Maaltijdservice Dampremy

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Dampremy voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Interesse in bereide maaltijden aan huis voor ouderen in Dampremy? Door gebruik te maken van www.maaltijdbutler.be doorzoekt u eenvoudig alle bezorgers in de buurt! Een warme maaltijdservice, of een thuismaaltijd die u gemakkelijk zelf opwarmt: u kunt alle kanten op. Dit kan al vanaf €5,30. Aan tafel voor Kalkoen in pangangsaus, Sajour lodeh en nasi goreng of Koolvis, broccoli, kruidenpuree? Maar is zelf koken geen optie meer? Er kan meer dan u denkt! Met behulp van de maaltijdendienst in Dampremy geniet u van smaakvolle maaltijden, gemakkelijk bij u thuisbezorgd.

ProvincieHenegouwen
GemeenteCharleroi
BeoordelingVers, warm en vol vitaminen
Postcode6020
Prijs per maaltijd€6,33
Geliefde maaltijdPannenkoeken; met appelvulling

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Leveranciers van maaltijden aan huis in Dampremy

Vandaag de dag kunnen we kiezen uit flink wat maaltijdendiensten in en rondom Dampremy. We hebben het over populaire aanbieders als Ekomenu en 0. Ook in deze plaats zelf kunt u terecht bij uitstekende organisaties en speciale eetpunten. Iedere service heeft weer z’n eigen keuken en bestel-, betaal-, en bezorgopties. Middels onze vergelijker kunt u derhalve de bedrijven eenvoudig op een rijtje zetten. De keuze maken voor de best passende maaltijdservice voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is dan leuker en makkelijker. Moeite met kiezen? Profiteer nu van een aantrekkelijk proefpakket! Bestaan er specifieke wensen zoals bijv. glutenvrije of andere verse dieetmaaltijden in Dampremy? Er kan meer dan u denkt! Veel traiteurs zijn “dieet-proof”.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers bereid, met uitsluitend verse groenten. In de volgende stap wordt het gerecht gelijk gekoeld en in speciale verpakkingen gedaan. Hierdoor blijven vitaminen en mineralen optimaal behouden. Het is 1 week houdbaar.

 • Ambachtelijk bereid
 • Rijke smaak en beleving
 • Geen pakjes en zakjes

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden vers klaargemaakt en middels shockfreeze snel en diep ingevroren. Structuur en smaak raken niet bedorven. Ongeveer 6 maanden te bewaren. Elke week bestellen is hier niet aan de orde.

 • Groot en voordelig inkopen
 • Smaak en voedingsstoffen blijven behouden
 • Maaltijden uit alle keukens

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel staat voor: warme maaltijden aan huis voor senioren in Dampremy. Ideaal voor bijv. chronisch zieken die (tijdelijk) zelf geen eten kunnen verwarmen. Er is geen verdere handeling nodig. Normaal op touw gezet door een lokale keuken.

 • Gelijk bezorgd na het koken
 • Ondersteuning uit gemeente
 • Elke dag bezorgd

Boodschappendienst

Verschillende leveranciers faciliteren daarnaast een nuttige boodschappendienst voor bejaarden. Op die manier koop u zonder moeite de supermarktartikelen als havervlokken of leverworst. Vaak zonder bezorgkosten wanneer u dat wil.

 • Boodschappen doen niet meer nodig
 • Alles aan huis bezorgd
 • Alles op voorraad

Maaltijdendiensten in Dampremy vergelijken

Liefhebber van een heerlijke diepvriesmaaltijd in Dampremy? Of prefereert u vers bereidde koelverse maaltijden? Of heeft u liever een lokale organisatie die zich heeft toegelegd op tafeltje dekje (daghap), kortom: een warme maaltijd aan huis? U kunt kiezen uit vele mogelijkheden die kloppen met uw wensen en menu voorkeuren. Genieten van de lekkerste gerechten als Macaroni Ham Kaassaus of Dieet Rundstong Tomatensaus Puree? Op deze pagina treft u de meest gekozen traiteurshops gespecialiseerd in maaltijdbedeling in en rondom Charleroi. Overweeg ook altijd het proefpakket. Vaak kunnen ouderen via een proefbox smaakvolle bereide gerechten met min. 200 gram groenten en vrij van geur-, kleur-, en smaakstoffen beoordelen. Het invullen van de bestellijst kan op papier, telefonisch of online. De gerechten worden geleverd door een vaste bezorger. Ook is het vrijblijvend, er is niet iets als een vast lidmaatschap.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Dampremy voor ouderen zijn erg wisselend. De prijs voor een gerecht komt tot stand door o.a. de aanbieder, de grootte van de keuken, en eventuele allergieën.

 • Dagverse maaltijd als Dieet Gehaktballetje Tomaat Prinsessen Aardappelen wordt al bezorgd vanaf €6.
 • Een vriesverse maaltijd als Dieet Visfilet Dillesaus Groenten Aardappelen vindt u vaak al vanaf €3,9.
 • Een bereide dagschotel voour ouderen als Gebraad Provencaalse Wijze Courgettemix Kriel kan je kopen vanaf €6,2.
De avondmaaltijd is vaak uit te breiden met o.a. Fasolada, een extra salade en iets fris zoals Pap om mee af te sluiten. Beschikt u niet over voldoende geld? Soms kan men een speciaal (kortings)tarief aanvragen bij de gemeente Charleroi voor een maaltijdservice aan huis.

Informatie

Top-5 bereide maaltijden

 • Kipfilet in piri piri saus
 • Kip kerrie ananas schotel
 • Kippensoep met vermicelli
 • Erwtensoep met rookworst
 • Bami goreng met kipsaté

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Dampremy regelen

 1. Inventariseer wensen

  Achterhaal eerst welke vorm van een seniorenmaaltijd rijmt met uw wensen. Tafeltje dekje, koelvers of diepvries?

 2. Selecteer een traiteurshop of cateringdienst

  Vergelijk de beschikbare leveranciers en maak een keuze. Let goed op de versheid van ingrediënten, de manier van bezorging, en de klantwaardering.

 3. Begin met het proefpakket

  Het gros van de leveranciers bieden een spotgoedkoop proefpakket. Denk dan aan 6 bezorgmaaltijden voor €30,00. Daardoor kunt u zonder hoge kosten kennismaken met geschikte verstrekkers.

 4. Elke week een levering

  Was de proefbestelling goed? Gelukkig, nu kan men snel en simpel opnieuw bestellen. Meestal doet u dit door te bellen, met behulp van de menulijst, of via de iPad. De thuismaaltijden worden meestal geleverd aan huis door een behulpzame bezorger in december 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Bestaat er de keuze uit maaltijden?

Wanneer u gaat voor koelvers, dan is er vaak een menulijst met circa 20 menu’s. Spreken we over diepvries, dan kunt u kiezen uit 80+ blijvende maaltijden. Kiest u voor tafeltje dekje? Dan is er sprake van een vaste menulijst zonder al te veel keuze. Soms is zelf een maaltijd samenstellen ook mogelijk.

Kan ik kiezen voor speciale dieetmaaltijden?

Vaak wel. Bijna alle aanbieders gebruiken een speciaal ontwikkeld aanbod dieetmaaltijden. Bijvoorbeeld Gehaktschotel Met Worteltjes of Schnitzel pepersaus. Hiermee zijn er voor iedereen thuismaaltijden voor senioren! Kan dit ook met mijn dieet? Neem contact op met vaste maaltijd-dienstverlener.

Zit ik vast aan een abonnement?

Nee, er geldt geen vast lidmaatschap voor thuismaaltijden. Er wordt alleen wat bij u thuisbezorgd zodra men deze ook zelf besteld heeft. Middels de unieke menukaart / lijst kunt u wekelijks zelf – online, telefonisch of op papier – een bestelling doorgeven.

Hoe gaat de bezorging in z’n werk?

De bezorgmaaltijden worden meestal door uw persoonlijke bezorger op een vast moment in de week bezorgd. Bij koelvers: om de 4 dagen. Het vriesverse aanbod elke 14 dagen.


Warme dieetmaaltijden aan huis bezorgd

Een voedzame maaltijd vormt het fundament van uw energie en levenslust. Een lekkere en gezonde warme schotel ligt hieraan ten grondslag. Diverse senioren of hulpbehoevenden eten volgens een strikt dieet. Hierom onderscheiden we een aantal vormen van dieetmaaltijden voor thuis. Bijvoorbeeld gemalen, glutenvrij, zoutarm, natriumarm en ook veganistisch, eiwitrijk, vegetarisch, koolhydraatarm: het assortiment is ontzettend veelzijdig bij eten bezorgen Dampremy. Heeft u moeite met de financiën? Dan bekijk dan de mogelijkheden voor een subsidie. Voorbeelden van een dieetmaaltijd :

 • Zoutarm: gerechten met minder dan 0,3 gram zout per 100 gram.
 • Glutenvrij: praktisch bij een situatie als glutenvrije wensen (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: als kauwen en slikken een probleem vormt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit