Maaltijdservice Piéton

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Piéton voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Geïnteresseerd in opwarm-maaltijden aan huis voor ouderen in Piéton? Aan de hand van onze tool vergelijkt u snel en simpel alle organisaties die aan huis leveren. Een warme maaltijdservice, of een opwarmmaaltijd die u gemakkelijk zelf opwarmt: u bepaalt het helemaal zelf. Al beschikbaar vanaf €4,65 per keer. Ouderwets genieten van Omelet in champignonsaus of Aardappelpannenkoeken? Maar Is boodschappen doen, koken én afwassen te inspannend voor u? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Met behulp van de maaltijdendienst in Piéton beschikt u over de lekkerste maaltijden, die gratis aan huis geleverd worden.

ProvincieHenegouwen
GemeenteChapelle-Lez-Herlaimont
RecensieLekkere maaltijden + gezond
Postcode7160
Prijs per maaltijd€6,15
Maaltijd-topperKippenbout. Bonne femme

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Vers bereidde maaltijden aan huis in Piéton

Er zijn nogal wat maaltijdendiensten in de regio van Piéton. Denk aan erkende bedrijven als Colruyt of 0. Maar ook in de buurt kunt u terecht bij verschillende instellingen en restaurants. Iedere organisatie hanteert z’n eigen manier van bereiding en bestelvoorwaarden. Geholpen door maaltijdbutler.be kunt u de bezorgers overzichtelijk naast elkaar zetten. Het selecteren van de best passende service voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt derhalve wat minder gecompliceerd. Eerst eens proberen? Ga dan eerst voor een extra betaalbaar proefpakket bij de maaltijdservice. Zijn er bepaalde wensen zoals bijv. glutenvrije of andere verse dieetmaaltijden in Piéton? Ook dan bent u welkom! Nogal wat traiteurs passen zich hierop aan.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers klaargemaakt, met de meest verse ingrediënten. Vervolgens wordt de maaltijd gekoeld en goed verpakt. Daardoor blijven smaak en voedingswaarden beschermd. Maximaal 5 dagen houdbaar.

 • Altijd 200 gram groente
 • Net zo lekker als zelf koken
 • Weinig zout en vetten

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden na het klaarmaken razendsnel ingevroren (shock-freeze). Kleur, smaak en geur gaan zo niet verloren. Maanden lang op te slaan. Iedere 7 dagen inkopen doen is geen verplichting.

 • Lang houdbaar
 • Porties ruim voldoende
 • Ruime keuze

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel staat voor: warme maaltijden aan huis voor senioren in Piéton. Een prima oplossing voor bijv. ouderendie niet zelfstandig kunnen koken of opwarmen. U kunt direct de maaltijd nuttigen. In veel gevallen op touw gezet door een meer lokale partij.

 • Maaltijden warm aangeleverd
 • Vaak subsidie mogelijk
 • Vaste bezorgdienst

Boodschappendienst

Verschillende aanbieders voorzien in een premium boodschappendienst voor chronisch zieken. Hiermee koop men probleemloos belangrijke boodschappen als kaas extra belegen blaarkop en vlokken. Meestal kosteloos bezorgd tot in de keuken.

 • Langer zelfstandig blijven
 • Alles aan huis bezorgd
 • Alles op voorraad

Maaltijdendiensten in Piéton vergelijken

Liefhebber van een uitstekende diepvriesmaaltijd in Piéton? Of houdt u juist van een structurele oplossing zoals koelverse maaltijden voor senioren? Of geeft u de voorkeur aan een service die zich heeft toegelegd op tafeltje dekje (daghap), met het voordeel dat het warm bezorgd wordt? Er zijn een hoop menu’s die rijmen met uw omstandigheden en eventuele dieet. Genieten van de lekkerste gerechten als Kip Kerriesaus Met Rijst of Dieet Gehaktballetje Tomaat Prinsessen Aardappelen? Op deze pagina bekijkt u de meest populaire aanbieders van maaltijdbedeling in de streek Chapelle-Lez-Herlaimont. Bekijk goed het proefpakket. Meestal kan men voor aantrekkelijke prijzen gezonde bereide gerechten met verse ingrediënten en zonder ongezonde toevoegingen uitproberen. U kunt via verschillende manieren bestellen. De maaltijden worden bezorgd door uw eigen bezorger. U zit niet vast aan een doorlopende overeenkomst.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Piéton voor ouderen lopen zeer uiteen. De prijs per maaltijd is afhankelijk van onderdelen als de aanbieder, de mate van versheid, en of er rekening gehouden moet worden met diëten.

 • Dagverse maaltijd als Gemalen Zalm In Vissaus Met Wortelen En Puree kunt u al laten bezorgen vanaf €6,5.
 • Een diepvriesmaaltijd zoals Varkensgebraad Orloff Wortelen En Aardappelgratin is beschikbaar vanaf €4,45.
 • Een bereide dagschotel voour ouderen als Stoofpotje rundvlees wordt al bezorgd vanaf €6.
De recepten kan uitgebreid worden. Bestel ook Thenthuk, een extra salade en om het compleet te maken Pap na. Is uw budget niet toereikend? Dan kunt u mogelijk een subsidie of regeling treffen met de gemeente Chapelle-Lez-Herlaimont voor een maaltijdservice aan huis.

Informatie

Vaak bestelde bereide maaltijden

 • Thaise curry
 • Lekkerbekje
 • Snijbonen
 • Beef teriyaki. Tjap tjoy. Gele rijst
 • Babi saté, Tjaptjoy en witte rijst

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Piéton aanvragen

 1. Start met uw maaltijd-zoektocht

  Check als eerst welke vorm van een ouderenmaaltijd past bij uw wensenlijstje. Dagvers, koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Selecteer een cateringdienst of traiteur

  Vergelijk de populaire aanbieders en selecteer er een. Achterhaal altijd eerst het assortiment, de wijze van bezorgen, en natuurlijk ervaringen van andere senioren.

 3. Bestel het proefpakket

  De grote maaltijd-verzorgers werken met een zeer betaalbaar proefpakket. Een dergelijke actie houdt bijvoorbeeld in 6 bezorgmaaltijden voor €30,00. Hierdoor kunt u op een prettige manier kennismaken met geschikte maaltijd-verzorgers.

 4. Bezorgafspraken maken

  Was de proefbestelling goed? Vervolgens kan men eenvoudignog een bestelling doen. Meestal doet u dat via telefoon, via een menulijst, of via internet. De gerechten worden meestal aan huis gebracht via een behulpzame bezorger in december 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Mag ik zelf mijn maaltijden kiezen?

Wanneer u gaat voor koelvers, dan kunt u zelf kiezen van een bestellijst met ruwweg 20 menu’s. In het aanbod van diepvries kunt u kiezen uit 75 – 125 blijvende maaltijden. In het geval van tafeltje dekje treft men een vaststaand menu per dag. Meer en meer is vers op maat een speciale feature.

Zijn er maaltijden voor mijn dieet?

Ja, steeds meer dienstverleners hebben een uniek en ambachtelijk assortiment dieetmaaltijden. Zoals bijv. Kipstoverij met spekjes en rucolastamppot en Slavink met champignonroomsaus, sperziebonen en gele rijst. Zo kan iedereen gebruik maken van opwarmmaaltijden aan huis! Vraag na de mogelijkheden bij vaste maaltijd-dienstverlener.

Zit ik vast aan een abonnement?

Nee, leveranciers werken niet met een vast abonnement voor thuismaaltijden. U ontvangt alleen maaltijden thuis wanneer u telefonisch/online/menulijst iets besteld hebt. Door middel van de wekelijks vernieuwde bestellijst kan men direct en zonder moeite – online, telefonisch of op papier – de maaltijden inplannen.

Hoe werkt de bezorging?

De menu’s worden vaak door een vaste bezorgdienst iedere week op dezelfde dag/tijdstip afgeleverd. Bij koelvers is dat wekelijks. In het geval van vriesvers: maandelijks.


Gezonde dieetmaaltijden geleverd aan huis

Een voedzame maaltijd bevordert uw vitaliteit en gezondheid. Een dagverse warme schotel mag dan ook niet ontbreken. Sommige ouderen of beperkten hebben behoefte aan dieetmaaltijden. Om die reden faciliteren steeds meer bedrijven dieetmaaltijden thuisbezorgd. Het gaat om lactosevrij, glutenvrij, natriumarm, zoutarm en niet te vergeten eiwitrijk, koolhydraatarm, vegetarisch, veganistisch: bijna niets is te gek bij eten bezorgen Piéton. Heeft u een laag inkomen? Dan kunt u mogelijk aankloppen bij overheid of gemeente. Voorbeelden van een speciale dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met minder dan 0,3 gram zout per 100 gram.
 • Glutenvrij: praktisch in het geval van glutenvrije wensen (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: als kauwen of slikken een probleem vormt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit