Maaltijdservice Monceau-Sur-Sambre

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Monceau-Sur-Sambre voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Zoekt u gemakkelijke maaltijden aan huis voor ouderen in Monceau-Sur-Sambre? Met behulp van deze pagina ontdekt u supersnel alle bezorgers die leveren in uw plaats. Maaltijden warm bezorgd, of koelverse gerechten die nog even in de microgolf moeten: de mogelijkheden zijn enorm. Nu al voor €3,55 per maaltijd. Aan tafel voor Rabarbercompote en Koolschotel met gehakt en spek en krielaardappels met peterselie? Maar is koken en boodschappen doen lastig voor u? Er kan meer dan u denkt! Door middel van de maaltijddienst in Monceau-Sur-Sambre hebt u toegang tot smaakvolle gerechten, gemakkelijk bij u thuisbezorgd.

ProvincieHenegouwen
GemeenteCharleroi
ReactieTelefonische klantenservice
Postcode6031
Prijs per gerecht€6,36
Meest gekozen maaltijdKipfilet in jus

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Warme maaltijden aan huis in Monceau-Sur-Sambre

We zien een sterke groei in het aantal maaltijdendiensten in de omgeving van Monceau-Sur-Sambre. Bijvoorbeeld grote partijen als Vlotter of 0. Ook in de gemeente zelf zien we verscheidene aanbieders en speciale eetpunten. Elke leverancier onderscheidt zich door een eigen menu en procedures rondom bestellen en betaling. Door middel van onze vergelijker kan u daardoor de leveranciers overzichtelijk met elkaar vergelijken. Het kiezen van de best passende verzorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat op die manier een stuk eenvoudiger. Zijn er meerdere opties? Kijk dan eerst naar een aantrekkelijk proefpakket! Heeft u te maken met speciale voorkeuren zoals gemalen of andere verse dieetmaaltijden in Monceau-Sur-Sambre? Dat is niet erg! Veel traiteurs voor bejaarden zijn ook geschikt voor ouderen met een allergie of dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers klaargemaakt, met 100% verse ingrediënten. Nadien wordt het gerecht snel afgekoeld en verpakt zonder lucht. Met deze techniek blijven smaak en vitamines onaangeroerd. Te bewaren tot 1 week na levering.

 • Maximale versheid
 • Heerlijke en smaakvol
 • Geen ongezonde toevoegingen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden vers klaargemaakt en middels de shock-freeze procedure ingevroren. Vitamines en mineralen raken niet bedorven. Weken lang goed te houden. Iedere 7 dagen inkopen doen is geen verplichting.

 • 1 levering per maand mogelijk
 • Behoud van voedingswaarden en vitamines
 • Uitgebreid assortiment

Warme maaltijden aan huis

Bij de dagschotel krijgt men: warme maaltijden aan huis voor senioren in Monceau-Sur-Sambre. Een goede vervanger voor bijv. bejaarden die de kant-en-klaar maaltijd niet kunnen opwarmen. Opwarmen niet nodig, gelijk aanschuiven! Doorgaans verzorgd door een gemeentelijke eetgelegenheid.

 • Warm thuisbezorgd
 • Vaak subsidie mogelijk
 • Vaste bezorger

Boodschappendienst

Veel organisaties beschikken over een extra boodschappendienst voor ouderen. Zo haalt u snel nuttige boodschappen zoals pindakaas of leverworst. Doorgaans gratis bezorgd door de vaste bezorger.

 • Minder afhankelijkheid van familie
 • Tot in de keuken geleverd
 • Uitgebreid assortiment

Maaltijdendiensten in Monceau-Sur-Sambre vergelijken

Wilt u af en toe genieten van een gezonde diepvriesmaaltijd aan huis in Monceau-Sur-Sambre? Of zoekt u een blijvende oplossing als koelverse bezorgmaaltijden? Of houdt u juist van een service die zich concentreert op tafeltje dekje (daghap), zodat het eten warm geleverd wordt? We onderscheiden vele thuismaaltijden die matchen met uw situatie en mogelijke diëten. Denk maar aan Gemalen Varkensvlees Met Erwten En Aardappelpuree of Gehaktsteak Aardappelgratin Met Broccoli? Aan de hand van deze website achterhaalt u de meest gekozen traiteurshops gespecialiseerd in maaltijdbedeling in en rondom Charleroi. Overweeg ook altijd het proefpakket. Dikwijls kunt een voor een lage prijs de lekkerste bereide gerechten met veel groenten en zonder conserveringsmiddelenbeoordelen. Een bestelling plaatst u online of via de telefoon + bestellijst. De maaltijden worden geleverd door een vaste bezorgdienst, op een vast moment in de week. Ook is het vrijblijvend, er is niet iets als een abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Monceau-Sur-Sambre voor ouderen variëren nogal. De prijs per maaltijd hangt af van factoren als de maaltijdservice, kwaliteit van ingrediënten, en eventuele extra dienstverlening.

 • Dagverse maaltijd zoals Champignonroomsoep is er al vanaf €6,45.
 • Een vriesverse maaltijden zoals Dieet Gehaktballetje Tomaat Prinsessen Aardappelen vindt u vaak al vanaf €5,25.
 • Een warme daghap voor senioren als Gemalen Zalm In Vissaus Met Wortelen En Puree bestelt u vanaf €6,25.
Een verse maaltijd kan men aanvullen met onder andere Budae jjigae, een extra salade en voor de volledigheid een Bosvruchten yoghurt ijs als afsluiter. Heeft u te maken met geldproblemen? Doorgaans kunt u ondersteuning aanvragen via uw gemeente Charleroi voor een maaltijdservice aan huis.

Stats & Facts

Top-5 bereide maaltijden

 • Snijbonen met een kipfilet
 • Tomatensoep met balletjes
 • Stukjes rundvlees in saus
 • Stukjes rundvlees in jus
 • Tomatensoep met prei vg

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Monceau-Sur-Sambre aanvragen

 1. Inventariseer wensen

  Stel eerst vast wat voor type opwarmmaaltijd in lijn is met uw wensen. Tafeltje dekje, koelvers of diepvries?

 2. Vergelijk traiteurs en cateraars

  Vergelijk beschikbare maaltijdvoorzieningen en geef de voorkeur door. Let met name op de voedingswaarden, de wijze van bezorgen, en de klantwaardering.

 3. Begin met het proefpakket

  Het gros van de leveranciers stunten met een extra goedkoop proefpakket. U kunt denken aan 6 bezorgmaaltijden voor €30,00. Hierdoor kunt u – zonder verdere verplichtingen – kennismaken met geschikte verstrekkers.

 4. Maaltijden afnemen

  Hebt u genoten van de proefmaaltijd? Mooi, dan kunt u direct nieuwe gerechten bestellen. Steeds vaker is dat mogelijk door even te bellen, door maaltijden aan te kruisen, of via de iPad. De maaltijden worden gewoonlijk geleverd aan huis door een persoonlijke bezorger in juni 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Bestaat er de keuze uit maaltijden?

Bij koelverse gerechten kunt u zelf kiezen van een bestellijst met ruwweg 25 gerechten. Binnen het diepvries-segment hebt u de keuze uit 90+ vaste menu’s. Met een tafeltje dekje is er vaak een vast weekmenu. Bij sommige aanbieders is zelf uw bord samenstellen een extra dienst die afgenomen kan worden.

Zijn er maaltijden voor mijn dieet?

Ja, heel veel maaltijd-verzorgers komen u tegemoet met een speciale menulijst voor mensen met een dieet. Zoals bijv. Gemalen Kip In Cremesaus Met Broccoli En Puree en Vegetarische spicy bean burger met vegetarische jus, gebakken aardappelen, snijbonen. Hiermee zijn er voor alle bejaarden warme maaltijden aan huis! Vragen? Neem contact op met uw maaltijdservice.

Zit ik vast aan een abonnement?

Nee, er is geen sprake van een abonnementsvorm voor thuismaaltijden. De gerechten kunnen alleen worden ontvangen in het geval men dit via telefoon, online of bestellijst heeft doorgegeven. Aan de hand van een speciale menukaart kan men op eigen houtje – via het internet, door te bellen of aan de hand van de papieren lijst – de maaltijden inplannen.

Hoe werken de leveringen?

De microgolf-maaltijden worden in de regel door een lokale bezorger op een vast moment in de week bezorgd. Bij koelvers: wekelijks. Bij vriesverse maaltijden 2 keer per maand.


Hoe zit het met dieetmaaltijden aan huis?

Een maaltijd met verse ingrediënten vormt de basis voor uw energie en levenslust. Een dagverse warme schotel ligt hieraan ten grondslag. Veel ouderen of beperkten hebben specifieke voorkeuren betreft voeding. Daarom bieden een aantal organisaties dieetmaaltijden thuisbezorgd. Bijvoorbeeld zoutarm, gemalen, lactosevrij, glutenvrij of wellicht koolhydraatarm, eiwitrijk, vegetarisch, vloeibaar: bijna niets is te gek bij eten bezorgen Monceau-Sur-Sambre. Voor ouderen met een laag inkomen is er wellicht iets mogelijk bij de gemeente. Enkele voorbeelden van een dieetmaaltijd :

 • Zoutarm: gerechten met maximaal 0,3 gram zout (of 0,12 gram natrium) per 100 gram eten.
 • Glutenvrij: praktisch bij bijvoorbeeld een glutenvrij dieet (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: als kauwen of slikken complicaties met zich mee brengt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit