Maaltijdservice Colfontaine

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Colfontaine voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Benieuwd naar voedzame maaltijden aan huis voor ouderen in Colfontaine? Via maaltijdbutler.be vergelijkt u eenvoudig alle bedrijven die bij u thuisbezorgen. Tafeltje dekje, of koelverse gerechten die u gemakkelijk zelf opwarmt: de mogelijkheden zijn enorm. En dat al vanaf €4,95. Flink uitpakken met Macaroni met kaas of Kipstoofpotje, champignonsaus, appelcompôte, patat? Maar is zelf koken geen optie meer? Er is gelukkig een alternatief. Met behulp van de maaltijdendienst in Colfontaine hebt u toegang tot smaakvolle gerechten, eenvoudig op te warmen in de microgolf.

ProvincieHenegouwen
GemeenteColfontaine
RecensieVerrast door de smaak
Postcode7340
Prijs per maaltijd€5,44
Meest gekozen maaltijdReepjes kippenvlees in jus

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Warme maaltijden aan huis in Colfontaine

We zien een sterke groei in het aantal maaltijdendiensten in en rondom Colfontaine. U kunt denken aan landelijke aanbieders als Marley Spoon of 15Gram. Maar ook op regionaal niveau kunt u terecht bij interessante leveranciers en vrijwilligersorganisaties. Iedere leverancier biedt een heel eigen menu en bestelvoorwaarden. Middels deze pagina kunt u derhalve de bezorgdiensten probleemloos naast elkaar bekijken. Uitkomen bij een degelijke verzorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden maken wij dan wat aangenamer. Weet u niet of het wat voor u is? Bestel dan eerst een proefpakket bij uw maaltijdservice. Zijn er in uw geval speciale voorkeuren zoals bijvoorbeeld kaliumbeperkte of andere verse dieetmaaltijden in Colfontaine? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Steeds meer traiteurs en cateraars zijn geschikt voor mensen met een dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden iedere dag bereid, met uitsluitend verse groenten. Later worden deze maaltijden teruggekoeld en luchtdicht verpakt. Door deze handeling blijven geur, kleur en smaak gegarandeerd. Je kunt het 1 week bewaren.

 • Maximale versheid
 • Rijk aan gezonde voedingsstoffen
 • Geen kunstmatige toevoegingen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden na het koken ingevroren via de shock-freeze methode. Kleur, smaak en geur blijven gewaarborgd. 10 weken lang eetbaar. Wekelijks een bezorger aan huis is hier niet aan de orde.

 • Direct inkopen voor hele maand
 • Kleine en grote porties
 • Veel verschillende menu’s

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel staat voor: warme maaltijden aan huis voor senioren in Colfontaine. Een redding voor bijv. bejaarden die het eten niet meer kunnen opwarmen. U kunt direct de maaltijd nuttigen. Veelvuldig georganiseerd door een lokale keuken.

 • Warm thuisbezorgd
 • 100% vers
 • Dagelijkse bezorging

Boodschappendienst

Verscheideneleveranciers hebben daarnaast een handige boodschappendienst voor gehandicapten. Hiermee koop u zonder moeite nuttige boodschappen zoals vegan gehakt of tomaten. Gewoonlijk gratis mee bezorgd door de vaste bezorger.

 • Minder afhankelijkheid van familie
 • Alles aan huis bezorgd
 • Uitgebreid assortiment

Maaltijdendiensten in Colfontaine vergelijken

Incidenteel eens genieten van een gemakkelijke diepvriesmaaltijd in Colfontaine? Of neigt u meer naar echt 100% verse koelverse thuismaaltijden? Of houdt u juist van een leverancier met expertise op het gebied van tafeltje dekje (daghap), zodat u meteen kunt aanschuiven? Er is de keuze uit talloze maaltijdservices die in lijn zijn met uw voorkeuren en eetpatroon. U kunt denken aan Kervelsoep of Tagliatelle Ham Champignon Kaassaus? Hieronder achterhaalt u de meest populaire aanbieders van maaltijdbedeling in en nabij Colfontaine. Onze tip: begin met een proefpakket. Vaak kunt een voor een lage prijs heerlijke bereide gerechten met min. 200 gram groenten en vrij van geur-, kleur-, en smaakstoffen keuren. Bestellen kan online, telefonisch of met de bestellijst. Het eten wordt bezorgd door een vaste bezorgdienst, op een vast moment in de week. Er geldt geen doorlopende overeenkomst.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Colfontaine voor ouderen fluctueren ontzettend. Het uiteindelijke tarief is afhankelijk van elementen als de maaltijdservice, het totale assortiment, en eventuele extra dienstverlening.

 • Dagverse maaltijd als Dieet Gehaktbal Uiensaus Prei Aardappelen is er al voor €5,3.
 • Een lekkere diepvriesmaaltijd als Dieet Gehakt Van Rundsvlees Rode Kool Puree kan je kopen vanaf €4,85.
 • De daghap voor ouderen als Zalm in dillesaus kan je kopen vanaf €7,15.
De recepten is niet waar het bij blijft. Ook Vermicellisoep, een extra salade en een toetje als Irish coffee om mee af te sluiten. Beschikt u niet over voldoende geld? Mogelijk kan u dan een speciaal (kortings)tarief aanvragen bij de gemeente Colfontaine voor een maaltijdservice aan huis.

Kerngegevens

Vaak gekozen bereide maaltijden

 • Viscurry. Sajour boontjes. Couscous
 • Babi saté, Tjaptjoy en witte rijst
 • Rookworst met stamppot boerenkool
 • Stamppot boerenkool met worst
 • Varkensvlees met appel in saus

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Colfontaine bestellen

 1. Maak een maaltijd-indicatie

  Onderzoek allereerst wat voor type ouderenmaaltijd aansluit op uw eetpatroon. Tafeltje dekje, koelvers of diepvries?

 2. Vergelijk traiteurs en cateringdiensten

  Vergelijk professionele bezorgdiensten en kies een geschikte. Check vooral het maaltijd-aanbod, de manier van bezorging, en de klantwaardering.

 3. Start met een proefpakket

  De populaire aanbieders hebben een goedkoop of gratis proefpakket. U moet dan denken aan 5 bezorgmaaltijden voor €25,00. Hierdoor kunt u op een prettige manier kennismaken met gespecialiseerde dienstverleners.

 4. Een vaste leverdag

  Was de proefbestelling goed? Dat is fijn, nu kan men snel en simpel een nieuwe menulijst invullen. Bij veel aanbieders is dat mogelijk door even te bellen, door maaltijden aan te kruisen, of via de iPad. De bezorgmaaltijden worden standaard aan huis gebracht via een vriendelijke bezorgservice in juli 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Uit hoeveel recepten kan ik wekelijks kiezen?

Wanneer u gaat voor koelvers, dan is er een wekelijks keuzemenu met om en nabij de 25 maaltijden. Als we het hebben over diepvries kunt u kiezen uit 90+ vaste vaste gerechten. In het geval van tafeltje dekje gebruikt men één maaltijd per dag. Bij sommige aanbieders is zelf ingrediënten combineren een mogelijkheid.

Houdt de maaltijdservice rekening met mijn dieet?

Ja, de meeste maaltijdservices voorzien in een speciale categorie met dieetmaaltijden. Als bijv. Stamppot andijvie en Kipnuggets, kerriesaus, gebakken aardappelen. Zodoende zijn er voor iedereen warme maaltijden aan huis! Vraag na de mogelijkheden bij vaste maaltijd-dienstverlener.

Moet ik een abonnement afsluiten?

Nee, leveranciers werken niet met een doorlopende afnemings-verplichting voor thuismaaltijden. De gerechten kunnen alleen worden ontvangen wanneer men dit via telefoon, online of bestellijst heeft doorgegeven. Via de menulijsten kan men eenvoudig – online, telefonisch of op papier – uw wensen doorgeven.

Hoe werken de leveringen?

De menu’s worden gewoonlijk door een lokale bezorger op een vast tijdstip geleverd. Het koelverse aanbod om de 3 dagen. Bij vriesvers: maandelijks.


Verse dieetmaaltijden aan huis laten bezorgen

Een voedzame maaltijd bevordert een goede balans en energie. Een verse warme schotel mag dan ook niet ontbreken. Diverse senioren of mensen met een beperking eten volgens een strikt dieet. Om die reden zijn er een aantal vormen van dieetmaaltijden aan huis bezorgd. U kunt denken aan lactosevrij, natriumarm, glutenvrij, zoutarm of misschien veganistisch, eiwitrijk, vegetarisch, vloeibaar: het assortiment is ontzettend veelzijdig bij eten bezorgen Colfontaine. Heeft u moeite met de financiën? Dan is er wellicht iets mogelijk bij de gemeente. Enkele voorbeelden van zo’n dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: menu’s met minder dan 0,3 gram zout per 100 gram.
 • Glutenvrij: een uitkomst in het geval van een gluten- of tarwevrij dieet (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: in het geval dat kauwen of slikken lastig is geworden.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uitAlle plaatsen in deze gemeente