Maaltijdservice Bourlers

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Bourlers voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Meer weten over gemakkelijke maaltijden aan huis voor ouderen in Bourlers? Met behulp van onze vergelijker vindt u eenvoudig alle bezorgers in uw regio! Een warme maaltijdservice, of een dagvers gerecht die u kunt verwarmen met de oven of microgolf: het kan allemaal. Dit kan al vanaf €5,20. Smullen van Donkey Kicks Chicken en Rundergehaktballetjes in saus? Maar is zelf koken geen optie meer? Dat hoeft niet erg te zijn! Door middel van de maaltijddienst in Bourlers hebt u toegang tot de lekkerste maaltijden, 100% vers thuisbezorgd.

ProvincieHenegouwen
GemeenteChimay
RecensieOok voorgerecht en toetje
Postcode6464
Prijs per maaltijd€6,98
Vaak gekozen maaltijdPreiroomsoep

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis laten bezorgen in Bourlers

Er zijn nogal wat maaltijdendiensten in Bourlers. Bijvoorbeeld grote services als Vlotter en Yumbel. Maar ook lokaal kan men kiezen voor uitstekende instellingen en vrijwilligersorganisaties. Iedere service levert een eigen menu en werkwijze m.b.t. bestellen en betalen. Dankzij onze tool kunt u de bedrijven rustig vergelijken op allerlei onderdelen. Het uitkiezen van een goede service voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt derhalve wat overzichtelijker. Twijfelt u nog? Bestel in dat geval een eenmalig proefpakket zonder verplichtingen bij de maaltijdservice. Zijn er in uw geval dieetwensen zoals onder andere gemalen of andere verse dieetmaaltijden in Bourlers? Er kan meer dan u denkt! Een aanzienlijk deel van de traiteurs en cateraars zijn ook geschikt voor ouderen met een allergie of dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden iedere dag bereid, met uitsluitend verse groenten. Daarna wordt het eten gekoeld naar onder 5⁰C. Hierdoor blijven structuur en smaak optimaal behouden. Tot wel 7 dagen te bewaren.

 • Vers van het land
 • Optimaal behoud van smaak en geur
 • Zonder kunstmatige toevoegingen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden bereid met verse producten en in zeer korte tijd ingevroren (shock-freeze). Vitamines en mineralen gaan zo niet verloren. Maanden lang op te slaan. Een wekelijkse bezorging is dus niet noodzakelijk.

 • Maandenlang te bewaren
 • Eenvoudig op te warmen
 • Maaltijden uit alle keukens

Warme maaltijden aan huis

Bij de dagschotel krijgt men: warme maaltijden aan huis voor senioren in Bourlers. Ideaal voor bijv. ouderendie niet zelfstandig kunnen koken of opwarmen. Er is geen verdere handeling nodig. Normaliter verzorgd door een meer lokale partij.

 • Maaltijden warm aangeleverd
 • Ondersteuning uit gemeente
 • Dagelijkse persoonlijk geleverd

Boodschappendienst

Diverse organisaties voorzien in een bruikbare boodschappendienst voor ouderen. Daarmee koop u direct verse of handige boodschappen als toiletpapier en griesmeelpap. Gewoonlijk gratis mee bezorgd op een vooraf gekozen moment.

 • Volledig zelfstandig inkopen doen
 • Vaste persoonlijke bezorger
 • Ruim assortiment

Maaltijdendiensten in Bourlers vergelijken

Incidenteel eens genieten van een complete diepvriesmaaltijd in Bourlers? Of houdt u juist van echt 100% verse koelverse opwarmmaaltijden? Of neigt u meer naar een leverancier gericht op tafeltje dekje (daghap), kortom: een warme maaltijd aan huis? We onderscheiden veel verschillende leveranciers die matchen met uw situatie en eventuele dieet. Genieten van de lekkerste gerechten als Gemalen Gehakt Met Prei En Aardappelpuree of Macaroni Ham Kaassaus? Via onze vergelijker ontdekt u de grootste aanbieders van maaltijdbedeling in de gemeente Chimay. Onze tip: begin met een proefpakket. Doorgaans is er een proef-mogelijkheid. U kan ambachtelijke bereide gerechten met veel groenten en weinig vet beoordelen. U kunt via verschillende manieren bestellen. Het eten wordt geleverd door een vaste bezorger op een vast moment. Er geldt geen vast lidmaatschap.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Bourlers voor ouderen fluctueren ontzettend. De prijs die wordt gerekend wordt gevormd door elementen als de aanbieder, het type gerecht en eventuele allergieën.

 • Dagverse maaltijd zoals Fish-Sticks Tomatensaus Met Puree is verkrijgbaar vanaf €5,8.
 • Een lekkere diepvriesmaaltijd als Dieet Kalkoen Tomatensaus Prinsessen Puree is verkrijgbaar vanaf €4,15.
 • Een aan-huis-geleverde dagschotel als Sucadelapje met jus, perencompote en aardappelpuree is er al vanaf €5,65.
De recepten kan men aanvullen met onder andere Veloutésoep, een extra rauwkostsalade en niet te vergeten een toetje als Trifle om het feest compleet te maken. Heeft u te maken met geldproblemen? In sommige gevallen kunt u een speciaal (kortings)tarief aanvragen bij de gemeente Chimay voor een maaltijdservice aan huis.

Cijfers en feiten

Populaire bereide maaltijden

 • Rundergehaktballetjes in saus
 • Linzensoep met bleekselderij
 • Gehakt, prei, aardappelpuree
 • Vegetarische roerbakstukjes
 • Reepjes kippenvlees in jus

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Bourlers bestellen

 1. Inventariseer behoeftes

  Check als eerst welke vorm van een seniorenmaaltijd klopt met uw omstandigheden. Diepvries-, koelvers of tafeltje dekje?

 2. Kies een cateringdienst / traiteur

  Vergelijk de gespecialiseerde bezorgdiensten en geef de voorkeur door. Check vooral het assortiment, de manier van bezorging, en de gemiddelde klantenbeoordeling.

 3. Start met een proefpakket

  De professionele maaltijd-verzorgers hanteren een goedkoop of gratis proefpakket. Bijvoorbeeld 3 bezorgmaaltijden voor €15,00. Op basis daarvan kunt u heel eenvoudig eens kennismaken met aantrekkelijke verstrekkers.

 4. Bezorgafspraken maken

  Bevalt het proefpakket? Zo ja, dan kan men gemakkelijkeen nieuwe bestelling doorgeven. Steeds vaker doet u dat door even te bellen, door maaltijden aan te kruisen, of via internet. De (warme) maaltijden wordt gewoonlijk bezorgd middels een lokaal gezicht / bezorger in december 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Is er iets zoals een keuzemenu?

Bij de koelverse variant, dan is er vaak een menulijst met gemiddeld 30 gerechten. In het aanbod van diepvries kan men kiezen uit 70 – 150 blijvende gerechten. Kiest u voor tafeltje dekje? Dan is er vaak een speciaal dagmenu. Steeds vaker is zelf samenstellen een mogelijkheid.

Zijn er ook dieetmaaltijden?

Doorgaan wel. Veel leveranciers komen u tegemoet met een speciale categorie met dieetmaaltijden. Bijvoorbeeld Rundersaucijsje met vleesjus, aardappelpuree, stoofpeertjes en Procureur lapje met prei a la crème en aardappel. Handig, want zo kan iedereen genieten van gezonde en voedzame maaltijden aan huis! Vragen? Neem contact op met uw maaltijdservice.

Zit ik vast aan een abonnement?

Nee, maaltijdservices hanteren meestal geen vast abonnement voor thuismaaltijden. Er vindt alleen maar bezorging plaats in het geval u zelf een bestelling geplaatst heeft. Aan de hand van een speciale menukaart kan men direct en zonder moeite – telefonisch, digitaal of ouderwets met pen en papier – de maaltijdservice bestellen.

Hoe verloopt de bezorging?

De verse maaltijden worden in algemene zin door een vaste bezorgdienst op een vast tijdstip afgeleverd. Bij koelverse maaltijden 1 a 2 keer per 7 dagen. In het geval van vriesvers: elke 14 dagen.


Gezonde dieetmaaltijden aan huis laten bezorgen

Een maaltijd met voldoende groenten vormt de basis voor uw energie en levenslust. De warme schotel ligt hieraan ten grondslag. Sommige senioren of hulpbehoevenden eten volgens een bepaald dieet. Daardoor faciliteren steeds meer bedrijven dieetmaaltijden aan huis bezorgd. U kunt denken aan zoutarm, lactosevrij, glutenvrij, natriumarm of wellicht koolhydraatarm, veganistisch, eiwitrijk, vloeibaar: iedereen kan terecht bij eten bezorgen Bourlers. Voor ouderen met een laag inkomen is er wellicht iets te regelen met de gemeente of overheid. Enkele voorbeelden van een dieetmaaltijd aan huis:

 • Zoutarm: gerechten met < 0,3 gram zout per 100 gram eten.
 • Glutenvrij: biedt uitkomst bij bijvoorbeeld coeliakie of een glutenintolerantie.
 • Gemalen/vloeibaar: op het moment dat als slikken & kauwen steeds moeilijker gaat.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit