Maaltijdservice Virelles

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Virelles voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Benieuwd naar opwarm-maaltijden aan huis voor ouderen in Virelles? Door middel van de maaltijdservice-vergelijker doorzoekt u snel en simpel alle services die bij u thuisbezorgen. Warme gerechten, of een vriesverse gerecht die u kunt eten wanneer u dat uitkomt: er is veel mogelijk. Nu al voor €3,65 per keer. Genieten van Kalkoenfilet in jus, spinazie a la crème en gekookte aardappelen of Mexicaanse kipschotel, paprika, ananas, rijst? Maar geen energie meer om zelf te koken of boodschappen te doen? Dat hoeft niet erg te zijn! Door de maaltijdendienst in Virelles hebt u toegang tot gezonde maaltijden, die u gewoon zelf kunt opwarmen.

ProvincieHenegouwen
GemeenteChimay
RecensieProfessionele keuken
Postcode6461
Kosten maaltijd (gemiddeld)€6,94
Nummer 1-maaltijdBeef Squats

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Leveranciers van maaltijden aan huis in Virelles

Tegenwoordig zijn er flink wat maaltijdendiensten die bezorgen in Virelles. U kunt denken aan populaire aanbieders als Vlotter en/of Home Cuisine. Ook in deze plaats zelf kunt u terecht bij prima initiatieven en slagerijen. Elke organisatie onderscheidt zich door een eigen assortiment en bestelvoorwaarden. Geholpen door maaltijdbutler.be kan u daarom de organisaties probleemloos vergelijken op allerlei onderdelen. Een keuze maken voor een goede verzorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat derhalve een stuk gemakkelijker. Weet u niet of het wat voor u is? Ga dan eerst voor een eenmalig proefpakket zonder verplichtingen bij de maaltijdservice. Zijn er maaltijdvoorkeuren als o.a. gemalen of andere verse dieetmaaltijden in Virelles? Er is een oplossing! Opvallend veel traiteurs in België zijn “dieet-proof”.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagelijks gekookt, bomvol natuurlijke ingrediënten. Vervolgens wordt het gerecht direct teruggekoeld en speciaal verpakt. Met deze techniek blijven voedingsstoffen en smaak onaangeroerd. Te bewaren tot 1 week na levering.

 • Altijd volledig vers
 • Ruime keuze in maaltijden
 • Zonder toevoegingen (kunstmatig)

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden na bereiding ingevroren via de shock-freeze methode. Belangrijke voedingsstoffen blijven in goede conditie. Maximaal 3 maanden houdbaar. Continue bestellingen plaatsen is niet altijd nodig.

 • Groot inslaan is mogelijk
 • Vol vitaminen en mineralen
 • Uitgebreid assortiment

Warme maaltijden aan huis

Via de dagschotel ontvangt u: warme maaltijden aan huis voor senioren in Virelles. Vaak toegepast door bijv. chronisch zieken die niet zelfstandig kunnen koken of opwarmen. Het eten wordt warm bezorgd. Vaak gedaan door een lokale keuken.

 • Gelijk bezorgd na het koken
 • Mogelijke subsidie
 • Dagelijkse bezorging

Boodschappendienst

Verscheidenebezorgers hebben daarnaast een extra boodschappendienst voor hulpbehoevenden. Hierdoor bestelt men gelijk verse of handige boodschappen als havervlokken en vegan gehakt. Niet zelden gratis afgeleverd door uw eigen bezorger.

 • Langer zelfstandig blijven
 • Op een vast moment in de week
 • Een volwaardige supermarkt

Maaltijdendiensten in Virelles vergelijken

Houdt u van een voedzame diepvriesmaaltijd in Virelles? Of prefereert u een wekelijkse bezorgde koelverse maaltijden? Of prefereert u een lokale organisatie met expertise op het gebied van tafeltje dekje (daghap), met het voordeel dat het warm bezorgd wordt? We onderscheiden relatief veel maaltijdservices die aansluiten bij uw situatie en eventuele voedingsvoorschrift. Wat te denken van Fish-Sticks Tomatensaus Met Puree of Kippenbout Groentenkrans Met Puree? Verderop ontdekt u een aantal relevante bedrijven die zich focussen op maaltijdbedeling in en rondom Chimay. Bestel eerst eens een proefpakket. In veel gevallen kunt u extra voordelig de lekkerste bereide gerechten met dagverse artikelen en weinig koolhydraten proberen. Maaltijden bestellen doet u via de bestellijst, per telefoon of internet. Het eten wordt bezorgd door een lokale / regionale bezorger. U zit niet vast aan een doorlopende overeenkomst.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Virelles voor ouderen fluctueren ontzettend. De prijs voor een gerecht hangt af van o.a. de maaltijdservice, het aanbod in gerechten, en eventuele extra dienstverlening.

 • Dagverse maaltijd zoals Lasagne Met Linzen Tomaat & Quorn is er al voor €5,15.
 • Diepvriesmaaltijd als Dieet Kalfsworst Rode Kool Aardappel kunt u al bestellen vanaf €4,95.
 • De daghap voor ouderen als Spaghetti, tonijn, kappertjes is er al vanaf €6,9.
Het eten kunt u vaak uitbreiden met bijvoorbeeld Preisoep, een stukje fruit en iets fris zoals Appelmoes om het af te maken. Heeft u te maken met geldproblemen? Mogelijk kan u dan vragen om een vergoeding of subsidie bij de gemeente Chimay voor een maaltijdservice aan huis.

Feiten

Vaak gekozen bereide maaltijden

 • Stamppot Andijvie met spekjes
 • Bloemkool cordonbleu schotel
 • Linzensoep met bleekselderij
 • Reepjes varkensvlees in jus
 • Varkenshaasje in pepersaus

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Virelles regelen

 1. Inventariseer behoeftes

  Stel eerst vast welk soort seniorenmaaltijd rijmt met uw situatie. Tafeltje dekje, koelvers of diepvries?

 2. Selecteer een cateringdienst of traiteur

  Vergelijk meest gekozen bezorgdiensten en kies een geschikte. Let goed op het aanbod, de wijze van bezorgen, en de gemiddelde klantenbeoordeling.

 3. Probeer het proefpakket

  De belangrijkste aanbieders hebben een extra goedkoop proefpakket. Bijvoorbeeld 5 bezorgmaaltijden voor €25,00. Zodoende kunt u op een hele aantrekkelijke manier eens kennismaken met bekende verstrekkers.

 4. Elke week een levering

  Smaakt de proefmaaltijd naar meer? Zo ja, dan kan men moeiteloos een nieuwe bestelling doorgeven. Gewoonlijk kan dit via een speciaal telefoonnummer, door maaltijden aan te kruisen, of online. De thuismaaltijden worden steeds vaker tot in de keuken geleverd via een lokaal gezicht / bezorger in juli 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Uit hoeveel recepten kan ik wekelijks kiezen?

In het geval van koelverse maaltijden is er een wekelijks wisselend assortiment met pakweg 30 gerechten. Binnen het diepvries-segment is er een keus te maken uit 90+ maaltijden die het hele jaar vaststaan. Kiest u voor tafeltje dekje? Dan treft men een daghap, zonder keuze. Steeds vaker is vers op maat een extra dienst die afgenomen kan worden.

Zijn er maaltijden voor mijn dieet?

Ja, de meeste services komen u tegemoet met een speciale categorie met dieetmaaltijden. Zoals bijv. Risotto, roomsaus boschampignons, kip of Rode kool met gehakt schotel. Zodoende zijn er voor alle bejaarden warme maaltijden aan huis! Welke diëten zijn beschikbaar? Vraag het na bij uw bezorger.

Is er sprake van een abonnement?

Nee, de maaltijd-aanbieders werken niet met doorlopend abonnement voor thuismaaltijden. De maaltijden worden uitsluitend bezorgd nadat u telefonisch/online/menulijst iets besteld hebt. Door het invullen van een speciale menukaart kunt u wekelijks zelf – telefonisch, digitaal of ouderwets met pen en papier – de gerechten inkopen.

Hoe werken de leveringen?

De verse maaltijden worden meestal door een vaste bezorgdienst elke week op hetzelfde moment geleverd. Bij koelvers is dat om de 3 dagen. Het vriesverse aanbod om de 14 dagen.


Warme dieetmaaltijden aan huis bezorgd

Een maaltijd met verse ingrediënten vormt het fundament van uw lichamelijke gezondheid. Een dagverse warme schotel ligt hieraan ten grondslag. Sommige bejaarden of gehandicapten hebben specifieke voorkeuren betreft voeding. Hierom faciliteren steeds meer bedrijven dieetmaaltijden thuisbezorgd. U kunt denken aan zoutarm, glutenvrij, lactosevrij, natriumarm en niet te vergeten vegetarisch, vloeibaar, koolhydraatarm, eiwitrijk: bijna niets is te gek bij eten bezorgen Virelles. Heeft u moeite met de financiën? Dan is er wellicht iets te regelen met de gemeente of overheid. Wat voorbeelden van zo’n dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: maaltijden met maximaal 0,3 gram zout (of 0,12 gram natrium) per 100 gram eten.
 • Glutenvrij: een uitkomst bij bijvoorbeeld een tarwe- of glutenallergie (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: wanneer kauwen of slikken complicaties met zich mee brengt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit