Maaltijdservice Gages

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Gages voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Benieuwd naar voedzame maaltijden aan huis voor ouderen in Gages? Geholpen door deze website treft u probleemloos alle services die bij u thuisbezorgen. Warm geleverd, of microgolf-maaltijden die alleen maar even de microgolf in hoeven: dat kunt u zelf beslissen. Nu al voor €5,25 per persoon. Ouderwets genieten van Kipragout met Parijse wortelen of Kalfssaucijs met mosterdjus, gebakken wedges en bloemkool a la crème? Maar is boodschappen doen/koken niet meer mogelijk? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Met behulp van de maaltijdendienst in Gages beschikt u over heerlijke maaltijden, die gratis aan huis geleverd worden.

ProvincieHenegouwen
GemeenteBrugelette
ReactieBezorging aan huis
Postcode7943
Gemiddelde kosten€6,05
Geliefde maaltijdAlaska-koolvis in mosterdsaus

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Leveranciers van maaltijden aan huis in Gages

Er zijn ontzettend veel maaltijdendiensten die actief zijn in Gages. Neem bijv. veel gekozen partijen als Ekomenu en/of Colruyt. Maar ook lokaal kan men kiezen voor prima partijen en zorginstellingen. Iedere organisatie wordt bestempeld door een eigen productaanbod en bestelvoorwaarden. Door middel van maaltijdbutler.be kan u daarom de firma’s overzichtelijk tegen elkaar afzetten. Uitkomen bij de best passende verzorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt op die manier wat aangenamer. Eerst kijken of het wat is? Kijk dan eerst naar een betaalbaar proefpakket bij de maaltijdservice. Bestaan er voorkeuren als o.a. glutenvrije of andere verse dieetmaaltijden in Gages? Dat is niet erg! Nogal wat traiteurs in België worden hierop aangepast.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers bereid, vol verse producten en veel groenten. Daaropvolgend worden de ingrediënten gelijk gekoeld en in speciale verpakkingen gedaan. Daardoor blijven smaak en vitamines optimaal behouden. Tot wel 7 dagen te bewaren.

 • Met verse producten bereid
 • Heerlijke en smaakvol
 • Lekker en gezond, zonder e-nummers

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden vers gekookt en meteen middels shockfreeze snel en diep ingevroren. Kleur, smaak en geur blijven zo intact. Ongeveer 6 maanden te bewaren. Elke week bestellen hoef je niet te doen.

 • Groot en voordelig inkopen
 • Smaak en voedingsstoffen blijven behouden
 • Uitgebreid assortiment

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel biedt: warme maaltijden aan huis voor senioren in Gages. Een goede vervanger voor bijv. bejaarden die (tijdelijk) zelf geen eten kunnen verwarmen. Er is geen verdere handeling nodig. Normaal georganiseerd door een meer lokale partij.

 • Direct aanschuiven
 • 100% vers
 • Dagelijkse persoonlijk geleverd

Boodschappendienst

Veel bezorgers faciliteren daarnaast een praktische boodschappendienst voor gehandicapten. Zo bestelt men eenvoudig de boodschappen zoals sinas en sinas. Doorgaans gratis afgeleverd tot in de keuken.

 • Minder afhankelijkheid van familie
 • Vaste bezorger en tijdstip
 • Groente, fruit, snacks etc.

Maaltijdendiensten in Gages vergelijken

Af en toe profiteren van een de lekkerste diepvriesmaaltijd in Gages? Of bent u meer op zoek naar de meest verse koelverse opwarmmaaltijden? Of prefereert u een leverancier die actief is op het gebied van tafeltje dekje (daghap), zodat het eten warm geleverd wordt? Er zijn meerdere thuismaaltijden die aansluiten bij uw wensen en menu voorkeuren. Zelf maaltijden online bestellen als Dieet Boerenkool Met Kalfsgehaktbal of Varkensstoofvlees Andijvie En Krielaardappelen? Aan de hand van deze website bekijkt u een aantal leveranciers gespecialseerd in maaltijdbedeling in de regio Brugelette. Eerst proberen? Dan is er het proefpakket. Doorgaans is er een proef-mogelijkheid. U kan heerlijke bereide gerechten met veel groenten en zonder conserveringsmiddelenproeven. Bestellen kan zowel online, telefonisch als via de bestellijst. De maaltijden worden geleverd door een vaste bezorger. Er geldt geen vast lidmaatschap.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Gages voor ouderen zijn ontzettend divers. Het uiteindelijke tarief hangt namelijk af van o.a. de leverancier, kwaliteit van ingrediënten, en eventuele extra dienstverlening.

 • Dagverse maaltijd als Dieet Kalkoen Tomatensaus Prinsessen Puree is beschikbaar vanaf €4,9.
 • Een vriesverse maaltijden zoals Witte Pens Met Rodekool En Puree is verkrijgbaar vanaf €3,95.
 • Een daghap aan huis als Vier-groentenstamppot is beschikbaar vanaf €6,25.
De avondmaaltijd kunt u vaak uitbreiden met bijvoorbeeld Bietensoep, een extra salade en voor de volledigheid een Aardbeien mousse om het feest compleet te maken. Heeft u moeite met de financiën? Soms kan men een subsidie of tegemoetkoming indienden bij de gemeente Brugelette voor een maaltijdservice aan huis.

Feiten

Top-5 bereide maaltijden

 • Gebonden rundvleessoep
 • Vissticks met groenten
 • Pannenkoeken met spek
 • Donkey Kicks Chicken
 • Indisch gehaktbrood

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Gages bestellen

 1. Wat zijn de wensen?

  Bedenk eerst wat voor soort ouderenmaaltijd klopt met uw leefpatroon. Koelvers, diepvries of warme maaltijden?

 2. Kies een cateringdienst of traiteurshop

  Vergelijk de beschikbare aanbieders en kies een geschikte. Kijk goed na het type maaltijden, de manier van bezorging, en beoordelingen van huidige klanten.

 3. Probeer het proefpakket

  De meeste verstrekkers werken met een zeer betaalbaar proefpakket. Denk dan aan 5 bezorgmaaltijden voor €25,00. Zodoende kunt u – zonder verdere verplichtingen – kennismaken met voordelige verstrekkers.

 4. Elke week een levering

  Bevalt het proefpakket? Vervolgens kunt u wekelijks opnieuw bestellen. Steeds vaker is dat mogelijk via telefoon, door gerechten in te vullen, of email / internet. De maaltijden voor senioren worden veelal geleverd aan huis door een vriendelijke bezorgservice in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik kiezen uit maaltijden?

Zodra u kiest voor koelvers, dan is er vaak een menulijst met gemiddeld 15 menu’s. In het aanbod van diepvries kan men kiezen uit 80+ vaste maaltijden. Met een tafeltje dekje is er vaak een vaststaand menu per dag. In steeds meer gevallen is zelf uw bord samenstellen een optie die wordt aangeboden.

Zijn er maaltijden voor mijn dieet?

Doorgaan wel. Veel services bieden een speciaal afgestemd dieetmaaltijden recept. Bijvoorbeeld Wokgroenten teriyaki en Raapstelen stamppot. Hiermee zijn er voor iedereen warme maaltijden aan huis! Welke diëten zijn beschikbaar? Vraag het na bij de organisatie waar u klant bent.

Moet ik een abonnement afsluiten?

Nee, aanbieders hanteren geen doorlopende overeenkomst voor thuismaaltijden. De gerechten kunnen alleen worden ontvangen nadat u zelf een bestelling geplaatst heeft. Aan de hand van een handige bestellijst kunt u snel en simpel – telefonisch, digitaal of ouderwets met pen en papier – de gerechten inkopen.

Hoe verloopt de levering?

De microgolf-maaltijden worden vaak door een vaste bezorgdienst op een vast moment in de week week thuisbezorgd. Bij koelvers is dat elke week 2 keer. In het geval van vriesvers: 1 of 2 keer per maand.


Verse dieetmaaltijden aan huis laten bezorgen

Verse voeding is cruciaal voor uw algehele gesteldheid. Een dagelijkse warme schotel is daarbij cruciaal. Diverse senioren of gehandicapten eten volgens een bepaald dieet. Om die reden zijn er verschillende vormen van dieetmaaltijden aan huis. Bijvoorbeeld gemalen, lactosevrij, natriumarm, glutenvrij of wellicht veganistisch, eiwitrijk, koolhydraatarm, vloeibaar: het assortiment is ontzettend veelzijdig bij eten bezorgen Gages. Voor ouderen met een laag inkomen kunt u mogelijk aankloppen bij overheid of gemeente. Enkele voorbeelden van een dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: menu’s met minder dan 0,3 gram zout per 100 gram.
 • Glutenvrij: praktisch bij coeliakie of een glutenintolerantie.
 • Gemalen/vloeibaar: als kauwen of slikken complicaties met zich mee brengt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit