Maaltijdservice Souvret

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Souvret voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Op zoek naar opwarm-maaltijden aan huis voor ouderen in Souvret? Door middel van deze website bekijkt u eenvoudig alle bezorgers die aan huis leveren. Een maaltijd die warm wordt aangeleverd, of een kant-en-klaar maaltijd die u kunt eten wanneer u dat uitkomt: u kunt alle kanten op. Al beschikbaar vanaf €5,25. Smullen van Groenteburger Prei Gekookte Aardappelen of Kip naar oma’s recept, gebakken aardappelen? Maar heeft u moeite met het doen van boodschappen en koken? Geen probleem! Door de maaltijdendienst in Souvret beschikt u over de lekkerste gerechten, eenvoudig op te warmen in de microgolf.

ProvincieHenegouwen
GemeenteCourcelles
RecensieAl jarenlang klant
Postcode6182
Prijs per gerecht€6,53
Vaak bestelde maaltijdMacaroni met kaas

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Leveranciers van maaltijden aan huis in Souvret

Ze zijn niet meer weg te denken, maaltijdendiensten in en rondom Souvret. Bijvoorbeeld belangrijke bezorgers als Prego of 0. Maar ook op regionaal niveau ontwikkelen zich tal van initiatieven en zorginstellingen. Iedere service wordt gekenmerkt door een heel eigen type maaltijd en procedures rondom bestellen en betaling. Middels maaltijdbutler.be kunt u derhalve de bezorgdiensten rustig tegen elkaar afzetten. Uitkomen bij de beste leverancier van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt derhalve een beetje makkelijker. Moeite met kiezen? Start eens met een eenmalig proefpakket zonder verplichtingen bij de maaltijdservice. Heeft u specifieke wensen als bijv. veganistische of andere verse dieetmaaltijden in Souvret? Ook dan bent u welkom! Flink wat traiteurs voor ouderen zijn geschikt voor mensen met een dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden iedere dag bereid, met altijd verse producten. Daaropvolgend worden ze gelijk gekoeld en in speciale verpakkingen gedaan. Hierdoor blijven vitaminen en mineralen in topconditie. Maximaal 5 dagen houdbaar.

 • 100% dagvers
 • Ook voor vegetariërs en diëten
 • Geen slechte toevoegingen (e-nummers)

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden na bereiding razendsnel ingevroren (shock-freeze). Smaak, geur en mineralen blijven in goede conditie. Voor meerdere maanden houdbaar. Elke week bestellen is dan ook overbodig.

 • Direct inkopen voor hele maand
 • Vitamines en mineralen blijven behouden
 • Veel keuze

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel biedt: warme maaltijden aan huis voor senioren in Souvret. Perfect voor bijv. bejaarden die geen maaltijden meer kunnen opwarmen. U kunt meteen aanschuiven! Doorgaans georganiseerd door een plaatselijk restaurant.

 • Vanuit de pan op het bord
 • Extra hulp mogelijk
 • Levering op vaste tijden

Boodschappendienst

Diverse services bieden ook een praktische boodschappendienst voor gehandicapten. Zo krijgt u gelijk verse of handige boodschappen als havermout of halfvolle melk. In algemene zin gratis bezorgd door uw eigen bezorger.

 • Niet afhankelijk van anderen
 • Vaste persoonlijke bezorger
 • Alles op voorraad

Maaltijdendiensten in Souvret vergelijken

Wilt u af en toe genieten van een voedzame diepvriesmaaltijd in Souvret? Of heeft u liever een structurele oplossing zoals koelverse maaltijden voor ouderen? Of zoekt u een lokale organisatie die zich focust op tafeltje dekje (daghap), kortom: een warme maaltijd aan huis? Er zijn vele maaltijdservices die kloppen met uw voorkeuren en diëten/allergieën. Neem nu Runderrollade Jus Bloemkool Bechamel Aardappelen of Bulgur Met Geitenkaas, Broccoli & Bloemkool? Hieronder ziet u een aantal leveranciers gespecialseerd in maaltijdbedeling in de omgeving Courcelles. Iets om de gaten te houden is een proefpakket. Vaak kunnen ouderen via een proefbox complete bereide gerechten met dagverse artikelen en weinig vet proeven. Bestellen kan zowel online, telefonisch als via de bestellijst. Uw bestelling wordt geleverd door vaak dezelfde persoon, op een vaste dag. Daarnaast is het flexibel, leveranciers werken niet met een abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Souvret voor ouderen wijken nogal af. De prijs per maaltijd hangt af van aspecten als de leverancier, het aantal verwerkte maaltijden, en de bezorgmogelijkheden.

 • Dagverse maaltijd als Lasagne Bolognese is verkrijgbaar vanaf €4,6.
 • Een lekkere diepvriesmaaltijd als Luikse Balletjes Sperziebonen Bieslookpuree kunt u al laten bezorgen vanaf €5,35.
 • Een bereide dagschotel voour ouderen als Groentesoep Met Balletjes kan je kopen vanaf €7,3.
Het eten kan uitgebreid worden. Bestel ook Borsjtsj, een extra salade en om het compleet te maken Crêpe suzette als afsluiter. Beschikt u niet over voldoende geld? In sommige gevallen kunt u vragen om een vergoeding of subsidie bij de gemeente Courcelles voor een maaltijdservice aan huis.

Kerngegevens

Vaak bestelde bereide maaltijden

 • Poffertjes met poedersuiker
 • Runderhachee met rode kool
 • Heldere boerengroentesoep
 • Pastaschotel met spinazie
 • Kibbeling met kruidendip

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Souvret bestellen

 1. Inventariseer behoeftes

  Check als eerst wat voor type maaltijdservice rijmt met uw gesteldheid. Diepvries-, koelvers of tafeltje dekje?

 2. Kies uit de traiteurwinkels en cateraars

  Vergelijk de beschikbare maaltijdservices en kies een geschikte. Kijk goed na de voedingswaarden, de manier van bezorging, en recensies van andere klanten.

 3. Begin met het proefpakket

  Het gros van de leveranciers hebben een zeer betaalbaar proefpakket. Denk dan aan 3 bezorgmaaltijden voor €15,00. Door hier gebruik van te maken kunt u laagdrempelig kennismaken met voordelige leveranciers.

 4. Maaltijden afnemen

  Hebt u genoten van de proefmaaltijd? Vervolgens kan men zonder moeite een nieuwe menulijst invullen. Vaak doet u dat telefonisch, met behulp van de menulijst, of via de website. De (warme) maaltijden wordt veelal bezorgd tot in de keuken via een regionale bezorger in juli 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Mag ik zelf mijn maaltijden kiezen?

Bij koelverse gerechten profiteert u van een menukaart met circa 30 gerechten. Binnen het diepvries-segment kan men kiezen uit 80+ vaste maaltijden. Kiest u voor tafeltje dekje? Dan is er sprake van een vaststaand menu per dag. Steeds vaker is zelf mixen en combineren een optie die wordt aangeboden.

Kan ik kiezen voor speciale dieetmaaltijden?

Ja, de meeste dienstverleners komen u tegemoet met een speciaal afgestemd dieetmaaltijden recept. Denk aan Zuurkoolstamppot of Boerenkool, rundergehakt. Hierdoor zijn er voor alle bejaarden warme maaltijden aan huis! Voor meer info neem contact op met vaste maaltijd-dienstverlener.

Geldt er een afnameverplichting?

Nee, u zit nooit vast aan een verplicht contractvorm met een vaste levering voor thuismaaltijden. De maaltijden worden uitsluitend bezorgd in het geval u zelf een bestelling geplaatst heeft. Door het invullen van een speciale menukaart kan men op eigen houtje – online, telefonisch of met een bestellijst – een bestelling plaatsen.

Wanneer wordt er geleverd?

De microgolf-maaltijden worden in de meeste gevallen door uw persoonlijke bezorger op een vast moment in de week bezorgd. Koelvers: 1 a 2 keer per 7 dagen. Bij vriesverse maaltijden om de 2 weken.


Verse dieetmaaltijden aan huis laten bezorgen

Gezond en vers eten bevordert uw lichamelijke gezondheid. De warme schotel is daarbij van groot belang. Veel ouderen of gehandicapten volgen een dieet of hebben een allergie. Om die reden ontstonden er diverse mogelijkheden rondom dieetmaaltijden voor thuis. U kunt denken aan lactosevrij, glutenvrij, natriumarm, gemalen of wellicht vegetarisch, vloeibaar, koolhydraatarm, veganistisch: iedereen kan terecht bij eten bezorgen Souvret. Is er sprake van een laag inkomen? Dan bekijk dan de mogelijkheden voor een subsidie. Wat voorbeelden van zo’n dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: maaltijden met minder dan 0,3 gram zout per 100 gram.
 • Glutenvrij: perfect bij glutensensitiviteit (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: in het geval dat kauwen en slikken een probleem vormt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit