Maaltijdservice Godarville

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Godarville voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Meer weten over opwarm-maaltijden aan huis voor ouderen in Godarville? Met behulp van maaltijdbutler.be bekijkt u snel en simpel alle bedrijven in uw eigen gemeente. Een maaltijd die warm wordt aangeleverd, of een kant-en-klaar maaltijd die nog even in de microgolf moeten: er is veel mogelijk. Te bestellen vanaf €3,55. Uitgebreid dineren met een maaltijd als Rookworst met rijk gevulde erwtensoep of Kipnuggets, kerriesaus, gebakken aardappelen? Maar ondervindt u problemen bij boodschappen doen en koken? Er kan meer dan u denkt! Door middel van de maaltijddienst in Godarville geniet u van heerlijke gerechten, 100% vers thuisbezorgd.

ProvincieHenegouwen
GemeenteChapelle-Lez-Herlaimont
Waarom bestellen?Tijdbesparend en lekker
Postcode7160
Prijs per gerecht€6,14
Meest gekozen maaltijdTomatensoep met prei vg

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis in Godarville

We zien meer en meer maaltijdendiensten in en rondom Godarville. Bijvoorbeeld veel gekozen aanbieders als Meal-Story of Delhaize. Maar ook op regionaal niveau bestaan er allerlei instanties en zorginstellingen. Elke leverancier levert een eigen aanbod en werkwijze m.b.t. bestellen en betalen. Middels deze pagina kan u de bezorgdiensten rustig naast elkaar zetten. Het uitkiezen van een degelijke service voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat op die manier een stuk gemakkelijker. Weet u niet of het wat voor u is? Profiteer nu van eerst een proefpakket bij uw maaltijdservice. Bestaan er voorkeuren als zoutarme of andere verse dieetmaaltijden in Godarville? Ook dan bent u welkom! Een groot aantal traiteurs voor senioren houden hier rekening mee.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden elke dag bereid, met uitsluitend verse groenten. Hierna wordt het gerecht teruggekoeld en luchtdicht verpakt. Zo blijven voedingsstoffen en smaak onaangeroerd. Te bewaren tot 1 week na levering.

 • Meest verse maaltijden
 • Heerlijke en smaakvol
 • Zonder conserveringsmiddelen

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden vers klaargemaakt en middels de shock-freeze procedure ingevroren. Belangrijke voedingsstoffen blijven gewaarborgd. Voor meerdere maanden houdbaar. Iedere 7 dagen inkopen doen is dan ook overbodig.

 • 1 levering per maand mogelijk
 • Vol vitaminen en mineralen
 • Veel keuze

Warme maaltijden aan huis

Bij de dagschotel krijgt men: warme maaltijden aan huis voor senioren in Godarville. Een uitkomst voor bijv. bejaarden die geen maaltijden meer kunnen opwarmen. Geschikt voor directe consumptie. Dikwijls afgehandeld door een lokale zorginstelling.

 • Vanuit de pan op het bord
 • Extra hulp mogelijk
 • Vaste bezorgdienst

Boodschappendienst

De meeste services hebben ook een premium boodschappendienst voor ouderen. Hierdoor bestelt men zonder moeite praktische of verse producten als vuilniszakken of kaas extra belegen blaarkop. Meestal kosteloos afgeleverd door de vaste bezorger.

 • Langer zelfstandig blijven
 • Niet meer sjouwen met boodschappen
 • Groente, fruit, snacks etc.

Maaltijdendiensten in Godarville vergelijken

Zo nu en dan eens genieten van een voedzame diepvriesmaaltijd in Godarville? Of bent u meer op zoek naar gezonde en lekkere koelverse maaltijden voor senioren? Of houdt u juist van een service gericht op tafeltje dekje (daghap) waarbij het eten warm geleverd wordt? We onderscheiden vele opties die overeenstemmen met uw wensenlijstje en voedingsadvies. Wat dacht u van Lasagne Met Linzen Tomaat & Quorn of Dieet Varkensvlees Broccolimix Puree? Onderstaand achterhaalt u enkele beschikbare organisaties op het gebied van maaltijdbedeling in de omgeving Chapelle-Lez-Herlaimont. Let ook goed op het proefpakket. In veel gevallen kan men voor aantrekkelijke prijzen complete bereide gerechten met dagverse artikelen en weinig koolhydraten proeven. Maaltijden bestellen doet u via de bestellijst, per telefoon of internet. De maaltijden worden bezorgd door een lokale / regionale bezorger. Ook is het vrijblijvend, er is niet iets als een vast abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Godarville voor ouderen zijn ontzettend divers. Het uiteindelijke tarief hangt af van zaken als de leverancier, het aantal verwerkte maaltijden, en of er rekening gehouden moet worden met diëten.

 • Dagverse maaltijd als Blinde Vink Met Erwten En Wortelen En Puree vindt u vaak al vanaf €6,3.
 • Diepvriesmaaltijd als Omelet Met Hollandaisesaus Broccoli En Puree bestelt u vanaf €4,05.
 • Een warme daghap voor senioren als Gemalen Zalm In Vissaus Met Wortelen En Puree is er al vanaf €6,05.
De gerechten is niet het enigste: Wat te denken van Phở, een extra salade en voor de volledigheid een Aardbeien mousse om het af te maken. Heeft u moeite met de financiën? Mogelijk kan u dan hulp aanvragen bij de gemeente Chapelle-Lez-Herlaimont voor een maaltijdservice aan huis.

Informatie

Populaire bereide maaltijden

 • Groentensoep
 • Pompoensoep
 • Kiptajine
 • Snijbonenstamppot met slavink en jus
 • Rundergehaktbal met jus en hutspot

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Godarville aanvragen

 1. Inventariseer behoeftes

  Trek eerst na welke vorm van een bezorgmaaltijd in lijn is met uw wensen. Warm geleverd, vriesvers, of misschien koelvers?

 2. Vergelijk traiteurwinkels en cateraars

  Vergelijk de professionele bezorgdiensten en selecteer er een. Let goed op het maaltijd-aanbod, op welke manieren u kunt bestellen, en wat anderen zeggen over de dienstverlening.

 3. Het proefpakket laten bezorgen

  Het gros van de maaltijdservices hebben een zeer betaalbaar proefpakket. Denk dan aan 4 bezorgmaaltijden voor €20,00. Door hier gebruik van te maken kunt u op een prettige manier kennismaken met bekende dienstverleners.

 4. Een vaste leverdag

  Genoten van de proefmaaltijd? Zo ja, dan kunt u eenvoudignog een bestelling doen. Meestal is dat mogelijk via de telefoon, met behulp van de menulijst, of met de tablet. De maaltijden voor thuis worden niet zelden tot in de keuken geleverd via een vriendelijke bezorgservice in juli 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Uit hoeveel recepten kan ik wekelijks kiezen?

Binnen het koelverse segment is er een wekelijks keuzemenu met om en nabij de 15 menu’s. Spreken we over diepvries, dan kunt u meestal kiezen uit 70+ blijvende menu’s. In het geval van tafeltje dekje gebruikt men een vaste menulijst zonder al te veel keuze. In steeds meer gevallen is zelf gerechten samenstellen een optie die wordt aangeboden.

Zijn er ook speciale allergie- of dieetmaaltijden?

Zeker. Landelijke services gebruiken een uniek en ambachtelijk assortiment dieetmaaltijden. ZoalsLimburgs zuurvlees. Snijbonen. Gebakken aardappelblokjes en Runderboomstam met vleesjus, aardappelpuree, tuinbonen tuinkruiden. Hierdoor zijn er voor iedereen thuismaaltijden voor senioren! Welke diëten zijn beschikbaar? Vraag het na bij uw eigen aanbieder.

Is er sprake van een abonnement?

Nee, u zit nooit vast aan een verplicht contractvorm met een vaste levering voor thuismaaltijden. Er vindt alleen maar bezorging plaats wanneer u op welke wijze ook een bestelling hebt doorgegeven. Via de wekelijks vernieuwde bestellijst kunt u snel en simpel – via het internet, door te bellen of aan de hand van de papieren lijst – de maaltijden inplannen.

Wanneer wordt er bezorgd?

De gerechten worden meestal door uw eigen bezorger op een vast tijdstip geleverd. Het koelverse aanbod elke week. Bij vriesverse maaltijden maandelijks.


Verse dieetmaaltijden aan huis geleverd

Een gewoon goede maaltijd vormt het fundament van uw lichamelijke gezondheid. Elke dag een warme schotel mag dan ook niet ontbreken. Sommige ouderen of invaliden hebben speciale dieetmaaltijden nodig. Hierdoor kun je bij steeds meer organisaties terecht voor dieetmaaltijden aan huis. We hebben het over gemalen, lactosevrij, zoutarm, glutenvrij of wellicht koolhydraatarm, vegetarisch, veganistisch, vloeibaar: de maaltijdservice is er voor iedereen bij eten bezorgen Godarville. Heeft u een laag inkomen? Dan is er wellicht iets te regelen met de gemeente of overheid. Wat voorbeelden van zo’n dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: menu’s met minder dan 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: praktisch bij glutensensitiviteit (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: wanneer kauwen & slikken steeds moeilijker gaat.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit