Maaltijdservice Salles

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Salles voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Meer weten over bereide maaltijden aan huis voor ouderen in Salles? Middels onze tool treft u overzichtelijk alle bedrijven die bij u thuisbezorgen. Een warme maaltijdvoorziening, of een opwarmmaaltijd die een paar minuten in de microgolf gaan: u maakt zelf de keuze. Dit kan al vanaf €4,15 per maal. Ouderwets genieten van Runderrollade Jus Bloemkool Bechamel Aardappelen of Rundergoulash? Maar vraagt boodschappen doen/koken/afwassen te veel inspanning? Geen probleem! Dankzij de maaltijdendienst in Salles ontvangt u de lekkerste gerechten, 100% vers thuisbezorgd.

ProvincieHenegouwen
GemeenteChimay
ReactieVlees, vis, en vega
Postcode6460
Prijs per maaltijd€6,92
Nummer 1-maaltijdWokgroenten

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Warme maaltijden aan huis in Salles

Er zijn nogal wat maaltijdendiensten in de buurt van Salles. U kunt denken aan veel gekozen firma’s als Colruyt of Ekomenu. Ook binnen de gemeente bestaan er uitstekende aanbieders en wijkrestaurants. Iedere organisatie levert z’n eigen assortiment en bestel-, betaal-, en bezorgopties. Via deze website kan u daarom de firma’s op uw gemak op een aantal punten vergelijken. Het uitzoeken van een relevante aanbieder van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden maken wij op die manier wat aangenamer. Twijfelt u nog? Bestel in dat geval een eenmalig proefpakket zonder verplichtingen bij de maaltijdservice. Heeft u te maken met voorkeuren als onder andere eiwitrijke of andere verse dieetmaaltijden in Salles? Er kan meer dan u denkt! Een aanzienlijk deel van de traiteurs zijn geschikt voor mensen met een dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden iedere dag bereid, met uitsluitend verse groenten. Nadien wordt de maaltijd direct teruggekoeld en speciaal verpakt. Daardoor blijven voedingswaarden ongedeerd. Tot wel 7 dagen te bewaren.

 • Maximale versheid
 • Vol van smaak
 • Zonder conserveringsmiddelen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden na bereiding razendsnel ingevroren (shock-freeze). Structuur en smaak blijven zo erg lang goed. Ongeveer 6 maanden te bewaren. Elke week bestellen is hier niet aan de orde.

 • Maandenlang te bewaren
 • Bevatten belangrijke voedingsstoffen
 • Uitgebreid assortiment

Warme maaltijden aan huis

Bij de dagschotel krijgt men: warme maaltijden aan huis voor senioren in Salles. Een uitkomst voor bijv. gehandicapten die het eten niet meer kunnen opwarmen. Er is geen verdere handeling nodig. In de regel geregeld via een gemeentelijke eetgelegenheid.

 • Direct na bereiding geleverd
 • WMO mogelijkheden
 • Levering op vaste tijden

Boodschappendienst

Diverse services bieden ook een extra boodschappendienst voor hulpbehoevenden. Daarmee krijgt u probleemloos broodnodige boodschappen als kaas extra belegen blaarkop of achterham. Normaal zonder extra kosten bezorgd door de vaste bezorger.

 • Langer zelfstandig blijven
 • Vaste bezorger en tijdstip
 • Ruim assortiment

Maaltijdendiensten in Salles vergelijken

Zoekt u een de lekkerste diepvriesmaaltijd in Salles? Of neigt u meer naar de meest verse koelverse thuismaaltijden? Of zoekt u een lokale organisatie die zich focust op tafeltje dekje (daghap), zodat u meteen kunt aanschuiven? We onderscheiden flink wat thuismaaltijden die overeenstemmen met uw wensen en eventuele dieet. Neem nu Dieet Visfilet Portugese Wijze Pasta Groenten of Dieet Kippenbout Appelmoes Aardappelen? Via onze vergelijker vergelijkt u de erkende traiteurswinkels gericht op maaltijdbedeling in de omgeving Chimay. Let ook goed op het proefpakket. Meestal kunnen senioren d.m.v. een proefbestelling vers bereidde bereide gerechten met lekker veel groenten en zonder ongezonde toevoegingen keuren. Maaltijden bestellen doet u via de bestellijst, per telefoon of internet. De menu’s worden geleverd door vaak dezelfde persoon, op een vaste dag. Aanbieders werken niet met een doorlopende overeenkomst.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Salles voor ouderen lopen zeer uiteen. De prijs die wordt gerekend komt tot stand door factoren als de leverancier, het soort maaltijd, en de bezorgmogelijkheden.

 • Dagverse maaltijd als Dieet Boerenkool Met Kalfsgehaktbal bestelt u vanaf €4,75.
 • Diepvriesmaaltijd als Dieet Gentse Waterzooi vindt u vaak al vanaf €4,65.
 • Een warme daghap voor senioren als Lekkerbekje in kerrie-gembersaus. Meergroentenstamppot bestelt u vanaf €7,45.
De avondmaaltijd kan men aanvullen met onder andere Spinaziesoep, een gezonde salade en voor de volledigheid een Berlinerbol achteraf. Beschikt u niet over voldoende geld? Mogelijk kan u dan een speciaal (kortings)tarief aanvragen bij de gemeente Chimay voor een maaltijdservice aan huis.

Informatie

Beste bereide maaltijden

 • Zomerzuurkool met casselerrib
 • Eendenvlees in zoetzure saus
 • Champignonsoep met rundvlees
 • Gepaneerde varkensschnitzel
 • Stamppot prei met roomkaas

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Salles aanvragen

 1. Start met uw maaltijd-zoektocht

  Kijk eerst na wat voor bezorgmaaltijd past bij uw voedingspatroon. Dagvers, koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Kies een cateringdienst of traiteurshop

  Vergelijk de aangesloten leveranciers en kies een geschikte. Kijk goed na het type maaltijden, de wijze van bezorgen, en wat anderen zeggen over de dienstverlening.

 3. Start met een proefpakket

  De belangrijkste services stunten met een voordelig proefpakket. Denk dan aan 4 bezorgmaaltijden voor €20,00. Zo kunt u laagdrempelig kennismaken met professionele maaltijd-verzorgers.

 4. Bestellingen plaatsen

  Bevalt het proefpakket? Vervolgens kunt u snel en simpel weer nieuwe gerechten bestellen. Bij veel aanbieders doet u dat via een speciaal telefoonnummer, met behulp van de menulijst, of email / internet. De seniorenmaaltijden worden veelal aan huis gebracht via een lokale leverancier in december 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Bestaat er de keuze uit maaltijden?

Bij koelverse gerechten krijgt u meestal te maken met een bestellijst met grofweg 20 maaltijden. In het aanbod van diepvries kunt u kiezen uit 100+ blijvende gerechten. Kiest u voor tafeltje dekje? Dan kiest u voor een speciaal dagmenu. In steeds meer gevallen is zelf uw bord samenstellen ook een optie.

Kan ik kiezen voor speciale dieetmaaltijden?

Doorgaan wel. Veel maaltijdverstrekkers bieden een speciaal ontwikkeld aanbod dieetmaaltijden. ZoalsLinguine Zalm Met Erwten & Courgette of Kip kantonees, rijstmix. Daardoor kan iedereen gebruik maken van seniorenmaaltijden aan huis! Ook voor uw dieet? Vraag het na bij uw bezorger.

Is er een minimale afname?

Nee, er geldt geen doorlopend abonnement voor thuismaaltijden. De maaltijden worden uitsluitend bezorgd in het geval u op welke wijze ook een bestelling hebt doorgegeven. Middels de welbekende bestellijst kunt u gemakkelijk – op meerdere manieren – de maaltijden inplannen.

Hoe werken de leveringen?

De menu’s worden meestal door een regionale bezorger op een vast tijdstip afgeleverd. Bij koelvers is dat om de 3 dagen. Bij vriesvers is dat elke 14 dagen.


Gezonde dieetmaaltijden geleverd aan huis

Een maaltijd met voldoende groenten is van belang voor uw lichamelijke gezondheid. Een verse warme schotel wordt dan ook van harte aanbevolen. Veel senioren of invaliden hebben behoefte aan dieetmaaltijden. Mede daardoor onderscheiden we een aantal vormen van dieetmaaltijden aan huis. Het betreft gemalen, lactosevrij, glutenvrij, natriumarm en niet te vergeten vegetarisch, veganistisch, koolhydraatarm, eiwitrijk: vrijwel alles is mogelijk bij eten bezorgen Salles. Is uw budget voor eten niet toereikend? Dan bekijk dan de mogelijkheden voor een subsidie. Enkele voorbeelden van een dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: maaltijden met maximaal 0,3 gram zout (of 0,12 gram natrium) per 100 gram eten.
 • Glutenvrij: zeer nuttig bij een situatie als glutensensitiviteit (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: wanneer slikken of kauwen een probleem vormt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit