Maaltijdservice Chaumont-Gistoux

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Chaumont-Gistoux voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Interesse in gemakkelijke maaltijden aan huis voor ouderen in Chaumont-Gistoux? Door gebruik te maken van deze pagina ontdekt u overzichtelijk alle organisaties die bij u thuisbezorgen. Een warme maaltijdvoorziening, of een kant-en-klaar maaltijd die u kunt eten wanneer u dat uitkomt: u maakt zelf de keuze. Al te verkrijgen vanaf €5,45 p.p. Genieten van Alaska Pollak filet, waterkerssaus, Parijse wortelen, krieltjes en Groentesoep met balletjes? Maar heeft u moeite met het doen van boodschappen en koken? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Met behulp van de maaltijdendienst in Chaumont-Gistoux profiteert u van gezonde gerechten, die gratis aan huis geleverd worden.

ProvincieWaals Brabant
GemeenteChaumont-Gistoux
ErvaringAltijd verse ingrediënten
Postcode1325
Gemiddelde kosten€5,17
Nummer 1-maaltijdVarkenslapje in champignonsaus

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Maaltijden aan huis voor één persoon in Chaumont-Gistoux

Ze zijn niet meer weg te denken, maaltijdendiensten die actief zijn in Chaumont-Gistoux. Denk aan landelijke aanbieders als Smartmat of Aldi. Maar ook in de buurt bestaan er verscheidene instanties en slagerijen. Ieder bedrijf wordt bestempeld door een eigen type maaltijd en bestelvoorwaarden. Middels de maaltijdservice-vergelijker kan u daardoor de bezorgers rustig op een aantal punten vergelijken. Het uitkiezen van een degelijke dienstverlener van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is op die manier wat aangenamer. Zijn er meerdere opties? Start eens met een goedkoop proefpakket bij de maaltijdservice. Spelen er speciale voorkeuren zoals bijvoorbeeld lactosebeperkte of andere verse dieetmaaltijden in Chaumont-Gistoux? Geen probleem! Een aanzienlijk deel van de traiteurs en cateraars passen zich hierop aan.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers klaargemaakt, met altijd kakelverse ingrediënten. Nadien wordt het eten snel teruggekoeld. Door dit proces blijven smaak en voedingswaarden ongeschonden. Te bewaren tot 1 week na levering.

 • Altijd 200 gram groente
 • De lekkerste seizoensgerechten
 • Geen pakjes en zakjes

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden vers klaargemaakt en middels shockfreeze snel en diep ingevroren. Structuur en smaak blijven zo erg lang goed. Weken lang goed te houden. Een wekelijkse bezorging hoef je niet te doen.

 • Maandenlang te bewaren
 • Vol vitaminen en mineralen
 • Ruime keuze

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel biedt: warme maaltijden aan huis voor senioren in Chaumont-Gistoux. Vaak toegepast door bijv. bejaarden die de kant-en-klaar maaltijd niet kunnen opwarmen. Opwarmen niet nodig, gelijk aanschuiven! Normaliter geregeld via een plaatselijk restaurant.

 • Warm thuisbezorgd
 • Vaak subsidie mogelijk
 • Individuele bezorgopties

Boodschappendienst

De meeste firma’s hebben ook een extra boodschappendienst voor bejaarden. In dat geval koop u eenvoudig nuttige boodschappen zoals filterzakjes en chocopasta. Meestal zonder bezorgkosten wanneer u dat wil.

 • Minder afhankelijkheid van familie
 • Alles aan huis bezorgd
 • Uitgebreid assortiment

Maaltijdendiensten in Chaumont-Gistoux vergelijken

Zoekt u een gemakkelijke diepvriesmaaltijd in Chaumont-Gistoux? Of neigt u meer naar een wekelijkse bezorgde koelverse maaltijden? Of houdt u juist van een leverancier gespecialiseerd in tafeltje dekje (daghap), met het voordeel dat het warm bezorgd wordt? U kunt kiezen uit diverse bezorgmaaltijden die matchen met uw wensenlijstje en diëten/allergieën. Zelf maaltijden online bestellen als Dieet Visfilet Dillesaus Groenten Aardappelen of Bloemkoolsoep? Hieronder achterhaalt u de erkende traiteurswinkels gericht op maaltijdbedeling in en nabij Chaumont-Gistoux. Iets om de gaten te houden is een proefpakket. Doorgaans kan men voor aantrekkelijke prijzen vers bereidde bereide gerechten met min. 200 gram groenten en weinig vet uittesten. Het invullen van de bestellijst kan op papier, telefonisch of online. De menu’s worden geleverd door een persoonlijke bezorger. Er is geen sprake van een abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Chaumont-Gistoux voor ouderen lopen zeer uiteen. De prijs die u betaalt is afhankelijk van zaken als de organisatie, het soort maaltijd, en de bezorgmogelijkheden.

 • Dagverse maaltijd zoals Lasagne Bolognese is er al voor €5,7.
 • Vriesverse maaltijd als Kalkoenfilet Bordelaisesaus Wortelen Aardappelen kunt u al laten bezorgen vanaf €4,85.
 • Een warme dagschotel als Lekkerbekje remouladesaus sperziebonen puree is beschikbaar vanaf €7,1.
De maaltijden kan men aanvullen met onder andere Misosoep, extra groenten en voor de volledigheid een Krentjebrij als nagerecht. Heeft u moeite met de financiën? In sommige gevallen kunt u ondersteuning aanvragen via uw gemeente Chaumont-Gistoux voor een maaltijdservice aan huis.

Cijfers en feiten

Meest gekozen bereide maaltijden

 • Kip Andorra
 • Erwtensoep
 • Paëlla
 • Gehakt, bloemkool, aardappelpuree
 • Maaltijdpoffertjes

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Chaumont-Gistoux bestellen

 1. Inventariseer behoeftes

  Achterhaal eerst welke vorm van een opwarmmaaltijd klopt met uw leefpatroon. Vriesvers, koelvers of warm bezorgd?

 2. Kies cateraar of traiteurwinkel

  Vergelijk aangeraden maaltijdvoorzieningen en maak een keuze. Let met name op het aanbod, flexibiliteit in bestellen en bezorgen, en de gemiddelde klantenbeoordeling.

 3. Een proefpakket nemen

  De populaire aanbieders werken met een aantrekkelijk proefpakket of maaltijdbox. Een dergelijke actie houdt bijvoorbeeld in 4 bezorgmaaltijden voor €20,00. Zo kunt u op een hele aantrekkelijke manier eens kennismaken met aantrekkelijke aanbieders.

 4. Bezorgafspraken maken

  Was de proefbestelling goed? Dat is fijn, nu kunt u dagelijks nog een bestelling doen. Vaak kan dit per telefoon, met behulp van de menukaart, of via de website. De kant-en-klaar maaltijden worden in algemene zin thuisbezorgd middels een persoonlijke bezorger in juli 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik kiezen uit maaltijden?

Wanneer u gaat voor koelvers, dan kunt u zelf kiezen van een bestellijst met ongeveer 15 menu’s. Kiest u voor diepvries dan kan men kiezen uit 90+ vaste vaste gerechten. Kiest u voor tafeltje dekje? Dan heeft u te maken met een vaststaand menu per dag. In steeds meer gevallen is zelf mixen en combineren een mogelijkheid.

Zijn er ook dieetmaaltijden?

Zeker. Landelijke services gebruiken een ruim assortiment dieetmaaltijden. Neem nou Rundersaucijs in jus of Rundvleeskroket, grove appelcompote met rozijnen en gebakken aardappelen. Op die manier kan iedereen gebruik maken van bezorgmaaltijden aan huis! Welke diëten zijn beschikbaar? Vraag het na bij vaste maaltijd-dienstverlener.

Is er sprake van een abonnement?

Nee, er is geen sprake van een doorlopend abonnement voor thuismaaltijden. U ontvangt alleen maaltijden thuis wanneer u deze besteld heeft. Aan de hand van een handige bestellijst kan men direct en zonder moeite – op meerdere manieren – de gerechten laten brengen.

Wanneer wordt er geleverd?

De gerechten worden meestal door een eigen bezorger op een terugkerend moment in de week geleverd. Bij koelvers is dat om de 4 dagen. Het vriesverse aanbod om de 14 dagen.


Hoe zit het met dieetmaaltijden aan huis?

Verse voeding helpt mee aan uw lichamelijke gezondheid. Een dagverse warme schotel ligt hieraan ten grondslag. Diverse ouderen of mensen met een beperking volgen een dieet of hebben een allergie. Hierom kun je bij steeds meer organisaties terecht voor dieetmaaltijden aan huis. Het gaat om gemalen, glutenvrij, zoutarm, natriumarm en ook eiwitrijk, koolhydraatarm, vegetarisch, vloeibaar: bijna niets is te gek bij eten bezorgen Chaumont-Gistoux. Is uw budget voor eten niet toereikend? Dan kunt u wellicht maaltijden met korting bestellen. Wat voorbeelden van een dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: menu’s met minder dan 0,3 gram zout per 100 gram.
 • Glutenvrij: handig wanneer er sprake is van glutensensitiviteit (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: op het moment dat kauwen en/of slikken steeds moeilijker gaat.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uitAlle plaatsen in deze gemeente