Maaltijdservice Bouffioulx

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Bouffioulx voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Op zoek naar verse maaltijden aan huis voor ouderen in Bouffioulx? Aan de hand van www.maaltijdbutler.be treft u gemakkelijk alle bezorgers die bij u thuisbezorgen. Een maaltijd die warm wordt aangeleverd, of een koelvers gerecht die nog even in de microgolf moeten: u kunt alle kanten op. En dat al vanaf €4,00 per maal. Flink uitpakken met Varkensvlees, erwten, aardappelpuree of Kipfiletstukjes in pestosaus. Toscaanse groentemix. Cannelloni.? Maar gaat het koken u moeilijk? U kunt gelukkig lekker blijven eten. D.m.v. de maaltijddienst in Bouffioulx ontvangt u vers bereidde gerechten, die u alleen maar even hoeft op te warmen.

ProvincieHenegouwen
GemeenteChâtelet
BeoordelingTop geregeld!
Postcode6200
Prijs per gerecht€6,55
Nummer 1-maaltijdZalmfilet in roomsaus

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis in Bouffioulx

Ze zijn niet meer weg te denken, maaltijdendiensten in en rondom Bouffioulx. U kunt denken aan interessante aanbieders als Delimeal en Foodbag. Ook in de gemeente zelf kan men kiezen voor interessante leveranciers en slagerijen. Iedere service biedt zijn eigen keuken en mogelijkheden rondom bestellen en bezorgen. Door middel van deze website kan u daarom de bedrijven eenvoudig op een rijtje zetten. Een keuze maken voor een goede leverancier van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt dan ook wat aangenamer. Zijn er nog twijfels? Begin dan met een eenmalig proefpakket zonder verplichtingen bij de maaltijdservice. Bestaan er bepaalde voorkeuren zoals zoutarme of andere verse dieetmaaltijden in Bouffioulx? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Opvallend veel traiteurs in België zijn ook geschikt voor ouderen met een allergie of dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers bereid, met uitsluitend verse groenten. Hierna wordt de maaltijd gelijk gekoeld en in speciale verpakkingen gedaan. Om die reden blijven voedingsstoffen en smaak gewaarborgd. Een houdbaarheid van wel 6 dagen.

 • Altijd 200 gram groente
 • Vol van smaak
 • Geen geur- kleur-, en smaakstoffen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden vers klaargemaakt en ingevroren via de shock-freeze methode. Smaak en gezonde vitaminen blijven zo intact. Meerdere maanden te bewaren. Elke week een bezorging is dan ook overbodig.

 • Maandenlang te bewaren
 • Bevatten belangrijke voedingsstoffen
 • Maaltijden uit alle keukens

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel biedt: warme maaltijden aan huis voor senioren in Bouffioulx. Een uitkomst voor bijv. bejaarden die (tijdelijk) zelf geen eten kunnen verwarmen. Het eten wordt warm bezorgd. Normaal gedaan door een gemeentelijke eetgelegenheid.

 • Direct uit de keuken bezorgd
 • Ondersteuning uit gemeente
 • Dagelijkse persoonlijk geleverd

Boodschappendienst

De meeste services bieden ook een speciale boodschappendienst voor ouderen. Hierdoor haalt u eenvoudig belangrijke boodschappen als sappen en abrikozenjam. In algemene zin kosteloos bezorgd tot in de keuken.

 • Niet afhankelijk van anderen
 • Vaste persoonlijke bezorger
 • Uitgebreid assortiment

Maaltijdendiensten in Bouffioulx vergelijken

Wilt u af en toe genieten van een gemakkelijke diepvriesmaaltijd in Bouffioulx? Of prefereert u een blijvende oplossing als koelverse thuismaaltijden? Of bent u meer op zoek naar een service gespecialiseerd in tafeltje dekje (daghap), kortom: een warme maaltijd aan huis? Er is de keuze uit vele thuismaaltijden die passen bij uw uw gesteldheid en eventuele dieet. Genieten van de lekkerste gerechten als Groenteburger Prei Gekookte Aardappelen of Boereworst Rode Kool Aardappel Peterselie? Hieronder vindt u enkele beschikbare organisaties op het gebied van maaltijdbedeling in de regio Châtelet. Bekijk goed het proefpakket. Dikwijls kunnen ouderen via een proefbox complete bereide gerechten met min. 200 gram groenten en weinig zout uitproberen. Het invullen van de bestellijst kan op papier, telefonisch of online. Uw bestelling wordt bezorgd door een persoonlijke bezorger. Aanbieders werken niet met een vast lidmaatschap.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Bouffioulx voor ouderen zijn erg wisselend. De prijs voor een gerecht hangt af van onderdelen als de aanbieder, het soort maaltijd, en eventuele dieetvoorkeuren.

 • Dagverse maaltijd als Bloemkoolsoep wordt al bezorgd vanaf €5,2.
 • Vriesverse maaltijd als Zuurkoolstamppot Met Rookworst In Mosterdsaus vindt u vaak al vanaf €4,35.
 • Een thuisbezorgde daghap als Spinazie a la creme wordt al bezorgd vanaf €6,6.
Een verse maaltijd kan men aanvullen met onder andere Seolleongtang, een gezonde salade en iets fris zoals Chocolade ijs na. Heeft u moeite met de financiën? Soms kan men vragen om een vergoeding of subsidie bij de gemeente Châtelet voor een maaltijdservice aan huis.

Cijfers en feiten

Geliefde bereide maaltijden

 • Stamppot koolraap met appel
 • Kipfilet in piri piri saus
 • Pompoensoep met vermicelli
 • Groentesoep met balletjes
 • Omelet in champignonsaus

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Bouffioulx regelen

 1. Wat zoekt u precies?

  Trek eerst na wat voor soort maaltijdservice in overeenkomst is met uw omstandigheden. Warm bezorgd, koelvers of juist vriesvers?

 2. Maak een keuze voor een traiteur / cateraar

  Vergelijk populaire bezorgservices en bekijk de beschikbaarheid. Controleer goed het maaltijd-aanbod, de manier van bezorging, en wat anderen zeggen over de dienstverlening.

 3. Bestel het proefpakket

  Het gros van de maaltijdservices bieden een extra goedkoop proefpakket. Typische acties zijn 2 bezorgmaaltijden voor €10,00. Mede daarom kunt u laagdrempelig kennismaken met bepaalde leveranciers.

 4. Een vaste leverdag

  Was de proefbestelling goed? Zo ja, dan kan men overzichtelijk nog een bestelling doen. Doorgaans kan dit door even te bellen, via een menulijst, of online. De maaltijden voor thuis worden in de regel thuisbezorgd middels een lokaal gezicht / bezorger in december 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Mag ik zelf mijn maaltijden kiezen?

In het geval van koelverse maaltijden kunt u zelf kiezen van een bestellijst met grofweg 25 gerechten. In het aanbod van diepvries is er een keus te maken uit 70+ maaltijden die het hele jaar vaststaan. Met een tafeltje dekje heeft u te maken met een vast weekmenu. Steeds vaker is zelf mixen en combineren een mogelijkheid.

Kan ik kiezen voor gerechten die passen bij mijn dieet?

Ja, heel veel leveranciers gebruiken een speciale categorie met dieetmaaltijden. Bijvoorbeeld Spaghetti of Bami babi pangang. Zo ontvangt men altijd goede warme maaltijden aan huis! Welke diëten zijn beschikbaar? Vraag het na bij vaste maaltijd-dienstverlener.

Moet ik een abonnement afsluiten?

Nee, er is geen sprake van een doorlopende overeenkomst voor thuismaaltijden. Er wordt alleen wat bij u thuisbezorgd op het moment dat men dit via telefoon, online of bestellijst heeft doorgegeven. Via een handige bestellijst kunt u iedere week zelfstandig – op meerdere manieren – uw wensen doorgeven.

Wanneer wordt er bezorgd?

De microgolf-maaltijden worden gewoonlijk door een regionale bezorger op een vast moment in de week week thuisbezorgd. Bij koelvers is dat elke 3/4 dagen. Het vriesverse aanbod 1 – 2 keer per 4 weken.


Gezonde dieetmaaltijden aan huis laten bezorgen

Verse voeding heeft invloed op uw lichamelijke gezondheid. Een warme schotel in de avond wordt dan ook van harte aanbevolen. Sommige senioren of gehandicapten hebben specifieke voorkeuren betreft voeding. Op basis daarvan faciliteren steeds meer bedrijven dieetmaaltijden aan huis bezorgd. We hebben het over zoutarm, gemalen, natriumarm, lactosevrij of juist vloeibaar, veganistisch, koolhydraatarm, vegetarisch: iedereen kan terecht bij eten bezorgen Bouffioulx. Heeft u onvoldoende financiële middelen? Dan kunt u wellicht maaltijden met korting bestellen. Voorbeelden van een dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met minder dan 0,3 gram zout per 100 gram.
 • Glutenvrij: een uitkomst bij een situatie als glutensensitiviteit (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: wanneer kauwen & slikken een probleem geeft.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit