Maaltijdservice Molenbaix

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Molenbaix voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Benieuwd naar bereide maaltijden aan huis voor ouderen in Molenbaix? Geholpen door onze tool ontdekt u supersnel alle bezorgers die maaltijden thuisbezorgen. Maaltijden warm bezorgd, of dagverse maaltijden die u kunt verwarmen met de oven of microgolf: u bepaalt het helemaal zelf. Nu al voor €5,50 per persoon. Genieten van Varkenssaucijsjes in uienjus. Groentemix. Gekookte aardappelen of Verse rauwkostsalade? Maar is boodschappen doen/koken niet meer mogelijk? Er is gelukkig een alternatief. Via de maaltijddienst in Molenbaix ontvangt u voedzame maaltijden, gemakkelijk bij u thuisbezorgd.

ProvincieHenegouwen
GemeenteCelles
ErvaringOndersteuning via telefoon
Postcode7760
Gemiddelde prijs€5,27
Vaak bestelde maaltijdKippenvlees in kerriesaus

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Vers bereidde maaltijden aan huis in Molenbaix

Er zijn nogal wat maaltijdendiensten in Molenbaix. Denk dan aan belangrijke firma’s als Dienstenthuis.be of Meal-Story. Ook binnen de gemeente bestaan er tal van partijen en speciale eetpunten. Elk bedrijf levert een heel eigen keuken en mogelijkheden rondom bestellen en bezorgen. Door gebruik te maken van deze pagina kan u daarom de bezorgdiensten eenvoudig op een aantal punten vergelijken. Het uitzoeken van de beste verzorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt zodoende leuker en makkelijker. Eerst kijken of het wat is? Profiteer nu van een speciaal voordelig proefpakket via uw maaltijdservice. Is er sprake van allergieën of dieetwensen zoals onder andere gluten- en lactosevrije of andere verse dieetmaaltijden in Molenbaix? Er is gelukkig een alternatief. Veel traiteurs houden hier rekening mee.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers bereid, met de meest verse ingrediënten. In de volgende stap worden ze snel teruggekoeld. Om die reden blijven voedingsstoffen en smaak gewaarborgd. Te bewaren tot 1 week na levering.

 • Altijd volledig vers
 • De lekkerste seizoensgerechten
 • Zonder conserveringsmiddelen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden na het klaarmaken shock-freeze ingevroren. Kleur, smaak en geur raken niet bedorven. Meerdere maanden te bewaren. Elke week een bezorging hoef je niet te doen.

 • Tot half jaar houdbaar
 • Eenvoudig op te warmen
 • Maaltijden uit alle keukens

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel biedt: warme maaltijden aan huis voor senioren in Molenbaix. Een redding voor bijv. senioren die de kant-en-klaar maaltijd niet kunnen opwarmen. Geschikt voor directe consumptie. Normaliter geïnitieerd door een lokale keuken.

 • Maaltijden warm aangeleverd
 • Mogelijke subsidie
 • Individuele bezorgopties

Boodschappendienst

Meerdere firma’s beschikken over een praktische boodschappendienst voor bejaarden. Hierdoor haalt men snel de boodschappen zoals chocolade vla en snijworst. Dikwijls kosteloos afgeleverd wanneer u dat wil.

 • Niet afhankelijk van anderen
 • Vaste bezorger en tijdstip
 • Duizenden producten

Maaltijdendiensten in Molenbaix vergelijken

Zoekt u een voedzame diepvriesmaaltijd in Molenbaix? Of neigt u meer naar een blijvende oplossing als koelverse thuismaaltijden? Of heeft u liever een service gericht op tafeltje dekje (daghap), zodat u meteen kunt aanschuiven? Er is de keuze uit veel verschillende maaltijdservices die aansluiten bij uw omstandigheden en eventuele voedingsvoorschrift. U kunt denken aan Dieet Kalfsblanket Tomatensaus Prinsessen Puree of Boereworst Met Wortelstamppot? Op deze pagina ziet u de meest populaire aanbieders van maaltijdbedeling in en rondom Celles. Eerst proberen? Dan is er het proefpakket. Meestal kunt een voor een lage prijs verse bereide gerechten met veel voedingsstoffen en zonder conserveringsmiddelenkeuren. Het invullen van de bestellijst kan op papier, telefonisch of online. De gerechten worden geleverd door een lokale / regionale bezorger. Er geldt geen vast abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Molenbaix voor ouderen fluctueren ontzettend. De prijs per maaltijd wordt gevormd door bijvoorbeeld de maaltijdservice, het aantal verwerkte maaltijden, en of er rekening gehouden moet worden met diëten.

 • Dagverse maaltijd als Gemalen Kip In Cremesaus Met Broccoli En Puree kunt u al bestellen vanaf €6,15.
 • Een vriesverse maaltijden zoals Kalkoen Sinaassaus Appelmoes Geb. Aardappelkubus is er al voor €3,75.
 • De daghap voor ouderen als Dieet Vlaamse Stoverij Appelmoes Aardappelen kunt u al bestellen vanaf €7.
De gerechten kan uitgebreid worden. Bestel ook Vermicellisoep, iets te drinken en niet te vergeten een toetje als Appelmoes als afsluiter. Heeft u een laag inkomen? Dan kunt u mogelijk hiervoor om hulp vragen bij de gemeente Celles voor een maaltijdservice aan huis.

Kerngegevens

Vaak bestelde bereide maaltijden

 • Verse worst in jus
 • Runderlapje in jus
 • Nasi babi pangang
 • Braadworst in jus
 • Kipfilet in saus

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Molenbaix bestellen

 1. Wat zoekt u precies?

  Bedenk eerst welk type ouderenmaaltijd matcht met uw eetpatroon. Vriesvers, koelvers of warm bezorgd?

 2. Selecteer cateringdienst of traiteur

  Vergelijk professionele maaltijdvoorzieningen en bekijk de beschikbaarheid. Let goed op het assortiment, bezorg- en betaalmogelijkheden, en de klantwaardering.

 3. Start met een proefpakket

  De belangrijkste services stunten met een extra goedkoop proefpakket. Een dergelijke actie houdt bijvoorbeeld in 7 bezorgmaaltijden voor €35,00. Door hier gebruik van te maken kunt u zonder hoge kosten kennismaken met goede maaltijdservices.

 4. Elke week een levering

  Was het proefpakket naar wens? Dan kunt u gelijk opnieuw bestellen. Steeds vaker is dat mogelijk door even te bellen, door maaltijden aan te kruisen, of via de website. De thuismaaltijden worden doorgaans bezorgd tot in de keuken via een regionale bezorger in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik ook kiezen uit meerdere menu’s?

Wanneer u gaat voor koelvers, dan krijgt u meestal te maken met een bestellijst met om en nabij de 15 menu’s. Als we het hebben over diepvries is het assortiment beperkt tot 75 – 125 blijvende menu’s. Rondom tafeltje dekje is er vaak een vaststaand menu per dag. In steeds meer gevallen is zelf samenstellen een speciale feature.

Kan ik kiezen voor gerechten die passen bij mijn dieet?

Vaak wel. Bijna alle maaltijdverstrekkers voorzien in een uniek en ambachtelijk assortiment dieetmaaltijden. Denk aan Hete Bliksem met een speklapje en Kalkoenroulade Fine Champagne Saus Met Kroketten. Hierdoor zijn er voor iedereen bezorgmaaltijden aan huis! Voor meer info neem contact op met de organisatie waar u klant bent.

Abonnement of verplichte afname?

Nee, leveranciers werken niet met een vast lidmaatschap voor thuismaaltijden. Er vindt alleen maar bezorging plaats wanneer men deze ook zelf besteld heeft. Via een handige bestellijst kunt u wekelijks zelf – online, telefonisch of op papier – de maaltijden inplannen.

Hoe werken de leveringen?

De gerechten worden gewoonlijk door een lokale bezorger iedere week op dezelfde dag/tijdstip afgeleverd. Het koelverse aanbod 1 a 2 keer per 7 dagen. Bij vriesverse gerechten om de 2 weken.


Verse dieetmaaltijden aan huis geleverd

Een gewoon goede maaltijd bevordert uw algehele gesteldheid. Een dagverse warme schotel mag dan ook niet ontbreken. Veel ouderen of beperkten hebben specifieke voorkeuren betreft voeding. Mede daardoor faciliteren steeds meer bedrijven dieetmaaltijden voor thuis. Dit heeft te maken met zoutarm, gemalen, lactosevrij, natriumarm en ook vloeibaar, koolhydraatarm, veganistisch, eiwitrijk: de maaltijdservice is er voor iedereen bij eten bezorgen Molenbaix. Is uw budget voor eten niet toereikend? Dan bekijk dan de mogelijkheden voor een subsidie. Voorbeelden van een dieetmaaltijd :

 • Zoutarm: menu’s met minder dan 0,3 gram zout per 100 gram.
 • Glutenvrij: aan te raden als u te maken heeft met een tarwe- of glutenallergie (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: wanneer als slikken & kauwen complicaties met zich mee brengt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit