Maaltijdservice La Hulpe

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in La Hulpe voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Op zoek naar gemakkelijke maaltijden aan huis voor ouderen in La Hulpe? D.m.v. www.maaltijdbutler.be vindt u gemakkelijk alle firma’s in de buurt! Warm geleverd, of vriesverse maaltijden die u gemakkelijk zelf opwarmt: de mogelijkheden zijn enorm. Verkrijgbaar vanaf €4,35 p.p. Ouderwets genieten van Babi ketjap, pikante groenten met ananas en bami goreng of Minestronesoep? Maar is een supermarkt bezoeken koken niet goed mogelijk? Er is een oplossing! D.m.v. de maaltijddienst in La Hulpe profiteert u van vers bereidde gerechten, eenvoudig op te warmen in de microgolf.

ProvincieWaals Brabant
GemeenteLa Hulpe
ReactieVers uit de keuken
Postcode1310
Gemiddelde kosten€5,14
Vaak bestelde maaltijdVarkenslapjes in jus

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Vers bereidde maaltijden aan huis in La Hulpe

Er zijn ontzettend veel maaltijdendiensten in La Hulpe. Neem bijv. veel gekozen bezorgers als Meal-Story en 0. Ook binnen de gemeente ontstaan er verschillende aanbieders en slagerijen. Elke service hanteert een “eigen” keuken en bestel- en bezorgmogelijkheden. Met behulp van deze website kan u de leveranciers eenvoudig op een rijtje zetten. De keuze maken voor de beste dienstverlener van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt zodoende een stuk gemakkelijker. Twijfelt u nog? Bestel in dat geval een extra betaalbaar proefpakket bij de maaltijdservice. Zijn er speciale voorkeuren als o.a. zoutarme of andere verse dieetmaaltijden in La Hulpe? Er is gelukkig een alternatief. Een groot aantal traiteurs voor bejaarden houden hier rekening mee.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers bereid, vol verse producten en veel groenten. In de volgende stap wordt het eten gekoeld naar onder 5⁰C. Door deze handeling blijven geur, kleur en smaak onaangeroerd. Je kunt het 1 week bewaren.

 • Altijd 200 gram groente
 • Ruime keuze in maaltijden
 • Zonder toevoegingen (kunstmatig)

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden vers gekookt en meteen in zeer korte tijd ingevroren (shock-freeze). Mineralen, vitamines en smaak gaan zo niet verloren. Ongeveer 6 maanden te bewaren. Een wekelijkse bezorging is dan ook overbodig.

 • Maandenlang te bewaren
 • Smaak en voedingsstoffen blijven behouden
 • Grote keuze uit gerechten

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel: warme maaltijden aan huis voor senioren in La Hulpe. Een goede vervanger voor bijv. bejaarden die de kant-en-klaar maaltijd niet kunnen opwarmen. Het eten wordt warm bezorgd. In de regel afgehandeld door een gemeentelijke eetgelegenheid.

 • Direct uit de keuken bezorgd
 • Ondersteuning uit gemeente
 • Vaste bezorgdienst

Boodschappendienst

Veel aanbieders hebben ook een bruikbare boodschappendienst voor senioren. Op die manier koop u probleemloos praktische of verse producten als honing en leverkaas. Meestal kosteloos afgeleverd wanneer u dat wil.

 • Minder afhankelijkheid van familie
 • Vaste persoonlijke bezorger
 • Alles op voorraad

Maaltijdendiensten in La Hulpe vergelijken

Wilt u af en toe genieten van een uitstekende diepvriesmaaltijd in La Hulpe? Of houdt u juist van echt 100% verse koelverse thuismaaltijden? Of bent u meer op zoek naar een instelling die zich concentreert op tafeltje dekje (daghap), met het voordeel dat het warm bezorgd wordt? U kunt kiezen uit flink wat maaltijdservices die aansluiten bij uw situatie en diëten/allergieën. Wat te denken van Rundstong Madeirasaus Puree of Kip Dragonsaus Groene Groenten En Aardappelpotje? Verderop vergelijkt u de meest gekozen traiteurshops gespecialiseerd in maaltijdbedeling in en nabij La Hulpe. Overweeg ook altijd het proefpakket. Meestal kunt u tegen een zeer scherpe prijs verse bereide gerechten met lekker veel groenten en weinig koolhydraten beoordelen. Bestellen kan telefonisch, maar ook online. De maaltijden worden bezorgd door een lokale / regionale bezorger. Ook is het vrijblijvend, er is niet iets als een abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in La Hulpe voor ouderen zijn erg wisselend. De prijs per maaltijd komt tot stand door o.a. de aanbieder, het soort maaltijd, en eventuele allergieën.

 • Dagverse maaltijd zoals Witloof Met Ham En Kaassaus Met Puree bestelt u vanaf €5,2.
 • Een diepvriesmaaltijd zoals Hutsepot Met Rookworst En Spek is beschikbaar vanaf €5,05.
 • Een aan-huis-geleverde dagschotel als Viscurry. Sajour boontjes. Couscous kan je kopen vanaf €6,65.
De maaltijden kan men aanvullen met onder andere Okrosjka, een stukje fruit en iets lichts zoals Bavarois als nagerecht. Zijn kosten voor u een probleem? Wellicht kunt u een subsidie of tegemoetkoming indienden bij de gemeente La Hulpe voor een maaltijdservice aan huis.

Cijfers en feiten

Top-5 bereide maaltijden

 • Nasi goreng
 • Pasta/tonijnschotel
 • Varkenssteak in jus
 • Geglaceerde wortel
 • Witlof ovenschotel

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in La Hulpe bestellen

 1. Inventariseer behoeftes

  Check als eerst welke vorm van een maaltijdservice in lijn is met uw wensenlijstje. Vriesvers, koelvers of warm bezorgd?

 2. Selecteer een traiteurshop of cateringdienst

  Vergelijk de populaire bezorgdiensten en maak een keuze. Let met name op het type maaltijden, de bestel en bezorgopties, en de gemiddelde klantenbeoordeling.

 3. Proefpakket bestellen

  De bekende maaltijdservices werken met een aantrekkelijk proefpakket of maaltijdbox. Typische acties zijn 7 bezorgmaaltijden voor €35,00. Daardoor kunt u laagdrempelig kennismaken met goede aanbieders.

 4. Vaste levermomenten

  Beviel het proefpakket? Dat is fijn, nu kan men moeiteloos weer nieuwe gerechten bestellen. Bij veel aanbieders kan dat telefonisch, via een menulijst, of online. De gerechten worden standaard geleverd aan huis door een lokaal gezicht / bezorger in juni 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik kiezen uit maaltijden?

Bij de koelverse variant, dan krijgt u meestal te maken met een bestellijst met gemiddeld 20 gerechten. Kiest u voor diepvries dan hebt u de keuze uit 100+ blijvende maaltijden. Via het tafeltje dekje principe is er vaak één maaltijd per dag. Meer en meer is zelf een maaltijd samenstellen ook mogelijk.

Zijn er ook speciale allergie- of dieetmaaltijden?

Vaak wel. Bijna alle maaltijd-verzorgers gebruiken een speciale categorie met dieetmaaltijden. Zoals bijv. Spaghetti Bolognese Kaas en Pasta kip madras. Handig, want zo kan iedereen genieten van seniorenmaaltijden aan huis! Kan dit ook met mijn dieet? Neem contact op met uw eigen dienstverlener.

Geldt er een afnameverplichting?

Nee, er is geen sprake van een vast abonnement voor thuismaaltijden. Er worden alleen maaltijden bezorgd indien men dit via telefoon, online of bestellijst heeft doorgegeven. Door gebruik te maken van een handige bestellijst kunt u gemakkelijk – op meerdere manieren – de gerechten inkopen.

Hoe verloopt de levering?

De maaltijden voor ouderen worden vaak door een vaste bezorgdienst op een vast tijdstip afgeleverd. Koelvers: elke week 2 keer. Bij vriesvers is dat 2 keer per maand.


Warme dieetmaaltijden aan huis bezorgd

Verse voeding draagt bij aan uw algehele gesteldheid. Een dagelijkse warme schotel is daarbij cruciaal. Veel senioren of gehandicapten hebben specifieke voorkeuren betreft voeding. Om die reden ontstonden er diverse mogelijkheden rondom dieetmaaltijden aan huis. Dit heeft te maken met natriumarm, lactosevrij, glutenvrij, zoutarm en ook vegetarisch, veganistisch, eiwitrijk, koolhydraatarm: iedereen kan terecht bij eten bezorgen La Hulpe. Is uw budget voor eten niet toereikend? Dan is er wellicht iets mogelijk bij de gemeente. Wat voorbeelden van zo’n dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: menu’s met minder dan 0,3 gram zout per 100 gram.
 • Glutenvrij: zeer nuttig als u te maken heeft met coeliakie of een glutenintolerantie.
 • Gemalen/vloeibaar: zodra kauwen en slikken lastig is geworden.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit