Maaltijdservice Warquignies

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Warquignies voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Op zoek naar geschikte maaltijden aan huis voor ouderen in Warquignies? Via deze pagina vindt u eenvoudig alle bezorgers in de buurt! Een warme maaltijdservice, of een koelverse maaltijd die u zelf moet opwarmen: u kunt alle kanten op. Al beschikbaar vanaf €5,30 per maal. Aan tafel voor Halskarbonade met jus en andijviestamppot met spekjes of Spagheti carbonara? Maar lukt zelf koken niet meer? Geen probleem! Middels de maaltijdendienst in Warquignies geniet u van vers bereidde maaltijden, 100% vers thuisbezorgd.

ProvincieHenegouwen
GemeenteColfontaine
BeoordelingProfessionele keuken
Postcode7340
Kosten maaltijd (gemiddeld)€6,39
Meest gekozen maaltijdTortellini gevuld met kaas

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis laten bezorgen in Warquignies

We zien meer en meer maaltijdendiensten die bezorgen in Warquignies. Neem erkende aanbieders als Delimeal en/of Smartmat. Maar ook lokaal bestaan er uitstekende partijen en restaurants. Iedere service wordt bestempeld door een “eigen” menu en bestelvoorwaarden. Middels www.maaltijdbutler.be kan u daardoor de services gemakkelijk naast elkaar bekijken. De keuze maken voor de beste service voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt dan ook leuker en makkelijker. Weet u niet of het wat voor u is? Begin dan met een betaalbaar proefpakket bij de maaltijdservice. Bestaan er voorkeuren zoals o.a. gemalen of andere verse dieetmaaltijden in Warquignies? Er kan meer dan u denkt! Een aanzienlijk deel van de traiteurs en cateraars zijn geschikt voor mensen met een dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden elke dag bereid, met altijd verse producten. Daarna worden ze snel teruggekoeld. Zo blijven voedingsstoffen en smaak beschermd. Je kunt het 1 week bewaren.

 • Maximale versheid
 • Heerlijke en smaakvol
 • Geen ongezonde toevoegingen

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden na het klaarmaken in zeer korte tijd ingevroren (shock-freeze). Belangrijke voedingsstoffen blijven gewaarborgd. Ongeveer 6 maanden te bewaren. Iedere 7 dagen inkopen doen is hier niet aan de orde.

 • Hoeven niet direct gegeten te worden
 • Gezond en lekker
 • Veel keuze

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel: warme maaltijden aan huis voor senioren in Warquignies. Ideaal voor bijv. senioren die geen gebruik kunnen maken van de magnetronmaaltijden. Er is geen verdere handeling nodig. Normaliter geïnitieerd door een lokale keuken.

 • Direct na bereiding geleverd
 • Maximale versheid
 • Vaste bezorger

Boodschappendienst

Meerdere bezorgers hebben daarnaast een bruikbare boodschappendienst voor senioren. Op die manier bestelt u gelijk belangrijke boodschappen als zuivelproducten en afwasmiddel. Niet zelden zonder extra kosten bezorgd wanneer u dat wil.

 • Boodschappen doen niet meer nodig
 • Geen zware boodschappen tillen
 • Uitgebreid assortiment

Maaltijdendiensten in Warquignies vergelijken

Houdt u van een uitstekende diepvriesmaaltijd in Warquignies? Of zoekt u echt 100% verse koelverse opwarmmaaltijden? Of houdt u juist van een lokale organisatie die zich focust op tafeltje dekje (daghap) waarbij het eten warm geleverd wordt? Er is de keuze uit een groot aantal opties die voldoen aan uw eisen voedingspatroon. Zelf maaltijden online bestellen als Gemalen Rundsvlees Met Rode Kool En Aardappelpuree of Vlaamse Karbonaden Met Appelmoes En Aardappelen? Op deze pagina treft u een aantal leveranciers gespecialseerd in maaltijdbedeling in en nabij Colfontaine. Bekijk goed het proefpakket. Gewoonlijk kan men voor aantrekkelijke prijzen gezonde bereide gerechten met veel groenten en weinig vet proberen. Bestellen kan online, telefonisch of met de bestellijst. Het eten wordt bezorgd door een vaste bezorger op een vast moment. Er is geen sprake van een doorlopende afneemverplichting.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Warquignies voor ouderen lopen zeer uiteen. De prijs per maaltijd hangt namelijk af van factoren als het bedrijf, herkomst ingrediënten, en andere extra services.

 • Dagverse maaltijd als Volkoren Penne Erwtjes Zoete Aardappelen Kaassaus kunt u al laten bezorgen vanaf €4,75.
 • Een vriesverse maaltijden zoals Hutsepot Met Rookworst En Spek is beschikbaar vanaf €3,85.
 • De daghap voor ouderen als Kip naar oma’s recept sperziebonen, aardappelpuree, tomatenblokjes is er al vanaf €5,7.
Het eten kunt u vaak uitbreiden met bijvoorbeeld Samgyetang, een gezonde salade en niet te vergeten een toetje als Aardbeien mousse om het af te maken. Heeft u te maken met geldproblemen? Doorgaans kunt u hiervoor om hulp vragen bij de gemeente Colfontaine voor een maaltijdservice aan huis.

Cijfers en feiten

Geliefde bereide maaltijden

 • Spekpannenkoek
 • Gehakt in jus
 • Foe yong hai
 • Runderlapje
 • Pilav

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Warquignies bestellen

 1. Start met uw maaltijd-zoektocht

  Ga eerst na wat voor type kant-en-klaar maaltijd past bij uw leefpatroon. Koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Selecteer een traiteurshop of cateringdienst

  Vergelijk de populaire leveranciers en maak een keuze. Check vooral het maaltijd-aanbod, bezorg- en betaalmogelijkheden, en recensies van andere klanten.

 3. Proefpakket bestellen

  De belangrijkste services verstrekken een extra goedkoop proefpakket. Typische acties zijn 7 bezorgmaaltijden voor €35,00. Mede daarom kunt u zonder hoge kosten kennismaken met bekende maaltijd-verzorgers.

 4. Bezorgafspraken maken

  Was de proefbestelling goed? Dat is fijn, nu kan men gelijk een nieuwe menulijst invullen. Steeds vaker doet u dat via telefoon, via een menulijst, of via de iPad. De thuismaaltijden worden gemiddeld genomen geleverd aan huis door een regionale bezorger in december 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Bestaat er de keuze uit maaltijden?

Zodra u kiest voor koelvers, dan kunt u gerechten kiezen op een lijst met ongeveer 30 gerechten. Gaat men voor diepvries, dan hebt u de keuze uit 50 – 100 blijvende gerechten. Kiest u voor tafeltje dekje? Dan treft men een vaste menulijst zonder al te veel keuze. Meer en meer is zelf een maaltijd samenstellen een extra dienst die afgenomen kan worden.

Zijn er ook speciale allergie- of dieetmaaltijden?

Doorgaan wel. Veel maaltijdverstrekkers hanteren een speciale menulijst voor mensen met een dieet. Bijvoorbeeld Risotto, roomsaus boschampignons, kip en Bami babi ketjap. Op die manier zijn er voor iedereen opwarmmaaltijden aan huis! Past het ook bij mijn eetpatroon? Neem gerust contact op met uw bezorger.

Is er een minimale afname?

Nee, u zit nooit vast aan een verplicht doorlopend abonnement voor thuismaaltijden. Er wordt alleen wat bij u thuisbezorgd op het moment dat men deze ook zelf besteld heeft. Aan de hand van de wekelijks vernieuwde bestellijst kan men op eigen houtje – online, telefonisch of op papier – de gerechten inkopen.

Wanneer wordt er bezorgd?

De microgolf-maaltijden worden in de meeste gevallen door een vaste bezorger iedere week op dezelfde dag/tijdstip afgeleverd. Koelvers: om de 4 dagen. Het vriesverse assortiment 2 keer per maand.


Speciale dieetmaaltijden voor ouderen aan huis

Een maaltijd met verse ingrediënten bevordert een vitaal en energiek lichaam. Een dagverse warme schotel is daarbij een voorwaarde. Veel ouderen of gehandicapten hebben behoefte aan dieetmaaltijden. Hierom bieden een aantal organisaties dieetmaaltijden aan huis bezorgd. U kunt denken aan lactosevrij, glutenvrij, natriumarm, gemalen of juist eiwitrijk, vloeibaar, koolhydraatarm, vegetarisch: de maaltijdservice is er voor iedereen bij eten bezorgen Warquignies. Is uw budget voor eten niet toereikend? Dan bekijk dan de mogelijkheden voor een subsidie. Voorbeelden van een dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: maaltijden met minder dan 0,3 gram zout per 100 gram.
 • Glutenvrij: praktisch in het geval van een tarwe- of glutenallergie (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: zodra slikken en kauwen een probleem geeft.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit