Maaltijdservice Trazegnies

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Trazegnies voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Meer weten over opwarm-maaltijden aan huis voor ouderen in Trazegnies? D.m.v. maaltijdbutler.be ontdekt u overzichtelijk alle bezorgers die aan huis leveren. Een warme maaltijdvoorziening, of een diepvries maaltijd die een paar minuten in de microgolf gaan: er is veel mogelijk. Al te verkrijgen vanaf €4,00 per persoon. Uitgebreid dineren met een maaltijd als Dieet Kalfsblanket Tomatensaus Prinsessen Puree of Snijbonen met een kipfilet? Maar is koken/boodschappen doen (tijdelijk) onmogelijk? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Geholpen door de maaltijddienst in Trazegnies ontvangt u uitstekende gerechten, die u alleen maar even hoeft op te warmen.

ProvincieHenegouwen
GemeenteCourcelles
RecensieIk bestel voor m’n ouders
Postcode6183
Kosten maaltijd (gemiddeld)€6,54
Geliefde maaltijdKipfilet in saus

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis in Trazegnies

Er zijn ontzettend veel maaltijdendiensten in en rondom Trazegnies. Neem bijv. interessante bezorgers als Vlotter of Vlotter. Ook in de gemeente zelf ontstaan er prima instellingen en wijkrestaurants. Elk bedrijf biedt een “eigen” aanbod en bestel-, betaal-, en bezorgopties. Middels www.maaltijdbutler.be kan u de bezorgers snel en makkelijk naast elkaar zetten. Het kiezen van een solide verstrekker van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat dan ook een stuk gemakkelijker. Twijfelt u nog? Kijk dan eerst naar een extra betaalbaar proefpakket bij de maaltijdservice. Spelen er speciale voorkeuren zoals o.a. vegetarische of andere verse dieetmaaltijden in Trazegnies? Ook dan bent u welkom! Een groot aantal traiteurs in België kunnen aangepast worden op uw wensen.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers gekookt, met altijd verse producten. Vervolgens worden deze producten teruggekoeld en luchtdicht verpakt. Door deze handeling blijven smaak en vitamines in topconditie. Te bewaren tot 1 week na levering.

 • Meest verse ingrediënten
 • Net zo lekker als zelf koken
 • Zonder conserveringsmiddelen

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden vers klaargemaakt en shock-freeze ingevroren. Smaak en gezonde vitaminen blijven optimaal behouden. Ongeveer 6 maanden te bewaren. Continue bestellingen plaatsen is dan ook overbodig.

 • Lang houdbaar
 • Eenvoudig op te warmen
 • Uitgebreid assortiment

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel staat voor: warme maaltijden aan huis voor senioren in Trazegnies. Een redding voor bijv. hulpbehoevenden die geen maaltijden meer kunnen opwarmen. U kunt direct de maaltijd nuttigen. Vaak gedaan door een gemeentelijke eetgelegenheid.

 • Gelijk bezorgd na het koken
 • Extra hulp mogelijk
 • Individuele bezorgopties

Boodschappendienst

De meeste bedrijven hebben daarnaast een bruikbare boodschappendienst voor bejaarden. Op die manier bestelt men gelijk belangrijke boodschappen als wilde tomaten mix of falafel burger. Dikwijls kosteloos bezorgd tot in de keuken.

 • Niet afhankelijk van anderen
 • Alles aan huis bezorgd
 • Alles op voorraad

Maaltijdendiensten in Trazegnies vergelijken

Incidenteel eens genieten van een gemakkelijke diepvriesmaaltijd in Trazegnies? Of zoekt u echt 100% verse koelverse maaltijden voor senioren? Of heeft u liever een aanbieder gespecialiseerd in tafeltje dekje (daghap), zodat het eten warm geleverd wordt? Er is de keuze uit een groot aantal type aanbieders die kloppen met uw gesteldheid en voedingsadvies. U kunt denken aan Volkoren Penne Erwtjes Zoete Aardappelen Kaassaus of Dieet Wortelstamppot Met Rundsstoverij? Onderstaand vindt u een aantal relevante bedrijven die zich focussen op maaltijdbedeling in de streek Courcelles. Overweeg ook altijd het proefpakket. Dikwijls kunt u tegen een zeer scherpe prijs uitstekende bereide gerechten met veel voedingsstoffen en vrij van geur-, kleur-, en smaakstoffen testen. Bestellen kan zowel online, telefonisch als via de bestellijst. Het eten wordt geleverd door een persoonlijke bezorger. Zij werken vaak niet met een doorlopende overeenkomst.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Trazegnies voor ouderen wijken nogal af. De prijs voor een gerecht hangt af van onderdelen als de organisatie, het aantal verwerkte maaltijden, en eventuele extra dienstverlening.

 • Dagverse maaltijd als Lasagne Bolognese kunt u al laten bezorgen vanaf €5,95.
 • Een vriesverse maaltijd als Kip Kerriesaus Met Rijst wordt al bezorgd vanaf €4,5.
 • Een daghap aan huis als Omelet met tomatensaus, doperwten met worteltjes en gekookte aardappelen kunt u al laten bezorgen vanaf €6,95.
De gerechten hoeft niet het enige te zijn. Neem ook Witlofsoep, iets te drinken en voor de volledigheid een Pêche melba als nagerecht. Is uw budget niet toereikend? Mogelijk kan u dan hiervoor om hulp vragen bij de gemeente Courcelles voor een maaltijdservice aan huis.

Informatie

Populaire bereide maaltijden

 • Stamppot Zuurkool met appel
 • Rundvlees in basilicumsaus
 • Kipfilet in piri piri saus
 • Kip kerrie ananas schotel
 • Erwtensoep met rookworst

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Trazegnies bestellen

 1. Beschrijf uw voorkeuren

  Onderzoek allereerst wat voor soort ouderenmaaltijd in lijn is met uw wensen. Koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Kies cateraar of traiteurwinkel

  Vergelijk de gespecialiseerde leveranciers en maak een keuze. Bekijk met name het gerechten-aanbod, keuze in bezorgdagen, en wat anderen zeggen over de dienstverlening.

 3. Een proefpakket nemen

  De populaire maaltijdservices bieden een goedkoop of gratis proefpakket. U moet dan denken aan 6 bezorgmaaltijden voor €30,00. Daardoor kunt u op een prettige manier kennismaken met aantrekkelijke services.

 4. Vaste levermomenten

  Beviel het proefpakket? Gelukkig, nu kan men gemakkelijkeen nieuwe bestelling plaatsen. Bij veel aanbieders kan dit telefonisch, door gerechten in te vullen, of online. De maaltijden voor ouderen worden doorgaans geleverd aan huis door een behulpzame bezorger in december 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Bestaat er de keuze uit maaltijden?

Bij dagvers / koelverse gerechten profiteert u van een menukaart met ruwweg 20 menu’s. Spreken we over diepvries, dan is het aanbod gelimiteerd tot 70 – 150 vaste menu’s. Via het tafeltje dekje principe krijgt men één maaltijd per dag. Meer en meer is zelf uw bord samenstellen een mogelijkheid.

Kan ik kiezen uit dieetmaaltijden?

Vaak wel. Bijna alle leveranciers werken met een ruim assortiment dieetmaaltijden. Als o.a. Varkensgebraad Orloff Wortelen En Aardappelgratin of Visstukjes in kruidensaus. Zodoende zijn er voor iedereen warme maaltijden aan huis! Vragen? Neem contact op met uw eigen dienstverlener.

Moet ik een abonnement afsluiten?

Nee, de maaltijd-aanbieders werken niet met doorlopend abonnement voor thuismaaltijden. Er wordt alleen aan huis geleverd nadat men deze ook zelf besteld heeft. Door het invullen van de wekelijks vernieuwde bestellijst kunt u iedere week zelfstandig – digitaal, telefonisch of met pen en papier – de gerechten laten brengen.

Hoe gaat de levering in z’n werk?

De microgolf-maaltijden worden meestal door uw persoonlijke bezorger iedere week op dezelfde dag/tijdstip afgeleverd. Het koelverse aanbod elke 3/4 dagen. Bij vriesvers is dat om de 14 dagen.


Warme dieetmaaltijden aan huis bezorgd

Een maaltijd met voldoende groenten vormt de basis voor uw algehele gesteldheid. Een dagelijkse warme schotel is daarbij van groot belang. Veel ouderen of beperkten eten volgens een bepaald dieet. Daarom zijn er verschillende vormen van dieetmaaltijden aan huis. U kunt denken aan lactosevrij, natriumarm, gemalen, glutenvrij en ook koolhydraatarm, vloeibaar, veganistisch, eiwitrijk: iedereen kan terecht bij eten bezorgen Trazegnies. Voor ouderen met een laag inkomen is er wellicht iets te regelen met de gemeente of overheid. Voorbeelden van een dergelijke dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: menu’s met maximaal 0,3 gram zout (of 0,12 gram natrium) per 100 gram eten.
 • Glutenvrij: biedt uitkomst als u te maken heeft met glutensensitiviteit (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: als als slikken & kauwen lastige situaties veroorzaakt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit