Maaltijdservice Tertre

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Tertre voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Op zoek naar geschikte maaltijden aan huis voor ouderen in Tertre? Met behulp van www.maaltijdbutler.be vergelijkt u overzichtelijk alle bedrijven die maaltijden thuisbezorgen. Een maaltijd die warm wordt aangeleverd, of vriesverse maaltijden die alleen maar even de microgolf in hoeven: dat kunt u zelf beslissen. Dit kan al vanaf €4,30 per maaltijd. Smullen van Runderlapje in jus en Slavink met jus, doperwten met worteltjes en gekookte aardappelen? Maar is een supermarkt bezoeken koken niet goed mogelijk? Dat hoeft niet erg te zijn! Door middel van de maaltijddienst in Tertre ontvangt u vers bereidde maaltijden, die gratis aan huis geleverd worden.

ProvincieHenegouwen
GemeenteSaint-Ghislain
ReactieVaste bezorgdagen
Postcode7333
Gemiddelde menuprijs€6,35
Maaltijd-topperBoe­ren­kool­stoof met ei

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis in Tertre

Er zijn nogal wat maaltijdendiensten in Tertre. Denk aan interessante bezorgers als Viangro en/of Smartmat. Ook in deze plaats zelf kunt u terecht bij verscheidene partijen en wijkrestaurants. Iedere partij heeft zo een eigen type maaltijd en voorwaarden. Dankzij de maaltijdservice-vergelijker kan u de bezorgers op uw gemak op een rijtje zetten. Uitkomen bij de best passende bezorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt dan wat minder gecompliceerd. Eerst eens proberen? Kijk dan eerst naar een goedkoop proefpakket bij de maaltijdservice. Spelen er voorkeuren zoals vegetarische of andere verse dieetmaaltijden in Tertre? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Een aanzienlijk deel van de cateraars en traiteurs kunnen aangepast worden op uw wensen.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden elke dag bereid, met de meest verse ingrediënten. Later wordt het gerecht gekoeld naar onder 5⁰C. Met deze techniek blijven vitaminen en mineralen beschermd. Te bewaren tot 1 week na levering.

 • Verse seizoens ingrediënten
 • Rijke smaak en beleving
 • Geen ongezonde toevoegingen

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden na het koken in zeer korte tijd ingevroren (shock-freeze). Smaak, geur en mineralen blijven zo erg lang goed. Voor meerdere maanden houdbaar. Wekelijks een bezorger aan huis is dus niet noodzakelijk.

 • Groot inslaan is mogelijk
 • Gezond en lekker
 • Uitgebreid assortiment

Warme maaltijden aan huis

Bij de dagschotel krijgt men: warme maaltijden aan huis voor senioren in Tertre. Perfect voor bijv. senioren die niet zelfstandig kunnen koken of opwarmen. U kunt direct de maaltijd nuttigen. In veel gevallen geïnitieerd door een plaatselijk restaurant.

 • Direct aanschuiven
 • 100% vers
 • Elke dag bezorgd

Boodschappendienst

Een aantal leveranciers hebben daarnaast een praktische boodschappendienst voor hulpbehoevenden. Op die manier koop men gelijk broodnodige boodschappen als pindakaas of salades. In algemene zin gratis afgeleverd op een vast tijdstip.

 • Minder afhankelijkheid van familie
 • Niet meer sjouwen met boodschappen
 • Uitgebreid assortiment

Maaltijdendiensten in Tertre vergelijken

Houdt u van een smaakvolle diepvriesmaaltijd in Tertre? Of geeft u de voorkeur aan gezonde en lekkere koelverse seniorenmaaltijden? Of prefereert u een bedrijf die zich focust op tafeltje dekje (daghap), met het voordeel dat het warm bezorgd wordt? Er is de keuze uit vele opties die kloppen met uw gesteldheid en diëten/allergieën. Neem nu Kippenbout Met Appelmoes En Puree of Dieet Kalfsworst Bloemkool Aardappelen? Via onze vergelijker ontdekt u enkele beschikbare organisaties op het gebied van maaltijdbedeling in de omgeving Saint-Ghislain. Let ook goed op het proefpakket. Doorgaans is er een proef-mogelijkheid. U kan gezonde bereide gerechten met verse ingrediënten en weinig zout testen. Bestellen kan zowel online, telefonisch als via de bestellijst. De maaltijden worden geleverd door een vaste bezorger. Er geldt geen doorlopend abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Tertre voor ouderen zijn erg wisselend. De prijs die u betaalt is afhankelijk van zaken als de leverancier, het aantal verwerkte maaltijden, en andere extra services.

 • Dagverse maaltijd zoals Gehaktballetjes Tomatensaus Met Broccoli En Rösti bestelt u vanaf €5,1.
 • Diepvriesmaaltijd als Dieet Kippenbout Appelmoes Aardappelen kunt u al bestellen vanaf €3,7.
 • Een bereide dagschotel voour ouderen als Kip satésaus, Tjaptjoy en witte rijst is er al vanaf €6,55.
De maaltijden hoeft niet het enige te zijn. Neem ook Kreeftensoep, een stukje fruit en niet te vergeten een toetje als Poffertjes om mee af te sluiten. Heeft u moeite met de financiën? Wellicht kunt u een subsidie of tegemoetkoming indienden bij de gemeente Saint-Ghislain voor een maaltijdservice aan huis.

Belangrijke info

Top-5 bereide maaltijden

 • Bami kip saté
 • Kipschnitzel
 • Groentensoep
 • Pompoensoep
 • Snijbonenstamppot met slavink en jus

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Tertre aanvragen

 1. Maak een maaltijd-indicatie

  Trek eerst na welke vorm van een maaltijdservice aansluit op uw omstandigheden. Koelvers, diepvries of warme maaltijden?

 2. Kies uit de traiteurwinkels en cateraars

  Vergelijk de aangeraden maaltijddiensten en bekijk de beschikbaarheid. Achterhaal altijd eerst het type maaltijden, de manier van bezorging, en bereikbaarheid van klantenservice.

 3. Start met een proefpakket

  Het gros van de maaltijdservices hanteren een aantrekkelijk proefpakket of maaltijdbox. Denk dan aan 2 bezorgmaaltijden voor €10,00. Daardoor kunt u – zonder verdere verplichtingen – kennismaken met geschikte leveranciers.

 4. Een vaste leverdag

  Hebt u genoten van de proefmaaltijd? Gelukkig, nu kan men eenvoudignog een bestelling doen. In veel gevallen kan dit door te bellen, door gerechten in te vullen, of via internet. De gerechten worden doorgaans thuisbezorgd middels een vriendelijke bezorgservice in december 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik ook kiezen uit meerdere menu’s?

Binnen het koelverse segment kunt u zelf kiezen van een bestellijst met om en nabij de 20 menu’s. Gaat men voor diepvries, dan is het aanbod gelimiteerd tot 70+ maaltijden die het hele jaar vaststaan. Kiest u voor tafeltje dekje? Dan gebruikt men een vaste menulijst zonder al te veel keuze. Steeds vaker is zelf uw bord samenstellen ook mogelijk.

Zijn er ook dieetmaaltijden?

Zeker. Landelijke maaltijd-verzorgers komen u tegemoet met een groot aanbod aan dieetmaaltijden. ZoalsDieet Kalfsblanket Tomatensaus Prinsessen Puree of Tagliatelle, zalm, groene aspergepunten. Zodoende kan iedereen gebruik maken van opwarmmaaltijden aan huis! Vraag na de mogelijkheden bij uw bezorger.

Geldt er een afnameverplichting?

Nee, er geldt geen contractvorm met een vaste levering voor thuismaaltijden. Er wordt alleen aan huis geleverd als u een bestelling heeft doorgegeven. Door middel van een handige bestellijst kunt u gemakkelijk – telefonisch, digitaal of ouderwets met pen en papier – de maaltijdservice bestellen.

Hoe werken de leveringen?

De opwarmmaaltijden worden vaak door een vaste bezorger elke week op hetzelfde moment geleverd. Bij koelvers is dat wekelijks. Bij vriesverse gerechten om de 14 dagen.


Hoe zit het met dieetmaaltijden aan huis?

Een goede maaltijd stimuleert een goede balans en energie. Een lekkere en gezonde warme schotel mag dan ook niet ontbreken. Veel ouderen of gehandicapten hebben speciale dieetmaaltijden nodig. Daardoor kun je bij steeds meer organisaties terecht voor dieetmaaltijden aan huis bezorgd. Denk aan gemalen, natriumarm, zoutarm, glutenvrij of vegetarisch, vloeibaar, veganistisch, eiwitrijk: het assortiment is ontzettend veelzijdig bij eten bezorgen Tertre. Voor ouderen met een laag inkomen is er wellicht een kortingsregeling mogelijk (subsidie). Voorbeelden van een dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: maaltijden met < 0,3 gram zout per 100 gram eten.
 • Glutenvrij: een uitkomst bij een situatie als coeliakie / glutenvrije levensstijl.
 • Gemalen/vloeibaar: op het moment dat kauwen en slikken een probleem geeft.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit