Maaltijdservice Goutroux

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Goutroux voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Meer weten over gemakkelijke maaltijden aan huis voor ouderen in Goutroux? Dankzij de maaltijdservice-vergelijker vindt u supersnel alle firma’s in uw regio! Een warme maaltijdvoorziening, of een thuismaaltijd die u gemakkelijk zelf opwarmt: er is veel mogelijk. Te bestellen vanaf €4,30 per keer. Flink uitpakken met Gebakken lekkerbekje met vegetarische jus, gebakken aardappelen, wortelen met doperwten of Spaghetti? Maar is zelf koken geen optie meer? Er is een oplossing! Door de maaltijdendienst in Goutroux profiteert u van vers bereidde gerechten, kant-en-klaar aangeleverd.

ProvincieHenegouwen
GemeenteCharleroi
RecensieGeen minimale afname
Postcode6030
Gemiddelde prijs€6,34
Maaltijd-topperPannenkoeken met spek

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis geleverd in Goutroux

Ze zijn niet meer weg te denken, maaltijdendiensten in de omgeving van Goutroux. Bijvoorbeeld belangrijke firma’s als Prego en Champion. Echter, ook heel lokaal ontstaan er interessante initiatieven en speciale eetpunten. Elke organisatie hanteert een eigen assortiment en werkwijze m.b.t. bestellen en betalen. Geholpen door de maaltijdservice-vergelijker kan u de leveranciers gemakkelijk met elkaar vergelijken. Het uitkiezen van een relevante bezorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is derhalve wat aangenamer. Eerst kijken of het wat is? Start eens met een speciaal voordelig proefpakket via uw maaltijdservice. Zijn er dieetwensen zoals o.a. zoutarme of andere verse dieetmaaltijden in Goutroux? Er is gelukkig een alternatief. Best veel traiteurs en cateraars worden hierop aangepast.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers gekookt, bomvol natuurlijke ingrediënten. Vervolgens worden deze producten gelijk gekoeld en in speciale verpakkingen gedaan. Daardoor blijven voedingsstoffen en smaak gewaarborgd. Maximaal 5 dagen houdbaar.

 • Verse seizoens ingrediënten
 • Vol van smaak
 • Geen ongezonde toevoegingen

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden vers bereid en direct op een speciale shock-freeze manier ingevroren. Structuur en smaak blijven gewaarborgd. Meerdere maanden te bewaren. Elke week bestellen hoef je niet te doen.

 • Half jaar houdbaar in de vriezer
 • Vol vitaminen en mineralen
 • NL en buitenlandse keuken

Warme maaltijden aan huis

Via de dagschotel ontvangt u: warme maaltijden aan huis voor senioren in Goutroux. Een prima oplossing voor bijv. hulpbehoevenden die de kant-en-klaar maaltijd niet kunnen opwarmen. U kunt meteen aanschuiven! Dikwijls geregeld via een lokale keuken.

 • Vanuit de pan op het bord
 • Vaak subsidie mogelijk
 • Elke dag bezorgd

Boodschappendienst

Meerdere aanbieders hanteren ook een premium boodschappendienst voor senioren. Daarmee krijgt men direct praktische of verse producten als volle melk of volle melk. In algemene zin gratis bezorgd wanneer u dat wil.

 • Direct alles in huis
 • Op een vast moment in de week
 • Duizenden producten

Maaltijdendiensten in Goutroux vergelijken

Liefhebber van een handige diepvriesmaaltijd in Goutroux? Of prefereert u vers bereidde koelverse opwarmmaaltijden? Of houdt u juist van een organisatie die zich focust op tafeltje dekje (daghap), kortom: een warme maaltijd aan huis? We onderscheiden allerlei opwarmmaaltijden die passen bij uw uw wensen en menu voorkeuren. Denk maar aan Luikse Balletjes Sperziebonen Bieslookpuree of Varkensgebraad Orloff Wortelen En Aardappelgratin? Verderop bekijkt u een aantal relevante bedrijven die zich focussen op maaltijdbedeling in en rondom Charleroi. Bekijk goed het proefpakket. Meestal kunt u tegen een zeer scherpe prijs ambachtelijke bereide gerechten met verse producten en vrij van geur-, kleur-, en smaakstoffen beoordelen. Bestellen kan zowel online, telefonisch als via de bestellijst. De menu’s worden bezorgt door een lokale / regionale bezorger. Er is geen sprake van een vast lidmaatschap.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Goutroux voor ouderen fluctueren ontzettend. De prijs voor een gerecht hangt namelijk af van onderdelen als de aanbieder, het type gerecht en de bezorgmogelijkheden.

 • Dagverse maaltijd zoals Dieet Boerenkool Met Kalfsgehaktbal is beschikbaar vanaf €5,4.
 • Een vriesverse maaltijd als Dieet Kippenwit Mosterdsaus Prinsessen Aardappelen kan je kopen vanaf €3,9.
 • Een daghap aan huis als Tortellini gevuld met kaas bestelt u vanaf €7,5.
Een verse maaltijd kan uitgebreid worden. Bestel ook Dopewtensoep, een extra salade en voor de volledigheid een Yoghurtijs om het feest compleet te maken. Heeft u te maken met geldproblemen? Doorgaans kunt u een speciaal (kortings)tarief aanvragen bij de gemeente Charleroi voor een maaltijdservice aan huis.

Stats & Facts

Top-5 bereide maaltijden

 • Pompoensoep met vermicelli
 • Groentesoep met balletjes
 • Boe­ren­kool­stoof met ei
 • Omelet in champignonsaus
 • Gemengde groenteschotel

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Goutroux aanvragen

 1. Start met uw maaltijd-zoektocht

  Stel eerst vast wat voor categorie opwarmmaaltijd klopt met uw wensen. Warm bezorgd, koelvers of juist vriesvers?

 2. Vergelijk traiteurs en cateringdiensten

  Vergelijk de gespecialiseerde maaltijdservices en maak een keuze. Kijk goed na het aanbod, op welke manieren u kunt bestellen, en wat anderen zeggen over de dienstverlening.

 3. Proefpakket bestellen

  Het gros van de verstrekkers hebben een voordelig proefpakket. Vaak gaat het om 7 bezorgmaaltijden voor €35,00. Op basis daarvan kunt u laagdrempelig kennismaken met alle maaltijd-verzorgers.

 4. Bestellingen plaatsen

  Was het proefpakket naar wens? Gelukkig, nu kunt u zonder moeite een nieuwe bestelling plaatsen. Meestal doet u dit via een speciaal telefoonnummer, via de papieren bestellijst of met de computer. De kant-en-klaar maaltijden worden veelal bezorgd middels een regionale bezorger in december 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik zelf gerechten kiezen?

Bij de koelverse variant, dan kunt u zelf kiezen van een bestellijst met om en nabij de 25 gerechten. Spreken we over diepvries, dan kunt u meestal kiezen uit 70 – 150 vaste vaste gerechten. Met een tafeltje dekje is er sprake van een vaste maaltijd per dag, zonder keuze. In steeds meer gevallen is zelf uw menu samenstellen ook mogelijk.

Houdt de maaltijdservice rekening met mijn dieet?

Ja, heel veel maaltijdverstrekkers voorzien in een speciale categorie met dieetmaaltijden. Als bijv. Goulash, bloemkool met bechamelsaus en gekookte aardappelen of Thaise curry. Zo kan iedereen gebruik maken van seniorenmaaltijden aan huis! Voor meer info neem contact op met vaste maaltijd-dienstverlener.

Moet ik een abonnement afsluiten?

Nee, u zit nooit vast aan een verplicht doorlopende overeenkomst voor thuismaaltijden. U ontvangt alleen maaltijden thuis nadat u zelf een bestelling geplaatst heeft. Met behulp van de unieke menukaart / lijst kan men eenvoudig – telefonisch, digitaal of ouderwets met pen en papier – de gerechten inkopen.

Wanneer wordt er bezorgd?

De maaltijden voor ouderen worden in de regel door een vaste bezorgdienst elke week op hetzelfde moment geleverd. Binnen het koelverse segment 2 wekelijks. Het vriesverse assortiment om de 14 dagen.


Speciale dieetmaaltijden voor ouderen aan huis

Een maaltijd met verse ingrediënten is van belang voor uw vitaliteit en gezondheid. Een warme schotel in de avond mag dan ook niet ontbreken. Veel bejaarden of hulpbehoevenden hebben bepaalde dieetwensen. Hierom bieden een aantal organisaties dieetmaaltijden voor thuis. Bijvoorbeeld glutenvrij, natriumarm, gemalen, zoutarm en ook veganistisch, koolhydraatarm, vegetarisch, vloeibaar: er is steeds meer mogelijk bij eten bezorgen Goutroux. Is uw budget voor eten niet toereikend? Dan kunt u hiervoor informeren bij de gemeente of overheid. Wat voorbeelden van een dergelijke dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: menu’s met minder dan 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: biedt uitkomst als er iets speelt als een gluten- of tarwevrij dieet (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: als slikken en kauwen voor problemen zorgt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit