Maaltijdservice Couillet

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Couillet voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Meer weten over opwarm-maaltijden aan huis voor ouderen in Couillet? Via deze website treft u gemakkelijk alle bezorgers die maaltijden thuisbezorgen. Een warme maaltijdvoorziening, of een bezorgmaaltijd die u kunt verwarmen met de oven of microgolf: de mogelijkheden zijn enorm. En dat al vanaf €4,45 p.p. Flink uitpakken met Lekkerbekje of Lamsslavink Bloemkool Bechamelsaus En Krieltjes? Maar geen energie meer om zelf te koken of boodschappen te doen? Er is gelukkig een alternatief. Dankzij de maaltijdendienst in Couillet krijgt u voedzame maaltijden, eenvoudig op te warmen in de microgolf.

ProvincieHenegouwen
GemeenteCharleroi
Waarom bestellen?Snel geleverd
Postcode6010
Kosten maaltijd (gemiddeld)€6,32
Nummer 1-maaltijdRoerei met spinazie à la crème

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis geleverd in Couillet

Vandaag de dag kunnen we kiezen uit flink wat maaltijdendiensten die bezorgen in Couillet. Neem bijv. grote partijen als Home Cuisine of Lidl. Ook in de gemeente zelf zien we allerlei leveranciers en vrijwilligersorganisaties. Elk bedrijf hanteert zijn eigen productaanbod en mogelijkheden rondom bestellen en bezorgen. Aan de hand van maaltijdbutler.be kunt u de bezorgers op uw gemak op een rijtje zetten. Het kiezen van een solide maaltijdservice voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat hierdoor leuker en makkelijker. Moeite met kiezen? Start eens met een extra betaalbaar proefpakket bij de maaltijdservice. Spelen er allergieën of dieetwensen zoals lactosevrije of andere verse dieetmaaltijden in Couillet? Dat is niet erg! Nogal wat traiteurs zijn “dieet-proof”.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers bereid, met altijd kakelverse ingrediënten. Vervolgens worden de ingrediënten direct teruggekoeld en speciaal verpakt. Zo blijven structuur en smaak gewaarborgd. Circa 5 tot 7 dagen houdbaar.

 • Meest verse ingrediënten
 • Heerlijke en smaakvol
 • Geen kunstmatige toevoegingen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden vers klaargemaakt en ingevroren via de shock-freeze methode. Belangrijke voedingsstoffen blijven in goede conditie. Meerdere maanden te bewaren. Elke week bestellen hoeft dan ook vaak niet.

 • Lang houdbaar
 • Vol vitaminen en mineralen
 • Veel verschillende menu’s

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel betekent: warme maaltijden aan huis voor senioren in Couillet. Ideaal voor bijv. senioren die geen gebruik kunnen maken van de magnetronmaaltijden. U kunt direct de maaltijd nuttigen. Vaak verzorgd door een lokale keuken.

 • Direct aanschuiven
 • 100% vers
 • Individuele bezorgopties

Boodschappendienst

Verschillende leveranciers hebben ook een premium boodschappendienst voor chronisch zieken. Zodoende haalt u zonder moeite de supermarktartikelen als koeken of kipfilet. Doorgaans gratis bezorgd door uw eigen bezorger.

 • Volledig zelfstandig inkopen doen
 • Niet meer sjouwen met boodschappen
 • Een volwaardige supermarkt

Maaltijdendiensten in Couillet vergelijken

Incidenteel eens genieten van een uitstekende diepvriesmaaltijd in Couillet? Of neigt u meer naar echt 100% verse koelverse seniorenmaaltijden? Of zoekt u een organisatie met expertise op het gebied van tafeltje dekje (daghap), zodat u meteen kunt aanschuiven? U kunt kiezen uit een groot aantal menu’s die voldoen aan uw situatie en menu voorkeuren. Wat te denken van Kip Op Grootmoeders Wijze of Rundstong Madeirasaus Puree? Op maaltijdbutler.be achterhaalt u enkele beschikbare organisaties op het gebied van maaltijdbedeling in en rondom Charleroi. Onze tip: begin met een proefpakket. Bij veel aanbieders kunt u extra voordelig smaakvolle bereide gerechten met veel groenten en weinig zout keuren. U kunt via verschillende manieren bestellen. De menu’s worden bezorgt door een vaste bezorgdienst, op een vast moment in de week. Er geldt geen doorlopende overeenkomst.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Couillet voor ouderen wijken nogal af. Het uiteindelijke tarief hangt af van factoren als de leverancier, het soort maaltijd, en de bezorgmogelijkheden.

 • Dagverse maaltijd als Gehaktballetjes Tomatensaus Met Broccoli En Rösti bestelt u vanaf €5,55.
 • Een vriesverse maaltijden zoals Kalfsblanket Oude Wijze Met Aardappelen Peterselie kunt u al bestellen vanaf €4,2.
 • Een bereide dagschotel voour ouderen als Gestoofde spitskool bestelt u vanaf €6,55.
De recepten kan men aanvullen met onder andere Vermicellisoep, een gezonde salade en een toetje als Berlinerbol om het feest compleet te maken. Zijn kosten voor u een probleem? In sommige gevallen kunt u een speciaal (kortings)tarief aanvragen bij de gemeente Charleroi voor een maaltijdservice aan huis.

Feiten

Vaak bestelde bereide maaltijden

 • Heldere boerengroentesoep
 • Pastaschotel met spinazie
 • Tomatensoep met balletjes
 • Kibbeling met kruidendip
 • Gepaneerde kipschnitzel

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Couillet bestellen

 1. Start met uw maaltijd-zoektocht

  Trek eerst na welk soort opwarmmaaltijd klopt met uw gesteldheid. Diepvries-, koelvers of tafeltje dekje?

 2. Kies een cateringdienst of traiteurshop

  Vergelijk professionele maaltijddiensten en kies een geschikte. Controleer goed het assortiment, flexibiliteit in bestellen en bezorgen, en de klantwaardering.

 3. Een proefpakket nemen

  De professionele services stunten met een scherp geprijsd proefpakket. Vaak gaat het om 5 bezorgmaaltijden voor €25,00. Zodoende kunt u zonder hoge kosten kennismaken met voordelige services.

 4. Elke week een levering

  Smaakt de proefmaaltijd naar meer? Zo ja, dan kan men zonder moeite nog een bestelling doen. Meestal doet u dit telefonisch, door de menukaart in te vullen, of online. De menu’s worden veelal aan huis gebracht via een lokale leverancier in december 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik kiezen uit maaltijden?

In het geval van koelverse maaltijden is er een wekelijks keuzemenu met om en nabij de 20 maaltijden. In het aanbod van diepvries hebt u de keuze uit 75 – 125 vaste maaltijden. Via het tafeltje dekje principe kiest u voor een vaststaand menu per dag. Soms is zelf uw menu samenstellen een mogelijkheid.

Zijn er maaltijden voor mijn dieet?

Vaak wel. Bijna alle maaltijd-verzorgers werken met een groot aanbod aan dieetmaaltijden. Denk aan Runderlapje in jus, spruitjes en aardappelpartjes met peterselie en Kabeljauwfilet met vegetarische jus, witte rijst, doperwten. Hiermee krijgt iedereen geschikte thuismaaltijden voor senioren! Past het ook bij mijn eetpatroon? Neem gerust contact op met vaste maaltijd-dienstverlener.

Zit ik vast aan een abonnement?

Nee, maaltijdservices hanteren meestal geen contractvorm met een vaste levering voor thuismaaltijden. Er worden alleen maaltijden bezorgd nadat u deze besteld heeft. Door het invullen van een handige bestellijst kan men eenvoudig – via het internet, door te bellen of aan de hand van de papieren lijst – de maaltijden inplannen.

Wanneer wordt er geleverd?

De opwarmmaaltijden worden normaliter door een vaste bezorger elke week op hetzelfde moment geleverd. Binnen het koelverse segment elke week 2 keer. Bij vriesverse maaltijden elke 14 dagen.


Gezonde dieetmaaltijden aan huis laten bezorgen

Een verse maaltijd vormt het fundament van uw algehele gesteldheid. Een lekkere en gezonde warme schotel ligt hieraan ten grondslag. Veel senioren of invaliden eten volgens een strikt dieet. Daardoor faciliteren steeds meer bedrijven dieetmaaltijden voor thuis. Dit heeft te maken met lactosevrij, zoutarm, glutenvrij, natriumarm en ook eiwitrijk, vegetarisch, veganistisch, vloeibaar: het assortiment is ontzettend veelzijdig bij eten bezorgen Couillet. Heeft u moeite met de financiën? Dan is er wellicht iets te regelen met de gemeente of overheid. Enkele voorbeelden van zo’n dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met niet meer dan 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: zeer nuttig als u te maken heeft met een gluten- of tarwevrij dieet (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: wanneer slikken en kauwen complicaties met zich mee brengt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit