Maaltijdservice Vaulx-Lez-Chimay

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Vaulx-Lez-Chimay voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Zoekt u verse maaltijden aan huis voor ouderen in Vaulx-Lez-Chimay? Middels maaltijdbutler.be doorzoekt u overzichtelijk alle firma’s in uw regio! Warme gerechten, of dagverse gerechten die een paar minuten in de microgolf gaan: u maakt zelf de keuze. En dat al vanaf €4,70 p.p. Smullen van Dieet Rundstong Tomatensaus Puree of Verse worst met jus. Rode kool met appeltjes. Aardappelpuree? Maar is koken/boodschappen doen (tijdelijk) onmogelijk? Geen probleem! Middels de maaltijdendienst in Vaulx-Lez-Chimay beschikt u over heerlijke gerechten, die gratis aan huis geleverd worden.

ProvincieHenegouwen
GemeenteChimay
ErvaringGeen abonnement nodig
Postcode6462
Maaltijd prijs€6,95
Vaak bestelde maaltijdGroentensoep

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Vers bereidde maaltijden aan huis in Vaulx-Lez-Chimay

Vandaag de dag kunnen we kiezen uit flink wat maaltijdendiensten in Vaulx-Lez-Chimay. Neem interessante bezorgers als Yumbel of Delhaize. Echter, ook heel lokaal kunt u terecht bij tal van initiatieven en slagerijen. Iedere partij heeft zo een eigen manier van bereiding en bestelvoorwaarden. Met behulp van deze pagina kan u daardoor de bezorgdiensten probleemloos vergelijken op allerlei onderdelen. Het selecteren van een degelijke service voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat dan leuker en makkelijker. Zijn er meerdere opties? Profiteer nu van eerst een proefpakket bij uw maaltijdservice. Zijn er allergieën of dieetwensen als bijv. lactosebeperkte of andere verse dieetmaaltijden in Vaulx-Lez-Chimay? Er kan meer dan u denkt! Erg veel cateraars en traiteurs kunnen aangepast worden op uw wensen.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden elke dag bereid, met de meest verse ingrediënten. In de volgende stap wordt het eten gekoeld naar onder 5⁰C. Daardoor blijven geur, kleur en smaak in topconditie. Maximaal 5 dagen houdbaar.

 • Altijd 200 gram groente
 • Optimaal behoud van smaak en geur
 • Geen ongezonde toevoegingen

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden na het klaarmaken razendsnel ingevroren (shock-freeze). Belangrijke voedingsstoffen raken niet bedorven. Ongeveer 6 maanden te bewaren. Elke week bestellen is dus niet noodzakelijk.

 • Tot half jaar houdbaar
 • Vol vitaminen en mineralen
 • Groot keuzemenu

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel biedt: warme maaltijden aan huis voor senioren in Vaulx-Lez-Chimay. Perfect voor bijv. bejaarden die geen maaltijden meer kunnen opwarmen. U kunt meteen aanschuiven! Doorgaans geïnitieerd door een lokale keuken.

 • Direct aanschuiven
 • Mogelijke subsidie
 • Elke dag bezorgd

Boodschappendienst

Meerdere services hebben daarnaast een speciale boodschappendienst voor gehandicapten. Zo bestelt men eenvoudig verse of handige boodschappen als sappen of bananen. Vaak zonder extra kosten bezorgd door de vaste bezorger.

 • Volledig zelfstandig inkopen doen
 • Vaste bezorger en tijdstip
 • Een volwaardige supermarkt

Maaltijdendiensten in Vaulx-Lez-Chimay vergelijken

Zoekt u een gezonde diepvriesmaaltijd aan huis in Vaulx-Lez-Chimay? Of prefereert u echt 100% verse koelverse seniorenmaaltijden? Of zoekt u een instelling gericht op tafeltje dekje (daghap), ofwel warme maaltijden aan huis? Er is de keuze uit relatief veel opwarmmaaltijden die rijmen met uw gesteldheid en eventuele voedingsvoorschrift. Wat dacht u van Gemalen Varkensvlees Met Erwten En Aardappelpuree en Gebraad Kruidige Saus Schorseneren Béchamel Kriel? Aan de hand van deze website ontdekt u de meest gekozen traiteurshops gespecialiseerd in maaltijdbedeling in en nabij Chimay. Bestel eerst eens een proefpakket. Meestal kan men voor aantrekkelijke prijzen ambachtelijke bereide gerechten met dagverse artikelen en zonder conserveringsmiddelenbeoordelen. Het invullen van de bestellijst kan op papier, telefonisch of online. Het eten wordt geleverd door een lokale / regionale bezorger. U zit niet vast aan een doorlopende overeenkomst.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Vaulx-Lez-Chimay voor ouderen lopen zeer uiteen. Het tarief voor een maaltijd hangt namelijk af van o.a. de leverancier, herkomst ingrediënten, en andere extra services.

 • Dagverse maaltijd zoals Gebraad Kruidige Saus Schorseneren Béchamel Kriel kunt u al laten bezorgen vanaf €6,5.
 • Diepvriesmaaltijd als Zuurkoolstamppot Met Rookworst In Mosterdsaus wordt al bezorgd vanaf €4,8.
 • Een warme daghap voor senioren als Varkenssaucijsjes in uienjus. Groentemix. Gekookte aardappelen kunt u al bestellen vanaf €7,45.
De recepten hoeft niet het enige te zijn. Neem ook Thukpa, een lekker bijgerecht en niet te vergeten een toetje als Roomijs als afsluiter. Heeft u te maken met geldproblemen? Doorgaans kunt u een speciaal (kortings)tarief aanvragen bij de gemeente Chimay voor een maaltijdservice aan huis.

Informatie

Geliefde bereide maaltijden

 • Stamppot rode kool met hachee
 • Rode kool met gehakt schotel
 • Stamppot spinazie a la creme
 • Gepaneerde kalkoenschnitzel
 • Runderhachee met rode kool

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Vaulx-Lez-Chimay bestellen

 1. Inventariseer wensen

  Onderzoek allereerst welk type bezorgmaaltijd in overeenkomst is met uw wensenlijstje. Dagvers, koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Kies uit de traiteurwinkels en cateraars

  Vergelijk aangesloten bezorgdiensten en kies er een. Check vooral het maaltijd-aanbod, de wijze van bezorgen, en beoordelingen van huidige klanten.

 3. Het proefpakket laten bezorgen

  De professionele maaltijd-verzorgers geven een aantrekkelijk proefpakket of maaltijdbox. Een dergelijke actie houdt bijvoorbeeld in 5 bezorgmaaltijden voor €25,00. Daardoor kunt u laagdrempelig kennismaken met goede maaltijd-verzorgers.

 4. Een vaste leverdag

  Beviel het proefpakket? Vervolgens kan men overzichtelijk nieuwe gerechten bestellen. Dikwijls is dat mogelijk via telefoon, met behulp van de menukaart, of via de website. De maaltijden worden standaard thuisbezorgd middels een lokale leverancier in december 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Is er iets zoals een keuzemenu?

Bij dagvers / koelverse gerechten kunt u gerechten kiezen op een lijst met circa 30 gerechten. Bij diepvries is het aanbod gelimiteerd tot 100+ vaste maaltijden. Kiest u voor tafeltje dekje? Dan is er vaak een daghap, zonder keuze. Soms is zelf een maaltijd samenstellen een extra service die wordt aangeboden.

Kan ik kiezen voor gerechten die passen bij mijn dieet?

Ja, steeds meer services gebruiken een speciaal ontwikkeld aanbod dieetmaaltijden. Denk aan Kibbeling met kruidendip en Varkensvlees in saus. Daardoor krijgt iedereen geschikte gezonde en voedzame maaltijden aan huis! Past het ook bij mijn eetpatroon? Neem gerust contact op met de organisatie waar u klant bent.

Ga ik een verplichting aan?

Nee, de maaltijd-aanbieders werken niet met abonnementsvorm voor thuismaaltijden. Er worden alleen maaltijden bezorgd als u deze besteld heeft. Via de unieke menukaart / lijst kunt u iedere week zelfstandig – telefonisch, digitaal of ouderwets met pen en papier – een bestelling plaatsen.

Wanneer wordt er bezorgd?

De kant-en-klaar maaltijden worden gewoonlijk door een regionale bezorger op een vast tijdstip afgeleverd. In het geval van koelvers: elke 3/4 dagen. Bij vriesvers: 2 keer per maand.


Speciale dieetmaaltijden voor ouderen aan huis

Een voedzame maaltijd is van belang voor een optimale lichamelijke gesteldheid. Een lekkere en gezonde warme schotel ligt hieraan ten grondslag. Diverse senioren of hulpbehoevenden hebben speciale dieetmaaltijden nodig. Om die reden ontstonden er diverse mogelijkheden rondom dieetmaaltijden aan huis. Bijvoorbeeld lactosevrij, gemalen, glutenvrij, natriumarm en niet te vergeten eiwitrijk, vegetarisch, veganistisch, koolhydraatarm: bijna niets is te gek bij eten bezorgen Vaulx-Lez-Chimay. Heeft u een laag inkomen? Dan is er wellicht een kortingsregeling mogelijk (subsidie). Voorbeelden van een dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: menu’s met < 0,3 gram zout per 100 gram eten.
 • Glutenvrij: praktisch bij glutenvrije wensen (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: wanneer kauwen en slikken een probleem geeft.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit