Maaltijdservice Hautrage

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Hautrage voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Meer weten over gezonde maaltijden aan huis voor ouderen in Hautrage? Geholpen door www.maaltijdbutler.be vergelijkt u probleemloos alle aanbieders die leveren in uw plaats. Een warme maaltijdservice, of een vriesverse gerecht die u kunt eten wanneer u dat uitkomt: u maakt zelf de keuze. Te bestellen vanaf €3,70 per maal. Uitgebreid dineren met een maaltijd als Vegetarische reepjes met champignons, pikante cajunrijst of Champignonsoep? Maar vraagt boodschappen doen/koken/afwassen te veel inspanning? Er kan meer dan u denkt! Door middel van de maaltijddienst in Hautrage smult u weer van ambachtelijke gerechten, kant-en-klaar aangeleverd.

ProvincieHenegouwen
GemeenteSaint-Ghislain
BeoordelingZelf bezorgdag kiezen
Postcode7334
Gemiddelde prijs€6,36
Vaak gekozen maaltijdAjam pangang, bami goreng

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis geleverd in Hautrage

We zien meer en meer maaltijdendiensten in de buurt van Hautrage. Denk aan landelijke bezorgers als Meal-Story of Smartmat. Maar ook lokaal kunt u terecht bij prima instellingen en zorginstellingen. Elke aanbieder wordt bestempeld door een eigen type maaltijd en werkwijze m.b.t. bestellen en betalen. D.m.v. onze vergelijker kan u de aanbieders snel en makkelijk vergelijken op allerlei onderdelen. De keuze maken voor een relevante bezorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is dan een stuk gemakkelijker. Weet u niet of het wat voor u is? Kijk dan eerst naar een extra betaalbaar proefpakket bij de maaltijdservice. Heeft u maaltijdvoorkeuren als bijv. eiwitrijke of andere verse dieetmaaltijden in Hautrage? Dat hoeft niet erg te zijn! Erg veel cateraars en traiteurs zijn geschikt voor mensen met een dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers klaargemaakt, met de meest verse ingrediënten. Vervolgens wordt de maaltijd gekoeld en goed verpakt. Door deze handeling blijven structuur en smaak gegarandeerd. Je kunt het 1 week bewaren.

 • Altijd 200 gram groente
 • Smaakvol zoals thuis koken
 • Weinig zout en vetten

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden bereid met verse producten en middels de shock-freeze procedure ingevroren. Kleur, smaak en geur blijven optimaal behouden. Maanden lang op te slaan. Elke week bestellen is dan ook overbodig.

 • Half jaar houdbaar in de vriezer
 • Vol vitaminen en mineralen
 • Ruime keuze

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel betekent: warme maaltijden aan huis voor senioren in Hautrage. Een goede vervanger voor bijv. bejaarden die geen maaltijden meer kunnen opwarmen. Geschikt voor directe consumptie. In veel gevallen geregeld via een meer lokale partij.

 • Vanuit de pan op het bord
 • Ondersteuning uit gemeente
 • Elke dag bezorgd

Boodschappendienst

Verschillende bedrijven voorzien in een bruikbare boodschappendienst voor senioren. Zo haalt u moeiteloos praktische of verse producten als leverpastei of oude kaas. Meestal kosteloos afgeleverd tot in de keuken.

 • Niet afhankelijk van anderen
 • Tot in de keuken geleverd
 • Ruim assortiment

Maaltijdendiensten in Hautrage vergelijken

Houdt u van een voedzame diepvriesmaaltijd in Hautrage? Of zoekt u gezonde en lekkere koelverse maaltijden voor ouderen? Of houdt u juist van een organisatie die zich concentreert op tafeltje dekje (daghap) waarbij het eten warm geleverd wordt? We onderscheiden relatief veel opties die in lijn zijn met uw omstandigheden en voedingsadvies. U kunt denken aan Kaasburger Met Spinazie En Puree of Dieet Varkensvlees Broccolimix Puree? Aan de hand van deze website treft u enkele beschikbare organisaties op het gebied van maaltijdbedeling in de gemeente Saint-Ghislain. Bestel eerst eens een proefpakket. Steeds vaker is er een proef-mogelijkheid. U kan smaakvolle bereide gerechten met verse producten en zonder conserveringsmiddelenkeuren. Bestellen kan online, telefonisch of met de bestellijst. De gerechten worden bezorgd door een lokale / regionale bezorger. Er geldt geen vast contract.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Hautrage voor ouderen zijn erg wisselend. De prijs per maaltijd is afhankelijk van o.a. de aanbieder, de mate van versheid, en of er rekening gehouden moet worden met diëten.

 • Dagverse maaltijd als Gemalen Kip Met Worteltjes En Aardappelpuree vindt u vaak al vanaf €4,7.
 • Een diepvriesmaaltijd zoals Dieet Gehakt Van Rundsvlees Rode Kool Puree is er al voor €3,6.
 • Een daghap aan huis als Gebakken kibbeling is beschikbaar vanaf €6,55.
Een verse maaltijd is vaak uit te breiden met o.a. Minestronesoep, een stukje fruit en niet te vergeten een toetje als Panna cotta als afsluiter. Heeft u te maken met geldproblemen? Soms kan men een speciaal (kortings)tarief aanvragen bij de gemeente Saint-Ghislain voor een maaltijdservice aan huis.

Feiten

Beste bereide maaltijden

 • Wild Crunches
 • Sperziebonen
 • Thaise curry
 • Lekkerbekje
 • Beef teriyaki. Tjap tjoy. Gele rijst

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Hautrage aanvragen

 1. Inventariseer behoeftes

  Achterhaal eerst welk soort seniorenmaaltijd past bij uw omstandigheden. Koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Selecteer een cateringdienst of traiteur

  Vergelijk de aangesloten leveranciers en bepaal uw voorkeuren. Let met name op het maaltijd-aanbod, op welke manieren u kunt bestellen, en recensies van andere klanten.

 3. Probeer het proefpakket

  De belangrijkste aanbieders geven een spotgoedkoop proefpakket. U kunt denken aan 5 bezorgmaaltijden voor €25,00. Zo kunt u laagdrempelig kennismaken met bekende leveranciers.

 4. Vaste levermomenten

  Was het proefpakket naar wens? Gelukkig, nu kunt u gelijk nieuwe gerechten bestellen. Meestal kan dit telefonisch, door de menukaart in te vullen, of online. De maaltijden worden in algemene zin tot in de keuken geleverd via een persoonlijke bezorger in juli 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik ook kiezen uit meerdere menu’s?

Wanneer u gaat voor koelvers, dan kunt u gerechten kiezen op een lijst met plusminus 25 menu’s. Gaat men voor diepvries, dan is er een keus te maken uit 90+ maaltijden die het hele jaar vaststaan. Kiest u voor tafeltje dekje? Dan krijgt men een vaste maaltijd per dag, zonder keuze. In sommige gevallen is zelf uw menu samenstellen een mogelijkheid.

Zijn er ook speciale allergie- of dieetmaaltijden?

Ja, de meeste maaltijdverstrekkers hebben een speciaal afgestemd dieetmaaltijden recept. ZoalsLasagna bolognese of Vegetarische ragout met paddenstoelen, witte rijst, doperwten. Zodoende kan iedereen genieten van thuismaaltijden voor senioren! Welke diëten zijn beschikbaar? Vraag het na bij uw maaltijdservice.

Ga ik een verplichting aan?

Nee, er geldt geen doorlopende afnemings-verplichting voor thuismaaltijden. Er wordt alleen aan huis geleverd zodra men dit via telefoon, online of bestellijst heeft doorgegeven. Via een handige bestellijst kunt u gemakkelijk – op meerdere manieren – de maaltijden inplannen.

Hoe werken de leveringen?

De kant-en-klaar maaltijden worden in algemene zin door een eigen bezorger op een terugkerend moment in de week geleverd. Bij koelverse maaltijden om de 3 dagen. Het vriesverse assortiment maandelijks.


Verse dieetmaaltijden aan huis laten bezorgen

Een gewoon goede maaltijd helpt mee aan uw vitaliteit en gezondheid. Een dagelijkse warme schotel is daarbij van groot belang. Diverse bejaarden of mensen met een beperking hebben bepaalde dieetwensen. Hierom faciliteren steeds meer bedrijven dieetmaaltijden thuisbezorgd. Het betreft natriumarm, glutenvrij, gemalen, zoutarm en niet te vergeten veganistisch, eiwitrijk, vloeibaar, koolhydraatarm: er is steeds meer mogelijk bij eten bezorgen Hautrage. Heeft u onvoldoende financiële middelen? Dan is er wellicht iets mogelijk bij de gemeente. Voorbeelden van zo’n dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: menu’s met minder dan 0,3 gram zout per 100 gram.
 • Glutenvrij: biedt uitkomst in het geval van coeliakie / glutenvrije levensstijl.
 • Gemalen/vloeibaar: in het geval dat kauwen & slikken een probleem geeft.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit