Maaltijdservice Chièvres

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Chièvres voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Zoekt u voedzame maaltijden aan huis voor ouderen in Chièvres? Met behulp van onze tool ontdekt u supersnel alle bezorgers die aan huis leveren. Een maaltijd die warm wordt aangeleverd, of vriesverse maaltijden die u gemakkelijk zelf opwarmt: u bepaalt het helemaal zelf. En dat al vanaf €3,95 per keer. Aanschuiven voor Rode bieten met gekookte aardappel en een speklap en Procureurlapje met jus. Schorseneren à la crème. Gekookte aardappelen? Maar gaat het koken u moeilijk? U kunt gelukkig lekker blijven eten. D.m.v. de maaltijddienst in Chièvres krijgt u uitstekende gerechten, die u alleen maar even hoeft op te warmen.

ProvincieHenegouwen
GemeenteChièvres
ReactieOok voor diëten
Postcode7950
Prijs per maaltijd€5,71
Maaltijd-topperSpaghetti bolognese

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis geleverd in Chièvres

We zien meer en meer maaltijdendiensten in Chièvres. U kunt denken aan belangrijke firma’s als 15Gram of Aldi. Maar ook in de buurt ontwikkelen zich tal van initiatieven en sociale voorzieningen. Elke organisatie wordt gekenmerkt door z’n eigen type maaltijd en mogelijkheden rondom bestellen en bezorgen. Aan de hand van onze vergelijker kan u daarom de bezorgers op uw gemak tegen elkaar afzetten. Het kiezen van een goede maaltijdservice voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat op die manier wat overzichtelijker. Twijfelt u nog? Ga dan eerst voor eerst een proefpakket bij uw maaltijdservice. Heeft u te maken met menu-voorkeuren zoals gluten- en lactosevrije of andere verse dieetmaaltijden in Chièvres? Er kan meer dan u denkt! Erg veel traiteurs voor bejaarden zijn ook geschikt voor ouderen met een allergie of dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden elke dag bereid, met altijd kakelverse ingrediënten. Vervolgens worden ze gekoeld en goed verpakt. Met deze techniek blijven voedingsstoffen en smaak gewaarborgd. Een houdbaarheid van wel 6 dagen.

 • Maximale versheid
 • De lekkerste seizoensgerechten
 • Weinig zout en vetten

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden bereid met verse producten en ingevroren via de shock-freeze methode. Mineralen, vitamines en smaak blijven gewaarborgd. 10 weken lang eetbaar. Iedere 7 dagen inkopen doen is hier niet aan de orde.

 • Tot half jaar houdbaar
 • Behoud van voedingswaarden en vitamines
 • Enorm veel keuze

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel: warme maaltijden aan huis voor senioren in Chièvres. Een uitkomst voor bijv. gehandicapten die het eten niet meer kunnen opwarmen. Er is geen verdere handeling nodig. Dikwijls gedaan door een lokale keuken.

 • Warm thuisbezorgd
 • Maximale versheid
 • Dagelijkse bezorging

Boodschappendienst

Veel bezorgers faciliteren daarnaast een premium boodschappendienst voor senioren. Hiermee haalt men gelijk praktische of verse producten als salades of koffiekoeken. In algemene zin kosteloos afgeleverd door de vaste bezorger.

 • Niet afhankelijk van anderen
 • Alles aan huis bezorgd
 • Een volwaardige supermarkt

Maaltijdendiensten in Chièvres vergelijken

Houdt u van een de lekkerste diepvriesmaaltijd in Chièvres? Of neigt u meer naar gezonde en lekkere koelverse maaltijden voor ouderen? Of neigt u meer naar een leverancier die actief is op het gebied van tafeltje dekje (daghap) voor uw ouders of iemand anders? We onderscheiden flink wat menu’s die voldoen aan uw situatie en mogelijke allergieën. Genieten van de lekkerste gerechten als Runderstoofpot Champignonsaus Sperziebonen Puree of Fish-Sticks Tomatensaus Met Puree? Op deze pagina vindt u de meest populaire aanbieders van maaltijdbedeling in de regio Chièvres. Bekijk goed het proefpakket. Steeds vaker kunt u extra voordelig voedzame bereide gerechten met min. 200 gram groenten en weinig vet beoordelen. Maaltijden bestellen doet u via de bestellijst, per telefoon of internet. De gerechten worden bezorgd door een vaste bezorger. Aanbieders werken niet met een vast contract.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Chièvres voor ouderen zijn ontzettend divers. De prijs die wordt gerekend komt tot stand door onderdelen als de leverancier, de grootte van de keuken, en of er rekening gehouden moet worden met diëten.

 • Dagverse maaltijd als Gemalen Rundergehakt Met Rode Kool En Puree kunt u al laten bezorgen vanaf €6,15.
 • Een lekkere diepvriesmaaltijd als Tagliatelle Ham Champignon Kaassaus kunt u al laten bezorgen vanaf €3,7.
 • Een daghap aan huis als Limburgs zuurvlees. Snijbonen. Gebakken aardappelblokjes wordt al bezorgd vanaf €7,05.
Een verse maaltijd is niet het enigste: Wat te denken van Pindasoep, een stukje fruit en niet te vergeten een toetje als Aardbeien na. Beschikt u niet over voldoende geld? Soms kan men ondersteuning aanvragen via uw gemeente Chièvres voor een maaltijdservice aan huis.

Cijfers en feiten

Geliefde bereide maaltijden

 • Gele rijst
 • Macaroni
 • Rundvlees, rode kool, aardappelpuree
 • Groentemix, kormasaus, basmatirijst
 • Boerenkoolstampot, 2 gehaktballen

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Chièvres bestellen

 1. Inventariseer wensen

  Bedenk eerst wat voor soort kant-en-klaar maaltijd klopt met uw omstandigheden. Koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Maak een keuze voor een traiteur / cateraar

  Vergelijk professionele maaltijddiensten en geef de voorkeur door. Bekijk met name het aanbod, de bestel en bezorgopties, en natuurlijk ervaringen van andere senioren.

 3. Start met een proefpakket

  De meeste services hanteren een scherp geprijsd proefpakket. Vaak gaat het om 6 bezorgmaaltijden voor €30,00. Hierdoor kunt u – zonder verdere verplichtingen – kennismaken met bepaalde services.

 4. Vaste levermomenten

  Bevalt het proefpakket? Gelukkig, nu kunt u snel en simpel een nieuwe bestelling doorgeven. Gewoonlijk doet u dat via een speciaal telefoonnummer, door gerechten in te vullen, of via de iPad. De seniorenmaaltijden worden standaard bezorgd middels een vertrouwde bezorger in juni 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Is er iets zoals een keuzemenu?

Wanneer u gaat voor koelvers, dan is er een wekelijks keuzemenu van zo’n 15 gerechten. Binnen het diepvries-segment is er een keus te maken uit 100+ blijvende menu’s. Via het tafeltje dekje principe gebruikt men een vaststaand menu per dag. In steeds meer gevallen is vers op maat een optie die wordt aangeboden.

Houdt de maaltijdservice rekening met mijn dieet?

Zeker. Landelijke aanbieders komen u tegemoet met een speciaal ontwikkeld aanbod dieetmaaltijden. Onder andere Vegetarische balletjes hoy sin. Thaise groentecurry. Nasi goreng en Kalkoen in pomodorisaus, sperziebonen en gekookte aardappelen. Hierdoor kan iedereen genieten van warme maaltijden aan huis! Past het ook bij mijn eetpatroon? Neem gerust contact op met uw maaltijdservice.

Geldt er een afnameverplichting?

Nee, maaltijdservices hanteren meestal geen abonnementsvorm voor thuismaaltijden. De maaltijden worden uitsluitend bezorgd nadat u zelf een bestelling geplaatst heeft. Door middel van een speciale menukaart kan men op eigen houtje – digitaal, telefonisch of met pen en papier – een bestelling plaatsen.

Wanneer wordt er bezorgd?

De seniorenmaaltijden worden in de regel door een regionale bezorger iedere week op dezelfde dag/tijdstip afgeleverd. In het geval van koelvers: om de 4 dagen. Bij vriesvers spreken we van om de 2 weken.


Gezonde dieetmaaltijden aan huis laten bezorgen

Een maaltijd met voldoende groenten is van belang voor uw lichamelijke gezondheid. Een lekkere en gezonde warme schotel is daarbij een voorwaarde. Diverse senioren of invaliden hebben specifieke voorkeuren betreft voeding. Hierdoor onderscheiden we een aantal vormen van dieetmaaltijden thuisbezorgd. Het gaat om glutenvrij, zoutarm, gemalen, natriumarm en ook veganistisch, eiwitrijk, vegetarisch, vloeibaar: bijna niets is te gek bij eten bezorgen Chièvres. Heeft u een laag inkomen? Dan bekijk dan de mogelijkheden voor een subsidie. Enkele voorbeelden van zo’n dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met maximaal 0,3 gram zout (of 0,12 gram natrium) per 100 gram eten.
 • Glutenvrij: biedt uitkomst bij een glutenvrij dieet (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: als slikken en kauwen lastige situaties veroorzaakt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uitAlle plaatsen in deze gemeente