Maaltijdservice Sint-Joost-Ten-Noode

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Sint-Joost-Ten-Noode voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Op zoek naar geschikte maaltijden aan huis voor ouderen in Sint-Joost-Ten-Noode? Middels onze tool doorzoekt u overzichtelijk alle leveranciers in uw regio! Een maaltijd die warm wordt aangeleverd, of vriesverse maaltijden die u gemakkelijk zelf opwarmt: u kunt alle kanten op. Al beschikbaar vanaf €5,05 p.p. Smullen van Runderlever in saus of Kruudmoes met gortepap? Maar is boodschappen doen/koken niet meer mogelijk? Er kan meer dan u denkt! D.m.v. de maaltijddienst in Sint-Joost-Ten-Noode hebt u toegang tot complete gerechten, die u alleen maar even hoeft op te warmen.

ProvincieBrussel
GemeenteSint-Joost-Ten-Noode
BeoordelingAantrekkelijk proefpakket
Postcode1210
Maaltijd prijs€5,12
Vaak gekozen maaltijdProcureurlapje met groenten

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis in Sint-Joost-Ten-Noode

We zien meer en meer maaltijdendiensten in de buurt van Sint-Joost-Ten-Noode. Neem bijv. landelijke leveranciers als Home Cuisine en 15Gram. Ook in de gemeente zelf bestaan er tal van organisaties en sociale voorzieningen. Iedere optie heeft zo een “eigen” menu en bestel-, betaal-, en bezorgopties. Geholpen door de maaltijdservice-vergelijker kunt u derhalve de bedrijven op uw gemak met elkaar vergelijken. Het uitkiezen van een goede maaltijdservice voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat zodoende wat aangenamer. Eerst eens proberen? Begin dan met een betaalbaar proefpakket bij de maaltijdservice. Zijn er in uw geval bepaalde voorkeuren als o.a. kaliumbeperkte of andere verse dieetmaaltijden in Sint-Joost-Ten-Noode? Dat is niet erg! Meer en meer cateraars en traiteurs kunnen aangepast worden op uw wensen.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagelijks gekookt, met altijd kakelverse ingrediënten. Daaropvolgend worden de ingrediënten gekoeld en goed verpakt. Met deze techniek blijven voedingsstoffen en smaak intact. Te bewaren tot 1 week na levering.

 • Ambachtelijk bereid
 • Rijke smaak en beleving
 • Geen slechte toevoegingen (e-nummers)

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden bereid met verse producten en shock-freeze ingevroren. Belangrijke voedingsstoffen raken niet bedorven. Maanden lang op te slaan. Elke week bestellen is niet altijd nodig.

 • Lang houdbaar
 • Porties ruim voldoende
 • NL en buitenlandse keuken

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel houdt in: warme maaltijden aan huis voor senioren in Sint-Joost-Ten-Noode. Perfect voor bijv. ouderendie de kant-en-klaar maaltijd niet kunnen opwarmen. Het eten wordt warm bezorgd. Dikwijls afgehandeld door een plaatselijk restaurant.

 • Maaltijden warm aangeleverd
 • Ondersteuning uit gemeente
 • Vaste bezorgdienst

Boodschappendienst

Meerdere aanbieders hebben daarnaast een extra boodschappendienst voor ouderen. Hierdoor krijgt men direct verse of handige boodschappen als havervlokken of schouderham. Vaak zonder extra kosten bezorgd met de maaltijden.

 • Niet meer naar de supermarkt
 • Tot in de keuken geleverd
 • Duizenden producten

Maaltijdendiensten in Sint-Joost-Ten-Noode vergelijken

Houdt u van een gezonde diepvriesmaaltijd aan huis in Sint-Joost-Ten-Noode? Of geeft u de voorkeur aan een blijvende oplossing als koelverse opwarmmaaltijden? Of prefereert u een lokale organisatie met expertise op het gebied van tafeltje dekje (daghap), zodat het eten warm geleverd wordt? Er is de keuze uit relatief veel mogelijkheden die aansluiten bij uw gesteldheid en mogelijke diëten. U kunt denken aan Gemalen Koolvis Met Broccoli En Kruidenpuree of Vlaamse Karbonaden Met Appelmoes En Aardappelen? Via onze vergelijker vergelijkt u de meest populaire aanbieders van maaltijdbedeling in en nabij Sint-Joost-Ten-Noode. Bestel eerst eens een proefpakket. Meestal kunt u tegen een zeer scherpe prijs uitstekende bereide gerechten met verse producten en weinig kunstmatige toevoegingen testen. Bestellen kan online, telefonisch of met de bestellijst. De menu’s worden bezorgt door een persoonlijke bezorger. Ook is het vrijblijvend, er is niet iets als een doorlopende afneemverplichting.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Sint-Joost-Ten-Noode voor ouderen variëren nogal. De prijs per maaltijd komt tot stand door o.a. de leverancier, de mate van versheid, en of er rekening gehouden moet worden met diëten.

 • Dagverse maaltijd als Gemalen Koolvis Met Broccoli En Kruidenpuree is er al voor €6,35.
 • Een lekkere diepvriesmaaltijd als Rundstong Madeirasaus Puree is er al voor €4,1.
 • De daghap voor ouderen als Gepaneerde kipnuggets bestelt u vanaf €6,65.
De maaltijden is niet waar het bij blijft. Ook Vissoep, een stukje fruit en voor de volledigheid een Haagse bluf als afsluiter. Heeft u een laag inkomen? Soms kan men een subsidie of regeling treffen met de gemeente Sint-Joost-Ten-Noode voor een maaltijdservice aan huis.

Informatie

Vaak bestelde bereide maaltijden

 • Pompoensoep
 • Uiensoep
 • Rode bieten met een speklap en jus
 • Penne pesto, kip, groene groenten
 • Wisselmenu Asperge Brabanconne

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Sint-Joost-Ten-Noode regelen

 1. Wat zoekt u precies?

  Onderzoek allereerst welk type seniorenmaaltijd past bij uw voedingspatroon. Vriesvers, koelvers of warm bezorgd?

 2. Vergelijk traiteurs en cateringdiensten

  Vergelijk de populaire bezorgservices en selecteer er een. Bekijk met name het type maaltijden, keuze in bezorgdagen, en de gemiddelde klantenbeoordeling.

 3. Bestel het proefpakket

  De meeste maaltijdservices hebben een goedkoop of gratis proefpakket. Denk dan aan 7 bezorgmaaltijden voor €35,00. Zodoende kunt u laagdrempelig kennismaken met bekende leveranciers.

 4. Maaltijden afnemen

  Was de proefbestelling goed? Dat is fijn, nu kan men snel en simpel een nieuwe menulijst invullen. Vaak kan dat via telefoon, via een menulijst, of met de tablet. De (warme) maaltijden wordt in de regel bezorgd middels een persoonlijke bezorger in juni 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik zelf gerechten kiezen?

In het geval van koelverse maaltijden profiteert u van een menukaart met circa 30 gerechten. Bij diepvries is het assortiment beperkt tot 70 – 150 blijvende menu’s. Bij tafeltje dekje kiest u voor een vaste maaltijd per dag, zonder keuze. In sommige gevallen is zelf samenstellen ook een optie.

Kan ik kiezen voor speciale dieetmaaltijden?

Doorgaan wel. Veel leveranciers werken met een speciale categorie met dieetmaaltijden. Denk aan Sucadelapje, sperziebonen, aardappelpuree of Couscous, kip, mergueze worst. Handig, want zo zijn er voor alle ouderen thuismaaltijden voor senioren! Ook voor uw dieet? Vraag het na bij uw eigen aanbieder.

Geldt er een afnameverplichting?

Nee, aanbieders hanteren geen abonnementsvorm voor thuismaaltijden. Er worden alleen maaltijden bezorgd op het moment dat men deze ook zelf besteld heeft. Aan de hand van een speciale menukaart kunt u iedere week zelfstandig – via het internet, door te bellen of aan de hand van de papieren lijst – de maaltijdservice bestellen.

Hoe gaat de bezorging in z’n werk?

De kant-en-klaar maaltijden worden in de meeste gevallen door een vaste bezorgdienst op een vast tijdstip geleverd. Bij koelvers: om de 3 dagen. In het geval van vriesvers: maandelijks.


Verse dieetmaaltijden aan huis laten bezorgen

Een gewoon goede maaltijd is van belang voor een vitaal en energiek lichaam. Een warme schotel in de avond is heel belangrijk. Sommige senioren of hulpbehoevenden volgen een dieet of hebben een allergie. Mede daardoor zijn er verschillende vormen van dieetmaaltijden thuisbezorgd. We hebben het over zoutarm, gemalen, lactosevrij, glutenvrij of wellicht vloeibaar, vegetarisch, veganistisch, koolhydraatarm: bijna niets is te gek bij eten bezorgen Sint-Joost-Ten-Noode. Is uw inkomen niet toereikend? Dan is er wellicht een kortingsregeling mogelijk (subsidie). Enkele voorbeelden van een dieetmaaltijd :

 • Zoutarm: gerechten met < 0,3 gram zout per 100 gram eten.
 • Glutenvrij: biedt uitkomst bij bijvoorbeeld een gluten- of tarwevrij dieet (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: wanneer als slikken & kauwen lastig is geworden.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit