Maaltijdservice Gouy-Lez-Piéton

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Gouy-Lez-Piéton voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Interesse in bereide maaltijden aan huis voor ouderen in Gouy-Lez-Piéton? Aan de hand van onze tool achterhaalt u snel en simpel alle organisaties in uw eigen gemeente. Een warme maaltijdservice, of diepvriesmaaltijden die u zelf moet opwarmen: het kan allemaal. Nu al voor €4,85 per maal. Uitgebreid dineren met een maaltijd als Kip kantonees, rijstmix of Dieet Kippenblanket Met Broccoli Wortelen Puree? Maar ondervindt u problemen bij boodschappen doen en koken? Dat hoeft niet erg te zijn! Door de maaltijdendienst in Gouy-Lez-Piéton profiteert u van ambachtelijke gerechten, eenvoudig op te warmen in de microgolf.

ProvincieHenegouwen
GemeenteCourcelles
Waarom bestellen?Zou niet zonder kunnen
Postcode6181
Kosten maaltijd (gemiddeld)€6,52
Vaak bestelde maaltijdOmelet in saus

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis in Gouy-Lez-Piéton

Er zijn nogal wat maaltijdendiensten in de buurt van Gouy-Lez-Piéton. Bijvoorbeeld grote aanbieders als Vlotter en Cora. Ook binnen de gemeente kan men kiezen voor verscheidene leveranciers en verswinkels. Elk bedrijf onderscheidt zich door z’n eigen productaanbod en bestelvoorwaarden. Middels maaltijdbutler.be kunt u derhalve de leveranciers overzichtelijk tegen elkaar afzetten. Het kiezen van een degelijke service voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt dan ook wat overzichtelijker. Zijn er meerdere opties? Profiteer nu van eerst een proefpakket bij uw maaltijdservice. Is er sprake van menu-voorkeuren als bijv. gemalen of andere verse dieetmaaltijden in Gouy-Lez-Piéton? Dat is niet erg! Erg veel traiteurs in België zijn geschikt voor mensen met een dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden zijn daadwerkelijk dagvers, bomvol natuurlijke ingrediënten. In de volgende stap worden ze direct teruggekoeld en speciaal verpakt. Zo blijven smaak en vitamines ongedeerd. Maximaal 5 dagen houdbaar.

 • Maximale versheid
 • Rijke smaak en beleving
 • Geen ongezonde toevoegingen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden na het klaarmaken razendsnel ingevroren (shock-freeze). Kleur, smaak en geur raken niet bedorven. Maanden lang op te slaan. Elke week bestellen hoef je niet te doen.

 • Lang houdbaar
 • Behoud van voedingswaarden en vitamines
 • NL en buitenlandse keuken

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel biedt: warme maaltijden aan huis voor senioren in Gouy-Lez-Piéton. Een uitkomst voor bijv. senioren waarbij ook opwarmen niet meer lukt. U kunt direct de maaltijd nuttigen. Doorgaans georganiseerd door een plaatselijk restaurant.

 • Direct na bereiding geleverd
 • 100% vers
 • Vaste bezorger

Boodschappendienst

Meerdere organisaties faciliteren daarnaast een handige boodschappendienst voor chronisch zieken. Hiermee koop men gelijk praktische of verse producten als afbakbroodjes of huzarensalade. Normaal kosteloos afgeleverd met de maaltijden.

 • Direct alles in huis
 • Niet meer sjouwen met boodschappen
 • Koffie, fris, brood, zuivel etc.

Maaltijdendiensten in Gouy-Lez-Piéton vergelijken

Incidenteel eens genieten van een complete diepvriesmaaltijd in Gouy-Lez-Piéton? Of houdt u juist van een wekelijkse bezorgde koelverse opwarmmaaltijden? Of prefereert u een organisatie gespecialiseerd in tafeltje dekje (daghap) voor uw ouders of iemand anders? We onderscheiden veel verschillende opties die kloppen met uw eisen voedingspatroon. Denk maar aan Dieet Rundsvlees Fijne Kruiden Aardappelen of Spaghetti Carbonara? Via onze vergelijker ziet u de erkende traiteurswinkels gericht op maaltijdbedeling in en rondom Courcelles. Iets om de gaten te houden is een proefpakket. Bij veel aanbieders kunnen ouderen via een proefbox smaakvolle bereide gerechten met lekker veel groenten en weinig kunstmatige toevoegingen proeven. Een bestelling plaatst u online of via de telefoon + bestellijst. Het eten wordt geleverd door vaak dezelfde persoon, op een vaste dag. Ook is het vrijblijvend, er is niet iets als een vast abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Gouy-Lez-Piéton voor ouderen fluctueren ontzettend. De prijs voor een gerecht wordt gevormd door onderdelen als de aanbieder, de mate van versheid, en of er rekening gehouden moet worden met diëten.

 • Dagverse maaltijd zoals Dieet Kalkoen Tomatensaus Prinsessen Puree bestelt u vanaf €4,8.
 • Een lekkere diepvriesmaaltijd als Boereworst Met Wortelstamppot is er al voor €3,6.
 • Een warme daghap voor senioren als Koolschotel met gehakt en spek en krielaardappels met peterselie wordt al bezorgd vanaf €7.
De recepten kunt u vaak uitbreiden met bijvoorbeeld Tom yum, iets te drinken en voor de volledigheid een Vanille/Kersen mousse om mee af te sluiten. Heeft u moeite met de financiën? In sommige gevallen kunt u een speciaal (kortings)tarief aanvragen bij de gemeente Courcelles voor een maaltijdservice aan huis.

Informatie

Vaak gekozen bereide maaltijden

 • Spaghettischotel bolognese
 • Varkenshaasje in pepersaus
 • Ajam pangang, nasi goreng
 • Gepaneerde Alaska-koolvis
 • Kabeljauw in kruidensaus

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Gouy-Lez-Piéton aanvragen

 1. Inventariseer behoeftes

  Check als eerst wat voor categorie seniorenmaaltijd aansluit op uw wensen. Warm bezorgd, koelvers of juist vriesvers?

 2. Vergelijk traiteurwinkels en cateraars

  Vergelijk de populaire leveranciers en bekijk de beschikbaarheid. Kijk goed na het assortiment, bezorg- en betaalmogelijkheden, en natuurlijk ervaringen van andere senioren.

 3. Bestel het proefpakket

  De meeste services werken met een spotgoedkoop proefpakket. U moet dan denken aan 2 bezorgmaaltijden voor €10,00. Op basis daarvan kunt u – zonder verdere verplichtingen – kennismaken met professionele aanbieders.

 4. Elke week een levering

  Bevalt het proefpakket? Zo ja, dan kan men zonder problemen nieuwe gerechten bestellen. Gewoonlijk is dat mogelijk door even te bellen, door maaltijden aan te kruisen, of met de computer. De maaltijden voor ouderen worden doorgaans bezorgd tot in de keuken via een vriendelijke bezorgservice in december 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik kiezen uit maaltijden?

Wanneer u gaat voor koelvers, dan kunt u gerechten kiezen op een lijst met gemiddeld 15 maaltijden. Bij diepvries is er een keus te maken uit 75 – 125 vaste menu’s. Bij de tafeltje dekje service heeft u te maken met een vaststaand menu per dag. In steeds meer gevallen is zelf uw bord samenstellen een extra dienst die afgenomen kan worden.

Kan ik kiezen uit dieetmaaltijden?

Ja, heel veel aanbieders hebben een uniek en ambachtelijk assortiment dieetmaaltijden. Zoals bijv. Drumstick met kippenjus, tutti frutti en gekruide aardappeltjes en Broccoli kaassaus. Zo zijn er voor alle bejaarden thuismaaltijden voor senioren! Welke diëten zijn beschikbaar? Vraag het na bij uw eigen aanbieder.

Ga ik een verplichting aan?

Nee, maaltijdservices hanteren meestal geen abonnementsvorm voor thuismaaltijden. De maaltijden worden uitsluitend bezorgd in het geval u telefonisch/online/menulijst iets besteld hebt. Door gebruik te maken van de welbekende bestellijst kunt u wekelijks zelf – met de papieren lijst, online of telefonisch – de maaltijdservice bestellen.

Hoe werkt de bezorging?

De verse maaltijden worden vaak door een regionale bezorger op een terugkerend moment in de week geleverd. Het koelverse aanbod wekelijks. In het geval van vriesvers: 1 – 2 keer per 4 weken.


Warme dieetmaaltijden aan huis bezorgd

Een gewoon goede maaltijd heeft invloed op uw lichamelijke gezondheid. De warme schotel mag dan ook niet ontbreken. Diverse senioren of invaliden hebben specifieke voorkeuren betreft voeding. Daardoor faciliteren steeds meer bedrijven dieetmaaltijden aan huis. Het gaat om gemalen, zoutarm, glutenvrij, natriumarm of vloeibaar, eiwitrijk, koolhydraatarm, veganistisch: de maaltijdservice is er voor iedereen bij eten bezorgen Gouy-Lez-Piéton. Is uw inkomen niet toereikend? Dan is er wellicht iets te regelen met de gemeente of overheid. Voorbeelden van een dieetmaaltijd aan huis:

 • Zoutarm: maaltijden met minder dan 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: perfect bij glutensensitiviteit (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: in het geval dat kauwen en slikken voor problemen zorgt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit