Maaltijdservice Morlanwelz-Mariemont

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Morlanwelz-Mariemont voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Meer weten over verse maaltijden aan huis voor ouderen in Morlanwelz-Mariemont? Via onze tool bekijkt u snel en simpel alle organisaties die maaltijden thuisbezorgen. Maaltijden warm bezorgd, of een kant-en-klaar maaltijd die nog even in de microgolf moeten: de mogelijkheden zijn enorm. Nu al voor €3,55. Aanschuiven voor Gegrilde vegastukjes in jus. Groentestoverij met amandel-rozijnen. Gekookte aardappelen en Schnitzel,tuinbonen, groentesaus, aardappelpuree, bieslook? Maar is een supermarkt bezoeken koken niet goed mogelijk? Dat hoeft niet erg te zijn! D.m.v. de maaltijddienst in Morlanwelz-Mariemont hebt u toegang tot verse gerechten, 100% vers thuisbezorgd.

ProvincieHenegouwen
GemeenteMorlanwelz
BeoordelingWat een uitkomst
Postcode7140
Gemiddelde prijs€6,11
Populaire maaltijdGebonden rundvleessoep

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Maaltijden aan huis voor één persoon in Morlanwelz-Mariemont

Er zijn ontzettend veel maaltijdendiensten in de omgeving van Morlanwelz-Mariemont. We hebben het over populaire bezorgers als Ekomenu of Viangro. Maar ook lokaal zien we uitstekende partijen en verswinkels. Iedere organisatie heeft zo z’n eigen menu en bestel- en bezorgmogelijkheden. Via onze vergelijker kan u daarom de bedrijven rustig naast elkaar bekijken. Het kiezen van een geschikte verstrekker van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is zodoende wat aangenamer. Eerst kijken of het wat is? Begin dan met eerst een proefpakket bij uw maaltijdservice. Bestaan er allergieën of dieetwensen zoals o.a. vegetarische of andere verse dieetmaaltijden in Morlanwelz-Mariemont? Er is een oplossing! Legio traiteurs in België kunnen aangepast worden op uw wensen.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers bereid, met altijd verse producten. Daarna wordt de maaltijd teruggekoeld en luchtdicht verpakt. Door deze handeling blijven structuur en smaak optimaal behouden. Circa 5 tot 7 dagen houdbaar.

 • Maximale versheid
 • Optimaal behoud van smaak en geur
 • Geen ongezonde toevoegingen

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden vers klaargemaakt en razendsnel ingevroren (shock-freeze). Smaak en gezonde vitaminen raken niet bedorven. 10 weken lang eetbaar. Elke week bestellen is dan ook overbodig.

 • Half jaar houdbaar in de vriezer
 • Kleine en grote porties
 • Enorm veel keuze

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel houdt in: warme maaltijden aan huis voor senioren in Morlanwelz-Mariemont. Ideaal voor bijv. ouderendie het eten niet meer kunnen opwarmen. U kunt meteen aanschuiven! Normaliter geregeld via een meer lokale partij.

 • Gelijk bezorgd na het koken
 • Extra hulp mogelijk
 • Elke dag bezorgd

Boodschappendienst

Meerdere services faciliteren daarnaast een speciale boodschappendienst voor hulpbehoevenden. Zodoende krijgt men moeiteloos belangrijke boodschappen als pindakaas of snoepjes. In de regel zonder bezorgkosten op een vooraf gekozen moment.

 • Minder afhankelijkheid van familie
 • Vaste persoonlijke bezorger
 • Uitgebreid assortiment

Maaltijdendiensten in Morlanwelz-Mariemont vergelijken

Wilt u af en toe genieten van een de lekkerste diepvriesmaaltijd in Morlanwelz-Mariemont? Of geeft u de voorkeur aan gezonde en lekkere koelverse opwarmmaaltijden? Of zoekt u een aanbieder die zich concentreert op tafeltje dekje (daghap) waarbij het eten warm geleverd wordt? Er zijn talloze leveranciers die voldoen aan uw wensenlijstje en eventuele dieet. Denk maar aan Gentse Waterzooi of Hutsepot Met Rookworst En Spek? Via onze vergelijker ontdekt u de meest gekozen traiteurshops gespecialiseerd in maaltijdbedeling in en rondom Morlanwelz. Eerst proberen? Dan is er het proefpakket. Gewoonlijk kunnen ouderen via een proefbox heerlijke bereide gerechten met lekker veel groenten en weinig zout beoordelen. Een bestelling plaatst u online of via de telefoon + bestellijst. De gerechten worden geleverd door een vaste bezorger. U zit niet vast aan een doorlopende overeenkomst.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Morlanwelz-Mariemont voor ouderen lopen zeer uiteen. De prijs voor een gerecht heeft te maken met elementen als de aanbieder, het productieproces, en eventuele extra dienstverlening.

 • Dagverse maaltijd als Vlaamse Karbonaden Met Appelmoes En Aardappelen bestelt u vanaf €5,6.
 • Een vriesverse maaltijden zoals Gemalen Zalm In Vissaus Met Wortelen En Puree wordt al bezorgd vanaf €3,95.
 • De daghap voor ouderen als Biogarde is er al vanaf €6,45.
De maaltijden hoeft niet het enige te zijn. Neem ook Bouillon, een lekker bijgerecht en een toetje als Cranachan als afsluiter. Is uw budget niet toereikend? Mogelijk kan u dan een subsidie of tegemoetkoming indienden bij de gemeente Morlanwelz voor een maaltijdservice aan huis.

Informatie

Geliefde bereide maaltijden

 • Wokgroenten
 • Gele rijst
 • Kipfilet
 • Rundvlees, rode kool, aardappelpuree
 • Speklapjes met jus en preistamppot

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Morlanwelz-Mariemont regelen

 1. Wat zoekt u precies?

  Stel eerst vast welk type ouderenmaaltijd rijmt met uw voedingspatroon. Tafeltje dekje, koelvers of vriesvers?

 2. Selecteer een cateringdienst of traiteur

  Vergelijk de beschikbare bezorgdiensten en bekijk de beschikbaarheid. Kijk goed na het soort gerechten, de wijze van bezorgen, en natuurlijk ervaringen van andere senioren.

 3. Het proefpakket laten bezorgen

  De professionele services hanteren een goedkoop of gratis proefpakket. Een dergelijke actie houdt bijvoorbeeld in 2 bezorgmaaltijden voor €10,00. Daardoor kunt u heel eenvoudig eens kennismaken met bepaalde maaltijd-verzorgers.

 4. Maaltijden afnemen

  Smaakt de proefmaaltijd naar meer? Gelukkig, nu kan men snel en simpel een nieuwe menulijst invullen. Gewoonlijk doet u dat via een speciaal telefoonnummer, door de menukaart in te vullen, of via de website. De maaltijden voor senioren worden altijd geleverd door een behulpzame bezorger in december 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Bestaat er de keuze uit maaltijden?

Zodra u kiest voor koelvers, dan is er doorgaans een keuze menulijst met circa 30 gerechten. Gaat men voor diepvries, dan kan men kiezen uit 100+ blijvende maaltijden. Kiest u voor tafeltje dekje? Dan heeft u te maken met een vaste menulijst zonder al te veel keuze. Soms is zelf een maaltijd samenstellen een optie die wordt aangeboden.

Zijn er ook speciale allergie- of dieetmaaltijden?

Ja, steeds meer maaltijd-verzorgers komen u tegemoet met een uniek en ambachtelijk assortiment dieetmaaltijden. ZoalsDieet Gehakt Van Rundsvlees Rode Kool Puree of Rundervink in jus met stamppot broccoli. Zodoende ontvangt men altijd goede gezonde en voedzame maaltijden aan huis! Past het ook bij mijn eetpatroon? Neem gerust contact op met uw eigen aanbieder.

Zit ik vast aan een abonnement?

Nee, er geldt geen doorlopend abonnement voor thuismaaltijden. Er worden alleen maaltijden bezorgd indien u zelf een bestelling geplaatst heeft. Via de wekelijks vernieuwde bestellijst kunt u snel en simpel – online, telefonisch of op papier – de gerechten inkopen.

Hoe werken de leveringen?

De seniorenmaaltijden worden in algemene zin door een vaste bezorgdienst op een vast moment in de week week thuisbezorgd. Koelvers: 1 of 2 keer per week. Binnen het vriesverse segment om de 14 dagen.


Speciale dieetmaaltijden voor ouderen aan huis

Gezond en vers eten is cruciaal voor een vitaal en energiek lichaam. Elke dag een warme schotel is daarbij een voorwaarde. Sommige senioren of hulpbehoevenden eten volgens een strikt dieet. Om die reden ontstonden er diverse mogelijkheden rondom dieetmaaltijden voor thuis. Het gaat om natriumarm, zoutarm, glutenvrij, lactosevrij of misschien vegetarisch, eiwitrijk, vloeibaar, veganistisch: het assortiment is ontzettend veelzijdig bij eten bezorgen Morlanwelz-Mariemont. Voor ouderen met een laag inkomen kunt u mogelijk aankloppen bij overheid of gemeente. Enkele voorbeelden van een dieetmaaltijd aan huis:

 • Zoutarm: gerechten met minder dan 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: aan te raden als er iets speelt als een tarwe- of glutenallergie (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: op het moment dat slikken of kauwen een probleem vormt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit