Maaltijdservice Mévergnies-Lez-Lens

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Mévergnies-Lez-Lens voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Behoefte aan gezonde maaltijden aan huis voor ouderen in Mévergnies-Lez-Lens? Geholpen door deze website bekijkt u eenvoudig alle services die aan huis leveren. Tafeltje dekje, of een dagvers maaltijd die alleen maar even de microgolf in hoeven: dat kunt u zelf beslissen. Al beschikbaar vanaf €5,45 per maal. Smullen van Boerengehaktschotel met aardappelpuree of Witlofschotel met ham en kaas? Maar is koken en boodschappen doen lastig voor u? Er kan meer dan u denkt! Door de maaltijdendienst in Mévergnies-Lez-Lens profiteert u van vers bereidde gerechten, gemakkelijk bij u thuisbezorgd.

ProvincieHenegouwen
GemeenteBrugelette
Waarom bestellen?Altijd verse ingrediënten
Postcode7942
Gemiddelde menuprijs€6,04
Vaak bestelde maaltijdRundvlees in jus

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis laten bezorgen in Mévergnies-Lez-Lens

Ze zijn niet meer weg te denken, maaltijdendiensten in Mévergnies-Lez-Lens. Neem populaire organisaties als Yumbel of Ekomenu. Maar ook op regionaal niveau zijn er prima aanbieders en vrijwilligersorganisaties. Iedere partij heeft zo een “eigen” menu en voorwaarden. Geholpen door onze tool kan u de organisaties snel en makkelijk tegen elkaar afzetten. Een keuze maken voor een degelijke aanbieder van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden maken wij dan leuker en makkelijker. Twijfelt u nog? Start eens met een aantrekkelijk proefpakket! Heeft u te maken met dieetwensen als bijvoorbeeld lactosebeperkte of andere verse dieetmaaltijden in Mévergnies-Lez-Lens? Er is gelukkig een alternatief. Legio traiteurs kunnen aangepast worden op uw wensen.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden iedere dag bereid, vol verse producten en veel groenten. Daaropvolgend worden deze producten direct teruggekoeld en speciaal verpakt. Met deze techniek blijven structuur en smaak intact. Het is 1 week houdbaar.

 • Maximale versheid
 • Ruime keuze in maaltijden
 • Zonder kunstmatige toevoegingen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden na het klaarmaken middels shockfreeze snel en diep ingevroren. Belangrijke voedingsstoffen blijven optimaal behouden. Voor meerdere maanden houdbaar. Elke week bestellen is niet altijd nodig.

 • Maandenlang te bewaren
 • Vol vitaminen en mineralen
 • Enorm veel keuze

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel houdt in: warme maaltijden aan huis voor senioren in Mévergnies-Lez-Lens. Vaak toegepast door bijv. gehandicapten die niet zelfstandig kunnen koken of opwarmen. Het eten wordt warm bezorgd. Meestal geïnitieerd door een plaatselijk restaurant.

 • Direct aanschuiven
 • Mogelijke subsidie
 • Vaste bezorgdienst

Boodschappendienst

Diverse services faciliteren daarnaast een premium boodschappendienst voor gehandicapten. Op die manier krijgt u gelijk verse of handige boodschappen als schouderham of achterham. Veelal gratis mee bezorgd door uw eigen bezorger.

 • Niet meer naar de supermarkt
 • Niet meer sjouwen met boodschappen
 • Duizenden producten

Maaltijdendiensten in Mévergnies-Lez-Lens vergelijken

Liefhebber van een handige diepvriesmaaltijd in Mévergnies-Lez-Lens? Of bent u meer op zoek naar een blijvende oplossing als koelverse bezorgmaaltijden? Of heeft u liever een lokale organisatie gericht op tafeltje dekje (daghap) voor uw ouders of iemand anders? U kunt kiezen uit verscheidene leveranciers die matchen met uw voorkeuren en eetpatroon. Neem nu Zalmfilet Dillesaus Boontjes Kriel of Runderrollade Jus Bloemkool Bechamel Aardappelen? Onderstaand treft u de grootste aanbieders van maaltijdbedeling in de streek Brugelette. Bestel eerst eens een proefpakket. Doorgaans kunnen senioren d.m.v. een proefbestelling complete bereide gerechten met lekker veel groenten en weinig kunstmatige toevoegingen uitproberen. Het invullen van de bestellijst kan op papier, telefonisch of online. De maaltijden worden geleverd door een vaste bezorger. U zit niet vast aan een doorlopend abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Mévergnies-Lez-Lens voor ouderen variëren nogal. De prijs voor een gerecht hangt namelijk af van o.a. de maaltijdservice, het type gerecht en of er rekening gehouden moet worden met diëten.

 • Dagverse maaltijd als Dieet Kippenwit Mosterdsaus Prinsessen Aardappelen is verkrijgbaar vanaf €6.
 • Diepvriesmaaltijd als Gemalen Kip In Cremesaus Met Broccoli En Puree bestelt u vanaf €4,55.
 • Een aan-huis-geleverde dagschotel als Penne carbonara kunt u al laten bezorgen vanaf €5,9.
De recepten kunt u vaak uitbreiden met bijvoorbeeld Bonensoep, een stukje fruit en om het compleet te maken Irish Coffee mousse als nagerecht. Heeft u weinig financiële middelen? Mogelijk kan u dan hiervoor om hulp vragen bij de gemeente Brugelette voor een maaltijdservice aan huis.

Stats & Facts

Top-5 bereide maaltijden

 • Heldere vermicellisoep
 • Varkens-groenteschotel
 • Vier-groentenstamppot
 • Kipfilet mosterdsaus
 • Schnitzel pepersaus

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Mévergnies-Lez-Lens bestellen

 1. Inventariseer wensen

  Bedenk eerst welke vorm van een maaltijdservice past bij uw situatie. Tafeltje dekje, koelvers of vriesvers?

 2. Vergelijk traiteurs en cateringdiensten

  Vergelijk de gespecialiseerde bezorgservices en selecteer er een. Achterhaal altijd eerst het type maaltijden, de wijze van bezorgen, en beoordelingen van huidige klanten.

 3. Proefpakket bestellen

  De professionele leveranciers bieden een goedkoop of gratis proefpakket. U moet dan denken aan 2 bezorgmaaltijden voor €10,00. Zo kunt u laagdrempelig kennismaken met gespecialiseerde maaltijdservices.

 4. Een vaste leverdag

  Beviel het proefpakket? Zo ja, dan kunt u snel en simpel een nieuwe menulijst invullen. Vaak doet u dat per telefoon, door gerechten in te vullen, of email / internet. De kant-en-klaar maaltijden worden doorgaans tot in de keuken geleverd via een vriendelijke bezorgservice in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik zelf gerechten kiezen?

Zodra u kiest voor koelvers, dan kunt u gerechten kiezen op een lijst met grofweg 30 menu’s. Kiest u voor diepvries dan is het assortiment beperkt tot 90+ maaltijden die het hele jaar vaststaan. Via het tafeltje dekje principe gebruikt men een vaste menulijst zonder al te veel keuze. In steeds meer gevallen is zelf een maaltijd samenstellen een speciale feature.

Zijn er ook dieetmaaltijden?

Doorgaan wel. Veel maaltijd-verzorgers bieden een speciale menulijst voor mensen met een dieet. Bijvoorbeeld Andijviestamppot, vegetarische balletjes en Schnitzel met gebakken aardappels. Hierdoor zijn er voor iedereen seniorenmaaltijden aan huis! Welke diëten zijn beschikbaar? Vraag het na bij uw eigen aanbieder.

Moet ik een abonnement afsluiten?

Nee, aanbieders hanteren geen contractvorm met een vaste levering voor thuismaaltijden. Er wordt alleen wat bij u thuisbezorgd als u een bestelling heeft doorgegeven. Met behulp van een speciale menukaart kan men op eigen houtje – op meerdere manieren – de gerechten inkopen.

Wanneer wordt er geleverd?

De opwarmmaaltijden worden in de regel door een vaste bezorger op een terugkerend moment in de week geleverd. Koelvers: elke 3/4 dagen. In het geval van vriesvers: 2 keer per maand.


Verse dieetmaaltijden aan huis laten bezorgen

Een verse maaltijd heeft invloed op een vitaal en energiek lichaam. Een lekkere en gezonde warme schotel ligt hieraan ten grondslag. Sommige senioren of mensen met een beperking volgen een dieet of hebben een allergie. Op basis daarvan zijn er een aantal vormen van dieetmaaltijden thuisbezorgd. Dit heeft te maken met glutenvrij, gemalen, natriumarm, lactosevrij of misschien eiwitrijk, vloeibaar, vegetarisch, koolhydraatarm: er is steeds meer mogelijk bij eten bezorgen Mévergnies-Lez-Lens. Is uw budget voor eten niet toereikend? Dan is er wellicht iets te regelen met de gemeente of overheid. Voorbeelden van een dergelijke dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met niet meer dan 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: perfect wanneer er sprake is van een glutenvrij dieet (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: als kauwen en/of slikken lastige situaties veroorzaakt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit