Maaltijdservice Baileux

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Baileux voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Behoefte aan voedzame maaltijden aan huis voor ouderen in Baileux? Aan de hand van deze pagina treft u overzichtelijk alle bedrijven die bij u thuisbezorgen. Een warme maaltijdservice, of microgolf-maaltijden die nog even in de microgolf moeten: het kan allemaal. Nu al voor €5,00 per keer. Aanschuiven voor Hamlapje in jus met stamppot andijvie of Gekruide speklapjes in jus. Kapucijners met amandel. Aardappelpuree met tuinkruiden? Maar geen energie meer om zelf te koken of boodschappen te doen? Er is een oplossing! Middels de maaltijdendienst in Baileux hebt u toegang tot complete gerechten, gemakkelijk bij u thuisbezorgd.

ProvincieHenegouwen
GemeenteChimay
ReactieWeinig tot geen zout
Postcode6464
Gemiddelde kosten€6,97
Meest gekozen maaltijdAppelcompote

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis laten bezorgen in Baileux

We zien een sterke groei in het aantal maaltijdendiensten in en rondom Baileux. Bijvoorbeeld erkende bedrijven als Traiteur Goossens en Okay. Ook in de gemeente zelf ontstaan er uitstekende organisaties en vrijwilligersorganisaties. Iedere partij biedt een eigen assortiment en voorwaarden. Met behulp van maaltijdbutler.be kan u daarom de organisaties rustig naast elkaar bekijken. Het kiezen van de best passende service voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is op die manier leuker en makkelijker. Weet u niet of het wat voor u is? Bestel dan een aantrekkelijk proefpakket! Zijn er bepaalde wensen zoals o.a. glutenvrije of andere verse dieetmaaltijden in Baileux? Dat hoeft niet erg te zijn! Een groot aantal traiteurs en cateraars worden hierop aangepast.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden elke dag bereid, bomvol natuurlijke ingrediënten. Nadien worden ze teruggekoeld en luchtdicht verpakt. Om die reden blijven smaak en vitamines onaangeroerd. Het is 1 week houdbaar.

 • Vers van het land
 • Net zo lekker als zelf koken
 • Weinig zout en vetten

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden na het klaarmaken middels de shock-freeze procedure ingevroren. Mineralen, vitamines en smaak blijven gewaarborgd. Ongeveer 6 maanden te bewaren. Elke week bestellen is geen verplichting.

 • Hoeven niet direct gegeten te worden
 • Bevatten belangrijke voedingsstoffen
 • Vlaamse Klassiekers

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel: warme maaltijden aan huis voor senioren in Baileux. Vaak toegepast door bijv. hulpbehoevenden die (tijdelijk) zelf geen eten kunnen verwarmen. U kunt meteen aanschuiven! Normaal georganiseerd door een lokale keuken.

 • Direct uit de keuken bezorgd
 • 100% vers
 • Dagelijkse bezorging

Boodschappendienst

Diverse aanbieders bieden ook een praktische boodschappendienst voor senioren. Zodoende bestelt u direct broodnodige boodschappen als schouderham en frisdrank. Vaak zonder bezorgkosten door de vaste bezorger.

 • Minder afhankelijkheid van familie
 • Vaste bezorger en tijdstip
 • Duizenden producten

Maaltijdendiensten in Baileux vergelijken

Wilt u af en toe genieten van een handige diepvriesmaaltijd in Baileux? Of bent u meer op zoek naar een wekelijkse bezorgde koelverse seniorenmaaltijden? Of geeft u de voorkeur aan een instelling die zich concentreert op tafeltje dekje (daghap), zodat u meteen kunt aanschuiven? Er zijn talloze type aanbieders die voldoen aan uw wensen en mogelijke diëten. Wat dacht u van Linzen Met Varkensvlees, Spek Wortelen Aardappel of Boereworst Met Wortelstamppot? Aan de hand van deze website achterhaalt u de meest gekozen traiteurshops gespecialiseerd in maaltijdbedeling in de gemeente Chimay. Onze tip: begin met een proefpakket. Bij veel aanbieders kunnen ouderen via een proefbox gezonde bereide gerechten met verse ingrediënten en weinig vet beoordelen. Maaltijden bestellen doet u via de bestellijst, per telefoon of internet. Uw bestelling wordt bezorgd door een vaste bezorger op een vast moment. U zit niet vast aan een vast abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Baileux voor ouderen wijken nogal af. Het tarief voor een maaltijd heeft te maken met zaken als de leverancier, het soort maaltijd, en eventuele allergieën.

 • Dagverse maaltijd als Dieet Kalfsworst Bloemkool Aardappelen bestelt u vanaf €5,6.
 • Een lekkere diepvriesmaaltijd als Kalkoenroulade Fine Champagne Saus Met Kroketten kunt u al bestellen vanaf €3,85.
 • De daghap voor ouderen als Hachee met rodekool en witte rijst is beschikbaar vanaf €6,25.
De gerechten is niet het enigste: Wat te denken van Minestronesoep, een extra salade en iets lichts zoals Flensjes na. Beschikt u niet over voldoende geld? Dan kunt u mogelijk hulp aanvragen bij de gemeente Chimay voor een maaltijdservice aan huis.

Informatie

Meest gekozen bereide maaltijden

 • Couscous, kip, mergueze worst
 • Hamburger, ui en champignons
 • Nasi goreng, quorn, satésaus
 • Jonge kabeljauw in roomsaus
 • Kipfilet in piri piri saus

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Baileux regelen

 1. Start met uw maaltijd-zoektocht

  Stel eerst vast wat voor categorie thuismaaltijd matcht met uw wensen. Dagvers, koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Kies een cateringdienst / traiteur

  Vergelijk de aangeraden bezorgdiensten en kies er een. Kijk goed na het soort gerechten, de bestel en bezorgopties, en bereikbaarheid van klantenservice.

 3. Een proefpakket nemen

  De professionele leveranciers bieden een spotgoedkoop proefpakket. U kunt denken aan 4 bezorgmaaltijden voor €20,00. Op basis daarvan kunt u zonder hoge kosten kennismaken met goede aanbieders.

 4. Elke week een levering

  Was de proefbestelling goed? Dat is fijn, nu kunt u moeiteloos een nieuwe bestelling plaatsen. Doorgaans doet u dit door even te bellen, met behulp van de menulijst, of met de computer. Het eten wordt vaak bezorgd middels een persoonlijke bezorger in december 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik kiezen uit maaltijden?

Wanneer u gaat voor koelvers, dan is er vaak een menulijst met om en nabij de 15 menu’s. In het aanbod van diepvries is het assortiment beperkt tot 80+ blijvende maaltijden. In het geval van tafeltje dekje kiest u voor een speciaal dagmenu. In sommige gevallen is zelf gerechten samenstellen een speciale feature.

Kan ik kiezen voor gerechten die passen bij mijn dieet?

Ja, steeds meer dienstverleners bieden een speciaal ontwikkeld aanbod dieetmaaltijden. Denk aan Lasagna bolognese en Bami goreng. Op die manier zijn er voor alle ouderen thuismaaltijden voor senioren! Voor meer info neem contact op met uw leverancier.

Zit ik vast aan een abonnement?

Nee, leveranciers werken niet met een contractvorm met een vaste levering voor thuismaaltijden. De maaltijden worden uitsluitend bezorgd als u deze besteld heeft. Middels een speciale menukaart kan men op eigen houtje – op meerdere manieren – de gerechten laten brengen.

Hoe werkt de bezorging?

De menu’s worden in de regel door een lokale bezorger elke week op hetzelfde moment geleverd. Het koelverse assortiment om de 3 dagen. Het vriesverse assortiment 1 of 2 keer per maand.


Verse dieetmaaltijden aan huis geleverd

Een verse maaltijd helpt mee aan een goede balans en energie. Een verse warme schotel is heel belangrijk. Sommige senioren of hulpbehoevenden hebben speciale dieetmaaltijden nodig. Daardoor faciliteren steeds meer bedrijven dieetmaaltijden thuisbezorgd. We hebben het over zoutarm, natriumarm, glutenvrij, gemalen of koolhydraatarm, veganistisch, vloeibaar, vegetarisch: er is steeds meer mogelijk bij eten bezorgen Baileux. Heeft u een laag inkomen? Dan is er wellicht iets mogelijk bij de gemeente. Wat voorbeelden van een dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met minder dan 0,3 gram zout per 100 gram.
 • Glutenvrij: ideaal bij een situatie als glutensensitiviteit (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: wanneer kauwen & slikken voor problemen zorgt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit