Maaltijdservice Incourt

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Incourt voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Benieuwd naar voedzame maaltijden aan huis voor ouderen in Incourt? Via deze pagina vergelijkt u gemakkelijk alle organisaties die leveren in uw plaats. Een maaltijd die warm wordt aangeleverd, of microgolf-maaltijden die een paar minuten in de microgolf gaan: dat kunt u zelf beslissen. Al beschikbaar vanaf €4,50 per keer. Smullen van Dieet Kalfsworst Rode Kool Aardappel of Rundersaucijs met jus. Zomerse zuurkool met ananas en rozijn. Gekookte aardappelen? Maar is koken en boodschappen doen lastig voor u? Er is gelukkig een alternatief. Dankzij de maaltijdendienst in Incourt profiteert u van voedzame maaltijden, die u alleen maar even hoeft op te warmen.

ProvincieWaals Brabant
GemeenteIncourt
ReactieMet aandacht bereid
Postcode1315
Gemiddelde kosten€5,15
Vaak bestelde maaltijdVarkens-groenteschotel

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Vers bereidde maaltijden aan huis in Incourt

Ze zijn niet meer weg te denken, maaltijdendiensten die bezorgen in Incourt. We hebben het over belangrijke partijen als Traiteur Goossens of 0. Echter, ook heel lokaal kunt u terecht bij verscheidene initiatieven en restaurants. Elk bedrijf wordt gekenmerkt door een eigen keuken en bestel- en bezorgmogelijkheden. Geholpen door onze tool kan u daarom de services gemakkelijk vergelijken op allerlei onderdelen. Het selecteren van de beste service voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat zo wat aangenamer. Moeite met kiezen? Start eens met een eenmalig proefpakket zonder verplichtingen bij de maaltijdservice. Spelen er speciale voorkeuren als o.a. gluten- en lactosevrije of andere verse dieetmaaltijden in Incourt? Ook dan bent u welkom! Best veel traiteurs in België worden hierop aangepast.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers gekookt, met uitsluitend verse groenten. Hierna wordt het eten snel afgekoeld en verpakt zonder lucht. Met deze techniek blijven smaak en vitamines in topconditie. Circa 5 tot 7 dagen houdbaar.

 • Met verse producten bereid
 • Net zo lekker als zelf koken
 • Zonder conserveringsmiddelen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden vers gekookt en meteen middels de shock-freeze procedure ingevroren. Smaak, geur en mineralen blijven zo erg lang goed. Maximaal 3 maanden houdbaar. Iedere 7 dagen inkopen doen hoeft dan ook vaak niet.

 • Groot en voordelig inkopen
 • Optimaal behoud smaak, geur en vitamines
 • Enorm veel keuze

Warme maaltijden aan huis

Bij de dagschotel krijgt men: warme maaltijden aan huis voor senioren in Incourt. Een goede vervanger voor bijv. gehandicapten die niet zelfstandig kunnen koken of opwarmen. Geschikt voor directe consumptie. Dikwijls gedaan door een gemeentelijke eetgelegenheid.

 • Gelijk bezorgd na het koken
 • 100% vers
 • Vaste bezorgdienst

Boodschappendienst

Verscheideneaanbieders beschikken over een bruikbare boodschappendienst voor hulpbehoevenden. Zo haalt men probleemloos de supermarktartikelen als thee of grillworst. Gewoonlijk zonder bezorgkosten door uw eigen bezorger.

 • Boodschappen doen niet meer nodig
 • Geen zware boodschappen tillen
 • Alles op voorraad

Maaltijdendiensten in Incourt vergelijken

Wilt u af en toe genieten van een heerlijke diepvriesmaaltijd in Incourt? Of bent u meer op zoek naar gezonde en lekkere koelverse opwarmmaaltijden? Of geeft u de voorkeur aan een instelling gespecialiseerd in tafeltje dekje (daghap), kortom: een warme maaltijd aan huis? Er zijn vele menu’s die aansluiten bij uw gesteldheid en eetpatroon. Genieten van de lekkerste gerechten als Varkensstoofvlees Andijvie En Krielaardappelen en Hutsepot Met Rookworst En Spek? Hieronder bekijkt u de grootste aanbieders van maaltijdbedeling in en rondom Incourt. Iets om de gaten te houden is een proefpakket. Dikwijls is er een proef-mogelijkheid. U kan voedzame bereide gerechten met dagverse artikelen en zonder conserveringsmiddelenuitproberen. Maaltijden bestellen doet u via de bestellijst, per telefoon of internet. De menu’s worden bezorgt door een vaste bezorgdienst, op een vast moment in de week. Aanbieders werken niet met een abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Incourt voor ouderen verschillen onderling enorm. Het uiteindelijke tarief wordt samengesteld door bijvoorbeeld de leverancier, kwaliteit van ingrediënten, en andere extra services.

 • Dagverse maaltijd als Kalkoen Sinaassaus Appelmoes Geb. Aardappelkubus is er al vanaf €4,75.
 • Diepvriesmaaltijd als Dieet Kippenbout Perziken Puree wordt al bezorgd vanaf €4,1.
 • Een aan-huis-geleverde dagschotel als Dieet Boerenkool Met Kalfsgehaktbal kunt u al laten bezorgen vanaf €6,45.
De recepten kunt u vaak uitbreiden met bijvoorbeeld Pureesoep, een lekker bijgerecht en iets fris zoals Aardbeien mousse na. Heeft u een laag inkomen? Wellicht kunt u vragen om een vergoeding of subsidie bij de gemeente Incourt voor een maaltijdservice aan huis.

Cijfers en feiten

Beste bereide maaltijden

 • Bami goreng
 • Spaghetti
 • Varkensfilet in jus
 • Spagheti carbonara
 • Flensjes met fruit

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Incourt regelen

 1. Inventariseer behoeftes

  Stel eerst vast wat voor type maaltijdservice in overeenkomst is met uw wensenlijstje. Koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Kies een cateringdienst / traiteur

  Vergelijk aangesloten aanbieders en geef de voorkeur door. Achterhaal altijd eerst het gerechten-aanbod, de manier van bezorging, en wat anderen zeggen over de dienstverlening.

 3. Een proefpakket nemen

  De bekende leveranciers bieden een spotgoedkoop proefpakket. U kunt denken aan 5 bezorgmaaltijden voor €25,00. Hierdoor kunt u – zonder verdere verplichtingen – kennismaken met goede services.

 4. Een vaste leverdag

  Bevalt het proefpakket? Gelukkig, nu kunt u supersnel nog een bestelling doen. Meestal kan dat per telefoon, met behulp van de menulijst, of met de tablet. De maaltijden voor senioren worden standaard geleverd door een regionale bezorger in juni 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik zelf gerechten kiezen?

Bij dagvers / koelverse gerechten is er een wekelijks wisselend assortiment met pakweg 30 maaltijden. Gaat men voor diepvries, dan kunt u kiezen uit 75 – 125 blijvende maaltijden. In het geval van tafeltje dekje krijgt men een vast weekmenu. Bij meer en meer leveranciers is zelf mixen en combineren ook een optie.

Houdt de maaltijdservice rekening met mijn dieet?

Ja, heel veel dienstverleners bieden een ruim assortiment dieetmaaltijden. Bijvoorbeeld Kippenvlees in kerriesaus en Varkenssaucijsje met mosterdjus, witte rijst, sperziebonen. Handig, want zo zijn er voor alle bejaarden seniorenmaaltijden aan huis! Vraag na de mogelijkheden bij uw eigen dienstverlener.

Is er sprake van een abonnement?

Nee, maaltijdservices hanteren meestal geen vast lidmaatschap voor thuismaaltijden. Er wordt alleen wat bij u thuisbezorgd wanneer u op welke wijze ook een bestelling hebt doorgegeven. Via de unieke menukaart / lijst kunt u snel en simpel – online, telefonisch of met een bestellijst – de gerechten laten brengen.

Hoe gaat de levering in z’n werk?

De seniorenmaaltijden worden in de meeste gevallen door een eigen bezorger op een vast moment in de week bezorgd. Bij koelvers is dat om de 4 dagen. Bij vriesverse gerechten maandelijks.


Gezonde dieetmaaltijden geleverd aan huis

Een voedzame maaltijd is van belang voor uw lichamelijke gezondheid. Een lekkere en gezonde warme schotel wordt dan ook van harte aanbevolen. Veel ouderen of hulpbehoevenden hebben behoefte aan dieetmaaltijden. Om die reden bieden een aantal organisaties dieetmaaltijden thuisbezorgd. Het gaat om zoutarm, lactosevrij, gemalen, glutenvrij en niet te vergeten veganistisch, koolhydraatarm, vloeibaar, eiwitrijk: het assortiment is ontzettend veelzijdig bij eten bezorgen Incourt. Is uw budget voor eten niet toereikend? Dan is er wellicht iets mogelijk bij de gemeente. Wat voorbeelden van een dieetmaaltijd :

 • Zoutarm: gerechten met minder dan 0,3 gram zout per 100 gram.
 • Glutenvrij: perfect in het geval van een gluten- of tarwevrij dieet (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: op het moment dat kauwen & slikken lastige situaties veroorzaakt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uitAlle plaatsen in deze gemeente