door dit proces blijven vitaminen en mineralen ongeschonden. Tot wel 7 dagen te bewaren.

 • 100% dagvers
 • Vol van smaak
 • Zonder conserveringsmiddelen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden na het koken middels de shock-freeze procedure ingevroren. Smaak, geur en mineralen blijven zo intact. Weken lang goed te houden. Iedere 7 dagen inkopen doen hoeft dan ook vaak niet.

 • Tot half jaar houdbaar
 • Vitamines en mineralen blijven behouden
 • Maaltijden uit alle keukens

Warme maaltijden aan huis

Bij de dagschotel krijgt men: warme maaltijden aan huis voor senioren in Obigies. Perfect voor bijv. gehandicapten die het eten niet meer kunnen opwarmen. Gerechten zijn direct op te eten. Meestal gedaan door een gemeentelijke eetgelegenheid.

 • Vanuit de pan op het bord
 • Mogelijke subsidie
 • Dagelijkse bezorging

Boodschappendienst

Diverse organisaties bieden ook een nuttige boodschappendienst voor bejaarden. In dat geval haalt u direct de boodschappen zoals katenspek en rijstepap. Normaliter kosteloos afgeleverd door de vaste bezorger.

 • Niet meer naar de supermarkt
 • Alles aan huis bezorgd
 • Een volwaardige supermarkt

Maaltijdendiensten in Obigies vergelijken

Wilt u af en toe genieten van een gemakkelijke diepvriesmaaltijd in Obigies? Of heeft u liever vers bereidde koelverse seniorenmaaltijden? Of zoekt u een lokale organisatie gericht op tafeltje dekje (daghap), met het voordeel dat het warm bezorgd wordt? We onderscheiden allerlei opwarmmaaltijden die kloppen met uw situatie en eventuele dieet. Neem nu Gentse Waterzooi of Kipfilet Provencaal, Groentemix Met Krieltjes? Via onze vergelijker vindt u de erkende traiteurswinkels gericht op maaltijdbedeling in de regio Pecq. Bekijk goed het proefpakket. Vaak kunnen ouderen via een proefbox smaakvolle bereide gerechten met min. 200 gram groenten en zonder ongezonde toevoegingen proeven. Maaltijden bestellen doet u via de bestellijst, per telefoon of internet. Het eten wordt bezorgd door een persoonlijke bezorger. Er geldt geen vast contract.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Obigies voor ouderen verschillen onderling enorm. Het tarief voor een maaltijd hangt af van onderdelen als de leverancier, de mate van versheid, en of er rekening gehouden moet worden met diëten.

 • Dagverse maaltijd als Dieet Vispannetje Met Zalm Broccoli/Puree is er al voor €5,65.
 • Een vriesverse maaltijd als Dieet Rundsvlees Fijne Kruiden Aardappelen bestelt u vanaf €3,95.
 • Een warme dagschotel als Vier-groentenstamppot kunt u al laten bezorgen vanaf €5,55.
Een verse maaltijd is niet waar het bij blijft. Ook Bloemkoolsoep, een lekker bijgerecht en om het compleet te maken Kaiserschmarren om het af te maken. Heeft u een laag inkomen? In sommige gevallen kunt u een subsidie of tegemoetkoming indienden bij de gemeente Pecq voor een maaltijdservice aan huis.

Gegevens

Top-5 bereide maaltijden

 • Chinese wokschotel
 • Naturel-pannenkoek
 • Verse fruitsalade
 • Zalm in dillesaus
 • Kersenpannenkoek

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Obigies aanvragen

 1. Maak een maaltijd-indicatie

  Stel eerst vast welke vorm van een maaltijdservice klopt met uw omstandigheden. Koelvers, diepvries of warme maaltijden?

 2. Maak een keuze voor een traiteur / cateraar

  Vergelijk de aangeraden maaltijdvoorzieningen en kies er een. Bekijk met name het maaltijd-aanbod, de manier van bezorging, en beoordelingen van huidige klanten.

 3. Bestel het proefpakket

  Het gros van de maaltijdservices geven een aantrekkelijk proefpakket of maaltijdbox. Zo’n aanbieding kan betekenen 4 bezorgmaaltijden voor €20,00. Zodoende kunt u – zonder verdere verplichtingen – kennismaken met professionele maaltijdservices.

 4. Een vaste leverdag

  Genoten van de proefmaaltijd? Vervolgens kunt u moeiteloos een nieuwe bestelling plaatsen. Steeds vaker is dat mogelijk door even te bellen, door gerechten in te vullen, of online. De seniorenmaaltijden worden steeds vaker thuisbezorgd middels een vriendelijke bezorgservice in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik zelf gerechten kiezen?

In het geval van koelverse maaltijden is er een wekelijks keuzemenu met grofweg 15 menu’s. Als we het hebben over diepvries kan men kiezen uit 80+ blijvende gerechten. Bij de tafeltje dekje service treft men een speciaal dagmenu. Soms is vers op maat een speciale feature.

Houdt de maaltijdservice rekening met mijn dieet?

Zeker. Landelijke services werken met een speciaal ontwikkeld aanbod dieetmaaltijden. Onder andere Groentesoep met balletjes of Kipfilet in champignonsaus. Ratatouille. Gebakken krieltjes. Op die manier kan iedereen gebruik maken van seniorenmaaltijden aan huis! Voor meer info neem contact op met uw eigen dienstverlener.

Ga ik een verplichting aan?

Nee, maaltijdservices hanteren meestal geen abonnementsvorm voor thuismaaltijden. Er worden alleen maaltijden bezorgd op het moment dat u een bestelling heeft doorgegeven. Door middel van de wekelijks vernieuwde bestellijst kan men direct en zonder moeite – online, telefonisch of met een bestellijst – de maaltijdservice bestellen.

Wanneer wordt er geleverd?

De seniorenmaaltijden worden in algemene zin door een regionale bezorger iedere week op dezelfde dag/tijdstip afgeleverd. Bij koelvers: om de 3 dagen. Bij vriesverse gerechten 1 of 2 keer per maand.


Hoe zit het met dieetmaaltijden aan huis?

Gezond en vers eten stimuleert uw vitaliteit en gezondheid. Een dagelijkse warme schotel is essentieel. Veel bejaarden of hulpbehoevenden hebben speciale dieetmaaltijden nodig. Op basis daarvan zijn er een aantal vormen van dieetmaaltijden voor thuis. We hebben het over gemalen, lactosevrij, zoutarm, glutenvrij of wellicht veganistisch, vegetarisch, vloeibaar, eiwitrijk: het assortiment is ontzettend veelzijdig bij eten bezorgen Obigies. Is uw budget voor eten niet toereikend? Dan is er wellicht iets mogelijk bij de gemeente. Voorbeelden van zo’n dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: menu’s met max. 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: ideaal bij een situatie als een glutenintolerantie (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: op het moment dat slikken of kauwen lastige situaties veroorzaakt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit