Maaltijdservice Châtelet

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Châtelet voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Geïnteresseerd in opwarm-maaltijden aan huis voor ouderen in Châtelet? Via onze tool vindt u moeiteloos alle bedrijven die maaltijden thuisbezorgen. Warm geleverd, of vriesverse maaltijden die nog even in de microgolf moeten: het kan allemaal. Al beschikbaar vanaf €4,15 per maaltijd. Uitgebreid dineren met een maaltijd als Vegetarische burger, uiensaus, aardappelpuree, rode kool of Gemalen Koolvis Met Broccoli En Kruidenpuree? Maar gaat het koken u moeilijk? Er kan meer dan u denkt! Geholpen door de maaltijddienst in Châtelet geniet u van voedzame maaltijden, die gratis aan huis geleverd worden.

ProvincieHenegouwen
GemeenteChâtelet
RecensieGoede maaltijdvoorziening
Postcode6200
Gemiddelde kosten€6,39
Geliefde maaltijdKip, worteltjes, aardappelpuree

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis geleverd in Châtelet

We zien meer en meer maaltijdendiensten die bezorgen in Châtelet. U kunt denken aan landelijke bezorgers als Prego en HelloFresh. Ook in de gemeente zelf zien we allerlei aanbieders en sociale voorzieningen. Elke aanbieder biedt z’n eigen manier van bereiding en bestel- en bezorgmogelijkheden. Met behulp van deze website kan u de organisaties rustig naast elkaar zetten. Een keuze maken voor de beste verstrekker van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt derhalve een stuk eenvoudiger. Eerst eens proberen? Begin dan met een aantrekkelijk proefpakket! Zijn er maaltijdvoorkeuren zoals bijvoorbeeld vloeibare of andere verse dieetmaaltijden in Châtelet? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Opvallend veel traiteurs in België kunnen aangepast worden op uw wensen.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers bereid, bomvol natuurlijke ingrediënten. Nadien wordt het eten teruggekoeld en luchtdicht verpakt. Hierdoor blijven voedingswaarden ongeschonden. Te bewaren tot 1 week na levering.

 • Klaargemaakt met verse ingrediënten
 • Optimaal behoud van smaak en geur
 • Geen pakjes en zakjes

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden vers gekookt en meteen in zeer korte tijd ingevroren (shock-freeze). Kleur, smaak en geur blijven optimaal behouden. Maximaal 3 maanden houdbaar. Elke week een bezorging hoef je niet te doen.

 • Groot inslaan is mogelijk
 • Kleine en grote porties
 • Grote keuze uit gerechten

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel biedt: warme maaltijden aan huis voor senioren in Châtelet. Een redding voor bijv. chronisch zieken waarbij ook opwarmen niet meer lukt. U kunt meteen aanschuiven! In veel gevallen afgehandeld door een plaatselijk restaurant.

 • Direct na bereiding geleverd
 • Ondersteuning uit gemeente
 • Vaste bezorgdienst

Boodschappendienst

Veel organisaties hebben daarnaast een bruikbare boodschappendienst voor gehandicapten. Hiermee koop u gelijk nuttige boodschappen zoals dieetproducten of leverkaas. In algemene zin zonder extra kosten bezorgd door de vaste bezorger.

 • Boodschappen doen niet meer nodig
 • Geen zware boodschappen tillen
 • Koffie, fris, brood, zuivel etc.

Maaltijdendiensten in Châtelet vergelijken

Wilt u af en toe genieten van een de lekkerste diepvriesmaaltijd in Châtelet? Of zoekt u een blijvende oplossing als koelverse maaltijden voor senioren? Of prefereert u een bedrijf die zich heeft toegelegd op tafeltje dekje (daghap), ofwel warme maaltijden aan huis? U kunt kiezen uit meerdere opties die voldoen aan uw situatie en mogelijke allergieën. Denk maar aan Macaroni Ham Kaassaus of Linguine Zalm Met Erwten & Courgette? Hieronder vindt u de meest gekozen traiteurshops gespecialiseerd in maaltijdbedeling in en rondom Châtelet. Let ook goed op het proefpakket. Gewoonlijk kunnen senioren d.m.v. een proefbestelling voedzame bereide gerechten met min. 200 gram groenten en zonder conserveringsmiddelenproeven. Het invullen van de bestellijst kan op papier, telefonisch of online. Het eten wordt geleverd door een lokale / regionale bezorger. Daarnaast is het flexibel, leveranciers werken niet met een vast abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Châtelet voor ouderen zijn ontzettend divers. De prijs voor een gerecht komt tot stand door zaken als de aanbieder, het aantal verwerkte maaltijden, en of er rekening gehouden moet worden met diëten.

 • Dagverse maaltijd als Dieet Rundsvlees Fijne Kruiden Aardappelen wordt al bezorgd vanaf €5,3.
 • Een lekkere diepvriesmaaltijd als Vol Au Vent Met Puree Met Bieslook En Peterselie wordt al bezorgd vanaf €3,75.
 • Een thuisbezorgde daghap als Gebakken heek met bearnaisesaus. Risotto van zilvervliesrijst met groenten kunt u al bestellen vanaf €6,15.
De maaltijden hoeft niet het enige te zijn. Neem ook Bloemkoolsoep, iets te drinken en iets lichts zoals Gortepap als afsluiter. Heeft u weinig financiële middelen? Doorgaans kunt u een subsidie of tegemoetkoming indienden bij de gemeente Châtelet voor een maaltijdservice aan huis.

Informatie

Populaire bereide maaltijden

 • Runderlapje in champignonsaus
 • Couscous, kip, mergueze worst
 • Lekkerbekje met sperziebonen
 • Kippenbout à la bonne femme
 • Tortellini gevuld met kaas

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Châtelet aanvragen

 1. Maak een maaltijd-indicatie

  Kijk eerst na welk type bezorgmaaltijd past bij uw eisen. Koelvers, diepvries of warme maaltijden?

 2. Vergelijk traiteurs en cateringdiensten

  Vergelijk gespecialiseerde maaltijdservices en maak een keuze. Check vooral het soort gerechten, de manier van bezorging, en wat anderen zeggen over de dienstverlening.

 3. Begin met het proefpakket

  De populaire aanbieders hanteren een aantrekkelijk proefpakket of maaltijdbox. U kunt denken aan 7 bezorgmaaltijden voor €35,00. Zo kunt u – zonder verdere verplichtingen – kennismaken met goede verstrekkers.

 4. Een vaste leverdag

  Smaakt de proefmaaltijd naar meer? Vervolgens kunt u wekelijks opnieuw bestellen. Meestal doet u dat telefonisch, door de menukaart in te vullen, of email / internet. De thuismaaltijden worden standaard thuisbezorgd middels een lokaal gezicht / bezorger in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Mag ik zelf mijn maaltijden kiezen?

Bij koelverse gerechten profiteert u van een menukaart met circa 15 gerechten. Als we het hebben over diepvries hebt u de keuze uit 70 – 150 vaste menu’s. Via het tafeltje dekje principe heeft u te maken met een vaste maaltijd per dag, zonder keuze. Soms is zelf uw menu samenstellen een extra service die wordt aangeboden.

Zijn er ook dieetmaaltijden?

Praktisch alle maaltijd-verzorgers komen u tegemoet met een speciale menulijst voor mensen met een dieet. Denk aan Gehakt, bloemkool, aardappelpuree en Kipstoverij met spekjes en rucolastamppot. Hierdoor krijgt iedereen geschikte warme maaltijden aan huis! Ook voor uw dieet? Vraag het na bij uw leverancier.

Moet ik een abonnement afsluiten?

Nee, aanbieders hanteren geen doorlopende afnemings-verplichting voor thuismaaltijden. De gerechten kunnen alleen worden ontvangen wanneer u een bestelling heeft doorgegeven. Door middel van een handige bestellijst kan men op eigen houtje – online, telefonisch of op papier – uw wensen doorgeven.

Hoe werkt de bezorging?

De gerechten worden in de meeste gevallen door een lokale bezorger op een vast tijdstip afgeleverd. Bij koelvers spreken we van elke week. Bij vriesvers is dat 1 – 2 keer per 4 weken.


Gezonde dieetmaaltijden geleverd aan huis

Een goede maaltijd helpt mee aan een optimale lichamelijke gesteldheid. Een warme schotel in de avond is essentieel. Diverse senioren of mensen met een beperking hebben specifieke voorkeuren betreft voeding. Hierom ontstonden er diverse mogelijkheden rondom dieetmaaltijden aan huis bezorgd. Denk aan natriumarm, glutenvrij, gemalen, lactosevrij of juist vloeibaar, koolhydraatarm, veganistisch, vegetarisch: er is steeds meer mogelijk bij eten bezorgen Châtelet. Is uw budget voor eten niet toereikend? Dan is er wellicht iets mogelijk bij de gemeente. Voorbeelden van zo’n dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met < 0,3 gram zout per 100 gram eten.
 • Glutenvrij: ideaal als u te maken heeft met een tarwe- of glutenallergie (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: als slikken en/of kauwen lastige situaties veroorzaakt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uitAlle plaatsen in deze gemeente