Maaltijdservice Bois-Et-Borsu

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Bois-Et-Borsu voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Interesse in geschikte maaltijden aan huis voor ouderen in Bois-Et-Borsu? Door gebruik te maken van de maaltijdservice-vergelijker bekijkt u eenvoudig alle firma’s die maaltijden thuisbezorgen. Warme gerechten, of een vriesvers maaltijd die u kunt eten wanneer u dat uitkomt: dat kunt u zelf beslissen. Al beschikbaar vanaf €4,70 per gerecht. Ouderwets genieten van Babi saté, Tjaptjoy en witte rijst en Hamburger, uiensaus, appelmoes, gebakken aardappelen? Maar geen energie meer om zelf te koken of boodschappen te doen? Er is gelukkig een alternatief. Met behulp van de maaltijdendienst in Bois-Et-Borsu profiteert u van verse gerechten, kant-en-klaar aangeleverd.

ProvincieLuik
GemeenteClavier
ErvaringAlsof het zelf bereid is
Postcode4560
Gemiddelde prijs€5,83
Geliefde maaltijdGebonden kerrie-champignonsoep

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Leveranciers van maaltijden aan huis in Bois-Et-Borsu

Er zijn nogal wat maaltijdendiensten in de buurt van Bois-Et-Borsu. Neem interessante bedrijven als Delhaize en Okay. Maar ook in de buurt zien we verschillende organisaties en sociale voorzieningen. Iedere partij heeft zo zijn eigen manier van bereiding en bestel-, betaal-, en bezorgopties. Geholpen door deze pagina kan u de firma’s gemakkelijk naast elkaar zetten. Een keuze maken voor een geschikte leverancier van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt dan ook wat minder gecompliceerd. Weet u niet of het wat voor u is? Bestel dan een goedkoop proefpakket bij de maaltijdservice. Bestaan er dieetwensen zoals bijvoorbeeld glutenvrije of andere verse dieetmaaltijden in Bois-Et-Borsu? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Flink wat traiteurs voor senioren kunnen aangepast worden op uw wensen.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers gekookt, met uitsluitend verse groenten. Later worden ze teruggekoeld en luchtdicht verpakt. Daardoor blijven voedingsstoffen en smaak in topconditie. Te bewaren tot 1 week na levering.

 • Ambachtelijk bereid
 • Optimaal behoud van smaak en geur
 • Geen kunstmatige toevoegingen

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden na het klaarmaken razendsnel ingevroren (shock-freeze). Mineralen, vitamines en smaak gaan zo niet verloren. Maximaal 3 maanden houdbaar. Een wekelijkse bezorging is geen verplichting.

 • 1 levering per maand mogelijk
 • Kleine en grote porties
 • Veel verschillende menu’s

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel biedt: warme maaltijden aan huis voor senioren in Bois-Et-Borsu. Een uitkomst voor bijv. senioren die niet zelfstandig kunnen koken of opwarmen. Het eten wordt warm bezorgd. Doorgaans verzorgd door een lokale keuken.

 • Warm thuisbezorgd
 • Maximale versheid
 • Dagelijkse bezorging

Boodschappendienst

Veel bezorgers beschikken over een extra boodschappendienst voor bejaarden. Hiermee bestelt u snel de boodschappen zoals snijworst of palingworst. Niet zelden zonder extra kosten bezorgd op een vast tijdstip.

 • Langer zelfstandig blijven
 • Vaste bezorger en tijdstip
 • Ruim assortiment

Maaltijdendiensten in Bois-Et-Borsu vergelijken

Wilt u af en toe genieten van een ambachtelijke diepvriesmaaltijd in Bois-Et-Borsu? Of geeft u de voorkeur aan een structurele oplossing zoals koelverse maaltijden voor senioren? Of prefereert u een instelling die actief is op het gebied van tafeltje dekje (daghap), ofwel warme maaltijden aan huis? U kunt kiezen uit een hoop thuismaaltijden die voldoen aan uw situatie en eventuele voedingsvoorschrift. Denk maar aan Dieet Gehaktbal Uiensaus Prei Aardappelen of Gemalen Gehakt Met Prei En Aardappelpuree? Onderstaand treft u de meest gekozen traiteurshops gespecialiseerd in maaltijdbedeling in de gemeente Clavier. Eerst proberen? Dan is er het proefpakket. Steeds vaker kunnen senioren d.m.v. een proefbestelling de lekkerste bereide gerechten met lekker veel groenten en weinig vet uitproberen. Maaltijden bestellen doet u via de bestellijst, per telefoon of internet. Het eten wordt geleverd door een persoonlijke bezorger. Er geldt geen doorlopende afneemverplichting.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Bois-Et-Borsu voor ouderen variëren nogal. De prijs die u betaalt wordt gevormd door factoren als de aanbieder, kwaliteit van ingrediënten, en eventuele extra dienstverlening.

 • Dagverse maaltijd zoals Kip Kerriesaus Met Rijst is er al vanaf €6,4.
 • Diepvriesmaaltijd als Dieet Gehaktballetje Tomaat Prinsessen Aardappelen kan je kopen vanaf €4,15.
 • Een warme daghap voor senioren als Vegetarische balletjes in satésaus. Tjap tjoy. Nasi goreng kunt u al bestellen vanaf €7,35.
Het eten kan uitgebreid worden. Bestel ook Dopewtensoep, een extra rauwkostsalade en voor de volledigheid een Chocolade ijs na. Heeft u te maken met geldproblemen? Mogelijk kan u dan een subsidie of regeling treffen met de gemeente Clavier voor een maaltijdservice aan huis.

Belangrijke info

 • Provincie: Luik
 • Gemeente: Clavier
 • Centrale postcode: 4560

Vaak gekozen bereide maaltijden

 • Boe­ren­kool­stoof met ei
 • Omelet in champignonsaus
 • Erwtensoep met rookworst
 • Gemengde groenteschotel
 • Verse komkommersalade

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Bois-Et-Borsu regelen

 1. Beschrijf uw voorkeuren

  Kijk eerst na wat voor seniorenmaaltijd aansluit op uw eisen. Warm bezorgd, koelvers of juist vriesvers?

 2. Vergelijk traiteurwinkels en cateraars

  Vergelijk de gespecialiseerde bezorgservices en bekijk de beschikbaarheid. Controleer goed het maaltijd-aanbod, de manier van bezorging, en de klantwaardering.

 3. Probeer het proefpakket

  Het gros van de leveranciers stunten met een voordelig proefpakket. Een dergelijke actie houdt bijvoorbeeld in 3 bezorgmaaltijden voor €15,00. Zodoende kunt u – zonder verdere verplichtingen – kennismaken met bekende services.

 4. Vaste levermomenten

  Genoten van de proefmaaltijd? In dat geval kunt u moeiteloos een nieuwe bestelling plaatsen. Meestal doet u dat door even te bellen, door gerechten in te vullen, of met de computer. Het eten wordt gemiddeld genomen geleverd door een persoonlijke bezorger in december 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Is er iets zoals een keuzemenu?

Zodra u kiest voor koelvers, dan kunt u zelf kiezen van een bestellijst met pakweg 20 gerechten. Binnen het diepvries-segment kunt u meestal kiezen uit 100+ vaste vaste gerechten. Met een tafeltje dekje treft men een speciaal dagmenu. Bij meer en meer leveranciers is zelf een maaltijd samenstellen een extra dienst die afgenomen kan worden.

Kan ik kiezen uit dieetmaaltijden?

Doorgaan wel. Veel aanbieders hanteren een speciale menulijst voor mensen met een dieet. Neem nou Gebakken lekkerbekje met vegetarische jus, aardappelpuree, wortelen met doperwten en Dieet Gehakt Van Rundsvlees Rode Kool Puree. Op die manier zijn er voor alle bejaarden bezorgmaaltijden aan huis! Ook voor uw dieet? Vraag het na bij uw bezorger.

Is er een minimale afname?

Nee, er geldt geen doorlopende afnemings-verplichting voor thuismaaltijden. Er wordt alleen aan huis geleverd als u deze besteld heeft. Door middel van een handige bestellijst kunt u wekelijks zelf – op meerdere manieren – uw wensen doorgeven.

Hoe werkt de bezorging?

De bezorgmaaltijden worden in de meeste gevallen door een lokale bezorger op een vast moment in de week week thuisbezorgd. Koelvers: elke week. Binnen het vriesverse segment om de 2 weken.


Hoe zit het met dieetmaaltijden aan huis?

Een verse maaltijd heeft invloed op een goede balans en energie. Een lekkere en gezonde warme schotel is daarbij cruciaal. Sommige bejaarden of beperkten hebben specifieke voorkeuren betreft voeding. Hierom ontstonden er diverse mogelijkheden rondom dieetmaaltijden aan huis. Het betreft glutenvrij, zoutarm, natriumarm, gemalen of eiwitrijk, koolhydraatarm, vegetarisch, vloeibaar: er kan meer dan u denkt bij eten bezorgen Bois-Et-Borsu. Heeft u een laag inkomen? Dan kunt u wellicht maaltijden met korting bestellen. Enkele voorbeelden van een dergelijke dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: maaltijden met minder dan 0,3 gram zout per 100 gram.
 • Glutenvrij: een uitkomst bij een glutenvrij dieet (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: wanneer als slikken & kauwen lastig is geworden.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit