Maaltijdservice Sovet

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Sovet voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Meer weten over verse maaltijden aan huis voor ouderen in Sovet? Geholpen door deze pagina achterhaalt u gemakkelijk alle leveranciers in uw eigen gemeente. Een maaltijd die warm wordt aangeleverd, of vriesverse gerechten die een paar minuten in de microgolf gaan: u bepaalt het helemaal zelf. Verkrijgbaar vanaf €4,85 per maaltijd. Genieten van Gemengde groenteschotel of Twentse gehaktbal met vleesjus, gekookte aardappelen, rode kool met appel? Maar Is boodschappen doen, koken én afwassen te inspannend voor u? Er is een oplossing! Dankzij de maaltijdendienst in Sovet smult u weer van de lekkerste maaltijden, eenvoudig op te warmen in de microgolf.

ProvincieNamen
GemeenteCiney
BeoordelingOok dieetmaaltijden
Postcode5590
Kosten maaltijd (gemiddeld)€5,46
Populaire maaltijdGehakt in roomsaus

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis geleverd in Sovet

Er zijn ontzettend veel maaltijdendiensten die actief zijn in Sovet. Bijvoorbeeld grote leveranciers als HelloFresh of Aldi. Maar ook lokaal zien we verscheidene instellingen en speciale eetpunten. Iedere organisatie hanteert een eigen keuken en werkwijze m.b.t. bestellen en betalen. Aan de hand van onze tool kan u daarom de bezorgers eenvoudig vergelijken op allerlei onderdelen. Het uitkiezen van een goede service voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt zo leuker en makkelijker. Moeite met kiezen? Ga dan eerst voor een betaalbaar proefpakket bij de maaltijdservice. Is er sprake van specifieke wensen als onder andere vegetarische of andere verse dieetmaaltijden in Sovet? Ook dan bent u welkom! Opvallend veel traiteurs zijn geschikt voor mensen met een dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers gekookt, met altijd kakelverse ingrediënten. Later wordt de maaltijd gekoeld naar onder 5⁰C. Daardoor blijven voedingsstoffen en smaak beschermd. Maximaal 5 dagen houdbaar.

 • Ambachtelijk bereid
 • Net zo lekker als zelf koken
 • Zonder conserveringsmiddelen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden na het klaarmaken middels de shock-freeze procedure ingevroren. Kleur, smaak en geur raken niet bedorven. Voor meerdere maanden houdbaar. Een wekelijkse bezorging is niet altijd nodig.

 • Tot half jaar houdbaar
 • Kleine en grote porties
 • Enorm veel keuze

Warme maaltijden aan huis

Bij de dagschotel krijgt men: warme maaltijden aan huis voor senioren in Sovet. Vaak toegepast door bijv. hulpbehoevenden die de kant-en-klaar maaltijd niet kunnen opwarmen. Het eten wordt warm bezorgd. Dikwijls gedaan door een gemeentelijke eetgelegenheid.

 • Gelijk bezorgd na het koken
 • Maximale versheid
 • Elke dag bezorgd

Boodschappendienst

Verschillende leveranciers hanteren ook een handige boodschappendienst voor bejaarden. Op die manier krijgt men zonder moeite de boodschappen zoals appels en havervlokken. Niet zelden gratis afgeleverd met de maaltijden.

 • Boodschappen doen niet meer nodig
 • Vaste bezorger en tijdstip
 • Alles op voorraad

Maaltijdendiensten in Sovet vergelijken

Wilt u af en toe genieten van een ambachtelijke diepvriesmaaltijd in Sovet? Of zoekt u een blijvende oplossing als koelverse bezorgmaaltijden? Of zoekt u een organisatie die actief is op het gebied van tafeltje dekje (daghap) waarbij het eten warm geleverd wordt? Er zijn veel verschillende thuismaaltijden die rijmen met uw wensenlijstje en eventuele dieet. Wat te denken van Dieet Vispannetje Met Zalm Broccoli/Puree of Gehaktballetjes Tomatensaus Met Broccoli En Rösti? Aan de hand van deze website bekijkt u de erkende traiteurswinkels gericht op maaltijdbedeling in de gemeente Ciney. Overweeg ook altijd het proefpakket. Bij veel aanbieders kunnen senioren d.m.v. een proefbestelling complete bereide gerechten met veel groenten en weinig koolhydraten uittesten. U kunt via verschillende manieren bestellen. Het eten wordt geleverd door een vaste bezorgdienst, op een vast moment in de week. Er is geen sprake van een abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Sovet voor ouderen lopen zeer uiteen. De prijs die wordt gerekend hangt namelijk af van o.a. de maaltijdservice, het soort maaltijd, en de bezorgmogelijkheden.

 • Dagverse maaltijd zoals Penne Pesto Kip Wokgroenten kunt u al bestellen vanaf €5,75.
 • Vriesverse maaltijd als Dieet Blinde Vink Puree Met Prei is beschikbaar vanaf €4,5.
 • Een thuisbezorgde daghap als Hachee met rode kool en gekookte aardappelen is beschikbaar vanaf €7,2.
De avondmaaltijd hoeft niet het enige te zijn. Neem ook Bamisoep, iets te drinken en iets fris zoals Banana split na. Beschikt u niet over voldoende geld? Mogelijk kan u dan een subsidie of tegemoetkoming indienden bij de gemeente Ciney voor een maaltijdservice aan huis.

Kerngegevens

 • Provincie: Namen
 • Gemeente: Ciney
 • Centrale postcode: 5590

Top-5 bereide maaltijden

 • Gebonden tomatensoep
 • Stoofpotje rundvlees
 • Kip Andorra schotel
 • Andijvie a la creme
 • Gebakken kibbeling

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Sovet aanvragen

 1. Wat zoekt u precies?

  Check als eerst wat voor categorie opwarmmaaltijd past bij uw eisen. Koelvers, diepvries of warme maaltijden?

 2. Selecteer een traiteurshop of cateringdienst

  Vergelijk beschikbare maaltijddiensten en bekijk de beschikbaarheid. Controleer goed het assortiment, keuze in bezorgdagen, en de gemiddelde klantenbeoordeling.

 3. Het proefpakket laten bezorgen

  De professionele dienstverleners hebben een scherp geprijsd proefpakket. U moet dan denken aan 3 bezorgmaaltijden voor €15,00. Zodoende kunt u zonder hoge kosten kennismaken met alle leveranciers.

 4. Wekelijks bestellen

  Hebt u genoten van de proefmaaltijd? Dat is fijn, nu kunt u eenvoudigweer nieuwe gerechten bestellen. Steeds vaker is dat mogelijk door te bellen, met behulp van de menulijst, of via internet. De bezorgmaaltijden worden steeds vaker tot in de keuken geleverd via een lokale leverancier in december 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Is er iets zoals een keuzemenu?

Bij koelverse gerechten is er een wekelijks keuzemenu van zo’n 25 gerechten. Binnen het diepvries-segment is er een keus te maken uit 90+ blijvende maaltijden. Bij de tafeltje dekje service gebruikt men een daghap, zonder keuze. In steeds meer gevallen is zelf uw bord samenstellen een mogelijkheid.

Zijn er ook speciale allergie- of dieetmaaltijden?

Doorgaan wel. Veel aanbieders hanteren een ruim assortiment dieetmaaltijden. Bijvoorbeeld Hamlapje, tuinboontjes, spekjes, aardappelpuree, bieslook of Tomatensoep met balletjes. Op die manier zijn er voor iedereen thuismaaltijden voor senioren! Vraag na de mogelijkheden bij uw maaltijdservice.

Zit ik vast aan een abonnement?

Nee, er geldt geen doorlopende afnemings-verplichting voor thuismaaltijden. Er worden alleen maaltijden bezorgd nadat men dit via telefoon, online of bestellijst heeft doorgegeven. Via de unieke menukaart / lijst kan men op eigen houtje – digitaal, telefonisch of met pen en papier – de gerechten laten brengen.

Hoe werkt de bezorging?

De opwarmmaaltijden worden in algemene zin door een regionale bezorger iedere week op dezelfde dag/tijdstip afgeleverd. Bij koelvers: 1 of 2 keer per week. Bij vriesvers spreken we van om de 14 dagen.


Verse dieetmaaltijden aan huis laten bezorgen

Een goede maaltijd bevordert een vitaal en energiek lichaam. Een dagverse warme schotel is daarbij cruciaal. Diverse bejaarden of mensen met een beperking hebben bepaalde dieetwensen. Daarom zijn er een aantal vormen van dieetmaaltijden voor thuis. U kunt denken aan zoutarm, glutenvrij, lactosevrij, gemalen of juist vegetarisch, eiwitrijk, koolhydraatarm, vloeibaar: er kan meer dan u denkt bij eten bezorgen Sovet. Heeft u onvoldoende financiële middelen? Dan is er wellicht iets mogelijk bij de gemeente. Voorbeelden van een dergelijke dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met niet meer dan 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: praktisch als u te maken heeft met een gluten- of tarwevrij dieet (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: zodra slikken en kauwen een probleem vormt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit